Körslaget.


Wow. Jag TAR mig tid att göra ett inlägg. Jag är imponerad av mig själv. Att jag TAR mig tid. Men bara liten tid. Jag känner mig inte alls så cool att jag kan sitta här o chilla hur länge som helst.

Klockan är min största fiende. Klockan är redan 22:55 o jag måste sova! Snart ska man ju upp igen.

Måste bara få kommentera Körslaget. Start ikväll på fyran. WEEEHOOOOOOO!!!!!!! Precis min typ av tv-underhållning. ME LIKE A LOT!

1) Jag älskar körsång
2) Jag älskar musikprogram
3) Jag älskar Markoolio
4) Jag älskar Siwan
5) Jag älskar Joacim Cans

Började tokböla när Agnes Carlssons kör körde Mika-dängan. De gamla farbröderna som stod där o poppade. O det lät jävligt bra dessutom.

Till saken hör säkert också att jag är extra känslig nu. Bölar ju till vad som helst.

Som gammal körsångare så vill jag ju stå där med dom o jazza! Visa var skåpet ska stå liksom.

Apropå tv så börjar Prison Break på måndag igen. Synd. Not. Ingen är gladare än jag för det.

Nu - nanna kudde.

Snabbis.

Hade en helt LJUVLIG påsk! Bilderna får tala för jag har ingen tid över till att skriva något. Kan dock nämna att skidåkningen i Trysil var helt otrolig. En religiös upplevelse. Det var LÄNGE sedan jag åkte lagg på sånt skönt underlag. Klarblå himmel. Härligt sällskap. Några fräknar ytterligare på näsan.

Mamma - tack för allt. Vi hade det så himla, himla underbart. Älskar dig.

image499
Långfredagen. Fest på Fjälltorget.

image500
Vov

image501

image502
Miiiaaaaoooo

image503
Rida på kamel i Sälen känns helt naturligt...

image505

image506
Mojje charmade alla. Åtminstone mammor o mostrar :-)

image507
"Tjaba tjena hallååååå"

image508
Singstar time!

image509

image512
Mr J i Trrrryyyyysil!

image513
Jeppe o  syrran i backen

image514
Öl- & lunchpaus.

image515
Syskon- & ölkärlek.

image516
Vacker.

image517
Påskafton.

image518
Mammas påskmat o nubbe. Mums.

image519
Oj. Suddig bild. Världens bästa mamma o mr G.

image520
Boxer Robert o en syster m världens största underkäke. Vad gör du?

image521
Lilla Hon m big Bertha o syrrorna i bakgrunden.

image522
När & Fjärran. Det här laget tar allting på blodigt allvar...

image523
... så pass att jeppe var tvungen att fotografera deras pass??!

image524
Påskdagen = chilla.

image525

image526
Annandag påsk. Åker hem.



Nu ska jag snabbkolla igenom allas bloggar. Sen måste jag tyvärr jobba.
Vi hörs kanske snart igen.

Tack alla söta människor som hört av sig :-)

O till Niinis - jag är så glad för er skull. Grattis gos. O jag är så glad för min skull som har dig till min vän :-)





Nu ska ni få höra.


Jag har precis gjort något som alla tjejer (och killar med för den delen) borde göra ofta! Efter ett svettigt träningspass o en lång skön dusch så lade jag en djuprengörande mask. När den tvättats av så lade jag en återfuktande mask och nu sitter jag här o doftar gurka.

Huden känns mjuk o jättehärlig! Varför gör jag inte detta oftare?

Det var ett tag sedan sist. Det är bra jävla körigt nu asså. Tänk att man kan få ihop allt ändå. Dagarna passerar förbi i blixtfart o plötsligt är det påsk igen!! WTF liksom!

Imorrn drar Taikon till Sälen o firar pårre med morsan o syrran (och deras gubbar). Det ska bli jättemysigt.
Det enda man behöver tänka på i klädväg är liksom skidkläder o mysbrallor. Inga skjortor, inga jeans, inga stövlar. Bara sköna, softa kläder. Man lufsar liksom bara omkring när man är hos mamma. Det är så himla, himla skönt.

