Drömmiddag!


På jobbet pratade vi om drömkonserter o drömmiddagar. Om man fick välja vilka som helst, döda eller levande, vilka skulle man då bjuda hem på middag? Jag såg även en intervju med Bindefeldt där han fick duka upp finmiddag och fritt välja vilka han skulle bjuda. Det blev en massa konstiga människor som jag inte alls förstår varför han ville bjuda men men... smaken är ju som baken.

Jag har fem givna gäster!!

PENDELILSKANS DRÖMMIDDAG

Bredvid mig till vänster:

Min största idol och vem skulle inte vilja sitta bredvid sin största idol en hel middag????

Bredvid mig till höger:

Också en idol. Men han är bjuden mest för att han är så jävla snygg. O han får sitta på min högra sida då jag är snyggast från den sidan... HA HA HA HA HA.

Bredvid Freddie:

För henne vill jag bli bästis med. Och på småtimmarna kanske man kan köra Singstar med henne?!

Bredvid Anthony:

För hur patetiskt det än må låta så är jag jättenyfiken på hur hon egentligen mår och vad som egentligen händer mellan henne o David... skäms nästan att erkänna det men så är det.

Mellan Gwen o Vicky:

Oj oj oj. Vilken cool snubbe. Vill ha honom där bara för att kunna skryta om att ha dinerat med Bobban.

Vi skulle få varsin åtta whisky som start. Sedan skulle det bli tapas för hela slanten. Alla äter av allt. Massa kall bärs. Till efterrätt skulle vi få en varsin bytta med Texas Pecan o till det mera whisky!!

Visst, jag skulle kunna välja Oprah Winfrey, Hitler, John F Kennedy, Marilyn Monroe, Greta Garbo och you name it. Men varför välja folk bara för att det skall låta bra? Jag är inte intresserad av att höra om alla Marily satt på. Eller försöka komma in bakom de där mystiska solglasögonen på Greta.

Hm. Men jag är nog lite nyfiken på hur han Hitler tänkte. Han kanske jag bjuder över en annan gång.



Nu vill jag veta vilka ni vill ha till bordet? Snälla lämna en kommentar ni som läser detta - ni kan ju vara anonyma!


Besos.

VM i Mojitos!


Så har de varit här. Vedder o Tolstoy med söner. Vilka jävla sköningar de är asså. Tror man inte kan hitta roligare o trevligare människor faktiskt! Är så glad att det är våra bästisar.

De kom igår till lunch. Pannkakskalas blev det så det stod härliga till. Jag låg i baden-baden med en kall öl i handen när de kom så redan vid lunch börjades det förtäras alkoholhaltiga drycker.

Jag gjorde Mojitos så det stod härliga till och vid tvåtiden på eftermiddagen var vi alla lite på arslet. Härligt. Glada i hatten o soldränkta satt vi i flera timmar på vår altan o skrattade medan våra barn badade o lekte.








Jag o Vedder gick iväg o smygrökte några gånger o det var ju såklart gott ;-)
Jeppe o Tolstoy jämrade sig o tyckte vi var patetiska big time. Men vi sket i det.



Middag, mer drinkar, Rappakalja. Vedder vann.
Visste ni att Rödåt är en sill som ätit hoppkräftor o därmed blivit röda om magen??

O så kan vi fyra inte komma ihop oss utan att bli så äckliga o sjuka som möjligt.
Denna gång lekte vi med Riesen o gjorde oss så skräckinjagande vi kunde... alla är vi ense om att jag vann den tävlingen. HERREGUD SÅ LÄSKIGT!!






Imorse stod en härlig frukostbuffé på bordet när jag vaknade. Gemensam frukost, mer bad i poolen o sedan vid lunchtid begav sig familjen Vedder o Tolstoy iväg för att köpa båt.




Ikväll är jeppe o spelar poker. Jag skall fixa o dona lite här hemma o sen mina vänner skall jag kolla på Love Actually som är en av mina måbra-rullar. Längtar lite.



En o annan Riesen lär väl slinka ned också ;-)


Må gott.


Ps. Imorrn skriver jag o jeppe på kontrakt för en etta på Grevgatan i stan. Stort. Ds.

