I was there...

Fy fan... det var detta jag bevittnade häromdagen... som jag skrev om... stackars sate...

______________________________________________________________________

Tvingades amputera benet efter tågolycka

En 33-årig kvinna tvingades amputera foten i samband med en olycka på Centralstationen i Stockholm.

? Hon sprang ikapp tåget och höll upp dörren för två väninnor. När hon själv skulle kliva ombord föll hon och fick foten kapad av tåget, säger Lars Marklund, stationsbefäl på krimjouren i Stockholm.

Olyckan, som inträffade klockan 16.38 på Centralstationens spår 6 på onsdagen i samband med att tåg 722 mot Hallsberg avgick, blev uppmärksammad först på torsdagen.

Passagerare ombord på tåget drog i nödbromsen, men upplevde inte att det gav någon effekt.

? Först efter det att passagerare rusat in i en förstaklassvagn och där dragit i nödbromsen stannade tåget, säger Lars Marklund.

Kvinnan fördes med ambulans till Karolinska sjukhuset i Solna.

? Hon klev på ett tåg som var i rörelse vilket är förenat med livsfara, och råkade ut för den här tragiska olyckan, säger Mark Vadasz, presschef på SJ.

Den aktuella vagnen togs omedelbart ur bruk och hela personalstyrkan ombord byttes ut, något som är rutin vid tågolyckor. Tåget blev cirka en halvtimme försenat.

SJ har tillsatt en utredning som beräknas vara klar någon gång nästa vecka. Uppgifterna om att nödbromsen inte fungerat i andraklassvagnen bedömer Mark Vadasz som osannolika.

Inget brott misstänks ligga bakom olyckan.Fråga.

HUR I HELVETE ÄR DET MÖJLIGT ATT MAN MÅSTE SKRAPA FÖNSTERRUTORNA PÅ BILEN I AUGUSTI???????

Vad händer?

Ja va fan händer, kan man undra. Tiden rusar iväg från en o man hinner knappt blinka så har det gått en vecka. Två veckor. Tre veckor.  Sex månader. Sju år. Tio år. Ett helt jävla liv. HJÄÄÄÄLP!

Jag får faktiskt smått panik. Fick ett sms från min kära Niinis i morse som gjorde att jag nästan fick tårar i ögonen. Inte kunde jag väl tro att jag var saknad här på bloggen. Vem fan orkar läsa en gammal trebarns-haggas blogg?!

Som ni märker så är jag lite neggo nu. Vet inte varför. Jag är inte på dåligt humör egentligen. Jag är faktiskt  glad. Började ju jobba för 2,5 veckor sedan och det känns BARA bra. Jag har inget negativt att säga här. Jag älskar min arbetsplats o mina kollegor (njae inte alla men nästan). Jag tjänar skapligt med pengar. Ja ja, självklart skulle jag vilja tjäna MER men vem vill inte ha mer i lön? Nåväl, jag skall inte klaga iaf..

Det enda som känns jobbigt nu är att jag inte träffar mina barn. Det har "bara" gått ett par veckor men det räcker för att jag känner en OTROLIG saknad. Det fattas en bit i mitt hjärta liksom. Jag får typ en timma med tjejerna (och  han den där väldoftande vackre) varje kväll men den innehåller mest duschning, nagelklippning, nattning o sånt som de små tycker sisådär om... jag vill ju att de skall vara GLADA när jag är hemma. Jag som längtar så om dagarna.

Men!! Jag får mitt kaffe när helst jag vill på dagarna. Jag kan gå o kissa när vill och jag kan äta lunch utan att bli störd. Jag får umgås med vuxna, trevliga människor. Jag slipper byta blöjor o plocka upp leksaker o mat från golvet.

Min familj betyder dock ALLT för mig och tänka sig... jag är ju en bättre mamma nu när jag jobbar. Jag är ju glad när jag kommer hem. Glad o fylld av energi för barnen!

Det har varit mycket på helgerna också. Barnvakter hit o dit. Det är därför jag bangar bloggdejten på lördag. Skönt att ni har förståelse, tjejer. Tack. VIll jättegärna bjuda er på fika på söndag!! Vi får styra ihop en tid sen.