Som jag nämnt skall vi få åka skidor då mamma ställer upp som barnis. Det ska bli jättejättejättejättejättekul!! Kan säga att det inte var igår som jag åkte sist. Har längtat som bara den. Jag ÄLSKAR att åka lagg o om jag fick välja vilken typ av semestermål som helst skulle det nog bli Alperna eller Aspen.

Har varit i Alperna o åkt lagg. Det är... hur ska man säga... det är liksom nästan en religiös upplevelse. Vi var i Serre Chevalier i Frankrike o den skidåkningen glömmer jag ALDRIG.

Nåväl. Sälen duger också!

Vet ni vad jag har upptäckt? Jo, jag har hittat en ny egenskap hos mig själv! Det är inte var dag man gör det, eller hur? Jag har VÄRSTA balansen!! Ha ha, kanske inte så sexigt men jag visste inte det om mig själv. Vissa övningar man gör när man går på röda Sats-pass är rätt avancerade o kräver balans. Och medan andra står o vinglar så är jag hur stadig som helst.

Coolt.

Det kan ju jag skryta med medan andra berättar om sina högskolestudier o skit... Ha ha, o så är jag ju en jävel på kareoke. O så riktigt duktig på de rosa frågorna i TP. Det går inte av för hackor.

Nähä. Jaha.

Nu ska jag nanna kudde. Har jobbat fram till nu (klockan är 23:39). GRÄNS på det.

Jeppe sitter väl o sover framför någon sportkanal på tv. Tjejerna dunar sedan låååångt tillbaka.

Önskar er en riktigt GLAD PÅSK o slänger in några påskkärringar här (något suddiga men ändå)!
image495
image496
image497
image498

På återseende.

Vann rätt låt?


Ja men visst är man väl nöjd? Perelli asså. Shit vilken puma. Så där snygga ben kommer jag aldrig få hur mycket jag än kämpar!! Låten är också bra. Men bara bra. Inte skitbra. Men bra.


Så fort Bard o gänget satte igång blev jag danssugen. Ville bara upp o hoppa! Det var ÖS från första tonen. Jag som inte varit så särskilt förtjust i BWO förrut är lite halvchockerad över mig själv - att jag kan tycka dom är så bra som jag gör idag. Grymma.

Martin är lite slemmig. Bard är jag rädd för o den där bruden är skum. Men "Lay your love on me" = asbra!

Sanna behövde bara öppna käften. Det var kört redan innan förresten. Pianot där i början. Oj oj oj. Fru P lipade redan då. Äldsta tittade på mig o sa "gråter du nu mamma?". Hon är van vid det här laget. Jag gråter ju jämt nu för tiden.

Okej... vilka mer gillade jag då? Linda är ju sockersöt men lite damp-varning där asså. Jag blir typ nervös när jag tittar på henne. Men hon är också så jävla snygg. Och vältränad! Låten svängig men för svensk på något sätt.

Nordman. Säga vad man vill men visst är det ändå liiiite roligt att de lyckades ta sig till Globen?

Amy. Lilla, lilla gumman. Äldsta var som en Duracell-kanin i soffan. Hon kan texten redan (på sitt eget språk). Men som den lilla kappvändaren hon är (det har hon efter sin far) så började hon heja på Charlotte när hon insåg att hon fick många fler poäng. Så den lilla flickan somnade med ett leende på läpparna.

EXCUSE ME men va i helvete gjorde Sibel i tävlingen? Snälla gå ur lekis först. Hon låter som en strypt katt o låten var så tillintetsägande. Lika tillintetsägande som hon själv. Platt. Grå. Trist. Och har man en teddybjörn o viftar med så är man utesluten direkt om Fru P får bestämma - oavsett om man är bra eller inte.

Bröderna Rongedal är ju käcka o jag gillar deras glada låt. Blir så där mysig inombords liksom.

Nähä.

Annars då? Jorå. Det är helt okej. Jag är inte den som ger upp o slafsar runt i gyttjan alltför länge. Jag reser mig tillslut o tar tag i det tunga. Jag lyssnar på goda råd från kloka människor. Och mår jag pissigt som jag gjort senaste tiden så gråter jag ut o därefter känns det lite bättre.

