Ta din kånken, stick ut i barrskogen...

... och stanna där tills det börjar växa mossa på dig din satans jävla präktkärring. Nu är jag så in i helvetes jävla less på dig och din familj att jag snart flyttar härifrån!! Vänligen bespara mig predikan om hur jävla bra du är och hur perfekt din familj är. LÄMNA MIG IFRED!

Jaha så har det hänt igen. Knack knack - vem där? Jo Fru Präkt med sitt lilla perfekta gossebarn i handen. Citerar en god bloggisvän: GAAAHHHHHH!

- Nämen?!! Är ni INNE när det är så vackert väder?
- Nej jag är ute o krattar löv ser du väl ditt jävla pucko... (nä så sa jag ju inte egentligen men jag hade gärna velat) Men ursäkta mig, hur kan man bara orka vara så jävla pigg, duktig och perfekt jämt? Jag spyyyyyr!

Johodå, hon hade MINSANN varit ute med picnic (pannkakor jo jo) heeeela förmiddagen o skulle vara ute heeeeela eftermiddagen nu. Skulle Fröken Mitten vilja följa med hem till vår tomt en stund? Så det lilla gossebarnet fick leka en stund innan hela den lilla perfekta familjen skulle åka till det stora perfekta gossebarnets fotbollsträning.

Suck.

Nu skiter vi i henne. Blir ju alldeles upprörd här...

Söndag. POFF så var helgen slut. Jag har faktiskt varit sjuk hela helgen, fick t om ställa in träningen i fredags. Det har inte hänt sedan Sundsvall brann, eller åtminstone inte sedan i november förra året. Har bara varit hemma o det har varit mysigt.

Nu skall jag o jeppson gå igenom nätet o kolla vilja tapeter vi skall ha i balettligans alla tre rum o så skall vi kolla efter krokar o så till nya badrummet. Sån't där roligt, ni vet :)

Lite jävla kul skall man väl ha när man lever i byggdamm.

TIll något helt annat: min svåger är allergisk mot mig :( Han skrev i ett inlägg nyligen att han är allergisk mot människor som alltid skall hitta liknelser mellan honom o andra. Jag är verkligen en sån person så... nähä... så poppis är man inte där alltså. Jag ÄLSKAR att hitta look-a-likes och t om röst-a-likes. Det är typ det roligaste jag vet.

O så måste jag tipsa om en blogg jag precis börjat lära känna: FIBULA (http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/)

På återseende.

Me like!

Fan hörni. Fatta att detta är mitt ANDRA inlägg ikväll. Helt otroligt. Man kan säga att jag kompencerat mitt slöa bloggande ikväll. Känns härligt.

Nu vill jag prata om annat än Idol (även om man kan prata om det JÄMT). Skall nu måla upp en litet minne:

Tänk er ett (mitt gamla) klassrum fyllt av elever (mina kompisar) i sjunde klass o deras föräldrar (mina också). Det är föräldramöte där vi elever själva också är med. Det är dags att planera en klassresa!

Var skall vi åka? Hur skall vi få ihop pengar till en klassresa?

Samla tomburkar och sälja kokosbollar är ju ett enkelt medel. Det mötet mest handlar om är just VAR vi skall åka. Det diskuteras vilt mellan bänkraderna. Det var viktigt att det skulle bli till utlandet, det tyckte vi elever var jätteviktigt. Tillslut utbrister någon "England!" Alla instämmer att det vore kanon.

Så är det en sån där sur o tråkig pappa som säger "nä hörni, det är på tok för dyrt i England". Det blir tyst en liten stund men min pappa kunde inte hålla sig utan säger "va?? nej det är det ju inte". Den andra pappan vänder sig om, tittar nedvärderande upp o ner på min pappa medan jag skäms så jag nästan går sönder. Var min pappa tvungen att säga emot??? Den andra pappan säger "hördu du... jag har faktiskt semestrat i England en gång och jag kan tala om att det är JÄTTEDYRT där!" Med armarna i kors vänder han sig om igen och himlar säääääkert med ögonen, det kunde jag svära på. Min pappa säger bara "jaså, du säger det..."