O så lite ÄKTA pendelilska:


Har ni tänkt på hur många människor det finns med... hur skall jag uttrycka det milt... ofördelaktiga utseenden? Alltså ta mig på rätt sätt nu. Ja ja jag är så jävla bra att kritisera o döma ut människor och visst, många tycker säkert jag ser helt förjävlig ut också men det bjuder jag på isf. Varsågod! Tyck det då, det skiter jag fullständigt i faktiskt... det här är MIN blogg o jag får skriva vad fan jag vill.

Jag undrar bara hur skäggiga damer tänker när de sätter på mascara på morgonen framför spegeln. Någon som vet? Har de gula fläcken i ögonen kanske så att just haka o kinder döljs? VARFÖR NOPPAR/RAKAR/RYCKER man inte bort stora, grova o svarta hårstrån från hakan? Stötte på skäggiga damen i morse på t-banan. Uäk.
Det är heller inte första gången jag ser en skäggig dam... En kärring i luckan på Posten på Fleminggatan när jag bodde där hade grov skäggväxt.

En annan sak jag undrar över är hur man tänker när man sitter och petar sig ögonvrån för att sedan direkt titta på fingertoppen och i nästa steg antingen skjuta iväg lortet eller kladda av sig på byxan. FÖRSTÅR MAN INTE ATT DET FINNS FOLK SOM SER??? Uäk.

O så fastnade jag i eftermiddags i någon sorts pervers trans. Jag såg mig omkring o fantiserade hur folk var i sängen. Kan lova att jag nästan fick kvälvningar!! Kunde inte sluta heller, såg en sado-masochist (eller hur det stavas), såg en Duracell-kanin (en flintig fet gubbe med mjäll i öronen) och en massa annat äckligt.

HUR SJUK ÄR JAG PÅ EN SKALA?


Förresten, när jag kom till Centralen o till SJ's perronger så var det värsta pådraget av poliser, sjukvårdspersonal osv - tåget innan mitt råkade åka iväg med en kärring som försökt hoppa på i farten hängandes emellan vagn o perrong!!! Skitläbbigt. Såg henne ligga där på spåret och tio meter bort hade tåget stannat.

Enligt en kärring bredvid mig så var det blod överallt. Usch va obehagligt.

Nähä.... jaha.... om man skulle ta o läsa era bloggar då innan det är dags för tandborstning o nanna kudde.

Undra vem mannen är som sitter i mitt vardagsrum? Vi har typ inte setts på fjorton år känns det som. Snart är det fredag o då kan man vara uppe längre :) Älsklingen.

Hörs.


Helan gååååååår...

... sjung hopp fadderallan leeeeeeeej!!!!!

image179
Kräftskivan började lugnt. Folk droppade in, öppnade sin öl...
image180
... log snällt mot kameran...
image181
... o så slog man sig ner till bords. Babblade med sina bordskamrater. Tog första snapsen.
image182
Snabbt blev ljudvolymen (inte bara från stereon) högre o det börjde bli fest på riktigt.
image184
Mittemot mig satt Jama o min kära svåger.
image185
Vid min högra sida satt min bästis' gubbe o en annan blogger (Grannen).
image186
Min Lillon.
image187
Till vänster satt Jamas gubbe närmast (här med en brödbit i munnen ha ha)
image188
Fler underbara människor!!
image189
Min mogna vän I-or med långfingret alltid redo samt Jamas gubbe igen.

image190
Liten musiktävling (standard vid fest hos oss) o här visas det vinnande laget. Extra snaps blev priset.
image191
Som sagt, en mogen I-Or med sitt långfinger som min man gärna ville smaka på :)
image192
Hmmmmmmmm.... vad fan hette låten nu då??
image193
- Hette inte Lionel Richies band Commodores???
image194
Sen jävlar blev det dans resten av kvällen. "Dansgolvet" (vård vardagsrumsgolv) var aldrig tomt.
image195
Jag o min jeppe. Observera LP-skivan under hans arm. Mouhahahahahaaaaa.
image196
Shit va på arslet jag ser ut att vara här... o det var jag också...
image197
Grannen med lillasyster. Två riktigt underbara kvinnor.
image198
Jama alltid med ett leende på läpparna!
image199
Tihitihihihihi....
image200
Love
image201
"Here she comes now singing Mony Mony..."