Visst, jag känner ju av de där trycket då det känns som att revbenen pressar sig mot lungorna. Och visst, jag känner gråten i halsen av minsta lilla (senast för 10 minuter sedan då Äldsta undrade hur Eva i Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter dog). Tecken eller inte - jag har det åtminstone under kontroll.

Nu = hyra rulle.

Hörs.

Tack.


Igår när det trillade in kommentar efter kommentar så började jag gråta igen. Alltså inga jobbiga tårar egentligen, utan mer lyckotårar. Alla era ord värmde så himla mycket och jag är så glad att ni finns i mitt liv.

Tack.

Tack snälla.

Igår kväll pratade jag och jeppe i timmar (när hände det senast liksom) o nu är det fokus träning o familj. Allt annat måste jag prioritera bort, inte för att någon tvingar mig utan för att jag själv behöver det.

Träningen är viktig - den kommer jag aldrig prioritera bort. Familjen är viktigast - den behöver mer av min tid. Fredagsölen med jobbet eller Ikeadejter m vänner är viktiga rent socialt men nu får min sociala sida vila.

Tack igen alla vänner därute. Ni är mina änglar.

Tårar.

Ca 16:47 idag stod jag o vek tvätt. Då brast det. Tårarna började skvala o magen drog ihop sig. Jag var så liten på jorden o kände mig helt hjälplös. Grät hejdlöst i typ tre minuter. Sedan fick jag kamma till mig o komma tillbaka till verkligheten igen...

Hela dagen idag har jag haft ett otäckt tryck för brösten. Jo, det är sant. Det är ingen jävla bullshit. Jag måste typ andas hårt o djupt ett par gånger för att det skall släppa lite.

Så här är det. Imorse försov jag mig. Mobilen var DÖD o efter en tredje sömnlös natt så vaknade man junte pigg o rask direkt utan jag trodde faktiskt jag själv var död. Fröken Mitten o Äldsta väckte mig, som de alltid gör med att väsa fram "mammaaaaaa, vi vill titta på teeeeveeee". Jag blev arg som ett åskmoln o väste tillbaka "nu är ni tysta, det är mitt i natten o vi måste sova".

Tack o lov, så här i efter hand, så slutade de inte att tjata så tillslut var jag tvungen att kolla klockan. Det var då jag upptäckte det. Mobilen död. Sprang upp o kollade klockan. SJUUUUUU!!!!!!!! Det är den tiden vi brukar gå ut genom dörren.

Panik.

På med kläderna på ungarna. Själv struttade jag runt i huset spritt språngande nude med håret på skaft. Hämtade Lillan som satt upp i sängen med snorkaka i hela fejjan men dock med ett stort leende på läpparna.

Äldsta fick hjälpa mig att borsta tänderna på de små o sig själv (jag har fortfarande lite ångest för det då vi alltid är GESTAPO när det gäller tandborstning) medan jag klädde mig.

Kände att Lilla Hon var alldeles varm. Tröck upp en Panodil i rumpan o stack iväg. Må hända vara lite grymt men jag hade första seminariet idag o det var jag ju tvungen att medverka på. Lämnade barnen med stressen uppe i halsen så jag var nära att kräkas.

Hem igen. Svida om. Sminka mig. Sätta vax i håret.

Precis när jag var på väg ut så ringde mobilen. På displayen "DAGIS". Jaha. Så var det kört i alla fall.
Det var bara att ringa chefen o tala om att Lilla Hon är sjuk. Inget seminarie för mig.

FITTSKIT.

Så jag har varit hemma hela dagen. Med en snorig (har nog inte sett något snorigare), hostig, febrig o ledsen Lilla Hon. Ingen middag har hon sovit heller - för hon hostar ju så fort hon lägger sig. Hon har i princip gråtit HELA dagen.

Har fått undan lite på jobbet iaf.

Hämtade Fröken Mitten en aning tidigare än vanligt. Då berättar fröknarna att de tyckte hon också borde vara hemma i morgon då hon hostar o verkar hängig.

Nääääääääääääääää. Lägg aaaaaaaaaaaaaaaaaaav. Det menar ni inte!!!!!!! Det hade jag redan räknat ut med knäskålen. För jag skall väl ha liiiite mer skit nu. Än skall det inte ta slut. Mer mer meeeeer.