Den andra pappan gick från mötet med flaggan i topp. Tyckte han var ashäftig som minsann hade semestrat i England (wow liksom) och såg ner på min pappa som trodde han var något.

Jag kan än idag undra varför farsan aldrig sa som det var. Att han aldrig kontrade med "jaså det säger du? har du verkligen semestrat där? jaha men då kanske jag inte har något att säga till om som faktiskt JOBBAR där?"

Men nej. Min pappa var cool o sket i att hävda sig. Han lät den där surgubben leva vidare i sin lilla bubbla.

Jag har en kollega som jag vill berätta om. Han är också en cool kille.  Jag har funderat över en del grejer genom åren o idag när vi gick iväg för att köpa lurre så frågade jag honom.

Det finns skrytisar. Ofta är det ju osäkra människor, ibland nyrika. De som faktiskt växt upp i familjer med MASSOR av pengar och som ändå uppfostrats till att pengar inte bara är något man får - det är dom som inte skryter.

Den här killen berättade att han tänkte göra en storkok o frysa in små portioner till sin bebis, istället för att köpa barnmatsburkar. Jag var ju bara TVUNGEN att fråga "men herregud ni behöver väl inte gå o tänka på såna småsaker?". Han har vid tillfällen när han köpt något, typ ett klädesplagg eller så, sagt "fan jag har ångest, den var lite för dyr tycker jag". Jag har varje gång tänkt för mig själv "men hallååååå varför bryr du dig om det, du som har massa pengar?".

När barnmaten kom upp idag så kunde jag inte hålla mig.

Det visar sig att han har en normal syn på ekonomi, trots att han egentligen inte behöver tänka på det. De reser jävligt mycket och spenderar pengar på att bo fint. Men skulle han skryta om det? Nej. Man måste ju DRA det ur honom...

Han är dessutom en sån där som ALDRIG talar illa om någon. Jag får faktiskt för mig att han ser gott i alla människor. Förmodligen irriterar han sig, eller jag vet att gör det, på folk o saker då och då men skulle aldrig i sin själ säga det.

Han är lugnet själv. Tryggheten själv. Men han är ingen tråkmåns för det, tvärtom - han är otroligt rolig.
En perfekt blandning.

Snacka om att hans föräldrar har lyckats. Det är en sån människa vi alla skall sträva efter att vara, det är en sån människa man vill att sina barn skall bli.

Shit va jag babblar nu. Trött som fan är jag också. Måste gå o lägga mig.

Lämnar  er med lite funderingar nu. Hävda sig är onödigt - o lite löjligt...

Hjälp!

Sitter med datorn i knät o kollar samtidigt på Idol och undrar VAD HÄNDER???? Det har varit asdåligt hittills...

Tre låtar hittills o herregud. Det låter värre än kattskit.

Särla? Vad vill hon? Vänligen försvinn från denna tävling!

O så hon västindiskan vad-hon-nu-heter, helt okej ikväll men allvarligt? Så tillintetsägande. Söt men... sådär.

Evelina??
Hoho?? Var tog du vägen? Du har varit ascool hittills men så ikväll kukar du ur fullständigt. Lät förjävligt.

Nu väntar jag på Patrizia (jeppens favvo). Tror på henne. Men förra året valde hon tråkigaste låten genom tiderna. Nu skall vi se...

... ryser...

...WOW! Där satt den. Fick gåshud ett tag. Hennes röst påminner om Pinks, tycker jag. Det är ju ingen dålig komplimang.

Ehh va nu? Cameron Diaz? Är hon med i svenska Idol? Nähä, det är den där Anastasia. Kan inte säga något så här innan för jag har ingen uppfattning... hon har inte gjort intryck på mig ännu. Får se nu.

*lyssnar*

Började okej. Men nu vet jag inte riktigt. Näe, inte min grej. Klent.

NÄSTA TACK!

Weehoo, nu är det min favvo... Amanda! Hoppas hoppas hoppas hon gör värsta bästa nu.

