Vill ha.


Nähääää. Vill Pendelilskan ha mer grejer? Är det sant?
Jahadå. Var så säker.

image564
Detta vill jag ha i Lilla Hons rum!

image565
En sån här vill jag ha i varje flickrum!

image567
Såååååå fina! Det var annat på min tid då dockskåpen inte var lika roliga. MItt gamla dockskåp har Äldsta i sitt rum o det ser väl sådär ut. Gamla 70-talstapeter o slitna möbler. Fast... när man tänker efter så är det lite halvballt.

image568
I sommar skulle jag vilja ha ett par träskor...

image569
... och klappra omkring i på en grekisk ö tillsammans med Äldsta! *blink blink till hennes far*


Listan kan såklart enkelt göras mycket längre men jag har inte tid eller lust just nu så det får bli en fortsättning följer...


... ikväll är det förövrigt PRISON BREAK igen. Trrrrrråkigt. Inte. Här har ni fyra själ till att titta på denna ljuvliga serie:
image570
image571
image572
image573

Men innan man får njuta av detta så måste man svettas i dubbelpass på Sats :-D

Trevlig kväll.

 Tillskott!


Tänk alla listor som cirkulerats här på min blogg. Vackra män. Vackra kvinnor. Önskelistor. Sågarlistor. Osv.
Jag vill addera ett namn på min lista för "Vackra män" och det är denne otroligt vackra o ja... helt enkelt assnygga man - Claes Bang!

image563

För er som missade Anna Pihl på TV4 - shit va ni missade grejer!

Med det önskar jag er en trevlig helg.
Må solen lysa på er.


Ps. Jag tackar alla för alla kommentarer i mina tidigare inlägg. Härligt att ni engagerar er o tycker till. Love ya! Ds.

Kom igen nu, va fan!


Satt här o lackade ur som fan på alla kommentarer jag fick i förra inlägget men vreden har lagt sig så jag kanske får till ett inlägg utan så många svordomar. Förhoppningsvis.

Så här... detta är ju min blogg, det är åtminstone vad jag går o tror. Jag har mitt egna användarnamn o mitt eget password så det borde ju vara på det sättet. Jag skriver mina egna inlägg om vad som försigår i mitt eget huvud.

Jag använder MIN blogg som en ventil. Som en dagbok. Som terapi.

Jag förväntar mig inte att alla skall gilla den o rosa den hela tiden. Tvärtom. Jag gillar när det uppstår diskussioner o debatter. Jag gillar när jag får lite mothugg! Sådan är jag även i verkligheten. Gillar att provocera fram lite hetta, liksom! Gillar att ta upp ämnen som är lite känsliga, som jag vet folk blir högljudda av. Det är kul. Stimulerande o utmanande. Och samtidigt lite läskigt. Fast läskigt på ett mysigt sätt.

När jag i förrgår skrev om grannpojken så blev det dock fel.

Det uppstod ord som "vuxenmobbing" och  "hårda toner". Sorry, men här måste jag få säga ifrån. Kanske var jag jävligt otydlig? Kanske är det lätt att misstolka det jag skrev?

Jag mobbar inget barn!!!!!!!! Jag är självklart (!!!!!) anti mobbing. Anti som fan!!! Fan hörni, jag har ju tre små barn själv, inte fan håller jag då på att mobba andra barn? Vem tror ni att jag är?

Tror ni på fullaste allvar att jag sa till ungen rakt ut att "skaffa dig stake"? Hallå liksom? Det var ju hur jag tänkte när jag skrev inlägget. Tror ni på fullaste allvar att jag dissar ungen o stöter ut honom alternativt säger dumma saker till honom? Kanske tror ni att jag njöt av att han fick trästocken i huvudet? Herregud...

Och så fick jag en skopa hugg i hjärtat då en av er även jämförde mitt eget barn med allt. Jag citerar: "vissa lipar när något slår dom ..andra lipar när någon åker ur talang 2008".

Aj aj aj. Det där kändes.

Men, jag är inte den som är den. Självklart får andra tycka vad de vill om mina barn. Men såklart att det känns. Och ja... det tar mig emot att säga det men visst är det rätt. Min Äldsta är också ett barn fullt av känslor. Och lite väl känslig ibland.