Kvällen har varit AVSKYVÄRD. Två ledsna o skrikande ungar. En Äldsta som kommer hem till ett psycho till morsa efter sin gymnastik o som skall ha uppmärksamhet o mat. Som tur var hade jag lagt de två yngsta då så jag fick mig en liten pratstund.

Och åter igen - SOM GRÄDDE PÅ DET JÄVLA MOSET så träffade jag på, inte bara en gång - utan TVÅ gånger, Fru Jävla Präkt idag. På vägen hem när jag hämtat Lilla Hon i morse o på vägen hem från dagis. Tyvärr måste man ju slå följe då vi bor grannar...

... "Jag jobbar heeeeemifrån idag" (Jo jag kan se det då du ser ut som whitetrash o borde åtminstone ha tvättat håret för det dryper av flott). "Jasåååå är lillan sjuuuuuk. Staaaaaaaaackars liiiiiiten. Ska ni hem o myyyyyysa nu då???" (Va??? Mysa???).

Fröken Mitten frågade hennes yngsta på vägen hem om de skulle leka. Den lille perfekte fan som är så oskyldig o genomsnäll säger "NÄÄÄÄÄÄÄ för jag har en ANNAN kompis!!!". Jag var färdig att sparka in pannbenet på honom. Äckliga ungjävel.

Fröken Mitten stod tyst med pannan mot sin hylla på dagis. Jag gick fram o sa (kanske lite väl högt) "Gumman, du vill väl hellre gå hem m mig o Lilla Hon o myyyyyyyyysa?".

Stackars mammas lilla tjej. Det blev inte så mycket mysa va? Jag bara skäller på dig hela tiden... förlåt min älskling.

Som ni märker är jag minst lika lack idag.

Undra hur morgondagen blir. Beror nog helt o hållet på natten. Snälla, gode Gud låt mig sova åtminstone ett par timmar oavbrutet??

Imorrn bitti kommer jeppe hem. Så roligt för honom att få vara hemma med sjuka barn efter en värstingresa från staterna... not. Lider med honom.


Nu - TVÄTTA.

Hörs.

Fet.

Det är väl själva fan. Klockan är 20:56 i skrivande stund o jag har precis tryckt i mig två smörgåsar m leverpastej o en kopp te m honung. WHY? Jag var inte ens hungrig tror jag. Jag var bara sugen. Så jävla onödigt asså.

Åt en rejäl middag också. En jävligt ICKE GI-middag. Massor av makaroner o massor av falukorv. Det slängde jag i mig i hundranittio som man alltid gör när man äter middag själv med tre småglin.

Vad har hänt med mina sunda matvanor???

Hallåååå???

Den senaste tiden har jag känt mig fetare o fetare. De sk lovehandles är tillbaka. Jag kan liksom ta tag i dom med hela handen o det äcklar mig så. Jag var ju asfit i höstas. Önskar så att jag hade kunnat behålla den figuren.

Jag tränar som en tok men det räcker junte. Jag måste börja käka sunt igen. Helst en veckas tok-GI för att rensa men det äääär ju så trist. O jobbigt. O dyrt. Alla jävla nötter o sallader asså. Visst, gott är det men jäääävligt jobbigt o handla o laga maten.

O att tänka på att äta fem ggr om dagen går bara inte. Jag har så mkt på jobbet att jag glömmer bort o vips har tiden mellan lunch o middag passerat. Man slänger i sig mat för att man är hungrig o för att man är stressad.

Stressad är man ta mig fan jämt! Jag stressar mig igenom natten. Stress-sova, kan det heta så? Jag stressar mig genom alla måltider under dagen. Jag hinner inte gå o kissa när jag ska utan gör det endast i mån av tid o då stressar jag som fan. Jag stress-duschar. Stress-tvättar. Stress-städar. Stress-läser-sagor. Stress-nattar. Stress... ja ni hajjar kanske?

Även när jag, det händer inte ofta men det händer, har en liten minut över till att bara slappa så stressar jag. Jag väljer att göra någon nytta istället... sortera kläder, lägga fram kläder till morgondagen, vattna blommorna etc.

Det finns ju alltid saker att göra.

