Aubergine.


Vad fan är det med den grönsaken egentligen? Den smakar vidrigt, ser vidrig ut både som otillagad och tillagad. Varför slänga in varm skuren äcklig aubergine i mat? Suck my ass säger jag bara.

Uuuhhhh.


Baby slow down...


... the end is not as fun as the start
Please stay a child somewhere in your heart

I'll give you everything you want
Except the thing that you want
You are the first one of your kind

And you feel like no-one before
You steal right under my door
And I kneel ‘cos I want you some more
I want the lot of what you got
And I want nothing that you're not

Everywhere you go you shout it
You don't have to be shy about it

Some things you shouldn't get too good at
Like smiling, crying and celebrity
Some people got way too much confidence baby

I'll give you everything you want
Except the thing that you want
You are the first one of your kind

And you feel like no-one before
You steal right under my door
I kneel ‘cos I want you some more
I want the lot of what you got
And I want nothing that you're not

Everywhere you go you shout it
You don't have to be shy about it, no
And you'll never be alone
Come on now show your soul
You've been keeping your love under control

Everywhere you go you shout it
You don't have to be shy about it
Everywhere you go you shout it
Oh my my

And you feel like no-one before
You steal right under my door
I kneel ‘cos I want you some more
I want you some more, I want you some more...


Fy fan.


Vad helvete är detta?

http://www.youtube.com/watch?v=OSX4YgYkrpM1) Varför gör Stenis detta?

2) Hur i helvete hittar man en länk som denna?

3) Hur i helvete kan jag publicera den här?


Uopa!

Två inlägg på en dag. Världsklass.

Ni som inte ids läsa om ungar o barnuppfostran kan sluta nu.

* * *

Ikväll har jag haft tredje världskriget här hemma. Två av tre tjejer har varit TOTALT utballade och jag har skrikit och betett mig jag också. Ett tag grät jag en skvätt också. Jag orkar liksom inte!!! Vad ska jag göra??


Så har såg det ut ikväll:

Hämtar först Äldsta (en rutin jag har) på fritids. Kliver in med brett leende o utslagna armar och vad får jag tillbaka? Hon snörper ihop munnen, himlar med ögonen o låtsas inte se mig. Jag försöker att låta sånt rinna av mig men varje gång så känns det i hjärtat... i synnerhet nu när situationen är som den är. Jag vill ju att varje sekund med tjejerna skall vara ljuvliga o rosaskimrande.

* * *

Nåväl. Skickar hem jäntan som hittar hem själv o kan själv låsa upp. Går till Lilla Hons dagis. Där möts jag TACK O LOV av öppna armar o ett "mammaaaaaa". Det andra = glömt.

* * *

In till Fröken Mittens dagis. Där möter jag en super-speedad tjej som vägrar att gå hem. Hon far runt som värsta damp-ungen, skriker o har sig. Jag frågar fröknarna om hon brukar bete sig så o de säger i kör "nääääe". Vad jag än säger till flickan blir ett "nej" eller "nej tänker jag inte" tillbaka. Inför fröknar o andra dagisbarn.

Att befinna sig i den här situationen, fullt påklädd i vinterjacka och med en liten tvååring runt benet gör en lite... svettig.

HEEEEEELA vägen hem gråter Fröken Mitten. Hon stannar till då och då o skriker som en stucken gris. Jag behåller lugnet dock.

* * *

Kommer in genom dörren. Ropar efter Äldsta bara för att kolla att hon verkligen kommit in o är hemma och får ett skrik tillbaka i form av "jaaaa va ääääär det???". Sur som ättika.

Ursäkta att jag bryr mig om dig!

Båda småtjejerna gnäller för de kan ju ABSOLUT INTE ta av sig jackorna själv. Och gnällallergiker som jag är så gör jag det åt dom. För det bekommer mig faktiskt inte. Jag kan klä av dom hur många gånger som helst, bara jag slipper gnäll.

* * *

- Gissa vad jag ska laga för mat ikväll? Säger jag entusiastiskt. Jag har verkligen tänkt till, för jag vill att mina tjejer så här sista kvällen innan jag drar  skall vara GLADA och LYCKLIGA.

När jag berättar att det är våfflor med grädde o sylt så rynkar Lilla Hon på näsan direkt o säger "vill inte ha såttlor".

Fru P biter sig i läppen. De andra blev iaf lite glada.

Barnen äter EN våffla var. Eller nä förresten, Äldsta äter två.

* * *

Sen blir det storbråk om datorn. Fröken Mitten vill spela. Äldsta vill spela. JAG KOM HIT FÖÖÖÖÖÖRST!!!!! Och så vidare. Jag är rättvis o ställer klockan på 10 minuter i taget. De får turas om helt enkelt.

Funkar rätt bra. Men jag vill inte ha tjejerna framför burken alltför länge o när jag ber dom stänga av så blir det musik kan jag lova. UUUUUSSCCCCHHHHH vilken HEMSK mammaaaaa!!!!!