Fast det är ju MIN dotter ;-)

Tro nu för fan inte att jag inte kan stå emot "trycket". Som sagt, jag gillar när det uppstår diskussioner. Men SNÄLLA, SÖTA o RARA ni... säg ALDRIG igen att jag mobbar små barn. Då lackar jag ur.

Tack.

Herr Präkt.

Igår när jag hämtat balettligan så var vi kvar utomhus en stund. Gungade, lajjade i sandlådan, cyklade osv... Ja ja, inte jag då rå för jag är ingen lekmamma, jag satt mest på bänken o solade ;-)

När vi varit ute en stund så kom Herr Präkt hem o skulle hämta sina perfekta små pojkar. När de sedan kom tillbaka så satt vi o pratade en stund medan de små härjade runt.

Fröken Mitten o deras yngsta perfekta pojke går på samma dagisavdelning så de känner varandra o brukar leka när vi ses ute så där. Så även igår. Det som gör det aningens knasigt är att Fröken Mitten är STARK som en oxe o som grädde på moset även är jävligt bossig o gåpåig. Den där lilla fjärten till kille har ingen talan o gör allt min dotter befaller.

Han kom vid två tillfällen med tårar i ögonen o ville ha tröst. Fröken Mitten hade råkat drämma till honom i huvudet med en bjässig träpinne ena gången o andra gången var hon väl lite väl bossig. Jag känner ju mitt barn o vet att hon kan ta till våld om det behövs men denna gång var det en olyckshändelse. 1) Hon sa att det var en olyckshändelse och 2) Jag såg på henne att hon var skärrad.

Herr Präkt tittar på mig, rynkar lite på näsan o viskar fram "han är lite väl känslig den här gossen".

WOW!!! Lär din fru lite vett också, tack.

Jag har väldigt svårt för mesiga barn. Asså, barn som ser ut som spädgrisar o som gråter till allt o inget. Både Äldsta o Lilla Hon är små som spädgrisar men de har ett jävlar anamma åtminstone.

Den där lilla pojken har jag typ aldrig hört rösten på o han är så mesig o tillintetsägande att jag blir förbannad när jag ser på honom. UT MED SPRÅKET UNGE! SKAFFA LITE STAKE FÖR FAN!

Hur som helst, denne Herr Präkt o jag pratade om ditt o datt o gled in på ämnet villa o hem. Han sa att det var sådan tur att de bor på en gata där man verkligen tycker om alla grannar. Att det är så skönt att man inte behöver gömma sig för någon eller att man inte håller sig inne för att vissa personer är ute.

HA HA HA HA HA jag fick bita mig i läppen för det är ju precis det jag o jeppe gör! Är någon av präktkärringarna ute o rafsar löv i sina fula gympabrallor så håller vi oss här inne alternativt på tomten. ISCH PALLE NISCHT.

Allt för idag.

Elsa-Doris!

Någon som såg Talang 2008 i fredags?

Det är Äldstas favoritprogram o hon är så biten att ni kan inte ana. En fem-, snart sexåring med sådan själ och sånt hjärta alltså!! Hon överraskar oss hela tiden.

Det dyker upp en tant med ena benet i graven. Elsa-Doris. Hon spelade dragspel o sjöng så det stod härliga till men juryn tryckte snabbt rött så hon hann aldrig sjunga klart.

Äldsta bröt ihop totalt. Jag menar verkligen TOTALT.

Hon grät så tårarna sprutade likt Lille Skutt. Hon hulkade fram att hon tyckte det var förskräckligt! Det var det värsta hon varit med om!

- Elsa-Doris skall vara kvaaaaaaar!!!!!
- Men gumman, ser du inte? Elsa-Doris är inte ledsen, hon klarar sig, hon är ju glad! Titta själv!
- Nääääää, men jag kommer SAAAAAKNA Elsa-Doris!!!!!
- Lilla gumman, så här kan du junte göra varje gång någon åker ut. Du får inte bli så ledsen...
- ELSA-DOOOORIIIIIIIIISSSS!!!!!! UUÄÄÄÄHHHHHHHHHHH!!!!!

