Händer.


Gud vad jag är fascinerad av händer!

Detta är inget nytt iofs för det har jag alltid varit. Sedan jag var väldigt liten. Händerna på en människa säger visar ganska mycket vilken sorts person det är. Tycker jag.



När jag var liten fascinerades jag jättemycket av pappas händer. Och än idag. Pappa har jävligt grova händer. Han har milt sagt manliga händer!! Grova, valkiga, coola händer. Inte alls välvårdade men det gör liksom inget. Ingen manikyr eller handkräm här inte! Pappa är dessutom nästan svartskalle så han har alltid haft härligt bruna händer. Härligt bruna, slitna händer på ett par sjyssta brunbrända, håriga o ådriga underarmar. Varav en med rätt stor, utsuddad cool tatuering på. Pappa har armar o händer som en äkta sjöman faktiskt!

Ett par perfekta manshänder är antingen som pappas - slitna o manliga. Eller så är de välvårdade, dock inte FÖR välvårdade. Gillar inte snubbar med polerade o manikerade naglar t ex. Usch, det känns... iiii... vet inte... lite too much. Men naglarna måste vara korta!!!! Inte en vit rand får synas. Då dör jag. Och händerna måste vara rena! Och gärna lite grövre. De får inte ha taniga fingrar. De får gärna vara ådriga. Det får underarmar också gärna vara ;-)

Kvinnliga händer är minst lika fascinerande. Jag kan bli superavis om någon har vackra händer. Vår nuvarande VD har otroligt vackra händer!! Det har hänt att jag inte hört ett ord av vad hon sagt bara för att jag stirrat på hennes händer o drömt mig bort.

Min kompis från Visby har också några av de vackraste händerna jag sett på en kvinna. Långa slanka fingrar. Rena o ljusa naglar. Precis lagom långa.

Men så gillar jag även sk punkarhänder på tjejer. Korta, svarta naglar är otroligt snyggt! Det gör heller inget om nagellacket är lite avskavt. Det tycker jag är lite sexigt.

Gillar INTE min egna händer. De är okvinnliga. Korta, krokiga fingrar. Men men what can I do. Jag underhåller dom i alla fall. Är på manikyr då o då. Målar naglarna o tycker att händerna är helt okej m lite svart nagellack.

Jag är en av de som INTE passar i långa naglar. Då ser jag ut som en häxa.

Det är helt klart snyggast ändå, med korta naglar. Både på tjejer o killar. När jag tänker efter.

Idag fick jag lov att åka fultåget hem (mitt tåg var försenat över en timme) och det fanns många händer att spana in må ni tro. Två par fick jag kvälvningar av, en kille som såg rätt skaplig ut hade världens äckligaste händer. Naglarna var långa och på lillfingret satt en klackring!!!!! NO CAN DO!!!!!! Forfuckingbidden!!!!!! En annan kille hade naglar nedbitna till det där vita längst ner. Fingertopparna var alldeles svullna. Fingrarna korta o tjocka. IIIIIiiiiiisssssccccchhhhhh!!!!!

Varför säger ingen till??? Deras mammor? Deras flickvänner? Deras syrror? Deras polare?

Nu är det snart dags för fotboll. Plötsligt riktas fokus från händer till ben, ha ha.


Det bästa jag vet = fotbollsben!

HEJA SVERIGE


Kommentarer
Postat av: theguyinthenewblackpants

tycker du har jättefina händer. kram!

2008-06-11 @ 14:46:38
Postat av: Malla

Hej tjejjen...



Har du tid/ork och lust på lördag är det bloggträff.



Du får alla detaljer om du mailar mig/oss på



[email protected]



Hoppas, hoppas, hoppas... Du kommer!



Pok



Mallaplanerarbralla

2008-06-11 @ 15:09:44
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Fru P

Killenmeddenyasvartabrallorna, äh så säger du bara ;-)



Malla, I wish I could love. Men är då i Köpenhamn. Varför händer allt på en o samma gång??? Tack ändå!!!!

2008-06-11 @ 18:00:13
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: theguyinthenewblackpants

kom igen då, vi bildar en egen klubb ;)

2008-06-11 @ 21:03:07
Postat av: Mattias

"Ett par perfekta manshänder är antingen som pappas - slitna o manliga. Eller så är de välvårdade, dock inte FÖR välvårdade"



Det är inte lätt att vara kille och behaga er tjejer inte :) Har ingen större koll på händer men för dig som gillar fotbollsben lär det ju vara rena porren på kvällarna under juni månad :)

2008-06-12 @ 07:19:49
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Håller med om allt! Det där med ådrorna spelar ingen roll iofs, det går bra utan....:) Men vit rand på naglarna UÄK, nedbitna så det blivit svullna på toppen UÄK, eller en kille med alldeles för små händer UÄÄÄK!!!



Haha.... fotbollslår.... När jag va o kolla på djurgården en gång när de spela fick jag en chock över hur stooor ade kan vara? Kim Källström har de största fotbollslår jag sett!!! :)



Puss vännen

2008-06-12 @ 07:53:54
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mallis

Till skillnad från fötter...blööök



Kram

2008-06-12 @ 18:22:00
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Pangbruden

Har ni provat skyttehänder någon gång flickor? Fingrar gjorda för den perfekta avfyringen.. ;-)

2008-06-14 @ 20:05:51
Postat av: pangis

En stor kram till dig min vän.. du påminner om mig.. väldigt mycket ibland..åtminstone i bloggen. Var rädd om dig!

2008-06-16 @ 16:07:05
Postat av: Nina

Tänker på dig hjärtat!!



Kramar

2008-06-17 @ 10:24:41
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0