Önskar jag kunde sticka iväg på värsta kur-semestern. Till en playa eller till en alptopp. Bara tänka på mig själv o vilken bok jag skall läsa. Äta sunt o träna när jag vill.

SOM DEN JÄVLA PRICKEN ÖVER I:ET SÅ HAR TVÅ AV TRE TJEJER HOSTA OCH JAG FÅR FAN SPELET SNART FÖR DE HOSTAR O HOSTAR O HOSTAR O HOSTAR SÅ MAN TROR ATT DERAS LUNGOR ANNAT INNANMÄTE SKALL KASTAS UPP!!!

Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaan va allt känns skit just nu.

O så det där jävla stan-projektet. Ja, jag vill fan till stan.

I synnerhet efter söndagens sk smyckesparty jag var på med kärringar från dagis. Herregud säger jag. Var fan bor jag? För en stund kunde man tro att man befann sig i den där hålan i filmen "Den sista färden" där de spelade banjo eller va fan det var för instrument.

Den ena kärringen såg värre ut än den andra o stämningen var såååå tråkig. Tyst o tantig. Vid tillfällen där det faktiskt fnittrades så var det åt något otroligt tråkigt. Jag skrattade inte.

TACK O LOV så var Jama med också. En normal människa. En vän. Men även om hon var där så kände jag att vi inte kunde prata på o skratta som vanligt för det satt ju tanter o lyssnade.

O tror ni inte att Fru Jävla Präkt också var där? Johoooo då. Och självklart skulle hon nedvärdera allt jag sa på det där fittiga sättet som bara hon kan.

Jag berättade om min helg med brudarna. Jama lyssnade o frågade. Jag berättade om Blue Moon Bar o Fru Präkt var självklart tvungen att flika in: "åhh där har jag också varit några gånger men... men jag insåg att NÄÄÄÄE det där var verkligen ingenting för mig". Och så såg hon så där märkvärdig ut.

Vänta lite. HA HA HA HA HA! Klart som fan att hon inte trivdes. Det är ju hippa, roliga o härliga människor som hänger där. Fru Präkt - hon platsar inte bland sånt folk. Hon ska fan bara sitta med sin beniga rumpa i sin fula sletna skinnsoffa o virka.

Oj oj oj vilket långt o SURT inlägg det här blev. Någon som orkar räkna alla svordomar?

Hörs.

Satan vilket drag!


Det är en JÄVLIGT sliten o bakfull kärring som skriver idag. Huvudet dunkar, magen bubblar, värmeväxlingarna i kroppen bildar svettpärlor på överläppen samtidigt som resten av kroppen fryser o skakar lite. Det bränner i halsen efter alla gårdagens cigga o ångestkappan ligger tung över axlarna.

Men.

Jag sitter här med stans värsta leende på läpparna. Jag är så lycklig. Jag har nämligen haft upplevt en av de roligaste helgerna i mitt liv! Den här helgen går till historien o jag kommer leva gott på den länge till.

FY FAN va vi fruntimmer behöver sånt här.


Låt mig presentera...

... FIRMAN o dess fantastiska helg!!

image453
11:00 Bästis Gullvivan o Majblomma i loungen på Anglais

image454
11:05 Brudarna droppar in, en efter en. Här har ni vår heltokiga norrländska. Vår egen Missy L.

image455
KJJJJJAAAAAAM!

image456
Brunch time! Bästis 99:an o jag.

image457
Två otroligt mogna damer.

image458
Bästis Gullviva ska alltid vara värst. MItt på ljusa dan bland folk så måste man leka med vindruvor...

image459
"Vad gör du med batongen kärringsnut - in o ut!" Här är vår porriga snutis Tunatutten.

image460
Efter Anglais kvistade vi över till Scandic Park...

image462
... där vi korkade upp skumpa. Gullviva, Missy L, Lupin, Tunatutten, Majblomma, 99:an.

image464
Bästis Gullviva är min största konkurrent när det gäller att vara den som vill stå i centrum...

image465
... denna kvinna får vem som helst att kikna av skratt! Här håller Majblomma på att dö av skrattattack.

image468
Missy L m bebis i magen är också en av våra stora komiker!

image470
15:00 Dryckes- o Chokladprovning på BonVino i Gamla Stan.

image471
Firman rekommenderar Pärontryffel i kombination med Asti. Jävlar i havet så gott.