Hon lugnade ner sig tillslut men tror ni inte att det kom in tre gamla farbröder o sjöng Elvis-låtar senare?
Tror ni inte att Äldsta totalt bröt ihop IGEN när de OCKSÅ fick rött??

Vi förstod då att det är gamlingar hon känner så starkt för!

Mycket riktigt. Igår när jag skjutsade henne hem från simskolan så ropade hon: TITTA MAMMA!!!! ELSA-DORIS!!!!
Och där på vägen cyklade en gammal, gammal vithårig gumma.

Lilla gumman.

Stackars gumman.

Tänk att hon fick ärva min blödiga sida...

HERREJÄVLAR!

Fick precis en MySpace-länk av en kollega o säger bara...

... TACK ALLA GUDJÄVLAR FÖR ATT DET FINNS SÅDANA HÄR UNIKA, ASCOOLA OCH FULLKOMLIGT TOKMUSIKALISKA O FANTASTISKA BAND!!!!
image562
Jag skall köpa platta NU.

Trevlig helg.

Billy Talent.

Igår var jag ledig. Tog en semesterdag. Åkte till mitt älskade Kungsholmen på morgonen. Gick till min favoritsalong. Lät min älskade frisör o en hårtekniker experimentera med mitt hår. Lät min älskade frisör klippa mig. Och vips...

... så ser jag ut som Billy Talent :-)

Jävligt kort i bak. Längre fram. Inte längre någon bob- /pagefrilla. Bara kort. Och ljusbrunt. Inte mörkt längre.

Än så länge har jag inte vant mig vid den korta nacken. Och jag saknar redan mitt mörka hår. Men sakta men säkert kryper den nöjda känslan fram.

När jag gick från salongen igår var jag toknöjd. Sedan när jag tittat mig fyrtiotusenetthundraelva ggr i spegeln så kändes det inte lika bra längre. Men idag känns det okej. Imorrn är jag säkert skitnöjd igen :-)

Läskigt juhh. Läskigt att förnya!!

På återseende.

Janne Åström...

... äger!

Var ju på R.E.A. i lördags kväll o det var lika bra som alltid. Tror det är fjärde gången jag sett showen nu o det är precis min typ av humor. Gillar hela grejen. O Janne sjunger som en gud! Är självklart förtjust i resten av gänget också men när det gäller röst o sång så dominerar han stort.
image547

När jeppe åkt iväg med hela balettligan till Roslagen så tog jag fram dammsugaren o började städa lite. Efter en dusch o lite mascara så droppade det in folk. Först kom mamma o bonus 1 med sin kock. Tyvärr var mammas gubbe sjuk (han är det var 20e år så det var väl lite typiskt). Sedan kom bonus 2 m sin Mr Muscle.

image548
Bonus 2 o Mr Muscle

image549
Min assnygga morsa.

Vi drack mousserande, öl o whisky. Sedan kom taxin o skjutsade oss till tågstationen. Tåg till stan. På vägen från centralen till Börsen så mötte vi jeppe. O utanför börsen stod syrran o Boxer-Robert o väntade.

image550
Mamma, bonus 1 o kocken.

image551
Mr Muscle, jag o bonus 2.

image552
Kocken blev glad av att se jeppe.

image553
Syrran o J.

image554
Syrran o jeppe.

Efter en mustig hummersoppa tog vi såklart Börsens specialitet Tournedos Stephanie o den var lika god som alltid. Öl, vin, dessert, kaffe o avec på det.

image555
Kocken o bonus 2.

image556
Jag, J, syrran o jeppe.

image558
Bröderna Rongedahl? Nej, bara kypar'n o jeppe.

image559
3 läckerbitar.

image560
Bänkade på första parkett.

Efter en delikat måltid så fick vi parkettplatser. Första raden. Showen var svinbra o jag hade ont i käkarna efteråt av allt skratt!

Vi tog näst sista tåget hem till hålan. Alla sov över!