* * *

Efter ett tag hamnar alla så gulligt i dubbelsängen. De skall busa lite. Jag kommer in o myser. Gillar när de skrattar o leker med varandra. Alla tre.

Två minuter.

UUUUUÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. HON SLOOOOOOG MIIIIIIIIG!

Tårar. Skrik. Gråt.

Jag försöker trösta o sluta fred dem emellan men jag gör det bara värre. Då slår det slint för Fru P.

NU FÅR NI FAAAAAAN GÅ O LÄGGA ER ASSÅ. DETTA VAR DROPPEN!!!! VAD JAG ÄN GÖR BLIR DET FEL OCH NU FÅR NI GÖRA ER I ORDNING FÖR SÄNGEN!

Ooohh jävlar vilket liv det blev. Ni kan inte i er vildaste fantasi förstå vilken decibel-nivå dessa tjejer kan komma upp i. Öronen trillar av.

* * *

Det dåliga samvetet börjar krypa in under skinnet när alla tre är färdiga. Jag vill vara en SNÄLL, GLAD och GOD mor så jag föreslår en SAGA (även om de inte förtjänade det).

JAG VILL VÄLJA!!!!!

NEJ JAAAAG!

NEJ JAAAAG!


Mamma väljer saga.

JAG VILL SITTA I MAMMAS KNÄÄÄÄÄ!

NEJ JAAAAG!

NEJ JAAAAG!


Ingen får sitta i knät.

JAG VILL SITTA BREDVID MAMMAAAAAA!

NEJ JAAAAG!

Det är svårt att ha tre stycken vid sin sida, alla kan inte sitta bredvid. En MÅSTE sitta i knät för att alla skall kunna se.

Fröken Mitten frågade först så hon får sitta i knät tillslut.

Detta resulterar i att Äldsta SKRIKER, springer in på sitt rum och kastar saker.

ALLA HATAR MIIIIIIIIIG!!!!!!! INGEN TYCKER OOOOOOOM MIIIIIIIG!!!!! JAG MÅSTE LÄSA SAGA SJÄLV FÖR MIG SJÄÄÄÄÄÄLV!!!!!!! FYYYYYY VA ORÄTTVIIIIIIIIIST!!!!

När de små är lagda så smyger jag in till Äldsta för att sluta fred. Hon pratar inte med mig. Hon bläddrar frenetiskt i sin digitalkamera o jag frågar vad hon gör. Svara inte. Tillslut får hon fram "PAPPAAAAAA" och gråter hysteriskt.

Jaha. Hon ville sitta o dumstirra på sin pappa när mamma varit såååååå dum o elak.

- Vad gör jag för fel, gumman? Varför är ni nästan jämt så arga och ledsna på mig? Jag vill bara att ni skall vara lyckliga och glada men vad jag än gör blir det fel. Varför?

Inget svar.

Ingen idé att fortsätta.

* * *

En timme senare när jag står i badrummet kommer hon in.

- Förlåt mamma.

KRAMAS LÄNGE!

* * *

Jag bär in min sexåring till min säng. Hon får sova bredvid mig inatt. Även om hon inte förtjänar det...

... men det skiter jag i.

* * *

Ps1. Jag var så arg när jag borstade tjejernas tänder att jag HÅRT råkade borsta bort Äldstas andra lösa tand... Ooops.
Ps2. Detta måste vara det LÄNGSTA inlägget i bloggvärldens historia. Tror fan inte ens morsan orkar läsa.

Nu lär jag få smisk!

Detta får bli ett inlägg i form av en hyllning till alla sköna boybandzzz som får sina ballader att ge mig löjliga flin på läpparna. Jag vill liksom bli tonåring igen. Sitta på mitt flickrum o klottra ner namn o hjärtan i blädderblock samtidigt som jag lyssnar på massa smetiga kärlekssånger!

Låtarna får mig att tänka på hur okomplicerat livet egentligen var. Man var kär i var o varannan kille. Ibland kärade man ner sig i flera år äldre killar man visste att man inte hade en chans på. Ibland var man kär i grannpojken. Ibland eller jävligt ofta i mitt fall var man kär i kändisar.

Man levde i en bubbla.

Maten stod på bordet varje dag. Man hade lite läxor hängandes över sig men det var typ det enda som var jobbigt. Ja, okej då... en del finnar ställde till det också. Inga räkningar. Ingen ångest. Inget dåligt samvete. Bara en massa drömmar.

Jag hade tur som ung förortskickergirl. Det var inte ofta jag behövde drabbas av krossat hjärta (förutom när Ian Haugland träffade sin fru) så mina drömmar var liksom ljuvliga o många gånger gick önskningarna igenom.

Jo förresten. En gång hade min första kärlek en kort fling med en tjej i sin paralellklass men då kvistade jag till hans plugg, ställde till oväsen o slog sönder min hand i ett plåtskåp. Sen var det överstökat o vi kilade stadigt i fyra år till.

Peeeeter. Du var #1.