Idag.

Varmt.

Svettigt.

Säger som min far "vi är inte gjorda för det här klimatet"!

Nåväl. Det har varit en äkta chillardag idag (förutom att jag svettats ut 10 liter på danspasset ikväll). Jag har struttat omkring (som vanligt när solen lyser) i min bikini. Barnen har badat i poolen o åkt våran söta Ankeborg-bil hela dagen.

Så här har det sett ut:












Imorgon får vi besök må ni tro. Vedder o Tolstoy kommer hit med sina små söner o när vi ses så brukar det bli hoolabaloo så i nästa inlägg lär det nog bjudas på lite fyllebilder ;-)

Må gott.

Västerås.


Som jag nämnde i förra inlägget så har vi idag varit i Västerås o hälsat på min bästis Lillon o hennes familj. De bor helt ljuvligt vid Mälaren. Bedårande hus. Bedårande läge. Bedårande barn. Bedårande helt enkelt.

Vi har blivit bortskämda med vackert väder, dopp i pool o sjö, gott kaffe, god kladdkaka o glass, goda kycklingspett m dip, god potatisgratäng, god sallad, gott chips, god lemonad o ja... allt jävla gott man kan tänka sig.

Bjuder här på ljuvliga bilder.


Jeppe, Lilla Hon, Äldsta och Lillons vackra barn.


- Ska jag dra in magen nu eller? (R ville posa men hann inte ;-))


Vacker pojke. Väluppfostrad o supergullig pojke. STARK pojke (blott sex år gammal o tog mig i armbrytning, vänster arm)! GRÄNS på det...


Min Lillon.


Min bebi.


Så bedårande!!!


Oooiiiiiiiiii!


Min vackra Mitten o liten vacker H.


Mitten på väg ut till Äldsta, sin far o R.


Hotdog picnic för de små...


... och DEN buffén för de stora.



TACK UNDERBARA MÄNNISKOR FÖR EN UNDERBAR DAG!
Vi är helt slutkörda av värme o hålligång - men lyckliga o belåtna.











Vänner.

Man kan säga att jag har en handfull vänner. Det är inte många, men de jag har värnar jag om o håller extremt kärt om hjärtat. Vi fruntimmer har ju under åren haft tusentals kompisar. Fler än jag har säkert bytt vänner lika ofta som trosor. I skolåldern särskilt.

Två o två. Blev det fler gick det snett. Ibland rejält.

Varför har det varit så? Varför är inte grabbar likadana?

Jeppe o jag pratade om detta o jag berättade hur jag var som liten. Och hur det var. Tror vi kom in på ämnet på grund av Äldsta o hennes kompistjabbel. Jeppe berättade att när han var liten så gick man bara fram o började lira boll med de andra som stod där.

Va??

Det kunde junte vi göra direkt. Nääää. Man var tvungen att fråga om man fick "vara med". Ibland var det okej. Ibland inte.
Jag hör att så är fallet även när Äldsta leker m sina polare.

Svårt det där.

Nåväl.

Man hade sina bästisar på dagis o i skolan. En ny bästis varje termin typ. Min första bästis hette Sofia. Sedan kom Jenny. Sedan kom Lisa. Sedan Veronica. Sedan Giovanna. När jag kom upp i högstadiet så gällde Jill och sedan Sandra. Ett tag kom Sofia tillbaka o gästade som bästis. I gymnasiet hängde jag ihop med A o L. Vi var kaxiga o lite elaka. Men vi hade grymt roligt vill jag minnas.

Jag har kvar A o L i mitt liv. Sofia har jag sporadisk kontakt med. Likaså Sandra. Härligt att man ändå håller kontakten.

När jag kom in i arbetslivet så dök nya polare upp. Som nytillskott i vänskaran kom Vedder. En jävligt skön snubbe som jag än idag ser som en av mina bästisar. Hans fru Tolstoy också.

Sedan har jag en massa kompisar också förstås. Hederliga kompisar som alla har. De växer inte heller på träd. Sådana jag träffat genom jobb, genom dagis, genom Jeppe, genom kompisars kompisar och till o med genom gamla ex :-) 

Och ICKE ATT FÖRGLÖMMA - genom bloggen!

