Tips, tack!


När jag får lite pengar över (typ år 2024) att spendera på mig själv så skulle jag vilja unna mig lite lyx. Förutom några nya par G-stars o Dr Martens så behöver/vill jag ha...

... ny parfym! Har haft Gwens L.A.M.B. alldeles för länge nu. Älskar den doften men nu börjar jag ledsna lite o vill ha en ny! Det viktigaste för mig när jag duttar på mig lukta-gott är att det doftar FRÄSCHT o RENT. Gillar inte för tunga, tantiga grejer som sticker i näsan. Tips, tack!

... nya gymskor! Har haft mina så pass länge att de knappt fäster i golvet längre. Träningsskor är ju färskvara (inte sant, Malliz?) har jag hört och mina skulle kunna vara med i Antikrundan så det är läge snart asså. Gillar de Malliz har. Behöver ett par som är sköna o bra att dansa i... är det rätt dojjor då? Tips, tack!

... nya joggingskor! Ska ju för fan kuta SpringCross i maj. Läge att byta ut mina joggingskor från 1800-talet kanske. Mamma har ett par som hon nyligen köpt som e lite för små, skall prova dom när jag åker dit o förhoppningsvis funkar dom!!! En billigare lösning isf. Annars borde man gå till typ Löplabbet, va? Asså för att det ska bli RIKTIGT bra? Tips, tack!

... berlocker till mitt Thomas Sabo armband! Gillar armbandet som fan som det är idag, helt cleant men det finns ju såååå många coola berlocker!! Typ dessa:


Jag har börjat gilla att bära smycken. När man var mammaledig (som jag varit typ hela mitt liv känns det som) så bar man vare sig parfym eller smycken så jag är inte världsvan direkt.


MEN VEEEET NI!!!!
Med på den här listan hade det normalt funnits en "Besök på SPA" men se det behövs inte för min LJUVLIGA väninna Nellan har nämligen bjudit med mig på en duo-behandling på Sturebadet imorgon :-D

Fatta vilka polare man har??!!!!!

"Ni serveras en varm kopp örtte och får därefter växelvis en behaglig fotkur med fotbad, turkisk fotpeeling och fotmassage. Även en hand-, nack- och hårbottenmassage ingår.

Vid en behandling på Sturebadet ingår alltid gruppträning, gym, bad, bastu, aromarum, Kerstin Florians hudvårdsprodukter i duschen och lån av handduk, badrock och tofflor"


TRRRRRRÅKIGT. Not. Nellan is the shit. Fru P loves the Nellan.

Så. Imorgon bitti gymma. Efter jobbet några bärs på iBaren med jobbet. Sen - Sturebadet med Nellan :-D


Nä. Jobba lite till nu då.

Ikväll - stan. En vecka utan tjejerna. Svider lite i hjärtat men jag skall utnyttja varenda sekund. Vips är det onsdag igen!


Mors.

Kommentarer
Postat av: Cian

Men allvarligt fyyy fan vad lyxigt och vad snällt av Nellan

hej Nellan du läser här blinkblinkblink* Jag vill osså ;)



Hahaha fan vad skönt för er tjejer..Lite lyx så där på en torsdag

i "gudsförgätnafebruarikallsomfanmånaden"



Jag och Jama ska ha en liten lunchdejt i morgon :) Nu kanske vi ska äta i stället för att glo i affärer :)



När ska vi ses då?



PÖSS!

2009-02-04 @ 15:08:33
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Mallis in real life

Träningsskor är definitivt en färskvara. Köper nya ganska ofta. De jag har tränar jag det mesta i. Styrketräning och mycket step-up. Kanske inte är några danspjuck men.



Här i stan är det riktigt dåligt utbud på bra aerobic-skor och de som råkar vara bra har alla på gymet. Näpps, jag vill ha skor som bara jag har. ;)



Du såg ju mitt inlägg om mitt fynd idag. Den parfymen vill jag verkligen rekommendera och även Marc Jacobs "Daisy" och även Tommy Hillfigers "Dreaming", kom jag på nu.



Kramen

2009-02-04 @ 17:37:49
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Tomas Sabo smyckena är så sjukt snygga!

Stog framför en monter fylld av dom smyckena häromdagen och det var svårt att slita sig därifrån, för att inte tala om hur svårt att välja vilket man vill ha?!

Som du säger, dom är skitsnygga som dom är men med berlock känns dom ju lite mer speciella på nåt sätt och det finns ju huuuuur många som helst att välja mellan!



KRAM!

2009-02-05 @ 06:32:32
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Garbo

När jag läser dina rader minns jag min egen skilsmässa då jag efter att ha varit en gång i tiden en glad sprallandes tjej förvandlades till en tyst grå sak utan egen vilja till jag bröt mig ur hittade mig själv igen blev en blomma och började leva!

Gymmade gick ner i vikt köpte saker jag ville ha kläder jag trivdes i (jo för trot om du vill men min dåvarande köpte och styrde mycket över mig)

Skulle aldrig funka idag Häpp!



Vad jag ville säga m det var att det händer någonting med varje kvinna som skiljer sig bryter upp för när man går där som i ditt fall m många små runt benen o lever vardag så skiljer sig det livet ljusår från det som pågor runt ikring oss dagligdags, när man skiljer sig öppnas en ny värld och man hittar sakteliga tillbaka till sig själv för i ett förhållande handlar det om kompromisser som för all del inte heller behöver betyda tråkiga saker (som i mitt fall)

Man måste göra avkall på vissa saker när man är ett par och i synnerhet när man har barn,barnen går ju alltid först så att få leva "dubbelt" kan i viss mån vara bra för självkänslan,man blommar som du gör nu :)



P&K och ha en underbar dag m Nellan!

2009-02-05 @ 08:26:58
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Fru P

Åh tack alla!



Garbo, du får mig att le!

2009-02-05 @ 09:10:41
Postat av: jama

Fasen va nice hörru! Vilken jävla polare. Vill oxå ha ...mutter



Tänkte på dig igår! Satt i bilen på vägen hem och fullt ös på stereon i bilen. Blev partysugen som fan.



Borde vi inte hitta på nåt skoj framöver?? Du jag o I-or kanske...eller vilka som nu vill haka? Cian? En tjej-ute-kväll är jag ute efter!!



Iofs är det rätt mkt nu feb/mars. Mkt födelsedagar och så i min familj.



Men snart snart snart vill jag ut på galej! (fick mersmak av kick offen...hahahaha)



Kramis

2009-02-05 @ 09:38:03
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Nellan

Ibland måste man faktiskt få lyxa till det lite ;)



Men jag känner att jag vill tillägga att det faktiskt inte är jag som betalat kalaset! Men det finns ingen som jag hellre vill dela min julklapp med än bästa Bralin!



Ses senare. Kram på dig!

2009-02-05 @ 10:58:50
Postat av: Fru P

Jama, jooooo det tycker jag verkligen!!!!!



Nellan, åh va du e söt liebling.

2009-02-05 @ 13:20:20
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: DRC

Akta dej för löplabbet, köp ett par Nike Pegasus! jag springer likt vinden i dom!



Elle spring barfota, det min vän ger dig credd!

Tror du dom hade skor på hedenhös? nej just det, men nog fan sprang dom 17 mil efter en mammuth!



Personligen sitter jag och brottas med hurevida 22 000:- är för mkt att betala för en klocka (det är nog fan det).



Kör hårt Fru P, säg till om du vill ha en joggingpartner.

2009-02-05 @ 16:47:56
URL: http://www.rutigclown. blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0