Summa summarum (stavas det så?):
Vi hade askul. Vi var asfulla.

Nu stundar bakisfilm o bakisglass i soffan.

På återseende.

Äh jag ger fan i...

... att skriva käcka rubriker. Gjorde i alla fall ett tappert försök till att inleda alla inlägg i musikens tecken men fan hörni, pallar inte längre. Var ju tvungen att hitta en låt som passar dagen o det var inte lätt skall jag säga.

Fru P känner sig HET! Har så mycket irritation o frustration inom mig som bara vill ut här men det GÅÅÅÅÅR INTEEEEEE!!!!!! Det finns personer som läser min blogg som jag idag bittert ångrar  att jag en gång i världen gav adressen till. Men men, c'est la vie. Får gilla läget.

Får spy galla någon annanstans.

Jaha... nähä... annars? Bilen går bra? Vad fan ska jag skriva om då rå?

På lördag är det feka o jag ser fram emot det som FAN!! Tror vi är uppe i 23 pers nu :) Det skall bli galet kul.
Särskilt kul är det att det är så mycket blandat folk. Människor jag aldrig träffat, mina kompisar, dagisföräldrar, jeppsons kompisar o så några familjemedlemmar. Ahhhh. Längtar.

Tänkte ta upp dagens tågupplevelse.... going back to my roots liksom.

På vägen hem hamnade jag på övre plan. Satte mig vid ett bord. Öppnade min bok (men herreguuuuud vilken otrolig bra bok jag läser btw - är heeeelt inne i den o idag trillade t om en tår ned för ögat för att det var så gripande) o så dundrade det in en äldre dam, en äldre farbror o en yngre man (förmodligen deras son).
De var på tipptopp-humör o babblade högt o fint om sina bravader. Började prata med killen som satt bredvid om ditten o datten.

Jag tänkte "men va fan!!!!! kan man få läsa sin bok ifred eller????" och "håll käften för fan". Sjönk djupare in i boken o dess handling o så sätter sig en kille bredvid mig. Han undrade om det var ok att fälla ner bordsskivan lite och skrattade gnäggande "eller får du klaustrofobi då ha ha ha ha". Jag log lite o återvände till min bok.
Satt o irriterade mig igen. Så glömdes han bort.

Senare dök Mr WannabeTokBusy upp. Satte i öronsnäckan o ringde ett samtal.
- Aa tjeeeeeeeeeena Benke! Lääääääget? Joooo fö' fan, tänkte på mötet idag. VI snacka' ju  prestanda....

What the fuck liksom. Lower your voice fuckface and leave me fucking alone!!!

PANG!!!!

Så slog det mig. Jag har blivit gammal o bitter. HERREGUD, folk skall väl få vara glada o prata med varandra i tåget? Även om medresenärerna läser.

Så började jag le. TÄnkte att va fan, det här var ju riktigt trevlig.

Sa något  klämkäckt till de runt mitt bord när det var dags för mig att gå av.

Jag var mao lika patetisk.

Hörs.

Staring at a photograph...

... of where we used to be. When the sky was bright and crystal clear and life was just a breeze.
Oh, well, there're somethings taking you over! Vilken sång?


Hur som helst, då jag börjat jobba så har jag ju fan ingen tid över till min blogg längre känns det som så det här inlägget får innehålla allt möjligt!! Det får bli ett litet fotoalbum idag helt enkelt. Börjar på en gång.

URNSÄTTNINGEN AV MORFAR
image155
Äntligen framme efter nästan sju timmars bilfärd...

image156
Käk direkt. Kusiner, morbror, moster, kusinbarn o närmast till höger lillasyster.

image158
Vindruckna o glada i hatten. Här är moster med sin kamera från stenåldern o min kära mor.

image160
Dagen efter blev det urnsättning av lilla morfar vid denna vackra kyrka!

image161
Mormor o morfars fina gravsten. RIP.

image162
Hej då lilla morfar. Jag sjöng 'Stilla ro och nära'.

image163
Alla tjejkusinerna (jag näst till höger)

BALETTLIGAN
image164
Världens sötaste bebis.

image165
Världens duktigaste storasyster matar världens sötaste bebis.

image166
Världens sötaste tjejer tittar på Bolibompa. OBS!! Äldsta har hittat skor o strumpor i sin utklädningslåda!!!!
Tro inget annat!!

image175
Världens sötaste systrar gosar på trädgårdsbänken.

image176
Meeeeeeeeeeeera gos.