Tack Nina o Cian för att ni finns och för att ni blivit mina RIKTIGA vänner. Och Malliz... om du ändå bodde närmare.
Alla ni andra som jag inte nämner vid namn. Wow. Vilka människor ni är!

Min kollega Nellan som jag tjötar om en del. Där ser jag också en riktig VÄN. Även om jag är tio år äldre så känner jag att det där är en tjej jag skulle kunna umgås med dag o natt! Okomplicerad, pålitlig, mjuk o snäll. Och jävligt rolig.

Och Anders Ingvar...  Say no more.



Imorgon skall jag ÄNTLIGEEEEEEEEEN få träffa min bästis L o hennes familj. Sist vi sågs var förra sommaren. Men det liksom är inga problem - vi tar vid där vi slutade förra gången.

Denna kvinna är fantastiskt rolig, generös och omtänksam. En mycket god lyssnare som bryr sig om. Jag är så himla, himla glad att hon tog kontakt med mig där i gymnasiet. Att hon vågade sig fram till den där tuffa o coola Fröken P he he. Jag är så himla glad att vi tjuvrökte ihop, att hon fick mig att börja snusa o känna på hur härlig världen kunde vara. Jag är så himla glad att jag kan säga vad jag vill till henne utan att bli utdömd eller sågad. Jag vet var jag har henne och det är aldrig några hard feelings. Vi behöver inte höras varje dag. Det räcker som det är.

Tack gode Gud för dig, Lillon.






Iiiiiiiiihhhh va nervös jag är nu. Tänk om jag glömt att nämna någon... om så är fallet - förlåt.



Jordnöten.

Hemma från Furuvik. Det var en trevlig vistelse må ni tro. Vackert väder, söt liten park o underbart sällskap. Vi åkte dit tillsammans med min barnis A o hennes familj. Kaotiskt med så många barn men mycket trevligt.

Jag träffade även på mina kollegor Anders Ingvar o Nellan!! Vad är oddsen? Nellan ville prompt rida på Anders Ingvars rygg men han var sådär sugen...


Erkänn att jag var jätterolig nu?!!

Nåväl vi kollade på djur, de små åkte karusell o så fikade vi o åt en massa. Fikade o åt en massa igen. Och som grädde på moset fikade vi och åt lite till. Herregud. Måste ha gått upp 5 kg dessa två dagar. Iiiissccchh.


Min bebi.


The whole gang. Except me då förstås.


Mitten m bulle.


Hade i smyg stämt träff med mina o Äldstas Grekland-kompisar!! Tror ni Äldsta blev lite glad eller??
Öhh. Knullar trollen i skogen?? Jag blev också jätteglad o se dem igen. Kändes som igår vi låg där vid poolen o mös.


Äldsta o L hade minsann åkband o åkte så mkt de orkade.


Mitten utanför Spökhuset.


Äldsta snodde kameran o nog en massa bilder o en del blev ju rätt fina o konstnärliga faktiskt!


Middagen tog vi på Furuviks Brygga. Det ligger otroligt vackert!!


Maten var UTSÖKT o Rosévinet likaså.


Min A o hennes R.


Se bidde det chirre, nötter o öl utanför våran campingstuga. Det var då det hände...


... den här glupska o busiga tjejen stod plötsligt på alla fyra på gräsmattan o lät skumt. Läpparna blev blå o vi fick panik. Jag rusade fram o vände henne upp o ner. Skakade. Inget hände. Jeppe tog henne framför sig o började trycka mot bröstet o tillslut började lilla gumman hosta o då förstod vi att hon iaf fick luft. Tillslut kom jordnöten ut. Läpparna fick tillbaka sin färg. Jag lovar att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv!!!

Tänk va fort livet kan ta vändning. USCH.


Skål.


Varför gör vi vuxna en massa knasigt när vi druckig lite alkohol? Hur många har t ex INTE gjort detta patetiska?


På med luvor. Massor av myggspray. Shiiiiiit va med mygg de har där norröver...


Nä vi pallade inte länge ute bland myggen. Gick o lade oss rätt skapligt.