Vi käkade en stor brakfrulle á la mig o jeppe på söndagsmorgonen innan alla åkte till sitt. Medan jeppe hämtade ungar så hälsade jag på min älskade farfar.
image561
Jag o min favoritgubbe.


Slutligen - TACK KÄRA MOR!

Mamma.

Alla säger "jag har världens bästa mamma" men jag säger att jag HAR världens bästa mamma. Jag lovar :-)
Min mamma är ung och fräsch. Snygg och modern. Rolig och smart. Sportig och vältränad. Generös och ödmjuk. Rik och generös (perfekt kombo). Fantastisk och underbar. Bäst helt enkelt.


Imorgon bjuder hon o hennes gubbe med alla döttrar (vi är 4 st) och våra respektive till Börsen där vi skall käka gott, dricka gott o titta på R.E.A. Det skall bli riktigt, riktigt roligt.

Tror att mamma o gubben ser fram emot detta hemskt mycket också.

Sedan sover alla över hemma hos oss (vi blir bara totalt 10 pers), det skall också bli superkul. Ungarna lämnar vi bort till deras farfar i Roslangens skärgård lördag till söndag.

På söndag efter frulle med alla så åker alla till sitt och medan jeppe hämtar barnen skall jag åka till min gamla farfar och hälsa på. Det längtar jag verkligen till. Har inte träffat honom nu på flera månader. Min gamla härliga farfar. Gud vad jag älskar den gubben! Jag får se till att komma med äkta gräddbakelser för kommer man med annat (typ biskvier, prinsesstårta eller kanelbullar) så blir han fly förbannad o spottar ut :-)

Efter farfar pyser jag vidare till min härliga kusin vars tonårsbarn fyllt år.

Jaha, sen bidde det måndag igen. Det gör inget för jag har världens bästa jobb o världens bästa kollegor.
Vet att några av dom läser min blogg så jag säger bara - I LOVE YOU GUYS.

Trevlig helg.

image539
Jag o två av mina o chefens grabbar ;-)

Visste du att...


... jag är till en åttondel same?

... jag älskar att slå in paket?

... att jag gråter varje gång jag hör Josefin Nilsson sjunga?

... att jag en gång kommit till slutaudition i Sikta Mot Stjärnorna med låten Zombie?

... att jag hjälpt Petter att komma hem från Thailand då han sumpade både pass o biljetter?

... att jag nästan kräks om jag ser killar med långa naglar (de får inte vara vitt ens en millimeter)?

... att jag fått blommor av tjejerna i Sahara Hotnights samt deras manager?

... att det bara är jag, min mor, far och make (o säkert några andra män) som vet var jag har mitt födelsemärke?

... att det första jag tittar på hos det motsatta könet är händer o tänder?

... att jag killar mig på underarmen samt handen när jag är trött?

... att jag tycker den bästa låten genom tiderna är "Don't stop me" med Queen?

... att jag kan äta en hel Texas Pecan i ett svep utan problem?


Inte? Nu vet du.


*killar mig på underarmen o handen*

Natti natti.

John Levén.

Idag när jag shoppade på lunchen så passerade jag förbi denna hjälte som är lika snygg idag som han var på den tiden när det begav sig...

Detta, mina vänner, är jävligt stort. För mig.

Ungefär lika stort som om det hade varit Jerry Williams eller Flea. Eller Freddie Mercury (näe kanske vore lite större då han isf hade uppstått från de döda)!

Iofs så "träffade" jag ju hela gänget (Jocke, Ian, John x2) på Kista Galleria när de signerade skivor för några år sedan. Jag var en av alla kärringar som med bultande hjärta fick sina skivor signerade.

Oj oj.

Mirakel.

- Mammaaaa, vad är "mirakel" för något? (Äldsta frågar när hon lyssnar på Suzzie Tapper)
- Det är något riktigt fantastiskt härligt underbart. Du är ett mirakel, gumman.
- Va???? Är det sant???? Är jag verkligen det???? (En jätteglad femåring tittar på mig med stora ögon)

Ännu mera vill!


Våren gör mig shoppinggalen. Så är det bara. Jag är inte ensam om det. Allas vår Malliz har också drabbats. Jag kan liksom inte sluta tänka på allt jag vill ha!!!! Det enda jag tänker på är allt jag vill göra o allt jag vill ha.