Nåväl, hur som helst. Nu lyssnar jag på alla smetiga ballader o tackar Blue, Boyz II Men, New Kids on the Block, Boyzone, Take That, Backstreet Boys m fl.

Uuuhhhhh. Skäms lite som gammal rocktjej från förorten. Tänk om jag visste då vad jag skulle tycka idag... HA HA.


Vad är grejen?

Facebook asså. Okej jag hajjar det roliga med det hela. Att få se foton o höra hur det är med gamla polare men sen då?

Vad är det med folk?

Nu får jag väl äta skit men... vem fan bryr sig om VAD DU GÖR JUST NU? Vad är det med status-grejen?

"Ellen Nilsson skall strax sticka till bussen!"
"Lisa Strandberg har precis haft semmelkalas med barnen!"
"Sussi Persson väntar samtal från facket om hur det går med förhandlingarna..."
"Kalle Boström är kattungevakt."


JAHA??

Då vet jag...

What?


Vi håller ju på att sälja hus o skall snart flytta härifrån och jag har till och från känt mig lite sorgsen för vi bor ju så bra och ungarna har det ju så bra här på lugna gatan, nära kompisar, dagis och skola...

... men igår fick jag en sån där "jesus-kristus-du-måste-härifrån-snyting" när jag skulle ta mig hem på kvällskvisten.

Kom till stationen 20:00 på kvällen o skulle hoppa på bussen för att ta mig hem. Gick till hållplatsen där bussen skulle gå ifrån men det var helt öde så jag började fundera på om de där jävla lantisbussarna kanske bara gick en gång i timmen så jag kollade tabellen.

VAD FÅR JAG SE?

Jo, 19:30 gick sista rutten och efter det måste man åka... håll i jävla hatten... NATTBUSS!!!!!! Så efter halv jävla åtta på kvällen så går nattbussarna och de är bussturerna från HELVETET kan jag säga. Den går runt hela jävla bonnhålan innan man äntligen kan kliva av o komma hem.

INTE NOG MED DET!!!! Här låter det inte "pling" om bussarna när man trycker på knappen. Här låter det som ett nasalt  "yyyyyyy". Så jävla fult. Och bonnigt.

Det var en traumatisk upplevelse. Jag var helt knäckt. Men rätt så lättad ändå... för det var ju ett tecken! Ett tecken på att man inte kan bo här. Barnen måste få växa upp bland vanligt folk o inte bland bönder som går o gör NATT efter Bolibompa på kvällarna.


Weeeyyy.Ps. Tack för så jättefina kommentarer om farfar. Det var fint o rörande på alla sätt. Ds.

En till ängel i himmelen!


För ett par timmar sedan fick han kila vidare. Älskade farfar. Fy farao vad vi kommer att sakna dig. Du är ju familjens stolthet och den coolaste, ballaste o roligaste snubben på jorden. Inte längre.


Nu får du vara den coolaste, ballaste o roligaste snubben där uppe. Lyllo alla andra änglar.

Jag kommer aldrig att glömma dig. Du kommer alltid ha din egna plats i mitt hjärta. Farfar-platsen. Den är en STOR del av mitt hjärta må du tro.

Jag kommer aldrig att glömma hur du brukade sitta i hammocken på Ringvägen med vit hatt, uppknäppt skjorta o pipa i munnen. De där pliriga, busiga och genomgoa ögonen. Din humor. Dina jättestora händer. Dina hängslen. Dina förutfattade meningar. Ditt humör. Ditt fusk i Yatzy.

Du var känd i hela kommunen ta mig fan. Det är inte för intet du kallades för Kungen Av Märsta. Alla gillade dig. Mina kompisar gick fram o morsade på dig i Centrum fast de inte kände dig personligen.

Det är med tårar i ögonen och sorg i hjärtat jag skriver detta. Jag är verkligen jätteledsen o önskar att farfar kunde få hänga med i minst tio år till men...

... är man 92 år och har hållit sig kärnfrisk fram tills dess så bör man vara nöjd.

För drygt ett år sedan förlorade han sin livskamrat, min farmor. Det var väl då det började gå utför kan man säga.
Inte konstigt.

Det är två söner, tre barnbarn, fyra barnbarnsbarn och alla andra runt omkring dig som nu kommer att sörja big time.

Nu är inte livet som det har varit för nu har ytterligare en underbar person klivit över tröskeln.Jag kommer sakna dig som fan farfarjävel. Du är min idol. Och kommer alltid att vara det.


TREO

Idag har jag varit tvungen att ta en TREO och det händer inte särskilt ofta ska jag säga. Jag käkar Ipren på sin höjd om jag har ont i huvudet eller någon annan stans. Men idag krävdes det en TREO för det bidde en del alkohol o tobak igår.

Först...

... JAG ÄLSKAR DIG NELLAN! Tack för en underbar timme på Sturebadet. Det var ljuvligt och jag njöt av varje sekund. Favoriten var ändå den turkiska peelingen och vad-massagen. Shiiiiit så ljuvligt. TACK TACK TACK. Du e GRYM. Nu måset vi planera in nästa lyx-tjej-grej. Puss.