LILLA HON FYLLER ETT!
image167
Godmorgon lilla födelsedagsbarnet!

image168
Ja må du leva, ja må du leva... (sömniga nattlinnetjejerna sjöng med sina hesa röster)

image169
Hmmmm, undra vad jag får?! (Storasystrarna hade slagit in en gammal, begagnad nallebjörn)

image170
Fint påslakanset o presentkort på Polarn från mormor

image171
Jo men jag SÄTTER mig på presenterna vetja! Leksak o tröja från mamsen o pappsen.

image172
Fy fan vilken snygg tröja hon har på sig... ja ni hajjar, det var presenten från oss asså...
Moster o J gav en söt klänning o en berlock som skall fästas vid ett armband.

image173
Många fler presenter blev det förstås... o så tårta... mmmm mammas o pappas största mardröm skulle
besannas. KLADD är vi allergiska mot men va fan. Fyller man ett så gör man.

VÅR GRYMMA HALLVÄGG
image174
Så har man tapetserat själv för första gången i ens liv. Så jävla snyggt blev det också!!!

På återseende mina vänner.

Foxtrot Uniform Charlie Kilo...

... Foxtrot Uniform Charlie Kilo Put the you know what in the you know where Put the you know what in the you know where...

OTROLIGT intelligent text om ni frågar mig! Jag tror att alla Bloodhound Gangs låtar handlar om mig ;)

En liten lista kommer här.
JAG HATAR:

1) Människor utan självdistans.
Fan hörni, bjuuuuud lite på er själva for crying out loud.

2) Långa tånaglar.
Stötte på en gubbe igår på bussen. Benet var gipsat o så var han barfota. Tånaglarna var så långa att folk nästan snubblade på dom o alldeles gula. UÄK!

3) Chinos (stavas det så?).
Killar/män/gubbar som fortfarande bär chinos måste ha något allvarligt fel uppe i huvudet. Helt klart det fulaste plagg genom tiderna. Är de dessutom beiga så kräks jag.

O så måste jag även få tillägga att människor som inte dricker kaffe eller alkohol är lite tråkiga... säger som min sköna väninna i Västerås; "man tappar liksom respekten för såna som hellre vill ha té till fikat... eller såna som måste kööööööra när det är fest".

Det går bort.

Hörs.

Tumble outta bed...

... and I stumble to the kitchen. Pour myself a cup of ambition and yawn and stretch and try to come to life. Jump in the shower and the blood starts pumpin', out on the street the traffic starts jumpin', the folks like me on the job from nine to five.

Eller egentligen inte. I mitt fall är det seven thirty to four thirty.

En vecka har gått. En veckas arbete har jag bakom mig. Det har gått bra. Lugnt tempo. Håller på att lära upp mig på en ny tjänst o det är en hel del att ta in men det känns cool. Kan tyvärr inte prata så mycket jobb här då flera av mina kollegor känner till den här bloggen... men kanske kanske i framtiden att jag öppnar en ny tokanonym blogg som bara ni bloggisar får tillträde till :)

FARFAR.
Var där idag med min jeppe. O farbror. O kusin. Tog med oss kaffe i termos o ett paket Ballerinakakor men inget schackbräde... för det första så har han ett hemma redan o så var det ju inte bara vi som var där heller.

Ingen hit med Ballerinakakor kan jag säga. Farfar är ju till hälften tandlös o tyckte att de var för torra o för hårda :)
- Nä, gräddbakelser! Det är grejer det!

Har lovat dyrt o heligt att ta med sådana nästa gång. Längtar tills nästa gång. Ni anar inte vilken härlig gubbe det där är! Man vill bara sitta o lyssna på honom hela dagarna. Hans 91 år på nacken innebär en hel del spännande historier skall ni veta.

