Ja visst ska hon leva...

... ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade ååååår! Ett fyrfaldigt leve för Äldsta. Hipp hipp hurra hurra hurra HURRA (o så alltid nån jävel som hurrar en gång för mycket)!

Jo jo, helgen har gått i kalasets tecken. Vår äldsta har blivt FEM. Stort. Kan inte hajja det själv. Att det var hela fem år sedan som vi åkte från lägenheten på Kungsholmen till KS. En ganska dramatiskt förlossning när vi tänker tillbaka men allt det jobbiga är ju som bortblåst. Det försvann ju sekunden efter att lillan kommit ut.

Sugklocka, kärringar som hängde över min mage, operation direkt efter så jag inte fick hålla lillan på två timmar (hon var dock hos sin far så det var ju ingen fara) o så lite kuvös som grädde på moset. 

Så liten. O nu så stor.

Minns att vi var helt förstörda den första tiden. Tyckte den lilla skrek hela tiden o att hon aldrig var nöjd. Var det så det skulle vara att ha bebis? Vadå? Skulle det inte bara vara mys o gos? Vadå? Skulle inte bebisar bara ligga i jollra o le? Vadå? Var det meningen att man skulle vakna flera ggr varje natt?

Lite har man lärt sig. Gud vilken rookie man var på den tiden...

Nu är man morsa till tre! En femåring, en snart treåring o så bebisen på ett. Herregud.

image211
Taget i fredags morse kl. 07:00 (Äldstas födelsedag). Rätt mosiga ungar...

Hur som helst så har det nu varit tre dagar med paket, kalas, tårta, hysteri och glädje. Hon har fått så mycket fina grejer att man blir mörkrädd. 50% av paketen innehöll örhängen (alla är så glada att hon har hål i öronen för det är ju såååå roligt att köpa små söta örhängen) och 50% innehöll något med Barbie. Barbie-bil, Barbie-häst som kan gå (!), Barbieslott, Barbiekläder, Barbiedockor o Barbiebebisar. Shit asså, tjejen har mer Barbie-grejer nu än vad jag hade efter flera års samlande.

Nu till något helt annat. Är så glad att jag kan blogga nu så jag passar på att skriva om allt jag kan komma på.

Jo... det är en grej som känns så himla rolig. Jag o min bästa kompis har kommit på att vi är så less på att höra om alla jävla herrklubbar o herrmiddagar så vi skall nu skapa en DAMKLUBB! En klutt tajta tjejer som regelbundet skall hitta på roliga saker. Käka middagar, gå på spa, gå på kurser, åka på weekends, gå på konserter osv osv.
Hoppas verkligen att det blir av! Vi är ju alla så in i helvete upptagna av familj o barn att det är så svårt att få till något men näe, denna gång skall jag se till att detta blir av!!

O så är jag jätteglad också för att jag o Jama bokat in Idol-finalen tillsammans! Det skall bli jättekul! När är finalen? Någon som har koll?

Står fortfarande fast vid att Saneringsteknikern o Elvis-bruden toppar.

Nähä. Jaha. Nu då? Lilla Hon sover. Fröken Mitten kollar på Alfons. Jeppe o Äldsta har kvistat iväg på kalas hos våra bästa vänners son (som fyller samma dag som Äldsta, hur sjukt är inte det då). O här sitter jag. Efter tvätt, lunch, disk o plock. Sitter t om med en kopp kaffe. Härligt.

Glömde att berätta... vi köpte ju vår orgasmsnygga soffa som nu står så prydligt i vardagsrummet. Idag är maken o hämtar ett soffbord på Mio så inom ett par timmar kommer vårt vardagsrum vara så snyggt att... ja... att man bara vill vara där hela tiden.

O så MEN HERREGUD!!!! Varför har jag inte skrivit om detta? Vi håller ju på för fullt att bygga ut!!! Så just nu är halva huset mer eller mindre avspärrat o byggdamm genomsyrar huset MEN det går så jävla fort o snart är vi där!!! Med tre nya sovrum, ett helt nytt o fräscht badrum o en ny klädkammare! Lyckan är total. Det kommer bli så galant.

Kommer att slänga ut lite bilder här snart. Så ni får hänga med i svängarna.

Nu ska jag försöka kolla in hos er innan det är hålligång här igen.

Hörs.

