Mission completed!


Tack alla engagerade o duktiga människor! Det har löst sig för mig. Jag är lugn som en filbunke. Trollkläder is no more an issue. På lördag tar jag en promenix till Ankan som bjuckar på java och där finns ett helt kit färdigt för trollfest :-)

Ahhhh. Fru P pustar ut.

Mayday!

Jag skall fixa trollkläder till Äldsta innan 4e maj. MAYDAY MAYDAY!! Hur gör man? Klipper sönder ett par gamla jeans? Lappar dom? Fixar svans o peruk? Någon som har bra o klockrena tips?

Tack gode gud för helgen!

Det går upp... det går ner... och så går det upp igen. Livet e bra märkligt asså. Ena dagen vill man bli överkörd och andra dagen dansar man omkring på rosa moln. Märkligt. En av mina bästa vänner brukar säga följande när det känns sådär - "man pendlar mellan en kopp choklad o självmord". Klockrent.

Min helg var gudomlig. Det förtjänade jag.

Här kommer några bilder!


Jag var hemma m Äldsta hela fredagen. Som en liten överraskning så kom min kära lillasyster med sin lillgris!! Här spelar syrran o Äldsta Fia.


Jag o Äldsta gick o hämtade småbrudarna. De hade ingen aning om vilka som satt o väntade hemma i huset.


Fika med glass.


Syrran med lillgrisen.


Kall bärs en varm o solig eftermiddag. It's a must. Shit vikka påsar jag har under ögonen!!!! Ser jag ut så när jag skrattar??? Måste sluta skratta... men... kanske inte konstigt att man ser så schleten ut efter allt skit man varit med om på sistone.


Jag har inga grabbar så jag visste inte men shiiiiit va lillgrisen kan kissa långt!! Han låg på en filt o kisspölen hamnade hundra meter bort?!!


En lillgris sovandes i solstrålar!

Fredagkvällen - Talang med balettligan. Sen bidde det svensk rulle för mig o syster.Lördagmorgon. Efter frulle - alltid Smarties. Syrran o Äldsta poserar.


Och jag fick Smarties-puss av Fröken Mitten. Fröken Mitten har förövrigt världens godaste pussar. Det riktigt SMASKAR om dom. Och hon tar alltid ett stadigt grepp om ens nacke. Man blir helt förtrollad!


Farsgubben kom förbi lite senare. Här visar han småbrudarna vad som är ogräs o inte. Sedan blev det barnarbete resten av dagen ;-)


Min ljuvliga mittentjej.


Ahhhhhhh. Premiär för tvätthäng utomhus! Jag är perverst förtjust i att hänga tvätt i solen!


Mera rabattrens.


Fröken Mitten i ett nötskal. Kjol åker ALLTID av o sen skall det struttas omkring i bara strumpbyxor. Vackert.


Lilla Hon har samlat ihop en hel hink med ogräs. Stolt.


Promenix. Vi gick till lägenheten. Tjejerna var superglada o visade både dörr, brevlåda o parkeringsplats för syrran.


Självklart skulle det plockas tussilago på vägen. I bakgrunden skymtar vårt nya boende...


Ytterligare en överraskning. Morsan kom förbi på en fika. Hon hade, som alltid, "vägarna förbi". Lite fika på plätten.


Festis is the shit.


Morsan o lillgrisen.


Lite senare kom även syrrans bästa vän S förbi. Även hon ville ha lite gulligull med lillgrisen.


Oj så trött. Sol o värme tar slut även på en liten Fröken Mitten. Lördagskvällen avslutades framför Robinson. Jag o syrran festade på lite rosé.


Äldsta lajjar med min kamera.


När tjejerna somnat så tog vi en hemlig nattcigga. Det var busigt. Och gott :-)Idag startade dagen med att grannfrun kom förbi och friserade syrran...


... och Lilla Hon.


Min minsta snäcka med nyklippt nacke!


Iiiii.

Syrran o lillgrisen drog efter lunch. Sen har vi bara varit ute. Tjejerna har lajjat med grannungar och jag har mest hängt tvätt o sooooooolat. Fru P loves the spring.


Efter dusch av tre små flickkroppar så blev det operation måla 60 stycken naglar. Detta är Äldstas. Svart är givet o så ville hon denna gång ha små vita blommor.


Nu ska jag jobba lite. Sen ska jag ta en dusch. Sen sova som ett as. Är grymt trött. Men nöjd o glad.

Helgen var min räddning. Att syrran kom förbi o bodde här gjorde verkligen susen.