Idag när man suttit ute hela dagen och lapat vårsol så önskar man att man hade en ny skön vårjacka, typ en svart G-star för 1995 kronor. Och varför inte ett par ljusare jeans än de jag har. Lite vårigare. Typ ett par för 1200 kronor.

Nu när våren äntligen kommit så vill man ju få ny färg på håret också. Klippa sig lite igen. Bara nätta 1500 kronor. Det vore inte helt fel att få lite manikyr heller men OJ DÅ! Har visst en GRATIS behandling jag kan få. Fick ju en manikyr i julklapp av en kund. Trist. Not.

När jag blir så fin med ny frisyr, nya jeans, ny jacka o finpolerade naglar så kan det junte skada med nya pjuck! Ett par Nike Favvisar igen såklart. Har inte bestämt om jag vill ha de vita med svart swoosh eller de vita med vit swoosh. 899 kronor kostar dom iaf på sneakersnstuff.com där jag köpt de senaste två paren av samma modell.
image533
image534

Skulle inte heller sitta helt fel med ett par vita Dr Marten-kängor. Jag har trånat länge nu ju och även om det är hur patetiskt som helst att en snart 34-årig kärring struttar runt i ett par sådana så vill jag ha iaf. Då vore det ju coolt om alla mina tre tjejer också bar kängor av samma märke!!! Värsta punkrockarfamiljen liksom.image532

Jag skulle inte börja gråta av förtvivlan om jag hade några fler Pilgrim-örhängen heller. Tacka gudarna för att de är så billiga. Inget man blir ruinerad av.
image535

Gymråtta eller inte. Här skall även börja kutas serni. Joho jag har varit sugen länge men har inte haft några bra skor att göra det med. Ett par Asics för någon tusing eller två behöver jag. Och även ett par sjyssta runner pants som jag har spanat på på Sats. Kostar bara 400 spänn.
image531
O så vill jag äga ett semesterboende i Playa Del Carmen, Mexico. Och en skön timmerstuga i Trysil. En ny egen sportig liten bil vore också kaxigt.

Nämen gu' va' jag håller på.

Nu till något helt annat - någon mer än jag som kollade på Körslaget ikväll? Min lilla Siwan åkte ut ikväll. Blev faktiskt lite lessen även om de var sämst. Gillar ju Siwan. Skulle vilja ha henne som granne, eller som extra mormor. Genomgo!!!! Ikväll var Brolle, Cans o Agnes körer bäst igen. Markoolios var också bra. Men inte bäst.

Inte kan väl Linda Bengtzing vara nöjd med den frisyren, va?? Hur tänkte hon?

TILL SIST:

Niinis baby. Jag sågade ju Madonna i ditt inlägg. Tycker ju hon blivit lite äcklig med åren. O inte tycker jag hon är någe bra längre heller. Tycker hon borde lägga ner helt. MEN FY FAAAAN VA COOL HON VAR PÅ DEN TIDEN!!!! Så jävla asball, supersexig o skön.

Låt oss alla minnas o tänka tillbaka. Njuta av alla minnen. Åttiotalet var grymt. Natti natti.

image536
image537
image538

Lukt.


Här försöker man leva ett sunt liv o vad händer? Jo, hela jävla stan doftar nybakade kanelbullar. Var jag än går!!! Varje 7 Eleven butik o varje Pressbyrå från Centralen till jobbet bjuder på den doften varje morgon. Varje dag. 

Det kommer sluta med att jag får anfall o köper mig en kasse bullar. Sätter mig i en park o trycker i mig bullarna i ett nafs. Bull-frosseri kallas det. Jag drömmer om bullar. Jag drömmer t om om bulldegen. Tänk va gott det är att rulla ihop lite deg, ha på en klick ÄKTA smör, kanel o socker o stoppa in i munnen.

Oj oj oj.

Men nähä.

Idag på lunchen snackade vi om Muffin Bakery. Jaha nä men då kröp sig muffin-suget på också. Tänk de där stora muffinsarna m chokladbitar i eller varför inte cheesecake-muffinsarna?? Jag dör va gott.

