Jahaja.


Tänkte smälla upp massa foton här men jag e inte hemma så det får bli ett snabbt inlägg istället. Fru P är ju på SEMESTER för tusan. Just nu befinner jag mig i värmlandsskogarna. Hos morsan.

Det är stekhett fast att klockan passerat nio på kvällen. Kom hit i eftermiddag. Vi har badat i poolen. Det var 31 grader i vattnet o det var ljuvligt skönt. Jag o Äldsta plaskade omkring ett tag. Syrran o lillgris kom hit lite tidigare så de satt o väntade på oss.

Morsan o hennes gubbe har jobbat på dagen. Nu på kvällen har vi ätit grillat (ja jaaaa... jag veeet... bla bla bla...) o jag har druckit en öl. Har lagt nyduschade brudar o nu tänkte jag gå ner o be om en stänkare. Är det något Fru P gillar så är det whisky. Men det är ingen nyhet.

Imorrn blir det mer bada i poolen. Sen skall vi käka glass o kolla på djur i en liten djurpark. Djurpark o djurpark förresten. Ha ha, det finns en åsna, några kaniner, höns o någon kalkon. Men ungarna gillart.


Får lägga upp kort när jag är hemmavid igen.

He på re.

R.I.P.


Jag är inte den enda som e ledsen idag va?


Semester.


Jobbar imorgon o på fredag. Sen 4 veckors semester. Boomshakalak!

Vad ska Fru P hitta på då, tro? Tjae det vette tusan... det får bli som det blir liksom. De första tre veckorna har jag ju balettligan så då blir det småresor så som till mamsegull, Skansen, hälsa på vänner o bara vaaaaara. Helgen då jag fyller GAMMAL skall jag spendera med Fröken Mitten. Bara hon o jag. Vi skall till Kolmården :-)

Sen den sista veckan blir det rehabvecka för mig.

Idag träffade jag mina små brunbrända flickor igen efter en drygt en vecka. Det kändes underbart att komma in på skol- och dagisgården o mötas av "maaammaaaaaa". Små kroppar som kom springandes med öppna famnar. Stora leenden o varma kramar.

Det går inte att beskriva med ord. Bara ni som har barn fattar vad jag menar. Det är en sådan gränslös kärlek!!

All tandagnisslan, allt gnäll o alla gräl känns fjärtigt när man får ett sådant bemötande. Det är då man förstår att man är en ganska bra mamma ändå.

Fröken Mitten sa ikväll "mamma, jag sa att jag ville vara hos dig men det sa jag när ingen annan hörde... jag sa det till mig själv". Det var så fint.

Lilla Hon har flera gånger sagt "mammaaaa du e så söööööt".

Äldsta sa för en stund sedan (när jag lät henne vara uppe lite längre o läsa en bok förvisso) "du är världens bästa mamma!".

Bra betyg liksom.

Små händer som tar mig på benen. Små händer som kryper in i mina när vi är ute o går. Stora blåa ögon som tittar på mig med sådan värme o kärlek. Små röster som ropar. Små fotsteg som trippar. Små små små.

Mina små tjejer.

MUSE!


Fick precis ett mess från en kollega:

MUSE: 24.10 Hovet, Stockholm, Sweden

General Sale: 05.06 Tel: +46 771 70 70 70

Tickets: www.ticnet.se


Detta mina vänner är något jag MÅSTE gå på...



Trevlig midsommar. Jag firar i goda vänners sällskap. No kids och jag kommer att gråta en skvätt för det skär i hjärtat.


Salem Al Fakir.


Först bilder från min OVERKLIGT LJUVLIGA dag o kväll med Äldsta. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Vi hade så roligt o mysigt att ni inte kan ana. Gud, vad jag längtar hem till de där små liven nu asså. När jag skriver detta just nu fylls ögonen med tårar... det har bara gått en dag men klumpen i magen har redan växt o blivit stor :-(


Skitgubbe.


Memory.


Vår stad - Blåköping (ett projekt som aldrig verkar ta slut).

När jag lämnade min snäcka på skolan i går morse så lipade jag lite. Men men, det går ööööööver säkert.


Igår kväll var jag på tidningen Chic's 1 års fest på Undici. Det var väl... blaha blaha... liksom. Face it! Jag är ingen röda mattan-tjej med high heels o paljetter. Jag morsar inte på mina polare med luftkyssar på kinderna - nä jag kramar om dom på det bondiga hårda sättet.

Det fanns dock två höjdpunkter med den här kvällen.

1) Salem Al Fakir.
2) The goodie bag.

Jag har ALDRIG förr lagt märke till honom. Men när han ställde sig på scenen så föll jag som en jävla fura!




Fru P blev lite kär helt ärligt. Och vackert sjunger han också den där Al Fakir. Tänk va nöjda hans föräldrar skall vara - en vacker Salem och en vacker Nasim (jag är inte ensam att sitta o njuta framför Bolibompa av alla mödrar därute va...).

O så fick vi höra en helt ny låt av Perelli igår också! Den heter visst "Hero".