Sedan...

... TACK ALLA UNDERBARA TJEJER på jobbet! Det var en helt fantastisk kväll och jag hade skitroligt. Förutom den där knäpptysta minuten då jag gjorde bort mig big time. Eller gjorde bort o gjorde bort. Det är typiskt mig att prata först o tänka sen. Jag erkänner att jag saknar filter mellan hjärna o mun. Om jag hade tänkt ordentligt innan så hade jag ju förstått att jag var ute o cyklade. Fattar inte hur jag fungerar ibland.

Nåväl. Jag hoppas jag e förlåten.

Här är några bilder från kvällen:


 


Per Morberg. På eller av?På senaste numret av Café pryder han omslaget och jag gillar det hårt!
Vi har haft en liten diskussion här på jobbet och det verkar vara typ 50/50 för några tycker han är ett "slusko" men så finns det tjejer med min otroligt perfekta smak som tycker han e lite småsexig.

Nu vill jag veta.

VAD TYCKER NI?

Lyx.

Idag är det inget synd om mig.

16:00 Sturebadet o värsta behandlingen med min bästaste Nellan.
17:30 Tjejmiddag med alla tjejkollegor.
Snälla...

... låt mig hamna typ här snart!Jag är i desperat behov av semester, sol o bad.

Tiene fasad? Pys elsewhere!

Okej. Detta inlägg blir inte lika puttenuttigt som de senaste jag gjort. Jag är ju en kärring med massa humör och jag blir fan tokig ibland. På riktigt tokig. Tokig på folk som inte, i mina ögon sett, sköter sig o beter sig som folk.

Det finns en hel del typer av folk som går mig på nerverna. Vissa mer, vissa mindre. Självklart finns det folktyper jag bara äääälskar också... men det finns EN typ av folk som jag avskyr mer än... ja, va fan ska jag säga. Jag avskyr helt enkelt en typ av folk och det är FASADFOLKET!

Fasadfolket är de som klär om varje gång de skall ut genom sin dörr. Ut till omvärlden. De sätter på sig sin låtsas-kappa och så går de omkring o låtsas. Allt är såååå perfekt. Dessa människor har inga problem alls, allt är perfekt och det finns INGENTING som kan orsaka dem problem.

De är perfekta. De har perfekta förhållanden. De har perfekta barn. De har perfekta boenden. De har perfekta familjer. De har perfekta jobb. De har perfekta titlar på visitkorten. De har perfekta bakgrunder. De bor i en perfekt värld.

Bullshit.


EXEMPEL 1 - Skaffa barn
Normalt funtade människor (som jag) erkänner att det är ASTUFFT, ASJOBBIGT och ASENERGIUTSUGANDE att skaffa barn. Första tiden är vedervärdig. Det är ett under att så många kvinnfolk orkar. Att de står på benen. Man sover så jävla illa, man ser ut som en flottig flodhäst, man har ett öppet sår mellan benen, man läcker ur baloobisarna och så vidare. Sen när man äntligen fått rutin (eller rutin o rutin, man får fan aldrig rutin) så skall man räcka till. Räcka till som mamma, som fru, som dotter, som syster, som vän och senare även som kollega. JAJAJAJAAAAAAAAAAAAAA det ÄR fantastiskt att bli mamma också (tolka mig rätt för i helvete).

Så stöter man på hon med låtsas-kappan.
L-K: Heeeeeej hur äääääär det??? Guuuud va du ser sliiiiiten ut!
Jag: Det är sådär asså. Jag får junte sova. Min lilla tjej sover riktigt dåligt om nätterna nu...
L-K: Nähäääää????!!!!! MITT BARN sover JÄTTEBRA. Varje natt!!!!
Jag: Men... jaha... va skönt för dig. Hur går det med amning o så då?
L-K: Det går sååååå bra. Det har gått bra från dag 1. Iiiiinga problem. Mitt barn åt pizza direkt på BB när han kom ut!

EXEMPEL 2 - Fnurra på tråden
Normalt funtade människor i relationer tjafsar. Det blir gnabb om småsaker och i vissa fall blir det storbråk. Om allt o ingenting. Många människor där ute är otrogna mot sina partners. Det är hemskt, absolut, men så ser sanningen ut. I mitt fall är fnurran vare sig otrohet eller storbråk. Det bidde skilsmässa och det är jättetrist. Men så ser sanningen ut och jag hymlar inte med det. Tough shit. Jag o Jeppe gled isär och då gör vi som vi borde - tar tag i skit.

Så stöter man på hon med låtsas-kappan.
L-K: Heeeeej hur äääääär det (jävligt medveten om situationen)???
Jag: Sådär va. Jag o Jeppe har det trassligt o kommer separera...
L-K: Jaså??????? Så himla trååååkigt. Ja ni sitter ju inte ensamna i båten om man säger så...
Jag: Jaså inte??? Har ni också problem (jävligt medvete om att de faktiskt har det)???
L-K: Nääääääääääeeeeeee. Guuuuuuuud nej. Vi har det såååååååå bra och vaknar upp varje morgon, tindrar med ögonen o undrar hur vi fortfarande kan vara så kääääära i varann efter så många år!!!

Jo jo. In my ass. Vakna upp för i helvete. I know better darling.

EXEMPEL 3 - Pengar
Normalt funtade människor... eller nä... den här gången funkar det uttrycket inte riktigt så jag stryker det. De flesta jag känner som lever lite som vi (eller som vi gjorde för nu är vi ju snart inte gifta längre) och lägger det mesta av inkomsten på huset, på barnen och på att överleva liksom. Sen glimrar det till i kassan då o då, det är då man reser på semester eller köper sig ett par Nikes och ett par G-star. Typ så. Men så vissa månader så är det lite skralare och man måste hålla igen på godsakerna. Kanske ta den där Amsterdam-resan nästa år istället då vi i år varit i Egypten, Grekland, Milano och London i år... Typ... NÅgon gång kanske man skräller till o köper värsta soffan som man egentligen inte behövde men så kändes det bra o man gör det. Det är härligt.

Så stöter man på hon med låtsas-kappan.
L-K: Heeeeej hur ääääär det???
Jag: Jo det är så jävla bra. Har precis köpt den där soffan du vet som jag kollade in på EM!!!! Det blev såå fint hemma!
L-K: Jahaaaaa. Vad kul för eeeer. Och vi har precis köpt en soffgrupp från Inneboooooende samt ny säng och nytt köksbord för hundrafyrtioelvatusenmiljarders kronor!!

Bräcka bräcka bräcka. Det är fasadfolkets melodi. Har min bebis fått sin första tand så har fasadbitchens bebis fått den för läääääänge sen. Har jag fått löneökning så har fasadbitchen fått det tredubbla. Ska jag åka till Grekland i sommar så har hon antingen varit där o tycker det är skit eller så skall hon åka jorden runt.

Det enda FASADFOLKET inte vill bräcka - utan istället låtsas ha det tvärtom - det är när det går dåligt för en själv. Skilsmässa, taskig ekonomi, sjukdomar osv.

Har jag problem med min kille så har fasadludret det såååå bra med sin. Har jag dåligt ställt så har hon så mycket pengar att hon torkar sig i arslet med dom. Har jag tumörer i hela magen så mår hon sååååå bra och livet e på topp.Jag hatar såna som er.
Stay away. Please.


Finbesök!


Idag har jag med mig min sekreterare till jobbet!Hon får sitta på Jejjans plats. Skönt att den fylls med lite liv. Det har ju varit dött där ett tag nu :-(

Var iväg o hämtade Happy Meal från Donken medan hon spelade Nickelodeon på min dator och nu ska vi jobba lite till - sen åka hem o hämta syskonen på dagis.

Imorgon följer hon med igen och då blir det pizza-lunch med pappsen. Ciao-Ciao skulle jag tro.


På återseende.

She's back!


Yup. Fru P är tillbaka från Värmland. Det var en helt ljuvligt underbar helg. Men det är väl fan att det gick så fort... man hann inte mer än dit så skulle man hem igen känns det som. Nåväl.

Kvistade dit i fredags eftermiddag.


CD'n från förra årets Melodifestival gick, som vanligt när vi åker bil, om och om igen. Fröken Mittens favorit "Kebabpizza" är numera även min favorit. Jag höjer volymen till max o vi sitter o skriker i bilen :-)


Java från Shell är ett måste!!


Fan hörni. Sverige är fantastiskt.


Första mötet! Lilla Hon är SJUKT nyfiken på denna "levande dockan". Kusin Vitamin.


Älskade morsan. SOM HON SKÄMDE BORT OSS denna helg. Jag o syrran kunde sova ut och hon duttade runt med våra barn medan vi kunde ha det softisch. Du e grym morsan. Älskar dig så.


Tror inte ni fattar hur idylliskt morsan bor. Mitt ute in the middle of fucking nowhere ligger det här fina huset som hennes gubbe byggt. Han har den gamla delen kvar (till vänster) som från början är ett litet torp. Sedan byggde han till den stora delen så nu är allt i ett. På sommaren finns pool o soldäck och runt omkring huset finns bara åkrar o skog. Helt ljuvligt är det!!!


Denna gången var det inte traktorn som var mest intressant. Nu är det skoter som gäller. Lilla Hon satt på den från det att vi kom ut tills dess att vi gick in...


Brrrrrrrum.


Vad säger man? Åter igen - Sverige ÄR fantastiskt.
Jag o Lilla Hon solar i solstolen.


Balettligan.


Snöänglar is the shit.


Fel sida lilla gumman...


Fröken Mitten med rosiga kinder.


Äldstas nya kompis.


Nu jävlar hörni. Jag o Lillbonus gjorden 5 km's runda och vet ni... det var fan ett hallelujah-moment. Det var en religiös upplevelse. Vi hade jämnt tempo o det var BARA skönt. Inte jobbigt alls. Spurtade sista biten o till och med det var SKÖNT. Tack gumman! Du är en GRYM lubba-partner!