IMORGON FYLLER VÅR BEBIS SITT FÖRSTA ÅR!!!!
Lilla, lilla skrutt. Vad händer??? Hur kan du redan bli ett år? Du är ju vår pyttelilla beeeeeebis. Fy fan vad söt du är ungjävel!!!!!!!!! Älskar dig så det GÖR ONT! Ditt tandlösa (eller nu var jag orättvis, du har ju två stycken) skratt får mitt hjärta att slå fyrdubbla slag. Ihhhhhh vilken underbar liten gosråtta du är.

Har köpt en färgglad platta med massa knappar som låter som djur o som spelar en massa melodier. Låter förjävligt men jag vet att hon kommer att gilla den. O så var jag ju tvungen att handla något på Polarn. En söt tröja med... ja va 17 var det för något... giraffer på tror jag. I knallorange o med lila muddar. Ascool. Retro.

Lilla Hon är verkligen en liten retrounge.

Nähä. Nu stundar chokladmousse o rulle. Äntligen får man slappna av lite.
Imorrn kommer lite folk på fika. Ettårskalas.

Annars var det väl inget mer...

... jo jag ska ju sjunga på farmors begravning den 6:e september. Känns bra. Har ju sjungit på mormors, fasters o morfars o det är verkligen terapi att få göra det. Jag sjunger ju liksom för FARMOR. En liten vaggvisa. En sista vaggvisa. Får se vad det blir. Har lagt in önskemål men det är ju såklart farfar som bestämmer.

Mitt i allt sorgliga så är det ettårskalas. O nästa helg blir det tokfest här hemma. Vi skall ju ha kräftis o temat lyder "Fullast vinner". Moget va? HA HA HA. Vi får stå för det, att vi är lite omogna. Men fan vad härligt det är att ha lite barnasinne kvar.

Hörs.

ps. alis - älskar att du hänger här :) hur får man tag i dig? ds.

The show must go on!

Empty spaces - what are we living for? Abandoned places - I guess we know the score. On and on... Does anybody know what we are looking for? Another hero another mindless crime. Behind the curtain in the pantomime. Hold the line... Does anybody want to take it anymore?

Är fortfarande lite skakad o oerhört sorgsen efter det som hänt. Tänker på min farfar hela tiden o önskar jag kunde sitta där o hålla hans hand från det att han kliver upp på morgonen tills dess att han somnar på kvällen. Önskar jag kunde sitta o hålla han sällskap när han äter frukost, lunch o middag. Önskar jag kunde komma varje dag med gott fikabröd o dricka kaffe med honom.

Det kan jag inte. Det går inte. Jag jobbar nu o efter jobbet väntar ju min familj på mig. Min man o mina tre flickor. De behöver mig också. Känner redan att jag missar så mycket när jag jobbar. Det känns som om flickorna blivit så stora på så kort tid, bara sedan i måndags liksom. De har blivit så pappiga redan!!

Men på lördag åker jag o jeppe till farfar iaf. O imorrn skall ju syrran dit. Pappa o hans bror hänger där ett par timmar varje dag också. Jag har dock skällt på pappa o tycker att han som faktiskt är hemma hela dagarna borde sitta där HELA TIDEN. Det är ju för i helvete hans pappa juhhhh! Men men, vi resonerar olika...

Vill tacka alla för fina kommentarer. Ni är för härliga. Utan min blogg o utan er, kära medmänniskor, så skulle mitt liv vara mörkare o tyngre. TACK TACK TACK.

Jag kommer att kika in hos er inom snart framtid, det lovar jag. Det är bara så mycket nu.

Hörs.

Det bor en ängel i mitt rum...

...hon har sitt bo ovanför mitt huvud, hon gör mej lugn och hon viskar till mej allt det jag säger dej.

Det bor en annan i min kropp, hon har den vackraste av själar, hon är kärlek och hopp och hon berättar för dej
hur mycket jag älskar dej

Det bor en ande vid min fot som blåser värme över huden det kittlar och du såg att jag log men när hon andas på mej är det för att jag ska komma och värma dej

Här är jag med allt det andra som gör en människa hel och jag hoppas, jag hoppas att du orkar och att ängeln i rummet det är henne du ser!


Farfar, min älskade o fina farfar. Ikväll är första kvällen på över 70 år som du får gå o lägga dig ensam i sängen.
Idag var första dagen som du fick äta din lunch o din middag själv. Idag var första dagen då du fick sitta alldeles ensam i en tyst o mörk lägenhet.