YES!!!!! Så där ja. Så jävla cool. Så jävla egen. Tack för det.
O Peter säger precis vad jag tänker. Det kan liksom inte bli bättre. Snacka om att befinna sig på en helt annan nivå om man jämför med hennes kollegor.

Iofs så har junte Marie Picasso kört än o hon är ju skitduktig... O så Tamela men HA HA HA hon är inte direkt  någon konkurrent. Hon har ju fnittrat sig genom tävlingen hittills.

*
Nu blev det paus. Då vill jag passa på att säga VÄLKOMMEN till alla mina nya läsare! Gud så trevligt.
Roligt med nya namn, jag skall försöka hälsa på er snart också!!
*

Så har det börjat igen. Dags för tihihihi-Tamela.

IIiiiihhh tråkig låt. Men börjar jävligt fint. Dutti. Näst bäst hittills... men shit va söt hon är. Ser ut som en docka.
Njae... varför leka med rösten som om hon vore Mariah Carey eller Whitney när hon verkligen inte är det?

O varför skall alla nu för tiden sjunga "s" som "sch"? The winner takesch it all, the loscher schtanding tall...

Dags för Marie!

Bleker hon sina tänder, tro?

Ser ut som en gris när hon knorrar upp ansiktet - men shit asså. Jävligt duktig. RENT! VACKERT!

Amanda bäst. Sen Patrizia. Sen Marie.

Ut med transan (Särla).

Hörs snart igen, för jag skall göra YTTERLIGARE ett inlägg :)


Niinis baby...

... din önskan - min lag :)

Jag måste kamma mig nu o börja blogga igen, på allvar. Det är ju här jag får all pepping, allt stöd och all värme. Det är ju här jag har mina fina kompisar som varje dag kommer o hälsar på även om jag bara skriver om skittråkiga saker... ni är helt underbara, vet ni det?

Det har hänt något med mig. Jag känner inte igen mig själv, liksom. Idag missade jag t ex IDOL!!!! Whazzup liksom? Var på gymet o kom hem ca 21:00. Maken: "Fan det var ju Idol ikväll, tänkte inte på det så jag har inte bandat" varpå jag säger, med liiiiten antydan till hög irriterad röst "men va faaaan det vet du väl????". Faktum är att jag själv inte tänkte på det.

Men nu har jag gluttat igenom alla bidrag och säger spontant SHIIIIIIIIIIT va alla är duktiga!!
Den där blonda lilla tillintetsägande killen (Per?) går bort. Och FETT HEJ DÅ till Gårdinger-kopian Knut som är så äcklig att jag inte ens kan titta på'n. Såg två strofer sen var jag tvungen att byta. Uuuuuhhhhh.

Christopher är min lilla favvo bland killarna tror jag. Han är skum o kan se läskig ut ibland men skitcool röst o härlig stil på nåt sätt. O så är ju den där runda killen som körde Lately ikväll helt outstanding. Han är ju fan redan klar artist. Vilken musikalitet! Vilket sound! Vilken innerlighet! Ha ha - jag skulle kunna sitta i juryn :)

O tur har jag - för snart fortsätter ju Idol. Om tio minuter får man veta vem som åker. Nu får bara inga fler av mina favoriter åka för då lackar jag ur rejält. Henning. Saneringsteknikern. Greken. Skandal.

Just det, han Niinis-favoriten var också suverän ikväll men var han tvungen att köra spasmiska Di Leva-rörelser? Det klädde honom inte...

Nähä. Jaha.

Vaknar. Jobbar. Äter. Skiter. Tränar.  Så ser mitt liv ut just nu. Helt ointressant.

Jag saknar mina tjejer så det gör ont. Idag var jag så stressad när jag hämtade dom för att Lilla Hon var hungrig o skrek och Fröken Mitten var extremt gnällig (konstigt... hon vaknar ju 06:15 varje morgon - trött som fan). Jag skällde o skällde på henne och när jag kom hem ikväll från gymet hade alla somnat. Jag var tvungen att gå in till dom o stryka dom på kinderna. Pussa dom på pannan och viska i deras öra att jag älskar dom.  Fröken Mitten stannade jag extra länge hos och bara studerade henne när hon låg där utfläkt med ben o armar rakt ut. Hennes tunga andetag. Hennes bulliga, lena kinder. Hennes knallröda små läppar. Hennes långa bruna ögonfransar.
"Förlåt" viskade jag flera gånger o hoppades att hon kanske skulle höra det  även om hon sov.

Nä hörni. Nu måste jag rusa till tv:n. Dags för en kille att dra. HEJ DÅ KNUUUUUT!

Hörs.
Va e re frågan om?

Känner att det är stiltje, tristess och ja... dött helt enkelt här på bloggen. Är det hösten eller börjar man få idétorka? Det ekar nästan här ju. Ho hooooo??!! Va håller ni på med? Är alla ute på Facebook o surfar?

Just nu är det reklam o nyheter i filmen Kocken som vi kollar på. Man får passa på att surfa vid de tillfällen som bjuds.
Det är lördag kväll och jag har precis tryckt i mig en påse Riesen. Känns sådär...

Har egentligen inte ett skit att skriva om. Borde vara tvärtom då jag knappt bloggar alls längre men det är ju typiskt, så fort man är här så försvinner allt.

Det byggs så in i helvete här. Byggdamm överallt. Försöker att inte stressa upp mig för det, det hjälper ju liksom inte. Jag kan dock säga att jag längtar så extremt mycket efter den dagen då allt är klart. Åhhhhh va skönt det skall bli!
Är just nu ute o jagar snygga tapeter till de nya tjejrummen, de skall få vita väggar men varsin fondvägg i någon cool tapet. Gärna med samma mönster, dock med olika färger. Orange, rosa o rött. Typ.

Nähä... vad mer då...

Har lite att se fram emot ju. Gwen den 10:e oktober där även utgång efteråt är inräknat. Sova över hos vännen o vara ledig dagen efter, bara strosa runt i stan. Den 6:e oktober så skall jag o jeppson på 30-årsskiva o mamsen tar ungarna. Det blir också kul. O så vet jag att han den där snygga typen med rakad skalle också har bokat in ett försenat bröllopsfirande här i höst. Vad o när vet jag inte. Men jag kan ju se fram emot det ändå.

Fick förresten ett tips från en kollega. Han skickade mig länken till MySpace där jag fick höra en låt o blev dödsförälskad direkt. Gruppen heter Shout Out Loud o är huuuuuur grymma som helst. Gillade man The Cure på 80-talet så gillar man de här!!

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig helg. Får se när vi hörs igen. Man vet aldrig numera...

Hörs.

Tre saker...

... kan jag skylla på. Tre små fjuttiga saker som i det stora hela inte är så jävla fjuttiga när allt kommer kring. Tre saker som gör livet snäppet svårare att leva. Tre saker som gör att jag inte kan underhålla den här bloggen som jag håller så varmt om hjärtat. Tre saker som gör att jag inte hänger med i era liv. Tre saker som gör att jag inte kan läsa era bloggar lika frekvent som tidigare.

Tre jävla saker.

1) Jag jobbar (arlet av mig)
2) Sömnbrist (lägger mig 23:30, går upp 05:30)
3) Facebook

Nej jag vill inte gå ner i tid. Jag älskar att jobba.

Nej jag kan inte gå o lägga mig tidigare på kvällarna.
Jag har tre barn, alla tre skall ha mat, rena kläder, få saga innan läggning osv. O så måste det dammsugas byggdamm minst en gång om dagen. Jag måste träna för att må bra så det tar ca 1,5 h o efter det måste jag duscha. Sedan när tvätten är hängd o vikt så skall dagisväskor packas o kläder läggas fram. När allt detta är klart brukar klockan vara runt 23:00. Då vill jag läsa mina mail, surfa lite eller titta på tv för att varva ner.

Om jag surfar den där sista halvtimman så har det på senaste tiden blivit mycket Facebook. Känner mig som en förrädare mot min blogg, mina bloggisar o mot blogg.se. Men Facebook är ju askul. Plötsligt dyker det upp människor man inte sett på hundra år eller t om glömt bort (va hemskt det låter). Jag lägger dock inte ned mycket tid där heller då jag bara har typ en halvtimma om dagen men det är roligt att kika runt...

