Nä...

... nu slutar vi jamsa om tack och gulligull o försöker gå tillbaka till det normala. Visst?

Idag tänkte jag skriva om FOTBOLL. Igen. Denna fantastiska bollsport som både är spännande sport i sig men även trevlig att titta på av andra anledningar ;-)

Här kommer några:


Nämen snälla. Jag ooooorkar inte!!!!!!! Var har du varit hela mitt liv??


Synd att han har ticks pojken. Men söt som socker ändå.


Tjötar om honom igen. Men den här snubben toppar alla listor!!!!!!


Och jag kommer alltid vara kär i Zlatan.


Och ni som är lite insatta... vad hände med min älskling Danny Mills? Är han slut?Det finns dock anledningar till att HATA fotboll också. En liten anledning i alla fall. Jag får eksem och kräkreflexerna sätter igång när den här ettriga lilla jävla monchichin är med o lirar. Han är tamigfan ÖVERALLT. Duktig fotbollsspelare? Aaa säkert men fan inget ögongodis.


BORT!!!!!!!

Mera tack.


Vad vore jag utan alla runt omkring mig? En liten lort. Jag omges av människor som ger mig så mycket kärlek och värme att det inte är klokt egentligen... när man tänker efter. Eller, man behöver inte tänka efter heller. Dessa människor betyder så OERHÖRT mycket för mig och jag är så glad att de finns i mitt liv.

Balettligan. Jag älskar er.

Mamma. Du är ju min mamma så det är väl ganska självklart att du finns vid min sida men jag vill att du skall veta att jag är så himla, himla glad över det. Du ger mig massvis av kärlek och värme. Tack.

Syrran. Du är ju min lillasyster och det är väl även här ganska självklart att du finns vid min sida precis som jag finns vid din. Även om vi inte hörs o ses varje dag så finns du alltid där. Du har ditt och jag har mitt men vi är alltid systrar o finns till för varann i vått o torrt. Tack.

Bloggisarna. Aaa, låter kanske helt sjukt men ni betyder massor för mig och jag får så mycket stöd, pepp o kärlek från er också! De kommentarer jag fått har hjälpt mig massor. Ni har alla stora hjärtan och jag är så glad att ni finns. Tack.

Ankan. Gamla barnis. Du är den enklaste människan jag känner. Inga krusiduller. Du gillar mig precis som jag är och det har du alltid gjort. Du har aldrig dömt ut mig. Du har alltid funnits där. Du har alltid lyft upp mig. Du får mig att känna mig som en bra människa även om jag gjort mina misstag i livet. Det = kärlek. Tack.

Nellan. Vad säger man? Finare människa får man leta efter. Trots att det skiljer 10 år mellan oss så känns det som att jag står dig nära. På ett skönt sätt. Inte för djupt. Inte för ytligt. Precis lagom!! Du har under denna mörka tid i mitt liv lyst upp min tillvaro på ett unikt sätt. Bara genom att tänka på dig så har jag känt värme och fått ett leende på läpparna. Du är grym och TACK för en underbar lunch i torsdags. Tack.

Lillan, 7vagnsmamman o Linn. Bortfall på jobbet. Jejjan, Nellan o DRC försvann. Nu försvinner flera sköna, för mig viktiga människor. Privat trassel och stress o press överallt ifrån. Skit, piss o helvete. Man kommer till jobbet som ett åkerspöke och vet inte om man skall bryta ihop, skratta eller gråta. Så möts man av er. