Whazzup...

Måndag idag. Jag har ännu inte börjat ogilla måndagar och jag har ännu inte börjat bli så där måndagsirriterad som många blir. Kanske kommer det snart men förhoppningsvis inte. Jag tycker det är askul att jobba och jag hoppas att det håller i sig.

Stort minus med att jobba på Östermalm är ju att man bor fyra mil västerut. Det suger att behöva passa tåg. Skulle gärna ta bilen in varje dag men jag är på tok för snål (eller rättare sagt min jeppe) för att betala en hundring i parkeringsavgift varje dag. Jag har heller inget psyke i trafiken + en Pendelilska i långsamma köer = köra-in-i-en-bergsvägg-varning.

Ett annat stort minus med att jobba heltid och bo så långt ifrån jobbet är ju les enfants. Eller men hallå, det är inte barnen som är själva minuset utan tiden borta från dom... men det hajjade ni ju. Att bara ha en eller två timmar varje kväll med dom är tortyr. Det känns som om de växer jättefort nu och jag missar massor. Jag saknar dom verkligen. MIna fina flickor. Jag är så galet stolt över de där små...

... Äldsta med sina stora blå. Så förnuftig. Så duktig. Smala små ben som inte kan gå fram utan måste hoppa fram, helst på ett ben i taget. Piruetter med armarna ovanför huvudet var tredje steg. Mörkt blankt hår, luggen fastspänd åt sidan med noga utvalt hårspänne. Små, smala fingrar. Lena. Mjuka. Snälla.  Små välsvarvade öron med små glittrande örhängen i. En mun som i framtiden kommer pussa många pojkar! Fina röda fylliga läppar, vacker amorbåge och kritvita små perfekta tänder. 

Fröken Mitten med små pliriga o jättebusiga ljusblå ögon. Ständigt fnissande och ja... busig. Klampar fram med bestämda och hårda, tunga steg. Försöker "prinsessa" sig som storasyster och det funkar men blir lite klumpigt. Persikolen och underbar hud. Kan inte låta bli att klappa på henne. Små, små vita fjun över hela kroppen. Tjockt, mjukt, midjelångt cendréfärgat hår. Alltid uppsatt i hästsvans eller inbakade flätor. Frisyren håller aldrig i sig för det skall pillas och dras i håret hela tiden. Särskilt när tröttheten hälsar på. Då åker grönvita kaninen fram också. O snutte. Doftar vanilj. Alltid. Mitt lilla vaniljhjärta.

O så Lilla Hon. MIn perfekta lilla bebis. Stora mörkblå ögon i ett perfekt ansikte full av energi och glädje. En liten, liten näsa i mitten som skrynklar upp sig så fort det skrattas. Flygigt brunt hår och otroligt vacker hudfärg. Lyckost där. Älskar när hon kryper ner i min famn och lägger huvudet mot min hals. Älskar när hennes lilla finger pekar på allting. Älskar när man lyfter upp henne och hennes ben sprattlar av förtjusning. Så liten. Så fin. 

Det är heller inte lätt att vara ifrån min man. Vi ses typ aldrig nu för tiden. Känns det som.

Min vackra, håriga och väldoftande make. Här har ni källan till Fröken Mittens pliriga och busiga ljusblå!  Jo jo, hon har ärvt hans ögon. Hans fina ögon. Han har det finaste leendet på jorden. Kritvita och perfekta tänder. Han har vackra, välvårdarde händer och alldeles len och mjuk hud. Fotbollsbenen sitter kvar och herregud, så jävla snygga för att använda ett uttryck som kanske inte passar in just här när jag försöker vara lite poetisk :)

Vilken perfekt familj man har va??!!

Det är inte lätt att vara heltidsarbetande mamma o fru. Eller vän. Jag träffar inga kompisar längre känns det som. När ska man ha tid med sånt? Nu måste jag prioritera. Familjen måste alltid komma först.

Som tur var är jag belönad med vänner som alltid finns kvar, trots avbrott på veckor eller år. Det känns jätteskönt.

Det händer grejer här hemma också. Vi har ju börjat med utbygget så tomten är numera arbetsplats för byggare o snickare. Grunden är gjuten. I mitten av oktober skall allt vara klart. Åtminstone ytskiktet.

O så har vår soffa kommit!!!!! Eller imorrn rättare sagt. JIIIIIFUCKINGHOOOOO!!! En orgasm-snygg mörkgrå soffa från Europamöbler som vi längtat efter länge nu.

Ville bara förklara för er hur jag har det. Bloggen är inte min prio 1 som ni märkt. Tiden räcker inte alltid till. Jag vill att ni skall veta att jag saknar er!! Önskar så att jag hade kunnat vara med i helgen men självklart skall det skita sig. Lördagen var självvald iofs men Lilla H o hennes ögoninflammation var inte det. Hoppas vi kan ses snart vid annat tillfälle...

Nu skall jag kolla in hur ni har det, sedan måste jag sova för jag är äckligt trött. Verkligen ÄCKLIGT trött.

Love.