Varför är allt onyttigt så gott?

Varför smakar inte kanelbullar o muffins illa? Det borde de göra. Det borde pommes också göra. Och pizza. Och rostade mackor. Och varm choklad m grädde. Och Riesen-kolor. Och smulpaj. Och arraksbollar.

Nog om kanelbulledoft. Nu till något som inte luktar riktigt lika gott.

Om man vill förstöra någons morgon så kan man ställa sig riktigt nära den personen på tunnelbanan o gäspa utan att hålla för munnen. Låta gäspet riktigt STORMA ut i en fuktig massa o landa i personens ansikte.  Och gärna då också med den suraste morgonandedräkten du kan hitta.

Det hände mig imorse. Jag höll helt ärligt på att kräkas. Så var den morgonen förstörd.

Allvarligt?!! Står man o gäspar någon rakt i ansiktet? Håller man inte för munnen? Eller vänder sig bort? Jag förstår inte.

Jag har varit med om folk som stått och hostat o nyst mig i ansiktet också. Det är för bedrövligt. Tycker nästan att man inte får andas med munnen i en trång tunnelbanevagn. Åtminstone inte på morgonen. Eller jo, men då får man för fan ha ett fräscht tuggummi i munnen.

Varför inte använda näsan när man andas?

***

O så en liten tvärvändning i inlägget. Alldeles nyss, kanske för fem minuter sedan kom Äldsta upp för 7:e gången (hon kommer alltid upp några gånger innan hon somnar, kommer på "viktiga" saker att säga) och jag blev lite arg.

"VAD ÄR DET NUUUUU???".

Då säger hon "Mammaaaa, vet du, jag älskar dig ända upp till planeterna och så tillbaka långsammare än du kan aaaaana!"

Smälter man? Ehh. JA!

Vill!!!


Våren är här. Alla går omkring o kvittrar. Man kisar upp mot solen o utbrister "Gud vilket väder vi har"! Folk blir turturduvor o hånglar fritt på gator o torg. Nyckelpigorna vaknar till liv. Ungar springer omkring m  vårsnoriga näsor o är jätteglada över att slippa de där tunga överdragsbrallorna...

Våren måste väl ändå vara den skönaste årstiden på året? Och hösten. Hösten är min favo. Absolut. Efter en svettig sommar med ständig ångest för att man är utomhusför lite så kan man äntligen få mysa med mjukisbrallor o raggisar ihomhus. Hyra filmer. Tända ljus. Bara grotta in sig liksom. Det är min melodi.

Nåväl.

Idag på lunchen hängde jag med min favo-kollega. Vi gick en shoppingrunda. Jag köpte ett par rosa-vita Reebok till Äldsta o han köpte solbrillor o en jacka. När vi var inne på Brothers/Sisters butiken så hände det där igen... Fru P fick sådant SUUUUUUG! Måste köpa, måste köpa, måste KÖPA!

JÄvla butikhelvete som dukar upp smörgåsbord av en massa G-star mums. Asfräcka jeansmodeller, toksnygga kjolar o topar o skjortor. O så den där jackan. *SUCKAR JÄVLIGT HÖGT*

Vill ha. Vill ha så jävla hårt. Bara nätta 1 995 kr. Chipspengar ju. Eller hur???

O så till något heeeelt annat.

I helgen zappade jag förbi en repris av det där dansprogrammet på femman. Tror det heter "So you think you can dance?".  Det dyker upp en brud i randiga strumpor o hatt...

... o får mig att FULLSTÄNDIGT tappa hakan. What the fuck. Hon körde en "locking". Värsta coola dansen.
JAG VILL OCKSÅ DANSA LOCKING!!!!

Man lever fanemig bara en jävla gång. Kommer jag någonsin lära mig att dansa locking? Knappast troligt. När skall jag ha tid till sånt?

Bajs.

Nu ska jag (WOHOOO KORS I TAKET) läsa igenom en av mina tidningar. Sedan skall jag sova så hårt.

Önskar er en härlig kväll.

På återseende.

RSS 2.0