Kommentarer
Postat av: Garbo

Hektisk helg m andra ord då ;)
Ja byggdamm ja det kommer visst hela vårt gamla hus bestå utav då vi ska riva väggar knacka fram murstock riva innertak m.m håhåjaja får magsår av att tänka på hur vi ska slita innan drömmen blir sann...Just nu letar jag husvagn,vi måste ju ha nånstans att bo under tiden! :o
...och just det ja HURRAR lite såhär i efterhand åt lilla stor :)
Visst kommer det bli nice när det är klart men vägen dit....
Kram o hoppas nu du kan vila lite efter helgens kalas så du orkar jobba hela veckan,jag e ledig minsann ;)

2007-09-16 @ 16:34:35
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Magnus

Trodde man var originell när man tjackade örhängen...hoppas lillpiga fick en rolig födelsedag. Jag har sett bilderna av utbygget på brollans fejja. Ser skitgrymt ut. Ska bli spännande att se resultat på riktigt.

2007-09-16 @ 17:25:25
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: jama

Tjing!!!
Åhhhhhhh grattis ÄLDSTA!! Såg henne ju i "lokat-tidningen" idag...ha ha...snacka om lokaltidning, vår lilla skrutta va ju med på SAMMA SIDA...något försenat men dock!!
Jaaaaa ska bli kul o se finalen med dig...men visst pratar vi om TV o inte live...?? hi hi... blev bara lite osäker där.....
;-)
JA ni bygger ju för tusan UT! Har ju sett bygget när man har vägarna förbi där i närheten, ser STORT ut. Vi har oxå pratat lite om det....men det vete fan. Men du ska vet att DET SITTER KAKEL PÅ VÄGGARNA nu i el badrumo..finally!!!!! Så ska han ta itu med golvet på tisdag...just nu är hans händer så trasiga att de blöder, ja det är sant! Ska bli härligt att få ett fungerande STORT BADRUM.
Gratta äldsta från oss o särksilt från vår äldsta som blev jätteglad när han såg henne i tidningen... ;-)
Åh va jag vill ses snart!!!!!!!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM

2007-09-16 @ 19:03:35
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: Fru P

Jamis!!! Har försökt sms:a dig HEEELA dagen men min fitt-mobil funkar inte idag. Den har sina dagar o idag är det noll-sms-dagen. Blä. Skrev ju att iiii våra små perfekta tjejer är med på samma sida i tidningen. Gulligt. O bilden på lilla A är ju helt bedårande. Man börjar fnittra när man ser na.
Finalen framför TV:n hade vi väl tänkt? Jag älskar Idol o så men att köpa biljetter o se live vet jat inte... Nåväl, det skall bli grymt kul iaf. Undrade i mitt sms idag också om vi inte kunde äta lurre på Åbergs någon dag nästa helg? Tänk på saken. Love.


Svågern, detta är inget ljug men jag kan tala om att de små "diamant"-hjärtana var favoriterna. Hon ville INTE byta idag när hon skulle på ett kalas. Det är hjärtana som gäller. Så det var en PERFEKT present.


Garbis, ja du vet ju hur det är. Men (!) man ser ju verkligen fram emot den dagen då man sätter sig ner o säger "aaahhhh" o bara njuter av sitt vackra o STORA hem :) Puss o kram.


2007-09-16 @ 20:37:38
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Nina

Lilla gumsan har fyllt år minsann. Dom är ju så lyckliga när dom äntligen får fylla år ju!!! :) Elliot räknar veckor o har så gjort sen i somras, han fyller 25:e oktober ;).
Härligt o ha damklubb, vi har oxå pratat i över hundra år om att starta sånt men de blir fan aldrig av ju! Vi e så kassa....men sen har man ju 10 000 andra saker o göra liksom!!
Hörrudu...du som inte har nåt o göra annars! :) :) :) Haha.... men jag tänkte ni kunde komma hem till mig nån helg...antingen på fika eller lite käk på efterm/kväll....vi kan väl börja småplanera lite. Tänkte säga till Cian o Garbo oxå!
Lycka med nya prylar till hemmet!! :) Det bästa som finna ju!! LÖÖÖVE IT! Nyfis på utbyggnaden...
Kraaaaaaaaaam N

2007-09-17 @ 08:07:40
URL: http://www.niinis.blogspot.com
Postat av: Magnus

Måste bara få göra en Homer: In your face everyone! Kungen av presenter är jag!!

2007-09-17 @ 16:35:55
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Frippo

Han gick på det! Snyggt formulerat älskling...

2007-09-17 @ 20:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0