image472
Fy fan va man är avundsjuk på sådana här porrigt snygga brudar! Tänk er henne i uniform då rå.... GRRR :-)

image473
Vacker även med en bajja i munnen.

image474
Bästis 99:an är egentligen assnygg hon också... men kanske inte lika fotogenisk...?

image475
Tunatutten, jag o 99:an. I glasen: Asti, något Zinfandel vin, sherry o mörk rom. Mumma.

image476
Tillbaka till hotellet. Fyller på med mer champagne...

image477
... som resulterar i aktiviteter så som att försöka slicka på sin armbåge. Någon annan som kan?

image478
Lite piff. Här är 99:an i kvällens mundering.

image479
Slicka vägg är också en sorts aktivitet. Dock var jag den enda som deltog. Här skulle jag se sexig ut. Lyckades jag?

image481
Inte här heller?

image482
Vi hann dra några snabba i hotellets bar innan det var dags att dra iväg.

image483

image484

image485
Jag o Gullviva i taxin på väg mot Söder.

image486
20:00 Restaurang Esperia bidde det. Jag åt scampispett. Kan tala om att det knullades i mun :-)

image487
Jag o Tunatutten.

image488
Missy L o  Lupin.


Jaha. O var hamnade vi sen då? Inte på Golden Hits som vi hade tänkt. Det bidde Blue Moon Bar o jag kan säga att jag aldrig haft roligare i HELA MITT JÄVLA LIV!!! Fy fan va kul vi hade asså. Det dansades gärnet o vi var så jävla speedade.

Vi hamnade mitt i en dragshow när vi kom in vilket gjorde oss på ÄNNU bättre humör. Roligt var bara förnamnet.

Vi blev V.I.P. m vakterna tack vare Gullvivan som körde "har ni styrdans" på äkta dalmål med efterföljande "blir det nån schottis tro". Där sattes ribban för kvällen.

Kvällen var GALEN.

GAAAAAAAAAAAAALEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O nu till det grädden på moset. Vem i helvete tror du börjar hänga med mig då? Jo Ramsby-snubben från Idol, ni vet - storebrorsan till hon Cissi som var med ganska länge 2006. JOho då, we were like THIS.

Världens härligaste snubbe. Så jävla rolig o underbar. O så den där Järvsö dialekten asså. Me like.

image490
Let me present Mr  Ascool.


Vid halvtre bläcket var det bara krutkärringarna kvar. Jag o 99:an.

Vi gjorde tyvärr misstaget att gå vidare till Ambassador. Där stannade vi tills det stängde. Vilket jävla snort-hak. Det lös verkligen droger om stället. Sillis-brudar som kråmade med sig själv i hörnen, snorvalpar med skumpa i ishinkar o skummisar överallt.

Vi tog en bärs o skålade med några som vi träffade från vår barndomshåla. Ena äkta LOSERS. Gud, man blir fan mörkrädd asså... Some people never change.

Nåväl, det var min helg det.

Jag dumler fortfarande.


Hey Firman - I love you.



 








Old fashioned?

För några år sedan så berättade min äldsta bonussyrra att hon skaffat en ny signal till mobilen, jag undrade såklart vad det var för signal o hon spelade upp. Introt till Take on me ljöd. "Åhh A-ha!" sa jag. Bonus sa "Nääääää, inte alls. Det är ju A1 för sjutton!"


Det där har stört mig som fan. Så pass att jag drar upp det nu igen :-)


Hallå liksom. Kidsen där ute tror ju förstås att det som spelas på radio is da shit. Idag på väg hem från SATS så zappade jag runt o hamnade tillslut på coverkanalen nr 1 - NRJ. "Voyage voyage" i supermegatempo o en massa jävla modernt skitläte. Den där låten är en av mina absoluta favoriter från 80-talet!


Kom fan inte o trampa på 80-talet!!

Tjacka egna låtar för i helvete.


O så sockersöta nya pojkbandet som jag gullat så med - EMD. Vad håller de på med??? Hörde en smetig jävla cover på radio igår. "All for one" som Bryan Adams, Rod Stewart o Sting smetade ihop på 90-talet.

Snälla, söta, superkex - sjung EGNA låtar. Snälla!!