Kommentarer
Postat av: jama

Hallå dääääär! Ja men det är klart att vi riktiga vänner finns här...ändå....jämt. JAg tycker oxå det är piss-tråkigt att inte ses så mkt längre men vet hur det är. Just nu är jag allmänt TRÖTT...kan det va höst-trött man e eller va e det för fel! Jag tror att när det nu är sluttampen på min mammaledighet kommer jag tycka det ska bli jättekul o börja jobba...men lite läskigt oxå. Men ju större lillskruttan blir desto mer krävande. Rackarns vilket humör vår lilla dam har alltså! Fast mestadels e hon bara charmig. Och dina tre, du kan ju inte beskriva dem bättre. Och man ska inte favorisera men kan säga att både min M o jag fullkomligt älskar lilla fröken Mitten. Henne vill man bara äta upp! Såååå skön!
Kram o jobba lugnt! Vi ses när vi ses. Förhppningsvis snart stampandes i aerobic-salen =)

2007-09-03 @ 21:36:44
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: Magnus

E och I längtar tills på lördag. De har pratat om sina kusiner hur länge som helst. Det blir som en kusseträff =)

2007-09-03 @ 21:56:40
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Cian

Åhhhh vad vackert du skriver om din familj
Kan dina vackra barn bero på bra gener kanske?
*smicker,smicker,smööör*
Jag läste i nån tidning häromdagen att "gröna vågen" börjar flytta tillbaka till stan..det var ett dåligt exemple på en familj som hade flyttat till Bromma som nu hade tröttnat på avstånden och flyttat tillbaka till stan...Hahahaha Bromma liksom..Det är ju för fan stan..iallafall i mina förortsögon...
Ja vi måste ta en fika snart..Men det känns som om helgerna är lite heliga..Om vi inte kan ta en IKEA fika???
PÖSSS

2007-09-04 @ 07:28:06
Postat av: NIna

Nej men hjärtat...titta du hade oxå skrivit om din små hjärtan!!! :)
Åhhhh, jag blir alldels tårögd när jag läser om dina barn....hmmm...*känslig*...jag har mens....:( du vet hur man blir då!?
Underbart skrivet hjärtat....
Jag är så glad att jag har en så fin vän som dig!!
Massa kramar o du, de e bara o ta me hela konkarongen o hälsa på närsomhelst!!!
Love...Nina

2007-09-04 @ 09:31:42
URL: http://www.nogg.se/niinis/
Postat av: Frippo

Wow, vilken läsning!
Det va många fina ord i detta inlägg.

2007-09-04 @ 11:10:56
Postat av: Garbo

Fina ord om en fin o kär familj.
Som du säger så finns vänner kvar oavsett veckor eller år och det gäller även bloggisar :)
Vikken tur va!
Även jag har svårt att få till det mellan jobb o hundpassen och ibland känner jag mig som ensamast i världen men jag vet att det finns vänner där ute som uppskattar liksom jag dom få stunder man får till det och dom lever man länge på,så d så :)
/Kramkram

2007-09-04 @ 11:57:51
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Frippo

Förresten, snål... Jo jag tackar jag.
INGEN normal människa tar bilen den sträckan du har till jobbet. Här har du skälen om du jobbar 22 dagar på en månad:
-
1. Soppa = 2420
2. Parkering = 2112
3. Tull = 660
-
Men vill du betala 3692 mer per MÅNAD för att förstöra miljön, leta parkeringsplatser när det samtidigt skulle ta dig lång tid att åka kommunalt om in längre så har du här nu mitt godkännande...
Be my guest.
Förlåt att svärta ner det så i övrigt fina inlägget men tänkte att det kanske går in NÅGONGÅNG ang pendling med bil...

2007-09-04 @ 16:09:39
Postat av: Malliz

När jag sitter här och stillsamt läser det du skriver om din familj får jag uppriktigt sagt tårar i ögonen. Jag saknar en familj. En leende familj att komma hem till varje kväll. Istället kommer jag hem till en speedad katt och en sur karl. Han är sur för att jag ofta jobbar kväll och jag blir lika sur för att han är sur.


*suckar tungt*


Återkommer en dag då jag är mer uppåt. Imorgon kanske.
Kram Mallis

2007-09-04 @ 19:10:31
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Nina

Hahahaha....din gubbes inlägg e ju bara för bra. Hihi.... jag vet ju hur det ligger till i er familj! De e Frippo som håller i stålarna o Pendlis som spenderar när hon får klartecken...
Ni e så jävla söta!!
Puss

2007-09-05 @ 07:34:56
URL: http://www.nogg.se/niinis
Postat av: Fru P

Niinis, ha ha - ja precis så är det! Han är min personliga Lyxfällankille :) Och jag har också mens, så jag bölar mest hela tiden. Typ som när jag läste DIN blogg. Herregud vilka tanter vi är :)


Malliz, gumman. Tids nog sitter du där med ungar o familj. Du är som stöpt i den formen så det kommer, promise. Det är underbart att ha barn o stor familj men samtidigt jävligt krävande o sovmorgnar finns inte längre. Det kan JAG sakna :)


Frippo, jag är calculektiker så jag förstår inte... :)


Garbis, ja jag är verkligen tacksam o glad åt alla mina ÄKTA vänner. O att jag lärt känna er, underbara bloggisar!!


Cian, ääässcchh då *rodnar* Du är för söt. En fika på Ikea någon kväll skulle vara alldeles STRÅLANDE. Nästa vecka någon kväll?


Jamis, som sagt - man får favorisera :) Ja hon är vår lilla clown och vi skrattar MINST tre ggr varje dag för att hon gör något riktigt, riktigt roligt. Värsta entertainern :)


Svågern, vi längtar också!! Det ska bli askul att få träffa dina tjejer igen. Åh vad jag skall kramas :)


Puss o kram!!

2007-09-05 @ 07:48:08
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Tania

Vad fint du skriver om din familj!!

2007-09-05 @ 12:15:19
Postat av: Malliz

Pssst....var e du min vän?

2007-09-07 @ 09:44:16
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Nina

Hallåååååååååååååååååååååå!!?? Var är duuuuuuuuuuu?? :)
Ha en underbar helg nu gumman!
Puss & Kram från Niinis

2007-09-07 @ 14:27:33
URL: http://www.nogg.se/niinis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0