Farmor finns inte längre mer. Hon lämnade jordelivet inatt. Kvar finns du, min otroligt underbara, fina o SNYGGA farfar! Vad blir det av dig nu?

Kommer du att fixa det här? Kommer du min 91-årige farfar att fortsätta att kunna kliva upp på morgnarna utan din livskamrat? Utan någon att dricka ditt morgonkaffe med? Utan någon att hacka på? Utan sällskap upp till matsalen varje dag?

Kommer du det? Snälla säg ja.

Jo, mina vänner. Detta är sorgens dag. Farmor gick bort inatt. Närmare bestämt vid två-tiden. Trilla' av pinn'. Kolade. Kastade in handduken. Kvar finns lilla farfar.

Jag sörger förstås farmor. Det är ju alltid hemskt när någon dör... men vet ni att den största anledningen till att jag tjuter som en bebis om vartannat är att jag tycker så FRUKTANSVÄRT synd om farfar! Så ensam han blir nu!

Den annars så tuffa gubben, värsta machotypen, grät idag så hårt när jag o syrran var där att varenda del i kroppen värkte hos mig. Han väckte sådana otroligt starka känslor o jag grät med honom! Höll honom hårt i handen, strök honom lätt över armen medan han satt där o berättade om hur ensamt, tomt o smärtsamt allting var. Vilken fin kvinna hon var. Vilka fina minnen han har.

Syrran o jag lyssnade o grät. Han berättade om hur de träffades, hur god mat hon lagade, hur hjälpsam o snäll hon var. Den långe o ståtlige gubben var så liten, så liten o satt där i sin fåtölj o kved av brustet hjärta.

- Jag vill inte längre. Jag vill avsluta det här nu.

Vi kunde bara nicka o förstå.

När det var dags för mat så följde vi honom upp till matsalen. Där vid ett bord satt hans namnskylt, bredvid en annan namnskylt - farmors. Så himla sorgligt. Hoppas att personalen försökte få honom att sitta med några andra... vi sa till om det när vi gick. De kunde åtminstone fråga, så fick han välja själv.

Pappa o vår kusin hälsade på honom efteråt.

Nu ligger farfar där i sin säng i en tom o tyst lägenhet. Ingen annans andetag kan han höra, förutom sina egna.

FÖRSTÅ HUR SMÄRTSAMT DET MÅSTE VARA????!!! Efter så många år förlora sin fru/bästa vän/livskamrat?

Det var varit för mycket död för mig nu senaste tiden. Först morfar, begravningsceremoni, urnsättning nu i lördags o så knoppar farmor in natten till idag.  Begravning igen.

Skall det vara så här nu framöver? Skall alla bara dö? En efter en i tätt följd?

På lördag skall jag o jeppe åka til farfar med en termos kaffe o ett schackbräde med tilhörande pjäser. Jeppes mamma skall sitta barnvakt.

Längtar tills jag får hålla om farfar igen.

Ni anar inte vilken härlig människa han är!!! En jävla tjurskalle med många tokiga åsikter men alltid med glimt o bus i ögat! Alltid klädd i välstruken skjorta, pressvecksbrallor o hängslen. Vitt hår. Stora händer. Otroligt snygg!!

Det här är syrran tillsammans m farmor (nu med vita vingar på ryggen) o farfar.
image154
image153

Vila i frid farmor.
SNÄLLA farfar, kör på några år till.

Gunilla är ganska ful...

... o hon saknar takt o ton. Hon har allt man kan önska att man aldrig nånsin fick. Någon som känner igen? Jo jo Björn Rosenström gjorde ju några låtar man satt o skråla till på fyllan när det begav sig.

Just denna låt kom jag att tänka på idag efter träningen. Jag var så jävla lack o äcklad av en ful kärring på passet idag att jag kunde SKRIKA högt! Helt klädd i turkos struttade hon in på mitt favoritpass. Ställde sig FÖRSTÅS precis bredvid mig. Hennes andedräkt stank gammal urinoar o hon var så ful att man häpnade.