... o både Cian o Jama hänger där också :)

Men nu har jag lagt 5 minuter på bloggen - måste ju jobba också!!!

Avslutar med lite tips:

Läs "Fördömd" av Johanna Hildebrandt - skitläbbig o spännande!
Titta på Idol - värsta lyckokicken!
Lyssna på "Prayer for the weekend" med The Ark - klart en av de bästa låtarna jag hört!
Ät turkisk yoghurt med valnötter o lite ringlad honung över - hur gott som helst!
Köp sådana dojjor som jag har (ni vet de där Nikeskorna jag tjatar om hela tiden) - skönaste i världen!

Hörs.

Ja visst ska hon leva...

... ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade ååååår! Ett fyrfaldigt leve för Äldsta. Hipp hipp hurra hurra hurra HURRA (o så alltid nån jävel som hurrar en gång för mycket)!

Jo jo, helgen har gått i kalasets tecken. Vår äldsta har blivt FEM. Stort. Kan inte hajja det själv. Att det var hela fem år sedan som vi åkte från lägenheten på Kungsholmen till KS. En ganska dramatiskt förlossning när vi tänker tillbaka men allt det jobbiga är ju som bortblåst. Det försvann ju sekunden efter att lillan kommit ut.

Sugklocka, kärringar som hängde över min mage, operation direkt efter så jag inte fick hålla lillan på två timmar (hon var dock hos sin far så det var ju ingen fara) o så lite kuvös som grädde på moset. 

Så liten. O nu så stor.

Minns att vi var helt förstörda den första tiden. Tyckte den lilla skrek hela tiden o att hon aldrig var nöjd. Var det så det skulle vara att ha bebis? Vadå? Skulle det inte bara vara mys o gos? Vadå? Skulle inte bebisar bara ligga i jollra o le? Vadå? Var det meningen att man skulle vakna flera ggr varje natt?

Lite har man lärt sig. Gud vilken rookie man var på den tiden...

Nu är man morsa till tre! En femåring, en snart treåring o så bebisen på ett. Herregud.

image211
Taget i fredags morse kl. 07:00 (Äldstas födelsedag). Rätt mosiga ungar...

Hur som helst så har det nu varit tre dagar med paket, kalas, tårta, hysteri och glädje. Hon har fått så mycket fina grejer att man blir mörkrädd. 50% av paketen innehöll örhängen (alla är så glada att hon har hål i öronen för det är ju såååå roligt att köpa små söta örhängen) och 50% innehöll något med Barbie. Barbie-bil, Barbie-häst som kan gå (!), Barbieslott, Barbiekläder, Barbiedockor o Barbiebebisar. Shit asså, tjejen har mer Barbie-grejer nu än vad jag hade efter flera års samlande.

Nu till något helt annat. Är så glad att jag kan blogga nu så jag passar på att skriva om allt jag kan komma på.

Jo... det är en grej som känns så himla rolig. Jag o min bästa kompis har kommit på att vi är så less på att höra om alla jävla herrklubbar o herrmiddagar så vi skall nu skapa en DAMKLUBB! En klutt tajta tjejer som regelbundet skall hitta på roliga saker. Käka middagar, gå på spa, gå på kurser, åka på weekends, gå på konserter osv osv.
Hoppas verkligen att det blir av! Vi är ju alla så in i helvete upptagna av familj o barn att det är så svårt att få till något men näe, denna gång skall jag se till att detta blir av!!

O så är jag jätteglad också för att jag o Jama bokat in Idol-finalen tillsammans! Det skall bli jättekul! När är finalen? Någon som har koll?

Står fortfarande fast vid att Saneringsteknikern o Elvis-bruden toppar.

Nähä. Jaha. Nu då? Lilla Hon sover. Fröken Mitten kollar på Alfons. Jeppe o Äldsta har kvistat iväg på kalas hos våra bästa vänners son (som fyller samma dag som Äldsta, hur sjukt är inte det då). O här sitter jag. Efter tvätt, lunch, disk o plock. Sitter t om med en kopp kaffe. Härligt.

