Tictac...


Så var det ljuvlig fredag igen och om några timmar skall jag hämta upp mina små söta, vackra, busiga, väldoftande, underbara, härliga, fantastiska, roliga, charmiga, delvis tandlösa, delvis trotsiga och alldeles bästa flickor!


Nu stundar fem (!) veckors semester. Första veckan med flickorna, sedan två utan (snyft) och efter det två med (jippi). Tänk att ha fem hela veckor ledigt??!! I rad!!! Snacka om SEMESTER.

De två veckorna jag inte har mina fina skall jag och kärleken min ta dagarna lite som de kommer. Skönt. Jag har tjatat om att åka till Amsterdam i några dagar (hoppas, hoppas) för att 1) jag ÄLSKAR Amsterdam 2) sommar är den enda årstid jag INTE varit där och 3) vore gött att påbörja semestern på tu man hand i en sådan vacker, romantisk och rolig stad!

Vi får se hur det blir med det!

Vi börjar iaf semestern med tjejerna. Först Grönan. Sedan Norrköping med allt va det innebär (Kolmården, Söderköping, ridning etc). Få umgås med syrran o co är inte fy skam!!

Sedan blir det stora separationen och jag kommer garanterat gråta en skvätt för att vara utan dem i två hela veckor är inte någon rolig grej direkt. Men men, jag får foka på tantmantrat så skall det nog gå bra :)


Får se hur mkt jag orkar/vill/kan blogga under semestern.

Tills vi hörs igen - HA EN HÄRLIG SOMMAR ♥

Kommentarer
Postat av: Mon

Ha en underbar semester, med & utan tjejerna....

2011-07-08 @ 15:43:37
URL: http://mrsevans.blogg.se/
Postat av: Nellan

När ska ni till Grönan?

2011-07-10 @ 00:21:19
Postat av: Fru P

Grönan blir på måndag Nellan! Ska ni haka?

2011-07-10 @ 08:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0