Efter frukosten i morse träffades vi vid poolområdet i parken o chillade. De små badade. Vi solade. Och drack kaffe. Ingen tråkig avslutning på vistelsen.









Nu blir det hyrrulle (Gone Baby Gone). Kanske lite glass m chokladsås? Jag har ju tränat ikväll så jag borde få unna mig lite även om jag bara ätit o ätit senaste dygnen. Lästa nånstans att det var värsta kilofällan - att säga "jag som tränat måste få unna mig något".

Like I care. Ikväll.

Imorrn lär jag care. A lot.

Snart = fokus träning o HÄLSA.



En sak till... Jag kommer ALDRIG igen bo i stuga UTAN wc o dusch. Såna där servicehus är så vidriga att jag kräks när jag tänker på det. Gå upp på morgonen o behöva traska ut till en äcklig allmäntoalett där det luktar mens o gammal bajs.
NÄ FY FAN.

Idag.


Det är en stor dag idag. Äldsta har lärt sig att cykla! Helt själv. Utan stödhjul o utan hjälp. Jag är stolt som en tupp... eller säger man höna när man är kvinna? Nåväl. Stolt som fan säger jag istället så blir det i äkta Fru P-anda.

Det har varit en skön dag. Solen har gassat o givit mig många fler fräknar för jag blir ju som besatt o måste bara vara ute när det är sånt här väder. Helst bara i bikini också.

Några bilder från dagen kommer här...


Fröken Mitten i badartagen. Hann inte mer än att doppa stortån sen kom
skriket "uuuäääähhhhhhhhhh en TREstjärt i pooooooolen"!




Äldsta med sin belöning (för att hon lärt sig cykla). En Fur Berries gose.
Lyckan är total.




Operation flätning på småflickor framför "Alfons på Skansen" som Fröken Mitten säger.


Flätad o klar. Macka o juice framför TVn. Gullan Bornemark i rutan.


"Livet är en tävling" skulle tjejerna självbiografi heta. Här skall det räknas vem som fick flest flätor. Äldsta vann med 9 mot 6. Herregud...

Imorrn pyser vi till Furuvik m min barndomsvän o hennes familj.
Fru P skall således bo i campingstunga UTAN dusch o wc. Hur ska det gå???
Kissa o bajsa i ett servicehus??? Iiiiisssscccchhhh. Men men, det är bara över
natten o förhoppningsvis kommer vi vara i stugan endast när vi skall sova.

Vi hörs.

Ninaninanananaaaaaa...


Jag tror inte jag hittar på nu för jag har i hela mitt liv gått o trott att jag sjöng före jag pratade. Det har jag fått höra någongång i alla fall o därför säger jag så.

Det stämmer säkert. För jag går tamigfan o sjunger JÄMT.

På jobbet blir folk oroliga när jag är tyst. Senast sa vår VD "det var länge sedan man fick höra en sång ju fru P". Jag har ju inte varit på topp direkt den sista tiden o det är väl därför jag inte gått o gnolat.

Så idag när vi stretchade efter träningspasset så sa instruktören i högtalarna "gu' så vackert" o blinkade till mig.
Jag står där o SJUNGER HÖGT till "Where is the love" med Black Eyed Peas. Utan att ha en blekaste aning om det själv.

Lite pinsamt men jag bjuder på det.

Jag sjunger ju helst jämt. Önskar att livet vore en musikal så man fick sjunga istället för att prata. "Snäääälla raaaring, kaaaan du skicka mjöööölken är du snäääääll..." i dur vore väl roligare än att be om mjölken som man gör idag :-)

Tackar nästan alltid ja till att få sjunga på tillställningar som bröllop, begravningar o dop.  Jag blev nyligen tillfrågad att sjunga på ett namngivelsekalas för en liten Isabell. Självklart sa jag ja.

Ibland är det lite inigt. För vissa väljer ju hej-kom-o-hjälp-mig-låtar som jag avskyr att sjunga men då försöker jag göra dom till mina egna o det känns okej efter det.

Absolut skönaste låten jag sjungit är Josefins "Med hjärtats egna ord". Man får ta i med självaste KÖNET i slutet o det gillar jag ha ha ha.