Love you darling.
Vart tog den...

... söta lilla flickan vägen? Ingen som vet, ingen som vet. Den trötta, ledsna, schletna o ihåliga kärringen är här nu istället.

Nä men kan jag inte få sjunka ner lite i dyn igen då? Varför inte liksom? Vem bryr sig? Bada i dy är jag ju van vid, det är ju vardag för mig. Jag kan det där. Är ju proffs.

Ja jaaaaa, jag vet att så många andra har det hundrafyrtiotusenmiljonersmiljarders gånger värre men helt ärligt så skiter jag i det just nu för detta är MIN vardag och MITT liv. Det är MINA barn. MINA hjärtegrisar. MIN balettliga.

Igår när jag kom hem hamnade jag i ett lyckorus man inte kan beskriva. Jag blev så fint emottagen och "jag älskar dig mammaaaa" kom från höger o vänster hela kvällen. Klängiga, kramiga, varma o gossiga. Jag var i himmelen!

Idag gick lämningen super. Det gör det oftast men idag var alla fyra extra glada o pigga på något sätt. Det var en sån härlig start på dagen! Jag bar Lilla Hon till dagis och hon pussade mig över hela ansiktet hela vägen. Fröken Mitten gick o höll mig andra handen o handpussar fick jag också gott om. Äldsta gick lite före o sprätte liksom iväg där hon gick. Glad o härlig.

Så fick jag jobba fram till efter lunch. Telefonen ringer. "Fritids" på displayen. Hjärnan hinner fatta att det är något tråkigt. Mycket riktigt.

Tror ni inte att magen spruckut upp lite o det börjat rinna vätska?? VAD I HELVETE?? KAN DETTA TA SLUT NÅGON JÄVLA GÅNG?

Bara att packa ihop o dra hemåt. Hela vägen från Östermalm till the fucking Godforgotten pisshåla. Hämta orolig o ledsen tös. Ner till charmiga vårdcentralen där vi fick *stort kors i taket* hjälp fort och både läkare o sköterskor var trevliga. WOOOOHOOOO. Alltid något.

Odling har tagits. Omplåstring och så standardfrasen "hon har ju ingen feber o verkar vara pigg o glad så vi behöver inte oroa oss - vi avvaktar svar på odling o ni blir kallade av kirurgen".

Jag köpte kompresser på Apoteket. 5-pack. Löjligt, borde ha köpt några paket för hon läcker som ett såll min lilla godis. Två av fem är redan förbrukade.

Helvetesjävlafittskit va ledsen o frusterad jag är.

Min lilla snäcka - hur mycket skall hon behöva stå ut med???? Ärret ser FÖRJÄVLIGT ut och inte för att jag e något proffs på sånt här men nog fan ser det ut som att hon kommer lida för all framtid över detta ärr. Det är inte snyggt alls.

Om hon redan idag skäms över det o inte vill duscha med sina tjejkompisar i klassen efter gympan... hur blir det då när hon är fjortis o börjar bli RIKTIGT kroppsfixerad? Hur ska jag som mamma peppa henne? Vad säger man? Hur gör man?7vagnsmamman ringde ikväll o kollade läget. Gulligt. Urgulligt. Hon skällde lite på mig o sa att "när flickorna är lagda så varvar du ner med bad eller bara lägger dig ner till avslappningsmusik". Det lät som en dröm. En underbar dröm och jag var på väg en hundradels sekund. Men nähä. Nu sitter jag här klockan halv tio. Har jobbat lite, skall jobba lite till och efter det hänga tvätt så den inte möglar.

Måsten måsten måsten.
Jävla idiot.

Sitt för fan inte o vifta med händerna när jag sitter o pratar med kollegor. Och sitt för fan inte o vifta att vi skall tona ner när du ändå sitter i telefon i PRIVAT samtal.

Jävla idiot.

Dilemma.


En man vid åldern 50 år träffar en ny kvinna. Han har sedan tidigare vuxna barn och går i det nya förhållandet med den mycket yngre kvinnan helt ärlig o tydlig med att han inte vill ha flera barn.

Den yngre kvinnan ställer upp på det. Hon väljer att leva med mannen och väljer att leva utan barn.

De flyttar ihop, gifter sig och lever gott.

Efter ca 10 år (mannen är nu 60 år) så blir kvinnan gravid. Oj... hon glömde visst ta sitt p-piller en dag...
Hon vill behålla barnet och TÄNKER behålla barnet.