O så blev det såklart en hel del gos med lilleman. Han e så söt att man vill klämma ihjäl honom!! Här är en utsliten syster med sin lilla pralin.


Storbonus kom med sin tvillingmage o sin make o han var på lilleman direkt :-) ALLA vill gosa med bebis.


Lördagsmiddagen prepareras. Här är Äldsta o Lillbonus igång med att göra guacamole.


Mormor o Lilla Hon stor-kramas!


Stolt kusin! Äldstas knä var det enda knä Lilleman sov i.


Lilla Hon helt fascinerad av Måns Zelmerlöf (eller hur det stavas)!


Söndag - dags för bad av liten pojke i vask.


Klart Äldsta ska vara med o dutta.


Morsan skämde bort oss med världens godaste kroppkakor innan vi åkte hem.


Fy helvete va söt.


Väl hemma igen så blev det bad av tre små brudar o sen Karlsson på Taket.


Okej... hur sammanställer man helgen då? Öhh, typ så här - FY FAN VA JÄVLA UNDERBART!
Tack älskade mor för att du är du och för att du rådde om oss hela helgen. Du måste ha dött
av utmattning när vi åkt hem! Hoppas inte!!

Sen måste jag säga några ord om Melodifestivalen också. Vilken OTROLIGT bra deltävling!!
Jag skrek såklart av lycka när The HEAT gick vidare för de var helt klart bäst. Sedan var ju Måns, Lili & Susi och Amy riktigt bra också. Eller Amy... henne gillar jag ju mest för att Äldsta är helt betuttad. Jag tyckte alla var bra förutom Cookie n Beans som var en enda stor GÄSP.


Hörs.

Värmlandsskogarna - here we come!

Jaha. Så är det fredag o jag tänker ta med mig balettligan o dra västerut till mamsegull o hennes stora hus på landet. Syrran o min vackra systerson kommer också. Morsan har slängt ut gubbe o hundar så det blir bara vi o barnen heeeela helgen. Om jag längtar? Tjae... lite kanske.... eller...

... näääää.... JÄTTEMYCKET!!!

Det ska bli så himla, himla härligt. Jag, morsan o balettligan skall dutta med lille Ruben medan syrran får vila men jag hoppas även att jag får ha det lite softisch. Tänker inte stressa, bara vara. Gå omkring med knäiga gympabrallor o raggsockor. Funderar på att inte duscha på hela helgen o bara gå omkring o vara osminkad o SUNKIG. Gud va skönt.

Okej då. Kanske tar en liten dusch då ;-) För att skona alla runt omkring mig.

Hoppas även på att få lubba minst en runda med min bonussyster som kommer förbi. Men, det beror på min snälla mor om hon kan ta balettligan den halvtimmen... frågan e fri ;-)

TREVLIG HELG ALLA GLADA.Ps 1. Weehooo om några timmar slipper jag höra da-da o Stureplanshändelser.
Ps 2. Jag vill se THE WRESTLER!
Ps 3. Jag vill se PRIDE AND GLORY!

GUDARS!


Nä jag vill inte ha mer bebisprat, mer prat om Stureplanshappenings eller jidder om vilken salong som ger bäst fransk manikyr! Står inte uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!

Hjärta.
Vad säger man?

Ungjävel va jag älskar dig.Apropå hjärta... Vad sägs om lite kärleksbombning??!!
KÖR HÅRT!


Nu sitter dom där!

Till mina fiiiiiina kollegors förskräckelse så sitter Tommy där nu på väggen o lyser med sin sexighet :-)

Men inte bara Tompa! Klart som FAN att Ami James också skall få vara med på ett hörn!!!!!!

De här bilderna fick det bli! Mumsfilibabba!

HUR JÄVLA SNYGG FÅR MAN BLIIIIIIII?????????

Synd, Ola Rapace!

Nääääe Ola.

Det är väl fan va du gör bort dig. Nu på morgonen fick jag ta ner bilden på dig från min vägg här på jobbet för måttet var fan rågat när jag o kollegan såg dig i tidningen stå o klämma Spöket Rosing på stjärten när hon fyllde år!

Att klämma någon snygg tjej på rumpan är ju helt okej men då snackar jag SNYGG tjej!

Men viktigast av allt: VA FAN GJORDE DU PÅ HENNES 35-ÅRSKALAS???Uuuuuhhhhhh va ledsen o besviken jag är nu.Vem ska jag nu hänga upp på väggen just på den platsen när det nu är så tomt?

Snygga kroppar?

Jag o en kollega hade en gång en diskussion om hur en snygg kvinnokropp ser ut. Vi hade helt olika uppfattningar för jag gillar det mer "pojkaktiga" utseendet och hon det mer "kurviga". Vi har alla våra egna ideal, vilket iofs är kul. För tänk om alla ville ha silikonbröst, getingmidja och blont långt hår?! Uuuuhhhh va trist.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Jag är inte ytlig. Jag är inte fixerad. Jag tycker bara det är intressant! Och jag gillar kroppar! Både manliga och kvinnliga. Så det så.