Glömde att berätta... vi köpte ju vår orgasmsnygga soffa som nu står så prydligt i vardagsrummet. Idag är maken o hämtar ett soffbord på Mio så inom ett par timmar kommer vårt vardagsrum vara så snyggt att... ja... att man bara vill vara där hela tiden.

O så MEN HERREGUD!!!! Varför har jag inte skrivit om detta? Vi håller ju på för fullt att bygga ut!!! Så just nu är halva huset mer eller mindre avspärrat o byggdamm genomsyrar huset MEN det går så jävla fort o snart är vi där!!! Med tre nya sovrum, ett helt nytt o fräscht badrum o en ny klädkammare! Lyckan är total. Det kommer bli så galant.

Kommer att slänga ut lite bilder här snart. Så ni får hänga med i svängarna.

Nu ska jag försöka kolla in hos er innan det är hålligång här igen.

Hörs.

Utmaning!

Ha ha, kolla va' jag hittade... tycker att ALLA mina bloggisar borde bjucka på några foton av dom som små.
Eller hur? Kalla det utmaning!Gissa vart  jag är på följande bilder (första är från dagis, andra är från trean)?

image209

image210

Hörs.

Grattis Idol-Thomas!

Ångrar mig. Thomas, the saneringstekniker, kommer vinna Idol 2007.
Tvåa blir Elvis-Amanda.

När han gled in med sitt breda leende så var det kört. Han behövde junte ens sjunga, han hade gått vidare ändå.
Öppnade käften o håret reste sig!!! Fy fan va bra.

Fy fan.Grattis Idol-Amanda!

Skriver i reklampausen nu. Det är ju IDOL :) Vill att ni alla kommer ihåg att jag visste detta redan här i början:
Amanda Nielsen från Malmö kommer att vinna Idol 2007!

Det var ta mig fan det coolaste jag hört.

*suckar belåtet*

Fattar ni???Har typ världens bästa man!  Tror ni inte att han köpt dojjorna till mig? Helt otroligt...I LOVE YOU.

Gudars!

Asså hallå, två inlägg på en o samma helg!!! Det var fan inte igår. Wohoo. Fast egentligen borde jag göra någon nytta som t ex att lägga fram ungarnas kläder inför morgondagen (ja jag gör det för jag litar inte på jeppens försök att kombinera ihop något snyggt ha ha) eller något sexigt som att tvätta eller VIKA tvätt.

Vilket otroligt spännande o SEXIGT liv jag har.

Men nu ska ni höra. Det känns skittrist att skriva i bloggen just idag för det finns vissa andra bloggar som skriver om något MYCKET mer spännande. Det känns som om det jag skriver om här är heeeelt ointressant i jämförelse med vad som händer där. Herregud, det är som att följa värsta dramat i tv. Typ Days of our lives. Jag går in var fjärde minut o kollar läget för att se vad som händer.

Vågar inte avslöja vilken eller vilka bloggar jag pratar om då det skall vara så JÄVLA HEMLIGT HELA TIDEN!!!!

När kusten är klar o jag fått green light så lovar jag att berätta.

Nåväl. Nog om det. Här kommer en liten önskelista istället. Dessa listor som vi alla ÄLSKAR :)

Fru P's vill verkligen VERKLIGEN VERKLIGEN HA:

image202
Fy fan va högt i kurs den här dojan står. 899 pix. Som hittat.


image203
Tänk er att få sitta o åternjuta av alla Dallas-avsnitten igen... *drar en längtans suck*


image204

Mmmmmmmmm har blivit Diesel-freak o vill ha fler!!!!! Ett par svarta jeans vore heller inte fel...


image205

Är helt såld på Laleh o hennes magiska musik. Hennes röst trollbinder mig varje morgon på väg till jobbet.
Vill verkligen verkligen ha hela plattan.
image206
O så vore en ny stereo inte helt fel heller. Då vi spräckte högtalarna på kräftisen så är vi i behov.
Vore gött med en som man kan spela mp3-låtar i...image207

Brickbord!!!! Efterlyser något snyggt att ha i vardagsrummet nu när vår orgasmsnygga soffa står på plats.


image208

Ja en massage skulle vara så in i helvetes jävla skönt. Min kropp SKRIKER efter knådning.