Mannen vill inte ha barnet.


Nu vill jag veta hur alla ni tänker.

Mina funderingar ser ut så här:

1) Sätt på hatten gubbfan om du VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN inte vill ha barn. Om det är så viktigt att INTE skaffa barn så är det bara att köra med kondom eller sterilisera sig.

2) Visst. Jag kan köpa att man litar på sin älskade partner. Men då får man gilla läget om det uppstår en sådan här situation... vill hon behålla barnet så har han inget att säga till om.

3) Vi kvinnor har alltid det sista ordet när det gäller sånt här. Det är jääääääävligt orättvist egentligen. Man är ändå två om saken...

1000 grader!

- Längtar du efter mig älskling?
- Ja mamma! Vet du... jag längtar efter dig 1000 GRADER!
- Nähä? Är det sant?!! Och vet du att jag längtar efter DIG miljardersmiljoners grader!
- Oj mamma. Då vinner du.

Ur gårdagens konversation mellan mig o Fröken Mitten. Åh, vad jag längtar efter mina änglar nu!

Jaha?

Har ju inget att skriva om så varför ens göra ett försök?

En sån här skulle jag vilja ha:
Solen skiner o jag sitter inomhus. Kanske därför jag känner mig lite skum.
Tog i alla fall en joggingtur när jag vaknade i morse, körde ett varv i Hagaparken. Skönt

He' på er.Skönhäng.

Igår hade jag skönhäng med några snygga brudar på Hotell Norrtull. Jävlar vilken skön kväll. Tack Poop, Fräs, Disco o Miss L. Särskilt tack till Poop o Fräs för att ni finns i mitt liv.


Varför måste jag alltid se ut så här på alla foton??


Myyyyys.


Sååååååååå vacker!


Sååååååååå vacker!


Fatta vilken YNNEST att vara omringad av såna här pumor.

Jag erkänner!


Jag är fast... igen.


Ytterligare ett slag...

... vill jag slå för Metro Station som gör mina dagar glada!

Ta nu och Spotifya för helvete!!

http://open.spotify.com/track/2tXFPDBt4jdTygUtazYX5WMot ljusare tider?

Kanske är det inte bara ljusning i form av vår och sommar som är på ingång? Kanske skymtar jag en liten ljusstrimma där borta i tunneln när det gäller mitt liv också? Jo tamig tusan. Så är det!

Mycket har man stått ut med. Mycket har hänt. Hjärtan har krossats. Oron och ångesten har ätit upp mig inifrån.

Men. Det är fan sant det som jag alltid hävdat och sagt - Fru P reser sig alltid upp!! Det är ingen bullshit det där med att motgångar stärker en. När man är där mitt i gyttjan så känns det bara nattsvart och inte fasen tror man att man någonsin kan växa o bli stark av skiten...

... men det blir man!

Äldsta mår tipptopp. Magen e platt och svullnaden borta :-) Hon kan till och med vara med på skolans gympa på torsdagar till hennes totala lycka!

O så har jag och Jeppe passerat ytterligare en milstolpe. Vi fick inte huset sålt så nu köper han ut mig och jag har köpt en nyproducerad fyra bara ett stenkast från dagis och skola. Barnen får leva varannan vecka liv men behöver inte ryckas upp från kompisar, dagis och skola. Mjukstart åter igen.

Den dagen Jeppe kan sälja huset och inte behöva gå med förlust, när tiderna ser bättre ut och när barnen blivit lite större så hamnar vi nog närmare stan. Men nu får vi stanna kvar i Bullerbyn. Det blir bäst så. Nu.

Jag skall således inom bara några veckor flytta hemifrån. Känns lite läskigt men spännande! Jag känner mig som en tonåring som skall flytta från flickrummet till egen lägenhet.

Det är idylliskt område. Bara nyproducerade villor runt omkring. Lägenhetshusen är tvåvånings träkåkar. Röda med vita knutar. Bara skog och åkrar runt omkring. Fem minuters cykelväg från villan, dagis o skola. En kvart tar det att gå.

Alla tjejerna i balettligan får varsitt rum. Kök o vardagsrum i ett. Balkong i söder. Helkaklat stort badrum med tvättmaskin.

Så... nu skall det inredas, fixas o donas. När allt e på plats så kan jag LOVA att det blir blogg-träff ;-)

Kuckeliku.

Så var påsken 2009 över. Haft en härlig helg i Sälen hos min mor. Inget mer att orda om egentligen... det var soligt, lugnt och skönt. Här nedan följer några bilder. Som vanligt.