Nehe vad ville jag med detta egentligen? Vet inte.


Hörs en annan gång.


I love Bruce.


I onsdags var vi på Maiden. Jag är ju ingen Maiden-fan direkt, eller jag är typ som medel-Svensson, gillar de där hitarna men kan inget mer typ. Nu är jag helt SÅLD.

Jag är kär i musiken. Kär i Maiden. Kär i Bruce. Kär i kulturen kring allt detta. Så jävla sköna snubbar i bockskägg med rakade skallar o svarta tishas. Lufttrummor, luftgura o headbanging är tamigfan min kopp te!

Vi körde en rockmiddag på Hardrock Café innan. 25 pers var vi. Maten smakade rock n roll. Det vill säga gudomligt. Ölen var kall o god o sällskapet underbart. Det var vi på min avdelning, Nellan samt kunder. Vi kunde inte prata så mkt med varandra därinne då volymen på Maidenlåtarna var ASHÖG men man satt liksom o körde miniheadbangings medan man åt pommes i samma takt som trumslagen.

Därefter gick vi till en pub där Clownen ordnat shots till samtliga.

O så slog vi följe som en skolklass till Stadion. Till alla coola människor.

Drog ett par bärs innan vi ställde oss på plats till höger snett mellan mixerbord o scen. Jag såg inte så mycket så jag fick nöja med med storbildsskärmarna. Hörde dock musiken vilket är viktigast.

Men så har jag en 110 kilos klump till kollega som ställde upp så när det var dags för Fear of the dark så satt jag där uppe o hade LJUVLIG utsikt. Jag blev nästan religiös. Oj oj vilken känsla.

Lovar att jag skall gå på Maiden nästa gång de kommer också. För nu är jag ett fan tror jag...


Jag o min Nellan på Hardrock.


Nellan.


Nellan, mr 110 kg o jag.


Mäktigt.


Bruce.


Jag i lånad tröja.


Jag på mr 110 kg.


Fy fan va coola vi är...






Simpuffar.


Alla ni som läser min blogg känner inte till mina barn. Äldsta är en mycket speciell liten flicka och det är henne detta inlägg kommer att handla om.



Äldsta skall fylla sex år i september och som många vet är sexårsåldern lite av en minipubertet. Det pendlar mellan svart o vitt hela tiden. Gråter hon inte så skrattar hon. Inget mellanting. Hon blir arg som ett bi för ingenting. Det kan vara att en ärta ligger fel på tallriken så blir det världens liv.

Egentligen är Äldsta världens mjukaste, lugnaste o finaste tjej. Hon är skör rakt igenom o har alltid varit en mycket känsligt tjej. Inte bara detta. Hon är även otroligt smart. Nästan läskigt smart ibland. Hon har kunnat skriva, läsa o räkna länge nu. Hon löser liksom KORSORD!!!

Till skillnad från sin mor är hon lite av en matimatiker också. Hon älskar att få klura ut tal. Plus eller minus. Spelar ingen roll. Den ådran måste hon fått av sin far för inte fan kommer den från mig.

Äldsta är otroligt kreativ o ritar fantastiskt fina teckningar. Hon sjunger jättebra o kan alla texter i världen. Thats my girl. Jag kommer bli en sån där jobbig morsa som kommer anmäla henne till Adolf Fredrik o andra musikskolor. Jag kommer säkerligen pusha henne till att söka till Idol o sånt också.

Nåväl.

Känslig är hon. Som fan. Idag är hon o hälsar på en kompis. Hennes kompis har en pool. Jag packade ner baddräkt o handduk i ryggan.

- Men mammaaaa, jag tror inte jag kommer vilja bada...
- Varför inte det?
- Vill bara inte.
- Men skall jag packa ner simpuffarna också då?
- SIMPUFFAR????? MEHH???!!!! Det är ju LARVIGT!

Redan nu börjar de bry sig om vad som anses larvigt eller inte.

Simpuffar är larvigt.

Härom veckan visade hon oss sitt långfinger o berättade vad det betydde.
Självklart ville vi veta var i herrans namn hon fått det ifrån.