O så vill jag ha tusen saker till förstås. Listan på materiella önskningar kan väl aldrig ta slut??
Självklart är önskning nummer ett att alla skall få vara friska o leva lyckligt bla bla bla...

Söndag kväll. Har jag ångest? Nej inte så värst... kanske lite... men näe, det känns helt okej att jobba imorgon.

Hörs.

Där rosor aldrig dör...

Vad gulliga ni är som frågar efter mig. Jag har bara varit på begravning, jobbat, shoppat soffa, shoppat kläder o presenter, tittat på Idol och levt ett ganska hektiskt men normalt heltidsarbetandesmåbarnsmammaliv.

Begravningen
Så vackert. Så sorgligt. Farfar ville först inte gå in i kyrkan. Han ville vända om med sin rolator hela vägen från parkeringsplatsen till kyrkan. I kyrkan skrek han farmors namn flera gånger o grät högt. Det var ta mig fan det sorgligaste jag varit med om. Jag sjöng och är mycket nöjd med min insats. Efter jordfästningen och när vi kastade ner rosor så grät farfar och sa "jag kommer snart till dig, jag kommer snart till dig".

Jobbet
Det är tufft och jävligt ansträngande men ACK så kul!! Jag älskar att jobba. Det är dock fortfarande så att jag saknar barnen o jeppen för en timma om dagen är inte tillräckligt.

Soffan
Så jävla orgasmsnygg o döläcker. Nu saknar jag bara en hederlig gammal gungstol. Jagar på Blocket.

Kläder
Kofta, jackor, barnkläder, barnskor. Varför mår man så bra av att shoppa? Min högsta önskan nu är ett par svarta Nike-kängor. Kosta sig 899 spänn.

Presenter
Barnens kusiner är här med sin farsa (svågern) och självklart fick de presenter. Imorrn skall dessutom Äldsta gå på kalas så en Paris Hilton-vovve i väska är inslagen redo att bli bortgiven på ett Disco-Kalas.

Idol
ÄNTLIGEN! Det är typ livets höjdpunkt :) Håller med Niinis, han med guran som gjorde The Righteous Brothers. Herre min skapare, vilken kille. Det var ett par från Norrland jag diggade också. Jag är dessutom jävligt förtjust i Gynning o Berg. Jag veeeeeet, alla tycker Gynning är ett våp men NÄE det tycker inte jag. Hon är ascool och jävligt rolig.

Så. Det har inte funnits tid till att blogga och det känns sådär. Jag saknar verkligen bloggen. När jag kommit in mer i jobbet så kommer jag iaf få tid och chans att blogga lite därifrån emellanåt. Tror jag. Hoppas jag.

Nu skall jag socialisera mig med svåger o make.

Får se när vi hörs igen.

På återseende.

Whazzup...

Måndag idag. Jag har ännu inte börjat ogilla måndagar och jag har ännu inte börjat bli så där måndagsirriterad som många blir. Kanske kommer det snart men förhoppningsvis inte. Jag tycker det är askul att jobba och jag hoppas att det håller i sig.

Stort minus med att jobba på Östermalm är ju att man bor fyra mil västerut. Det suger att behöva passa tåg. Skulle gärna ta bilen in varje dag men jag är på tok för snål (eller rättare sagt min jeppe) för att betala en hundring i parkeringsavgift varje dag. Jag har heller inget psyke i trafiken + en Pendelilska i långsamma köer = köra-in-i-en-bergsvägg-varning.

Ett annat stort minus med att jobba heltid och bo så långt ifrån jobbet är ju les enfants. Eller men hallå, det är inte barnen som är själva minuset utan tiden borta från dom... men det hajjade ni ju. Att bara ha en eller två timmar varje kväll med dom är tortyr. Det känns som om de växer jättefort nu och jag missar massor. Jag saknar dom verkligen. MIna fina flickor. Jag är så galet stolt över de där små...