Värsta skrattet kom i alla fall i bilen på väg upp...

Äldsta: Jag vill ha bulle!
Frk Mitten: Jag vill också ha bulle!
Lilla Hon: Jag vill osså ha bulle!

Paus.

Äldsta: Någon väckte visst björnen!

Vi skrattade så vi kissade på oss.


Så här ser familjen Taikon ut när vi är ute o kör... Fru P vid ratten.


Paus i Dala-Järna. Det måste förresten vara den värsta hålan i världen... gräns på allt byfolk!!!


Jag o Frk Mitten har pusspaus.


Väl uppe skulle kusinerna gulla. Äldsta m lillgrisen.


Hela kusinligan.


Frk Mitten o lillgrisen.


Boxer-Robban o syrran gosar med Balettligan framför Talang 2009.


Påskafton. Operation måla ägg.


Syrran o jag tog med Lilla Hon, Frk Mitten o lillgrisen till Sälfjällstorget o fikade! Pangbruden, vart var du?


Soooooligt.


Boxer-Robban o morsan grillar korv (ja jaaaaa jag vet...)


Morsan, syrran, lillgris o en mogen Fru P.


Fru P med bärs o bebis.


Lilla Hon o Frk Mitten känner på fjädrar.


Lillgrisen.


Lillgrisen o Boxer-Robban.


The svågers.


Huset.


Vi blev lite crazy o började dansa mitt på ljusa dagen... Jeppe o syrran foxtrottar.


Morsan o G buggar.


Lillbonus o hennes Viktor.


Boxer-Robban, lillgrisen o Balettliggan hoppar hage.


Två åkerspöken. Fru P o lillbonus.


Svåger P o syrran. Visst e hon fin i träskor?Mer än så blirre inte idag.

He' på er.

Mamma.


Jag har aldrig, som normala barn, skämts över min mor. Hon har alltid varit ung, fräsch och modern. Hon fick mig när det år hon fyllde 21. Hon har alltid varit poppig och snygg. Hon har humor och är genomfin rakt igenom. Hon har även ett jävla humör! En fin egenskap jag ärvt ;-)

Vi har haft sååååå många duster jag o morsan. Grälat som fan och jag var vidrig som tonåring så då rök vi ihop nästan hela tiden. Det finns ett tillfälle när till och med min, annars så tålmodiga, mamma brast ut: "Vore du inte min dotter så skulle jag be dig dra åt...." Det var när vi satt i bilen o jag drog igång med mina tonårsfasoner.

I vuxen ålder så har vi mest varit vänner. Hon är som en polare liksom. Fast mamma. En skön mamma. Den bästa. Jag har grym respekt för henne och det är henne jag ringer om jag vill ha goda råd. Ibland får jag skäll men då är det skäll jag skall ha. Hon vet hur hon var i min ålder. Det var junte så länge sedan så det hon säger går rakt in i hjärta o hjärna.

Hon läste min blogg igår och hittade kommentarer från Pangbruden. Mamma ringde mig direkt och frågade om min storlek... Tror ni inte morsan drar iväg o köper ett par G-stars till mig? 
 
Bara en sån sak.

Helt underbart.


Morsan. Jag älskar dig.

Ses imorgon kväll. Puss.

Jabba the Hutt?

Helgen som var gick inte bara i solens tecken utan också i spelets tecken. Det var VM i sällskapsspel med tjejerna. Äldsta har ärvt sin pappas dåliga-förlorare-ådra så där törs man fan inte vinna för hon lackar ur som fan... men ibland får hon förlora för hon måste ju lära sig!


Drakguldet. Två raka segrar till henne. En oavgjord match. Hon var nöjd. Och rik. Rekommenderas till alla med barn. Jävligt roligt spel faktiskt.


Lilla Hon o jag lirade memory. Det gick sådär. Hon har inte alla hästar i hagen, den flickan ;-)


Och så älskar vi "Finns i Sjön", jag o Äldsta. Ett kortspel vi spelar ofta. Jag behöver inte koncentrera mig och reglerna är enkla. Det gör liksom inget att två andra småtjejer klättrar på mig samtidigt...

Äldsta har Starwars-kortlekar och när vi spelat klart så började vi mobba varann.

- Mammaaaaa, jag visste inte att du fått horn! Säger hon och håller upp en kort med en ful fan på. Minns inte namnet. Sedan eskalerade det och det blev att vi hittade fulare o fulare kort. Skrattade så tårarna rann.