- En kille på gympan visade mig det en gång...
- Va?? Vadå visade? Sa han "fuck you" till dig eller?
- NEJ NEJ! Han visade bara o berättade vad det betydde.
- Så han sa det inte ÅT dig då?
- Men mammaaaaaaa... jag vill inte prata om det här mer!!!

Så kom lite tårar o hon sprang in i sitt rum.

Hon börjar alltså redan skydda kompisar om de är dumma. Allt för att inte mamma eller pappa skall ställa till med något.


Lilla lilla gumman.

Undra vad som försigår där uppe i kolan.


Ibland känns det som att hon funderar så mycket men vill inte berätta. Det känns så himla sorgligt.
Så fort jag sträcker ut en hand o vill prata lite så går hon undan o tycker jag är "tjatig" eller "jobbig".

Jag vill så gärna vara den hon vänder sig till om hon undrar över något eller är ledsen över något.
Eller är glad över något för all del.



Helgen.


Så har man passerat 26 sträcket nu då. Haft kalas. Fått presenter. Ätit tårta så grädden sprutar ut genom öronen. Säkerligen gått upp ett par kilo på bara kakor o bullar. Äckligt.

Firades jättefint. Först värsta firandet på jobbet som ni läste i förra inlägget. Dessutom (!) så kom lilla Nellan med present precis när jag skulle gå hem. Jag började nästan lipa. Hon e så söt må ni tro. På kortet stod "Grattis på födelsedagen lilla skruttan. Love you /P" och i paketet en exklusiv bodylotion.

FATTA?

Shit vilken tjej. Henne släpper jag inte taget om.

Nåväl. Hemma käkade vi en supergod middag som jeppe lagat. Fläskfilégryta som jag älskar. MIn älskade lillasyster var också där. Jag fick så fina presenter. Tre par superfina örhängen från min favvo Pilgrim. Ett jättesött smyckesskrin i SVART som är min favvofärg. Syrran har koll! Syrran hade även med present från mamma (som tyvärr inte kunde komma) och det var en Ann Börlind-dagkräm som jag ÄLSKAR o inte kan vara utan. Samt en massa cash. MERCI min älskade mor (och gubbe). Av pappa fick jag också cash. Thanks. Icke att förglömma alla fina teckningar o armband som tjejerna gjort åt mig. O så min nya frisyr som jag faktiskt fick av jeppe. TACK.

Senare kom syrrans J. Vi drog några bärs. Käkade lösgodis o kollade på senaste Irene Huss. Den var okej.

Syrran o J sov över. Igår, lördag, hade jag kalas. Ett äkta barnkalas som Mumrik tipsat om. Det var roligt. Äkta jordgubbstårta. Bullar o kakor. Sedan blev det skattjakt. Alla fick varsin skattkarta med egen skatt att leta efter.

Till o med farsgubben fick fram den lilla pojken inom sig ;-)

Pappa stannade kvar o käkade middag också. Den blev lyckad. Jag lagade ugnsstekta laxfiléer och till det blev det en spenat- & nötströsselsallad med chevre. Mums.

Mera öl o film på kvällen. Vi hyrde Utlämnad med Reese o Jake. JÄVLIGT BRA. Rekommenderas.

Imorse åkte syrran hem :-( Saknar henne redan. Jag o tjejerna åkte till Barkis o köpte billiga dojjor. VAD VILLE JAG MED ATT KÖPA RÖDA LÅGA PUMPS???? NÄR SKA JAG ANVÄNDA DOM???? Nä, måste byta imorrn eller i övermorrn.

MItt på eftermiddagen idag fick vi fint besök serni. Självaste polischef A kom o hälsade på spontant. FAN OCKSÅ att kärringjävlarna på gatan inte är hemma. De hade väl fått fnatt o ringt lokalblaskan. Polis Potatisgris är en gammal skolvän till mig sedan måååånga år tillbaka o han har sitt distrikt här i krokarna. Tjejerna blev alldeles till sig när de fick se honom o hans radiobil.

Ikväll ska jag o jeppe kolla på I am Legend m Will Smith. Hoppas den är bra.

Imorrn kommer kusse med familj o vill fira mig. På tisdag skall jag o jeppe på samtal. Mamma skall komma hit o vara barnis. På onsdag skall jag på Maiden m jobbet.