Okej, jag erkänner att vissa covers är riktigt bra ändå. Wyclef har ju lyckats t ex. Jag kan nog säga att samtliga covers jag hört med honom låter bra.


Vad är grejen där då?


Jo, han gör covers på sitt eget sätt. Alltså, det luktar Wyclef om dem - big time. O så har han ju även tagit med orginalartisten i flera - det är coolt. Kenny Rogers. Freddie Mercury.


Samma med Johnny Cash. Han har gjort några covers - men på Johnny Cash vis. "Personal Jesus" är ett bra exempel. Riktigt bra faktiskt.


Är jag gammaldags o tråkig?


Må så vara. Men jag hävdar ändå att man borde satsa på att skapa ny musik istället för att förstöra de ljuva gamla låtarna. Som t ex "Voyage voyage". Det jag hörde idag var så sorgligt att man kan börja lipa.



OCH VAD VILLE EGENTLIGEN KATTEN CELINE DION MED ATT TOTAL DEMOLERA "I DROVE ALL NIGHT"??
Fyyyy fan.



O så till något helt annat...

... jag lyssnade av en händelse på Rockklassiker härom kvällen på väg hem från gymet. Någon skön Hardcore Superstar-låt gjorde att jag höjde så fönstrena skallrade. GRYMT!


Vad kom efter då?


Jo, Depeche Mode!!! Sedan när klassades den sortens musik för ROCK? När jag var ungdom så kallade vi rockers DM, Pet Shop Boys, Howard Jones osv för bögsynth (fråga mig inte va bög kom från men så sa vi).

Kanske är det så att Rockklassiker vid ett visst klockslag blir Synthklassiker? Jag stängde ju av så jag vet inte vad som kom efter... kanske någon dänga av Kraftwerk?



Nu - hänga tvätt.
Snart - byta plugg o sova.


På återseende.


Tjejhelg!

Mitt i allt velande o tänkande så händer det ju faktiskt otroligt trevliga saker också! Nu till helgen väntar en VÄRSTINGHELG med brudarna. Det, mina vänner, blir ingen vanlig helg kan jag lova. Oj oj oj vad roligt det skall bli.

Jeppe drar till Miami på fredag o istället för att börjar lipa som en fjortis som jag annars alltid gör så ser jag istället fram emot lördag o söndag då jag skall få göra det allt kvinnfolk drömmer om...

... hänga med polarna en hel helg!

På lördag träffas vi, 9 superkex, på Anglais o tar en brunch. Därefter checkar vi in på hotellet som ligger otroligt centralt. Dricker champagne o äter jordgubbar o skvallrar. På eftermiddagen sedan har vi en dryckes- och chokladprovning inbokad i Gamla Stan. Tillbaka till hotellet för att svida om, poppa musik o dricka mer champagne. Bord är bokat på en grekrestaurang på Söder kl 20:00 o sen blir det Golden Hits för hela slanten!

O det bästa utav allt - helgen är mer eller mindre GRATIS! Vi pyntar för drickat till maten o så det vi dricker på Golden Hits, resten av allt på hela helgen blir utan kostnad. Hotell, dryckesprovning, brunch - ja totti.

Helt okej öh?

Kommer Fru P bli packad? Ehh ja.

Mamsegull o lillasyster passar änglarna medan kärringen slår runt i stan o medan gubben gör Miami.


På återseende.

Barn i innerstan?


Jag funderar o funderar o funderar o funderar o funderar. O så funderar jag lite också. Det är ett stort beslut som måste tas, ett beslut som avgör hur framtiden skall se ut. Det är verkligen inte så lätt som jag alltid trott sedan för ett par dagar sedan...

Jag har väl aldrig varit särskilt velig, vad jag vet. När jag bestämt mig för något så har jag liksom. Men inte denna gång. Jag har sedan flera år tillbaka tjatat o nött om att få flytta tillbaka till stan. Jeppe har hittat motargument hela tiden, vi har sagt "vi flyttar in igen när ungarna är stora". Vi har alltid sagt att vi ska in igen men det har liksom smygit sig på de senaste åren, suget har växt o växt.

Så härom veckan hände något.