Min mobil tar inte så skarpa kort har jag märkt... eller så är jag inte tillräckligt stadig på hand. Har i alla fall bandat in låten så Äldsta o Frk Mitten kan bli impade när jag kommer hem :)

Innan jag gick hem köade jag för att få min goodie bag. Man fick välja ett par dojjor från Bianco Footwear och så fick man en scarf (jag fick två då jag känner hon som stod för eventet *skryt*) samt ett litet Elisabeth Arden kit.



Ha ha, såååååååååååå INTE Fru P hela denna tillställning. Alla skorna hade minst 10 cm klack så nu äger jag ett par sommarpjuck med en 10 cm's hög silverklack. GRÄNS!


Det var Salem som gjorde kvällen. Resten var skräp.

Vått.


Jag har hajjat att jag inte är den enda i detta avlånga land som bloggar om vädret just nu. Men va fan ska man göra? Detta är ju förjävligt! Varför pissar Gud på oss?

Det är värsta skämtet ju. Jag har endast idag sprungit ut och in ur bilen och på dessa korta stunder blivit totalt genomblöt. USCH.

Gud må pissa på oss men tack ändå hörru däruppe för att du förser mig med goda vänner o fina sällskap. Idag drog jag o de små iväg till stora staden. Blev bjudna på lunch av 7vagnsmamman o hennes två praliner. Sen åkte vi alla i samlad skara till Tekniska Muséet. Det var High Chaparal för de små. Ljuvligt.

Mitt nya mål här i livet är att försöka åka iväg oftare med de små på sådana utflykter! Och muséer helt ärligt, det är ju helt underbart! Jag måste själv försöka ta mig iväg också. Med de små hinner man junte lära sig något själv då man har fullt sjå med att hålla koll på dom där små liven som springer runt som jehun...

Fru P skall innan året tagit slut besöka Stockholms flesta muséer. Med eller utan ungar.


Och så till något annat. Nu äntligen har syrran bjuckat på några foton från deras stora dag. Några futtiga foton dock, hoppas innerligt att det bjuds på fler å det snaraste.

Kolla in vilka snygga jävlar:


Weasel o Boxer-robban!


Inatt kommer Äldsta o Jeppe hem. Åååååhhhhh va jag längtar. Hjärtat BRINNER! Imorgon när de vaknat så skall de komma hit. Jag kommer krama ihjäl na. Eller nä, det kommer jag inte få. Blir glad om jag får krama henne i en sekund - hon är junte så kramig av sig (hon tycker ju det är larrrrrvigt att kramas)...

Imorgon har jag semester. Så efter att vi umgåtts lite alla fem så kommer jag knycka Äldsta o ha henne för mig själv resten av dagen. Hon måste sova här också. Det behöver jag. Och förhoppningsvis hon också. Min fina, härliga o underbara lilla ungjävel.


Austin Powers helt allvarligt. Är det någon som över huvud taget tycker han e rolig? Gav det ett försök ikväll men jag fattar inte. Tycker inte det är kul alls faktiskt.


Natti natti.

Vi bor på landet!


Trots att jag flyttat till lägenhet så bor jag mitt ute i ingenstans. Jag har neggat som fan om den här hålan men vet ni, den är inte så tokig ändå när allt kommer kring.

Jag jobbar o är de flesta av mina vakna timmar i stan. Östermalm för det mesta. Jag åker hem o får möta kontrasten! Den totala kontrasten. Frisk luft. Otrendiga människor. Skogar, åkrar o träkåkar. Det är ganska skönt att komma hem efter en hektisk vecka i stan.

Andas.

Igår tog jag o småtjejerna en tur i skogen som ligger typ 50 meter runt hörnet. Det var en härlig upplevelse och det tycker de små också.














Tog några bilder inifrån lägenheten också, vilken börjar växa o få liv... har inte med alla rum här men det kommer sen när allt e fixat o klart. Det ekar lite fortfarande här...


Det kreativa rummet :-)




Mitt sovrum alias mysrum.




V-rum kombinerat med kök.


Mina småtjejer. Frk Mitten muntergök.


Utsikt från balkong. Här lajjar de små med grannungar.


Nu skall jag glutta vidare på filmen på 8:an (Dolores nånting) med Kathy Bates eller va hon heter... verkar ju skitbra. Tänkte klämma i mig en dajmstrut också.

Fredagkväll. De små har lagt sig och här sitter jag o faktiskt njuter av livet. Medan ni andra är ute o svirar! Det har jag gjort nog nu för ett tag känner jag så detta känns underbart.

Nästa partaj blir för mig på tisdag nästa vecka när jag skall gå på tidningen Chic's 1-årsfest på Undici. En viss Perelli skulle visst uppträda. Kan kanske bli nåt.


Trevlig helg y'all.

Tack...

... Johan, David, Rakel, Vanna o Anna! Ni är så jävla UNDERBARA o får mig att skratta HÖGT och hysteriskt!!

Kvarteret Skatan is the fucking shit!!! Om jag med två ord skall beskriva min humor så är det "Kvarteret Skatan". Knorren i varje sketch får mig att kikna av skratt.