Kulmen nåddes när hon hittade det VÄRSTA kortet.

- Mammaaaa, värst va fet du blivit! Säger hon o håller upp ett kort på det värsta jag sett.


Jabba the Hutt??? Vem faaaan är det??? Det var fan bland det fulaste jag sett!

Jag har junte sett en enda jävla episod av Starwars. En sak vet jag dock nu... och det är att alla är jääääävligt fula.


Till något helt annat nu då... Igår fick mitt självförtroende en liten törn. När jag satte mig ned så sa det "RRRRITCH" och det gick en reva i ARSLET på mina älskade G-stars :-(

Började lipa o ringde x-kexet. Fick låna lite pengar så jag kunde köpa nya jeans på lunchen. Det blev våriga jeans.


Funkar?


Har inget mer att tillägga denna gång tror jag.

Eller... jag slänger ett par bilder på mig o Fröken Mitten också. Min lilla liebling!På återseende.


Åh nej!

I min inbox i morse:

Hej hej!  

Jag (Kiss' & Bajs' mamma) ska ha klädparty den 21/4 kl.19.00. Klädmärket heter Blahablaha och har mycket tuffa kläder till både små och stora tjejer och killar, kolla deras hemsida;
http://www.blahablaha.se.  Det skulle vara jätteroligt om du vill komma och titta på deras kollektion hemma hos mig på Bajsgatan 15. Det är absolut inte något köptvång bara fikatvång ;o) Du får gärna ta med dig någon eller några kompisar oxå som är nyfikna!!!   Säg gärna till om du kommer senast dagen innan, den 20/4, så jag vet hur mycket fika jag ska förbereda....   Varmt välkommen till mig!   Hälsningar från En hålaloser

Det är ju sånt här jag vill komma ifrån. För... detta är för mig småhålesyndrom. Hemmapartyn till höger o vänster. Jag tuggar fradga varje gång jag får en inbjudan. 

"Det är inget köptvång, bara fikatvång" och dessutom en smiley efteråt får mig att kräkas lite. Iiiuuuuuhhhh! 


Jag skäms.

PASS PÅ!


Lite sol och vct-overaller åker på, blåbrallor likaså. Det skall tvättas bilar på garageuppfarter. Det skall krattas i häckar och varenda fläskig grannkärring rumpa sticker upp här och var.

Det tar inte slut där. Så fort solen kommer fram så skall varenda jävla grill tändas. Det skall grillas korv till lunch och biff till middag. Folk åker som tokar fram och tillbaka till brädgårdar och blomaffärer. Det skall städas i rabatter och redskapsbodar skall byggas.


Grilla???????

Varje år är det lika jävla kul. Jag skrattar åt det varje år. Grannarna blir som MANISKA. Man måste bräcka varandra i duktighet och om en granne tvättar bilen sin så skall nästa tvätta BÅDA sina bilar SAMT byta från vinter- till sommardäck.

Fruarna står o tjattrar över häckarna med varsin kratta i näven. Gubbarna i blåbrallor knäcker bira o känner sig macho. Det är så underhållande asså.

Jag blir helt tvärtom. När solen skiner så vill jag inte göra ett jävla dugg. Jag sätter på java. Tar ut en stol på altanen o sitter där som en pösmunk o jäser tills det är dags att ge barnen mat. För mat måste de ju få de små liven. Där kan jag junte lata mig direkt.


Pass på Fru P! Detta är tidig förmiddag. Sen åkte (nästan) allt av o det var linne resten av dagen :-)

Fru Präkt o jag hade en liten samtalsstund och när jag sa att jag skulle göra pannkakor till mina ungar så såg hon så belåten ut så...

- Jahaaaaa. Pannkaaaaakor? Vi ska grrrrrrrrriiiiiiiilla.

Ha ha ha ha. Jag flinade upp som en sol och sa "grilla är och har aldrig varit något för oss - grilla känns jävligt 80-tal asså". Hon snörpte lite på munnen men såg inte så illa berörd ut. Tyvärr. Nääääärrå.

På fullaste allvar så menar jag det. Jag tycker grilla går fetbort. Får nästan eksem när jag tänker på det. Stå där o vända korv liksom. I sin vct-overall o i sina Tretorn. Kom igen!

Ja ja, jag vet att de flesta av er älskar att grilla o det är egentligen inget fel i det. Det känns bara lite halvpatetiskt när grillfan bara MÅSTE fram bara för solen skiner.