Här följer lite bilder från helgen.

Hörs.


Tårtkalas.


Tårta á la Fru P.


Iiiiii.


Syster, Fröken MItten o Äldsta.


Farsan.


Fröken Mitten, Äldsta, syster o jeppe.


Svåger J.


Äldsta.


Fröken Mitten spexar som vanligt.


Två trötta brudar.


Konstapel Lilla Hon.


Konstapel A.

Födelsedag.

För exakt 26 år sedan föddes en liten Fru P på Löwenströmska Sjukhuset norr om stan. Lyllo världen som fick ett sådant litet tillskott ;-)

Idag har jag blivit firad må ni tro!

Vilket jobb man har... herregud.

Blommor.


Presenter.


Gemensam lunch på Rice.


10 sköna människor.







Min söta chef som gav mig ett assnyggt armband.



Det är ingen dålig arbetsplats man har som sagt...

Igår hade vi finbesök här också.



Ikväll får vi besök av min älskade lillassyter o hennes J. De skall bo hos oss hela helgen. Det ser jag SÅÅÅÅ mkt fram emot må ni tro.

Imorgon blir det kalas! TACK KÄRA MUMRIK för tipset. Det blir barnkalas! Ballonger, fiskdamm, jordgubbstårta, sju sorters kakor o skattjakt. Äldsta är så glad för att hon blivit utsedd till lekledare :-)

Hörs.


Gubbar.


Den Rutiga Clownen bedömde i något inlägg att sångarna får ligga mest. Kanske har han rätt. Eller jo, han måste ha rätt där för det är ju dom tjejerna skriker efter på konserterna. Men i mitt fall när det var Mötley konsert så skrek jag mest när Tompa moonade. Det var grejer det!! Han fick nog ligga en hel jävla massa...

... eller... han får nog ligga en hel jävla massa fortfarande.

De har blivit gubbar nu, alla mina grabbar från förr. Men fan, de håller ju måttet!!!


Tompa


Nikki


Mickey Rourke? Nej, Vince för tusan.


Lille Seb.


Brett. Ser ju för fan lika dan ut idag som då...


O så Mmmmmarq... han till höger asså. Oj oj.

Fegisjävel.


Japp. Jag körde en fegvariant denna gången också.
Patetiskt. Men rätt snyggt.

Vågar jag?


Fick i förskottspresent en klippning av jeppe. Så nu laddar jag för fullt. VARFÖR ÄR JAG EN SÅDAN JÄVLA FEGIS??? Önskar så jag bara kunde kapa av mig håret o ge mig på värsta punkfrillan. Bara balla ur lite liksom.

Är totalt förälskad i Robyns frilla. Undra om den skulle passa mig... Tack o lov har jag världens bästa kollega som fixar o donar ;-) Kolla in detta: http://nellan.net/blogg/2008/07/vaga/.




Men så kan jag heller inte låta bli att tycka att vår vän Posh alltid inspirerar o detta är ju en av de snyggaste frillorna hon haft - tycker jag. Men om jag ber om att få se ut som Posh en gång till så tröttnar snart min frissa på mig o skickar mig till en annan salong...




Tänkte ge mig på ett litet uppdaterande inlägg va det lider, men än är jag inte redo.

Nu skall jag kolla in hur ni har det. Sedan blir det god natt.

Varför...

... fick aldrig marskalken i Love Actually bruden tillslut?

... var Jack tvungen att dö på slutet i Sommersby?

... var Inman tvungen att dö i Cold Mountain?

... kunde inte Rose hitta Jack på räddningsbåten i slutet av Titanic?

... var de tvungna att döda lillebrorsan Danny i American History X när Derek ändå kammat till sig?

... var Malcolm DÖD i hela jävla filmen Sjätte Sinnet?

... kunde inte Sam återupplivas eller skita i att dö över huvud taget i Ghost?

... kunde inte Maggie bli bra igen i Million Dollar Baby?

... kunde inte pappan låta Bernice följa med i bilen den där gången hon bad så hon grät i Hope Floats?

... måste allt vara så jävla sorligt??

RSS 2.0