Såg i tidningen att de börjar sända repriser på denna underbara komediserie och hjärtat började slå extra slag. YES YES YES!!! Så ikväll 21:30 satt jag nailad framför tv:n o fick återigen uppleva ett tokgenialt avsnitt. Thank God.

Det är inte ofta man sitter för sig själv i soffan o skrattar så man kluckar men till Kvarteret Skatan så gör man det. Det är så otroligt, fantastiskt och underbart roligt.

Alla skådisar är fantastiska men David Batra tar nog priset ändå. Eller nä... alla är fan lika bra o lika roliga.



Aaaahhhhh va jag gillar detta!

Vad är en vecka på Kreta i jämförelse med ett avsnitt av Kvarteret Skatan?

Trött i kropp...

... trött i sinne, trött ute o trött inne. Shit va slut jag e asså. Totalt asslut.

Men shit vilken bra dag detta har varit ändå. Trots fitt-vädret. Allt tack vare Jama som var här o förgyllde ikväll med sina små gosegrisar. Tack för titten! Och tack för presenten - me like a bunch!

Var lite orolig först. Tänkte att mina tjejer skulle balla ur totalt då det var kväll o de alltid är så trötta efter så många timmar på dagis men ICKE. Det var full rulle på alla fyra men alla var glada!! Inget gråt. Inget gnäll. Inget jämmer. Inget "hon slog mig". Inget "jag hade den".

Bara coolt.

Tack gode gud för vänner.


Säger bara...

... kolla in min syrras blogg: WEASEL!

Jag kommer också bjuda på fler foton så fort jag fått fatt i några. Min syster = världens vackraste brud och min svåger världens snyggaste brudgum. Min systersom/gudson = världens sötaste lillgris.

Stormigt.


Jag har inte varit här på länge nu. Har vare sig haft lust eller tid. Det är så mycket inom mig som händer och jag vänder ut och in på mig själv. Detta är ingen lek hörni!!!

Igår tog jag hit mina två yngsta för inflytt på ALLVAR för första gången. Eller vänta... tar det från början...


Igår åkte Äldsta o Jeppe till Kreta. Mitt hjärta gråter. Jag är inte hel utan henne. Hon o jag ryker ihop och vi sliter håret av varandra men jag klarar inte av att vara utan henne!!! Och detta låter jävligt skumt men att "bara" vara med två utav tre är fan värre än att vara utan alla tre.

Låter kanske helknasigt men så känner jag. Det är liksom FYRA av oss varannan vecka. Inte tre.

Så igår flyttade vi tre in här. I lägenheten. Sitter nu vid köksbordet i vårt nya hem. Trodde det skulle bli galant på alla sätt men det känns bara skumt och konstigt.

Igår kväll sa Frk Mitten "mammaaaa när ska vi åka hem?" på kvällen. Hugg i hjärtat. Jag svarade att detta var deras hem också men det är liksom svårt att ta in. "Mammaaaaa vart är mitt rum?" har också dykt upp. Jag svarade att alla rum är deras. De greppar inte situationen riktigt. Och de känner också av att Äldsta är borta. Det märks så tydligt.

Lika dant där... de slåss, rivs, puttas, skriker åt varann o allt möjligt allt som oftast men de sitter ju ihop! Och om man loosar en kroppsdel - då känns det konstigt.

Jag har tagit ledigt imorgon. Jag MÅSTE fixa klart här nu. Ta in massa leksaker - göra hemmet "barnvänligt". Just nu ekar det i alla rum. Inget på väggarna. Knappt några leksaker. Imorrn ska jag "stöka till" rejält. De måste känna sig hemma!

Idag har det dock varit mkt bättre. Efter pannkakor så gick Frk Mitten ut hittade hennes bästis på dagis hus som bara ligger 50 meter bort. De har lajjat hela kvällen. Jag o Lilla Hon gick ut o cyklade. Sen gick vi bort till huset där Frk Mitten var o fick komma in o hälsa på.

Känns mkt bättre nu. Men det krävs nog lite tid för att vi alla skall känna att vi trivs till 100%.


Har fått några bilder från Jeppe idag också. De verkar ha det jävligt skönt. Det unnar jag dom båda verkligen!!! Äldsta ringde mig också och berättade vad de gjorde. Det är 33 grader varmt och de har bara "varit". Precis som det ska vara på semestern!

Ååååhhhhhhhhhhhhh. Så läste jag Niiinis inlägg om saknaden efter att barnen åkt till andra föräldern och inser att denna "äter upp mig inifrån"-känslan verkar aldrig gå över. Det är så här det kommer vara helt enkelt. Klump i hals o magen varannan vecka...

Gotta like the läge.

Jag har världens finaste...

... kollegor.

Idag när jag kom tillbaka från lunchen så låg ett litet paket på mitt skrivbord. Öppade och i paketet låg ett par jättefina örhängen.

Jag hoppade o skuttade av glädje. Helt otroligt.

Bara så där liksom. Va?? Finns det såna människor?


Om en timme är det sommarfest.

More than words...













































RSS 2.0