Jag och kollegan gick igenom kändisar och deras kroppar och hon gillar tjejer så som Jessica Alba, Eva Mendez och Jennifer Lopez. Ja visst, det är ett gäng jävligt fina tjejer med otroligt vackra kroppar men jag hävdar fortfarande att de här tjejerna toppar listan av JÄVLIGT snygga kvinnokroppar:


Gwen asså. Rak snygg kropp, naturliga bröst o sååååå jävla självsäker o cool att man kan dö.


Pink asså. Samma sak här egentligen men den här sexbomben är lite bitigare. Mums.


Kate asså. Say no more.


Cameron. Känns också så naturligt och självsäkert. Me like a lot.


Och så Drew. Vältränad o så snygg.


Vad tycker ni?En speciell!

Det finns många bra snubbar därute men det finns bara en DRC!

TACK för att du finns där o förgyller för mig.


Strålar jag?

Fick ett meddelande från en gammal kollega från förr (har typ inte sett honom på... ca... 10 år) och det jag måste få skryta lite för det var så himla fint skrivet:

"Hej på dig Fru P! Hoppas livet leker ! Kul att se dig, du är dig lik och strålar fortfarande :-) Må gott / Peter"


Helt seriöst. Sån't växer man av.

Snälla. Snälla. Snälla!


Tack Caroline Af Ugglas för att du förgyllde min lördagsskväll. Du är fan den coolaste jävla bruden som går i ett par turkosa stövletter!! Den där rösten, den där attityden och allt du är och står för gör kärringar som mig så glada!

Du dominerade i lördags!

Okej, Alcazar var ju bäst om man tänker tävling och schlager men skönast och coolast är Caroline!

Damn I love that woman!

Småtjejerna på jobbet tycker jag e dum i huvudet men det skiter jag i. Synd om dom att de inte vuxit upp, blivit torr bakom öronen och kan se det sköna. Det är så jävla mycket YYYYYYYYYTA tycker jag.

"Marie Serneholts låt var ju aaaasbraaa!"  WHAT? Pinsamt är ordet. Marie kan absolut ta hem segrar i skönhetstävlingar för hon är ju söt som socker men sjunga? Njae. Dansa? Njae.

Emilia ska vi inte prata om. Skäms. Skäms SKÄMS!


Och varför i hela helvetet fick Petra Mede så mycket stryk? Hon är ju jätteduktig!!

Fuck alla som tyckte hon sög.

Pervers?

Igår förmiddag var jag hos optikern på vanlig linskontroll. Jag är lite skum för jag NJUTER verkligen när jag är hos optikern, frisören, tandläkaren, nagelteknologen eller vad det nu kan vara... Lite perverst nästan.

Jag får liksom gåshud när jag sitter i optikerstolen o hon duttar med bokstäver, håller för mitt ena öga eller lyfter på mina ögonlock. Ha ha ha! Samma sak när jag är hos tandläkaren, när man sätter sig ner i tandläkarstolen som sakta lutar bakåt. När man får en skön liten pappersservett runt halsen o så kommer lilla "kroken" fram som skall karva i tänderna.

För att inte tala om frissan! Bäst är ju när de tvättar ens hår o liksom masserar hårbotten med härligt doftande dyrt shampoo. Eller precis när man kommit o man ska sitta ner o säga hur man vill ha det. Då frisören tittar o känner på håret - då går det rysattacker längst hela ryggraden.

Jag gillar att bli omhändertagen helt enkelt. Får gåshud o blir lite... hur ska man uttrycka sig... lite mysig typ.


Igår skulle jag o Nellan fått det mysigt också men si det gick inte ;-) Nellan hade tagit fel på datum så vi får sukta i ytterligare två veckor. Något att se fram emot!!!!!!

Fick ändå hänga med världens sötaste Nellan igår när det var iiiiiiiiiBar. Gott med öl. Lite sliten idag dock.O så till något helt annat.

Utbrända ungdomar?

Ring mig när ni har tre ungar, när du genomgår separation, pendlar från hej-kom-o-hjälp-mig, bor i kappsäck varannan vecka, har ständig ångest, heltidsjobb OCH allt detta på en gång dessutom.

VI HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS liksom.Trevlig helg.

Tips, tack!


När jag får lite pengar över (typ år 2024) att spendera på mig själv så skulle jag vilja unna mig lite lyx. Förutom några nya par G-stars o Dr Martens så behöver/vill jag ha...

... ny parfym! Har haft Gwens L.A.M.B. alldeles för länge nu. Älskar den doften men nu börjar jag ledsna lite o vill ha en ny! Det viktigaste för mig när jag duttar på mig lukta-gott är att det doftar FRÄSCHT o RENT. Gillar inte för tunga, tantiga grejer som sticker i näsan. Tips, tack!

