Helgen.


Så har man passerat 26 sträcket nu då. Haft kalas. Fått presenter. Ätit tårta så grädden sprutar ut genom öronen. Säkerligen gått upp ett par kilo på bara kakor o bullar. Äckligt.

Firades jättefint. Först värsta firandet på jobbet som ni läste i förra inlägget. Dessutom (!) så kom lilla Nellan med present precis när jag skulle gå hem. Jag började nästan lipa. Hon e så söt må ni tro. På kortet stod "Grattis på födelsedagen lilla skruttan. Love you /P" och i paketet en exklusiv bodylotion.

FATTA?

Shit vilken tjej. Henne släpper jag inte taget om.

Nåväl. Hemma käkade vi en supergod middag som jeppe lagat. Fläskfilégryta som jag älskar. MIn älskade lillasyster var också där. Jag fick så fina presenter. Tre par superfina örhängen från min favvo Pilgrim. Ett jättesött smyckesskrin i SVART som är min favvofärg. Syrran har koll! Syrran hade även med present från mamma (som tyvärr inte kunde komma) och det var en Ann Börlind-dagkräm som jag ÄLSKAR o inte kan vara utan. Samt en massa cash. MERCI min älskade mor (och gubbe). Av pappa fick jag också cash. Thanks. Icke att förglömma alla fina teckningar o armband som tjejerna gjort åt mig. O så min nya frisyr som jag faktiskt fick av jeppe. TACK.

Senare kom syrrans J. Vi drog några bärs. Käkade lösgodis o kollade på senaste Irene Huss. Den var okej.

Syrran o J sov över. Igår, lördag, hade jag kalas. Ett äkta barnkalas som Mumrik tipsat om. Det var roligt. Äkta jordgubbstårta. Bullar o kakor. Sedan blev det skattjakt. Alla fick varsin skattkarta med egen skatt att leta efter.

Till o med farsgubben fick fram den lilla pojken inom sig ;-)

Pappa stannade kvar o käkade middag också. Den blev lyckad. Jag lagade ugnsstekta laxfiléer och till det blev det en spenat- & nötströsselsallad med chevre. Mums.

Mera öl o film på kvällen. Vi hyrde Utlämnad med Reese o Jake. JÄVLIGT BRA. Rekommenderas.

Imorse åkte syrran hem :-( Saknar henne redan. Jag o tjejerna åkte till Barkis o köpte billiga dojjor. VAD VILLE JAG MED ATT KÖPA RÖDA LÅGA PUMPS???? NÄR SKA JAG ANVÄNDA DOM???? Nä, måste byta imorrn eller i övermorrn.

MItt på eftermiddagen idag fick vi fint besök serni. Självaste polischef A kom o hälsade på spontant. FAN OCKSÅ att kärringjävlarna på gatan inte är hemma. De hade väl fått fnatt o ringt lokalblaskan. Polis Potatisgris är en gammal skolvän till mig sedan måååånga år tillbaka o han har sitt distrikt här i krokarna. Tjejerna blev alldeles till sig när de fick se honom o hans radiobil.

Ikväll ska jag o jeppe kolla på I am Legend m Will Smith. Hoppas den är bra.

Imorrn kommer kusse med familj o vill fira mig. På tisdag skall jag o jeppe på samtal. Mamma skall komma hit o vara barnis. På onsdag skall jag på Maiden m jobbet.

Här följer lite bilder från helgen.

Hörs.


Tårtkalas.


Tårta á la Fru P.


Iiiiii.


Syster, Fröken MItten o Äldsta.


Farsan.


Fröken Mitten, Äldsta, syster o jeppe.


Svåger J.


Äldsta.


Fröken Mitten spexar som vanligt.


Två trötta brudar.


Konstapel Lilla Hon.


Konstapel A.

Kommentarer
Postat av: pangisen hemma igen

Konstapel A var en ovanligt stilig konstapel, han kan få bura in mig;-) Men konstapel lilla hon var den sötaste konstapel jag sett;-) Härligt kalas du haft tjejen! I am legend tyckte jag var ovanligt bra för att vara en skräckis.. Kram

2008-07-13 @ 22:45:38
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Den rutiga clownen

- Har du ngn kräm som är bra för rynkor :)

Oj, vilket härligt firande hörru! det var du väl värd! Läskigt med polisen! man har ju grym snutnojja sen sina glansdager i Täby!

Ha nu en ljuuuuvlig semster, jag och Jejken fixar allt på firman.

På Onsdag ska vi rocka, var så säker.



2008-07-14 @ 10:08:55
Postat av: Sandra Å

Grattis i efterskott!

Låter som en alldeles utmärkt födelsedag... kul idé med barnkalas! Kanske ska tipsa mannen om det... Han fyller 40 år nästa vecka.. Vore ju urkul med fiskedamm :)



Kul att se en bild på konstapel A! Så han har gått och blivit polis han, tänk vad lite man vet...



Kram från Sandra

2008-07-14 @ 17:38:27
URL: http://famastrom.blogspot.com
Postat av: Nellan

Ser ut som en grymt smarrig tårta och ett mysigt kalas!



Jag tycker inte alls att det låter fel med röda pumps. Jag har själv ett par, fast med klack. Kanske ska ha dem på onsdag bara för att visa dig :-)



Puss o kram

2008-07-14 @ 18:48:50
URL: http://nellan.net
Postat av: Malla

Grattis tjejjen... Ser ut som du haft en kanondag! Det är du värd!



Kan du hälsa din polis att jag åkt mot enkelriktat, kört över 130 km på 110 väg och att funderar på att råna en bank... Det är bara att komma och ta mig. Jag erkänner allt! ;-)



Pok



Mallasingelbralla

2008-07-14 @ 20:28:38
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Fru P

Pangis, hi hi jag ser inte konstapel A på det viset men ja han är väl fin :-) Hans fru är mäklare. Bor i fin villa i lyxområde. Snacka om perfekta familjen.



Clownen, äsch du har väl aldrig varit en tuff pojke o behövt vara i kontakt m snuten? Det tror jante på... på onsdag ja. Då köööör vi.



Sandra Å, jaaa! Kör fiskdamm. Klockrent. Jodå, konstapel A är minsann inte bara polis utan POLISCHEF så lyft på hatten för honom ;-)



Nellan, pumpsen ÄR ju snygga men jag kan liksom inte se mig själv i dom... men men... än har jag inte lämnat tillbaka dom. Ses snart gumman.



Malla, yes jag meddelar honom det så kommer han med handklovorna o batongen! Var redo.



Puss o kram till alla.











2008-07-14 @ 23:23:51
Postat av: Nina

MÖh WTF!!!!! Jag har ju helt missat din födelsedag skäms Filåt!!! GRATTIS MITT LILLA HJÄRTA!!! Men vadå?? Vafan, hur gammal är du???? är du 26...näääe va?? Vare inte 34???



Ni ser ut o ha haft en underbar dag!!



Hoppas samtalet går bra gumman, tänker på er!!



Massa kramar o grattispussar i efterskott!

2008-07-15 @ 10:08:16
URL: http://niiinis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0