VIPS så hade jeppe också bestämt sig. Vi skall flytta in till stan. Nu. Inte sen. Nu. Vi har tokletat på hemnet o drömt oss bort till lägenhet efter lägenhet. Jeppe har kalkulerat o kollat m mäklare. Han har träffat två st mäklare så nu har vi ett hum om vad vi kan få för huset. En granne har även visat sitt intresse så där har vi sagt var smärtgränsen går.

Får se hur allt ter sig.

Tror ni inte att jag börjat få kalla fötter nu då? Eller, egentligen inte för jag VILL verkligen flytta in till stan igen. Verkligen. Jag längtar så jag spricker MEN... barnen då? När jag var liten lajjade vi Burken o Rödavita rosen i skogen eller på gatan. Vi byggde kojor, gick kors o tvärs mellan varandras hus osv.

Om mina barn blir betongbarn. Vilka minnen får dom då?
image446
Folk säger "meeeeen, tror du inte cityungarna också leker Burken?". Jo, såklart men inte på samma sätt som jag menar.

Nu är vår äldsta 5 år o om hon känner för att gå ut så gör hon det. Sätter på sig jacka o skor och... går ut. Vi behöver inte vakta henne. Vi vet att hon springer på tomten, leker i lekstugan, gungar eller leker på gatan m sina jämngamla kompisar.

Så blir det inte i stan.

Det där är min största oro. Min största ångest.

Sedan är man ju så fjantig att man har lite ångest också för att dra barnen ur den trygghet de har idag, dagis o skola så nära hemmet, alla fina pedagoger o fröknar. Sammanhållningen barn o vuxna emellan.

Men här är jag väl medveten om att de skulle få det minst lika bra i stan.

Igår när jeppe var hemma med LIlla Hon så ringde de från dagis o berättade att Äldsta hade ont i magen. Vet ni vad de gör? Jo, en av fröknarna erbjuder sig att ta med Äldsta, hämta Fröken Mitten och gå med dom hem.

Händer det i stan? Skulle inte tro det.

Hur som helst så kör vi på nu i alla fall. På torsdag skall vi kolla på fyra lägenheter. Vi är mest intresserade av att bo på Kungsholmen (som ligger oss närmast hjärtat) men även Birka- och Vasastan.

Jag har letat runt bland bloggar o hittat en (Kim) som själv flyttat från villaidyllen till storstan m sina tre barn. Flera av mina kollegor som också väljer innerstan trots att de har barn har jag också peptalkat med. Samtliga har flera skitbra argument o fördelarna väger ju över. Helt klart.

Jag är bara så orolig för att ta fel beslut.

Hörs.


Hur svårt kan det va?

Lite gladare nu faktiskt.  Tack alla snälla o fina människor för pepping o stöd. Ni är guld värda.

Helgen började inte bra men sedan i eftermiddags så har det känts bra. Efter simskola med Fröken Mitten så kvistade jag o Äldsta hem till min frisörska som bor på Ekerö. I värsta villan. Lyx lyx LYX! Blev bjuden på mat o fika.

Shit va fint dom bodde! Nämen vi skaffar oss en biosalong då vi har så mycket yta... o så drämmer vi av med en spa-sektion samt en riktig vinkällare. Ett hus fullt av etager o coola lösningar. Me like.

O så ikväll. Melodifestivalen! MIna två favvisar gick vidare. ÖVERLÄGSNA. Krämigt o SNYGGT. Shit vikka brudar!

Men vad gjorde Penis-mannen med i tävlingen? Är det någon som överhuvudtaget HÖRDE va han sjöng? Nej just det, alla (!) i detta land som tittade ikväll såg bara den där bjässen innanför de glansiga brallorna.

Herregud.

Lovade lite bilder från min vistelse i Ööööööörebro. Kommer här.

image438
Mamma o syrran på Wongs.

image439
Kaffe, whisky o fruktsallad hemma hos syrran o J.

image440
Undra va mamma har så roligt åt......?

image441
image442
image443
Kan det va detta?

image444
Mor o döttrar.


Nu ska jag gå tillbaka till 4-filmen. Sorglig historia m Kevin Spacey i huvudrollen.

Hörs.





image445
En helt vanlig fredagskväll hemma i vårt v-rum.



RSS 2.0