... Äldsta med sina stora blå. Så förnuftig. Så duktig. Smala små ben som inte kan gå fram utan måste hoppa fram, helst på ett ben i taget. Piruetter med armarna ovanför huvudet var tredje steg. Mörkt blankt hår, luggen fastspänd åt sidan med noga utvalt hårspänne. Små, smala fingrar. Lena. Mjuka. Snälla.  Små välsvarvade öron med små glittrande örhängen i. En mun som i framtiden kommer pussa många pojkar! Fina röda fylliga läppar, vacker amorbåge och kritvita små perfekta tänder. 

Fröken Mitten med små pliriga o jättebusiga ljusblå ögon. Ständigt fnissande och ja... busig. Klampar fram med bestämda och hårda, tunga steg. Försöker "prinsessa" sig som storasyster och det funkar men blir lite klumpigt. Persikolen och underbar hud. Kan inte låta bli att klappa på henne. Små, små vita fjun över hela kroppen. Tjockt, mjukt, midjelångt cendréfärgat hår. Alltid uppsatt i hästsvans eller inbakade flätor. Frisyren håller aldrig i sig för det skall pillas och dras i håret hela tiden. Särskilt när tröttheten hälsar på. Då åker grönvita kaninen fram också. O snutte. Doftar vanilj. Alltid. Mitt lilla vaniljhjärta.

O så Lilla Hon. MIn perfekta lilla bebis. Stora mörkblå ögon i ett perfekt ansikte full av energi och glädje. En liten, liten näsa i mitten som skrynklar upp sig så fort det skrattas. Flygigt brunt hår och otroligt vacker hudfärg. Lyckost där. Älskar när hon kryper ner i min famn och lägger huvudet mot min hals. Älskar när hennes lilla finger pekar på allting. Älskar när man lyfter upp henne och hennes ben sprattlar av förtjusning. Så liten. Så fin. 

Det är heller inte lätt att vara ifrån min man. Vi ses typ aldrig nu för tiden. Känns det som.

Min vackra, håriga och väldoftande make. Här har ni källan till Fröken Mittens pliriga och busiga ljusblå!  Jo jo, hon har ärvt hans ögon. Hans fina ögon. Han har det finaste leendet på jorden. Kritvita och perfekta tänder. Han har vackra, välvårdarde händer och alldeles len och mjuk hud. Fotbollsbenen sitter kvar och herregud, så jävla snygga för att använda ett uttryck som kanske inte passar in just här när jag försöker vara lite poetisk :)

Vilken perfekt familj man har va??!!

Det är inte lätt att vara heltidsarbetande mamma o fru. Eller vän. Jag träffar inga kompisar längre känns det som. När ska man ha tid med sånt? Nu måste jag prioritera. Familjen måste alltid komma först.

Som tur var är jag belönad med vänner som alltid finns kvar, trots avbrott på veckor eller år. Det känns jätteskönt.

Det händer grejer här hemma också. Vi har ju börjat med utbygget så tomten är numera arbetsplats för byggare o snickare. Grunden är gjuten. I mitten av oktober skall allt vara klart. Åtminstone ytskiktet.

O så har vår soffa kommit!!!!! Eller imorrn rättare sagt. JIIIIIFUCKINGHOOOOO!!! En orgasm-snygg mörkgrå soffa från Europamöbler som vi längtat efter länge nu.

Ville bara förklara för er hur jag har det. Bloggen är inte min prio 1 som ni märkt. Tiden räcker inte alltid till. Jag vill att ni skall veta att jag saknar er!! Önskar så att jag hade kunnat vara med i helgen men självklart skall det skita sig. Lördagen var självvald iofs men Lilla H o hennes ögoninflammation var inte det. Hoppas vi kan ses snart vid annat tillfälle...

Nu skall jag kolla in hur ni har det, sedan måste jag sova för jag är äckligt trött. Verkligen ÄCKLIGT trött.

Love.

RSS 2.0