... nya gymskor! Har haft mina så pass länge att de knappt fäster i golvet längre. Träningsskor är ju färskvara (inte sant, Malliz?) har jag hört och mina skulle kunna vara med i Antikrundan så det är läge snart asså. Gillar de Malliz har. Behöver ett par som är sköna o bra att dansa i... är det rätt dojjor då? Tips, tack!

... nya joggingskor! Ska ju för fan kuta SpringCross i maj. Läge att byta ut mina joggingskor från 1800-talet kanske. Mamma har ett par som hon nyligen köpt som e lite för små, skall prova dom när jag åker dit o förhoppningsvis funkar dom!!! En billigare lösning isf. Annars borde man gå till typ Löplabbet, va? Asså för att det ska bli RIKTIGT bra? Tips, tack!

... berlocker till mitt Thomas Sabo armband! Gillar armbandet som fan som det är idag, helt cleant men det finns ju såååå många coola berlocker!! Typ dessa:


Jag har börjat gilla att bära smycken. När man var mammaledig (som jag varit typ hela mitt liv känns det som) så bar man vare sig parfym eller smycken så jag är inte världsvan direkt.


MEN VEEEET NI!!!!
Med på den här listan hade det normalt funnits en "Besök på SPA" men se det behövs inte för min LJUVLIGA väninna Nellan har nämligen bjudit med mig på en duo-behandling på Sturebadet imorgon :-D

Fatta vilka polare man har??!!!!!

"Ni serveras en varm kopp örtte och får därefter växelvis en behaglig fotkur med fotbad, turkisk fotpeeling och fotmassage. Även en hand-, nack- och hårbottenmassage ingår.

Vid en behandling på Sturebadet ingår alltid gruppträning, gym, bad, bastu, aromarum, Kerstin Florians hudvårdsprodukter i duschen och lån av handduk, badrock och tofflor"


TRRRRRRÅKIGT. Not. Nellan is the shit. Fru P loves the Nellan.

Så. Imorgon bitti gymma. Efter jobbet några bärs på iBaren med jobbet. Sen - Sturebadet med Nellan :-D


Nä. Jobba lite till nu då.

Ikväll - stan. En vecka utan tjejerna. Svider lite i hjärtat men jag skall utnyttja varenda sekund. Vips är det onsdag igen!


Mors.

Några bilder.

Känner mig lite lugnare nu.

Tack vare mina kära kollegor som gör mig glad... Tack söta Lillan, Larry, Jelvis, Mike F, Snake, Kelly o vackra Em.

Passar på att slänga upp några bilder först från min vecka med barnen (imorgon blir det stan igen) samt bilder från mitt kära jobb. GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD så intressant, va?


Fredag kväll med de minsta. Äldsta sov över hos en polare.


Fröken Mitten såg sin favvo Laila men tok-somnade i mitt knä till Carl-Jan :-)


Lördag = fira Jeppe som fyllt. Hela familjen spelade pajjas en stund...
Familj o släkt kom o firade. Det blev bullar o blåbärspaj.


En liten fe.


Fröken Mitten skottade vår altan...


... medan Äldsta drog Lilla Hon runt huset.


Helgen roligaste! Jag gör alltid något motiv på barnens pannkakor och när jag frågade Fröken Mitten va hon ville ha för bild så sa hon "balloooooobisar". HA HA HA HA.


Och så här har jag det på jobbet. Kelly chillar hos Lillan.


Mike F vill ALDRIG vara med på bild. Men en vink fick jag.


VOILA!! Så här ser Fru P's lilla revir ut.


Här borta sitter lite viktigt folk så som t ex våra datanördar ;-)


Vår lilla "lounge". Här har vi Singstar-afton på fredag!


Ett litet konferensbord i vår säljhörna.


Jag o Kelly.


Till höger om mig satt Jejjan. Får fortfarande klump i magen när jag tänker på'n...


Till sist, ett par foton som Kelly precis tog av Fru P:

Jaha nehe. Det var väl allt.

Må gott.En sån dag.

Idag är det en sån dag. Jag är irriterad o arg på allt o alla.

Fitt-tåget stod still i ful-Jakan i en kvart. Var alltså tvungen att sitta o irritera mig en kvart extra på Flott-Fia som satt bredvid mig o smörjde in sina händer HEEEEELA tågresan. Tunnelbanan var full av fula människor och jag fick plats först på det TREDJE tåget. Svinkallt ute. Fullt av äckliga bajskorvar på Östermalms gator. Vad fan är det för fel på kärringarna? Är de så gamla att de inte kan böja sig ner o ta upp efter sina äckliga hundar eller är de bara för fiiiiiina för det?Men hörni. Solen skiner ju.

Alltid nåt!

Nu jävlar.

Fick i morse höra av vår VD att vi på firman skall kuta Sprincross loppet i maj! Fy fan va kul!!!Jag har som längst kutat 3-4 km de senaste åren så nu måste jag ladda som fan för att fixa detta. Kommer bara springa 6 km för jag skulle nog tuppa av om det blev längre. Är ingen långdistans löpare direkt...

Sånt här gillar Fru P!

RSS 2.0