Hångel.

Idag på tåget när jag skulle åka hem så kom jag in till en nästan tom vagn. Det var bara två andra i vagnen o de satt i ena hörnet, jag i andra. Jävlar i havet va de hånglade! Det var så att jag blev GENERAD! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till asså...

Kände mig urdum. Som värsta fluktaren så jag hetsade fram min iPod o stoppade in i öronen. Tog fram en skvallerblaska o bläddrade i den. Jag låtsades att jag inte sett eller hört dom.

I ögonvrån kunde jag dock se att det blev hetare o hetare. Plötsligt, när jag inte längre kunde låta bli att kolla efter, så låg han över henne! De hånglade så jag trodde helt ärligt att de skulle börja nuppa!

Tänkte att shit, läge att förflytta sig nu asså...

Tack o lov kom det fler folk in i vagnen o de satte sig upp igen. Ett par minuter innan avgång så gick han av. Det där kändes som sista hånglet i världshistorien! Han vinkade av henne o jag kunde bara inte låta bli - jag stängde av musiken HA H A HA och tjuvlyssnade.

Hon skrek genom rutan till honom "kom!!!! följ med mig!!!".

Kärlek.

Ung kärlek.

Så naiva.

Det går över.

Ha ha ha.

O så kan jag tillägga här bara lite så här i slutet att resan nu är bokad och om ett par veckor drar jag o Äldsta till Kefalonia på en veckas chaaaaarter! Jag ÄLSKAR charter! Till min mans förtret. Han vill typ åka omkring jorden o bara dra dit näsan pekar med endast en rygga som bagage. Jag, jag vill ha allt serverat på silverfat. Veta exakt var jag ska, hur länge jag ska vara där. Att jag har toalett o dusch på rummet. Helst TV också he he.

Charter är min melodi.

Till detta vackra skall vi minsann!!!

Hörs.
image586

image588

image589

image590

image591

image592



Kommentarer
Postat av: Mattias

Jaså vi är lika jag och din man? :) Ja vi verkar gilla liknande saker hur som helst. fast när det gäller resor är jag nog lite en blandning. Vill bo i fina hotellrum med fräscha badrum och gärna ha tv. Fast däremot klarar jag mig bra utan guidade turer och tjat om att vara med på vingresors vattengympa eller kabare med mera :)

Fan vilken mysig ö det där verkar vara!! Ni får nog superhärligt där!!! *avis*

2008-05-12 @ 21:15:17
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Nellan

Ååååh vad fantastiskt det ser ut! Och hångla är ju också trevligt. Fast kanske inte på pendeltåg.

2008-05-12 @ 21:20:49
URL: http://nellan.net
Postat av: Cian

Vet du Pendlis

I LOVE YOU!

Så det så..

Puss

2008-05-13 @ 07:47:51
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Mallis

Åhhhhhh, vad vackert. Ni kommer få det toppen och ni är värda varenda minut.

Jag älskar oxå charter.

Vill, vill, vill!

Och ska.....en annan dag.

Puss och kram

2008-05-13 @ 08:19:40
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Tania

Ryggsäcksrest har jag gjort är jag var ung. Nu så vill jag också ha allt serverat på ett silverfat !
kram

2008-05-13 @ 09:43:46
URL: http://FruHattIgen.blogg.se/
Postat av: Nina

Jaaa, ge mig charter.... varför utsätta sig för obekvämligheter när man inte behöver! Jag är ett skämt när det gäller sånt där.... skulle alrig falla mig in o va äventyrlig när det gäller utlandet!

Hångla..... mums....fast inte nu när jag tycker att allt är så jävla äckligt, har inte hånglat me gubben på evigheter! Det e ju skitäckligt nu! Men sex går bra..... :)

Puss

2008-05-13 @ 10:24:22
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: alis

Oh shit, vad mysigt!! Inte ett dugg avis...

2008-05-13 @ 11:30:13
Postat av: pangis

Ser härligt ut! Jag gilalr mest att bila runt gärna med en vecka stopp i solen. Men visst charter är helt ok. däremot är jag ingen äventyrare. Härligt att få åka med sin äldsta tjej! Helt underbart!

2008-05-13 @ 11:33:31
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: I-or

Helloooo!! Länge sen nu... mycke nu ;-)
Där har jag varit. På Kefalonia! Tänkte faktiskt rekommendera det till dig. Helt perfa att åka med barn. Jättefin ö, nära till fina stränder å inte så mycket rajraj. Underbart ni ska ha det då!!

Tänkte träffa jama på söndag med kiddisarna. Vore kul om du ville jojna. Hör av mig till dig på mailen sen. Puss på dig

2008-05-13 @ 16:26:34
Postat av: Bitte

Backpack går fetbort. Så lyxigt som möjligt ska det vara. I alla fall om jag ska hänga med.
FÖrresten, under en flygresa såg jag seklets värsta hångel. En kille och en tjej bad om en filt genast efter att vi boardat. Jag trodde nån kanske var lite febrig. De såg liksom lite "simmiga" ut. Döm om min förvåning när killen stack ner sin hand under filten och började... hmmmm.... bearbeta tjejen. Det var så himla uppenbart vad de gjorde. Herregud, jag höll på att rodna i hjäl mig. Vilket i sig är ett säkert tecken på att jag själv börjar bli en pryd gammal kärring:-)

2008-05-13 @ 18:12:52
URL: http://bittesbus.blogg.se
Postat av: Fru P

Bitte, iiiiiiii ja då hade jag nog dött. Snälla människor - kan ni inte vänta några timmar liksom?? Som sagt, sånt där går ööööööver ;-)

I-or, härligt!! Visste inte att du varit där... På söndag lär jag o jeppe vara sjukt bakis då vi ska på feka på lördag o dessutom har vi inga kiddisar hemma. Men vem vet, kanske jag får en minut över till att träffas. Hoppas.

Pangis, inte? Det trodde jag att pangbrudar var... Äventyrare asså.

Alis, sure baby...

Nina, älskling. Ha ha, jaså. Inga pussar men gärna lite doppa? Coolt. Jag var inte så sugen kan jag säga. Stackars jeppe.

Tania, ja det kanske har med åldern att göra... fast... i mitt fall inte kom jag på. Har alltid gillat charter med grisfester o transferbussar.

Mallis, det är INTE synd om dig. Du skall fan inte på charter. Det får räcka med NY. Om någon är avis så är det JAAAAAAAG!!!

Cian, söt du är. DITO baby.

Nellan, hångla? Vad är det? Det har jag inte gjort sedan Sundsvall brann. HA HA HA HA. Som sagt, sånt där går öööööver ;-)

Mattias, ja ibland kan man tro att jeppe skrivit dina inlägg :-D

2008-05-13 @ 20:51:48
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: pangis

Nja det beror väl på vad man mena rmed äventryrare.. Jag vill inte tracka i Asien eller Peru om jag säger så... Är mer för anständiga äventyr och sådana som innebär att man får bära vapen:-) Ha hahah

2008-05-15 @ 15:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0