Gör som morsan - grilla året runt. Det är lite ballare. Och grillat är fan så mycket godare vintertid än sommartid.

Fick idag besök av Jama o hennes "bebis". Tack för att du kom. Du är en skön tjej. Mera java åt Fru P och Jama folket!!Nu kommer lite bilder av min helg so far.


Fredag em:Say no more. Fröken Mitten i sitt esse.

Fredag kväll:

Talang 2009 is the shit!

Lördag - VM i kalas:Normala flickor i den här åldern vill vara prinsessor o féer när det skall kläs ut.
Fröken Mitten är inte som normala flickor...hon ville vara en... mus??!!
This is the plätt. Jama m sin A och så min Lilla Hon.


Nu sover två av tre. Jag skall sätta mig med Äldsta i soffan o kolla på finaaaalen i Wild Kids. Visste ens inte om att det fanns ett sånt program men tydligen gör det det och ikväll är det final mellan Lejonen o Björnarna.

Jaha. Där ser man. Nu skall jag gå dit o låtsas vara lite intresserad ;-)

En prilla under läppen o kvällen e gjord.

He'på re.

Fötter!

Fick åka in akut med Äldsta igår igen (tack snälla Jama för att du tog hand om mina andra tjejer!!!) för att hon svullnat upp så på magen. Blodprover o en satans väntetid men vi fick TACK O LOV åka hem igen efter några timmar. Hon skall på ultraljud nästa vecka o eftersom proverna visade fina resultat så var det ingen fara.

Tycker bara det ser lite sjukt ut...Lilla gumman. Hon e så jävla cool asså. Undra hur många tusen nålar hon fått i sig senaste veckorna?! Hon rör inte en min. Bara gillar läget o biter ihop. Precis som mor sin. Stackars henne, hoppas det är så att det verkligen inte bekommer henne så hon inte låtsas... Hon får inte gå omkring o bita ihop jämt liksom (look whos talking nooooow).

Nåväl.

Så jag jobbar hemifrån idag o imorrn för att hon skall kunna vila lite. Hon får gå i plugget och vara med på lektionerna sen får hon gå hem så hon slipper fritids o kan vara hemma o softa istället.

Vid halvfyra fick hon leka en stund med sin bästis. STEKHETA brudar, eller hur?Idag fick Äldsta sina nya sneakers också!! Så nu är hon lika cool som mor sin. Samma modell fast några storlekar mindre o så en annan färg förstås.Nike Blazer Mid tror jag de heter. Niinis, syrran o Ankan känner till modellen också. En sko man inte kan leva utan. Jag har två par men de börjar bli lite nötta nu. Gotta have new ones. Tur att det kommer en skatteåterbäring snart.

På tal om skor då rå så är inte steget lång till fötter... och ikväll har jag fått den märkligaste men finaste komplimangen någonsin. Det är den stora duschdagen så hela balettligan har skrubbats rena. När jag duschat klart Äldsta och torkar av henne så utbrister hon:

- Men mammaaaaaa!!! Vilka snygga fötter du har!!!

Va? Jag gillar inte fötter, inte ens mina egna men va fan... de är nog inte så tokiga ändå när man tänker efter. Jag blev nästan rörd o började fnittra... Snygga fötter? Hur coolt e inte det?


Och för att helt skena bort från ämnet så bjuckar jag här på en bild av världens charmigaste o busigaste Lilla Hon med lortig näsa.

Trevlig kväll.Tips, tack!

I sommar skall jag och Fröken Mitten hitta på något skoj ihop. Bara hon och jag. En helg. Typ Kolmården med övernattning på Vildmarkshotellet, Liseberg eller Tivoli i CPH? Det skall vara helt utan stress men ändå så pass roande för en soon-to-be-5-åring så att det inte blir risk för rastlöshet och tristess.

Tips, någon?


Helt sjukt...


I morse serverade SL kaffe latte och färska frallor på tåget! Tåget gick på tid och kom fram utan några som helst krusiduller till centralen och jag kunde komma till kontoret i tid. De spelade klassisk musik i högtalarna och Magnus Betnér gick från vagn till vagn och körde lite stand up för oss. De medresenärer jag satt med var hela och rena. Till och med snygga. SL hade till och med klätt om sätena så man satt skönt på svart läder. Golven var kaklade och det fanns till och med fondväggar i varje vagn. Med eget, modernt tema. I min vagn sponsrade Cole & Son med sin senaste. Så jävla mycket april april på mig nu asså.

RSS 2.0