Det borde finnas någon gräns för vad för sorts personer de släpper in på ett gym. Om facecontrol är för brutalt så borde det fan åtminstone finnas en smellcontrol! Människor med bad breath eller gammal ingrodd svett borde inte hoppa omkring o flåsa på ett gym!

DansAerobics som jag går på varje måndag är ett AVANCERAT pass. Det krävs taktkänsla o man måste vara grymt koncentrerad o fokuserad. Visst, det tar ett par till tre pass för en person att komma igång men man MÅSTE ha liiiiiite självkänsla o om man vet med sig (vilket de flesta normala människor har koll på) att man helt saknar takt o ton så bör man kanske spinna eller va fan vet jag.

Gå fan inte på DansAerobics iaf.

Tantjäveln trampade mig på tårna hela passet. Hon försökte vara käck o ropade "wohoo" och "yes". Gjorde tummen upp till instruktören o skrattade HÖGT så fort nya steg visades.

HÅLL KÄFTEN KÄRRINGJÄVEL!! Stick till en syjunta eller ta med dina stavjävlar o stick ut o promenera istället.

Fan va sur jag blir.

Nåväl.

Första jobbdagen idag. Gick bra. Var lite segt då min dator inte var färdig på förmiddagen. Det är dock jävligt bra med mjukstarter men jag önskar jag kunde knäppa med fingrarna nu så att jag var färdiglärd o kunde sätta igång.
Vet ju inte alls hur nya tjänsten kommer att vara o kännas för mig.

Hmmm få se nu... var det ngt mer?! Säkert massor men jag är för trött för att tänka efter.

Kul förresten Mumrik att du är här o kikar igen :)

Nähä mina vänner. Måste gå o knoppa.

På återseende.

Ps. Vad köper man till sin dotter som fyller ett år o som har FÖR mycket kläder och FÖR många leksaker? Ds.

Do you feel...

... like I feel? Nathalie? Nathalie?! Har haft denna låt i skallen i tre dygn nu o hur jag än försöker så lyckas jag inte få ut den. Gillar ju låten o tycker ju Idol-Ola är sockersöt men ändå!!!

Släktis var ok. Urnsättningen var ok.

Imorrn väntar JOBB. Hjälp.

På återseende.

Weak as I am...

... är ju en tokskön gammal dänga av Skunk Anansie men också en passande rubrik i detta inlägg. Kommer till det senare. HERREGUUUUUUUD så frustrerande det har varit att inte kunnat blogga på så himla länge! Min hjärna höll på att gå i tusen bitar för jag har haft så mycket där inne som velat kommit ut men så varje gång jag försökt så har det gått åt helvete.

Men så nu har jag öppnat en annan webbläsare o det funkar! Jihoo.

Vad har hänt då? Jo en herrans massor. Vet inte var jag skall börja. Sommaren har RUSAT förbi o på måndag börjar jag att jobba. HJÄLP!!

Vi har varit hos min underbara mor i Värmländska skogarna i en vecka. Hade det fantastiskt trots att vädret sög mest hela tiden. Vi badade i poolen EN gång o det resulterade i att Äldsta fick blåa läppar. Pisskallt i både vatten o på land.

Plockade kantareller i trollskogen. Jo, det är sant!! Fru P gjorde värsta präktgrejen liksom, ha ha. Det var faktiskt helt fantastiskt!! Det blev som en sport. Alla letade som tokiga o när man hittade så tjöt man av lycka. Det var jag, jeppson, syrran o hela balettligan.

HATAR MIG SJÄLV FÖR ATT JAG GLÖMDE KAMERAN DENNA VECKA!!!!

Efter mamsegull var vi hemma ett par dagar (eller jeppe åkte hem ett dygn innan mig så häcken o gräset kunde friseras utan avbrott så som blöjbyten, lunchlagning mm plus att han kunde få lite egentid) så åkte vi till en av mina bästaste vänner i Västerås.

Att slänga ut bilder från den dagen vore respektlöst då min kära kompis är rädd att det skall stå tiggare utanför dörren en vacker dag. Ha ha ha HA HA HA. Hon är så sjukt rolig denna kvinna. Slänger ändå in en smygbild på huset som hennes snubbe byggt med egna händer. Asfint o toknära Mälaren.
image131

Här blev vi bortskämda en hel dag med god mat, gott kaffe o härligt sällskap. Synd att man inte träffas mer.

I lördags kom min kusin (alias surrogatstorasyster) hit med sin familj o... skäms att säga det men... ja... grillade. Det var trevligt. Vi bjöd dem som tack för att de alltid ställer upp som barnvakt när vi behöver.

I måndags kom våra bästa polare från Sigtuna hit. Det var fan på tiden. Förr så umgicks vi JÄMT o vi fyra kunde typ inte vara ifrån varandra mer än någon dag. Efter att vi fick barn (ehhh Äldsta o deras kille är födda samma dag!!) så har det ju blivit mycket mer sällan. Tyvärr.

Man får alltid mersmak när man ses.

image132
De firade sin tvååriga bröllopsdag o eftersom att vi var värdpar på deras bröllop så får de varje år en present av oss. I år fick de en hushållspappersrulle då de firar pappersbröllop :) Förra året fick de ett kg bomull.

O de firade mig (fyllde ju i juli) med dikt o present. Kolla in vikken FANTASTISK present. Lyser Fru P om den!!
image151
Två bäddset med motivet IDOL, ha ha!

Detta är våra minsta gullungar. Lilla Hon med pojkvän!
image133

Fröken Mitten spexar som vanligt...
image136

Grillat är godast...
image137

Jag o vår polare (fan va' skrynklig jag äääääääär btw)
image138

Jeppson o fru N
image140

Som vanligt när vi ses så spårar allt ur. Vin, whisky, öl o drinkar gör sitt till.

Här tävlar vi om vem som kan se absolut fulast ut. Vem röstar ni på? Jag röstar på Fru N.
(För att bli så här fula som vi är så krävs det slappa käkar o så tokfladdrar man med dem o VIPS - asful!)
image141
image142
image143
image144

Våra äldsta älsklingar höll sig vakna till midnatt...
image145

... sen somnade de sött i samma rum.
image152

Fröken Mitten underhöll oss toklänge men tillslut så blev det Bambi o kort därefter NATTI.
image146

Dagen efter är ju så TUNG!!! Efter frulle tog vi vårt pick o pack (dvs ungar o vagnar) o gick en långpromenad till bästa haket här i hålan. Barnen fick springa av sig i Trazan- o Banarnekojan o till en början satt papporna där också helt utslagna :)
image148

Världens godaste ceasarsallad tog jag o världens godaste latte till efterrätt.
image149

Vinkade hej då till gästerna o innan vi höll på att dö av värmeslag så var vi tvungna att kyla ner oss i lilla poolen. Lilla Hon NJÖT för första gången! Fan, jag får ont i magen när jag tittar på henne... så söt tycker jag hon är :)
image150

SHIIIIIIIIT vilket långt inlägg. Hoppas ni orkade stanna kvar.

Nu till rubriken: jag är världens blödigaste mamma. Idag har jag varit i stan (tog tåget!!!) med Äldsta. Vi har minsann tittat på BIO. Lilla Spöket Laban. Gäsp. Men hon tyckte det var askalas o åt upp en hel popcorn!!!!!
Efter det gick vi på stan o avslutade med min favvo - Åhléns. Plötsligt står flickan där med en gosse-hundvalp i famnen o efter att jag kollat på prislappen (119 jävla spänn) så sa jag "neeeheee du, den ska vi inte köpa".

Vad händer? Jo hon kramar djuret ÄNNU mer krampaktigt o börjar att STORGRÅTA. Hulkade liksom. Tårarna sprutade o hon blev uppriktigt (jag är fortfarande chockad) LEDSEN. Jag kunde inte stå emot utan köpte såklart vovven... o så en likadan till Fröken Mitten (annars hade det ju blivit musik när vi kom hem).

Jeppe skakade på huvudet när jag kom hem o berättade. Men hörrni........ visst skulle ni göra samma sak???

Nu skall jag avsluta detta.

Vill bara tala om att jag inte hör av mig förrän nästa vecka igen. På fredag drar jag upp till Jämtland m mor o syster. Sen är det jobb på måndag. IIIIIHHHHHH PIIIIIRRRRRRR.

Hörs.

Test

Test

RSS 2.0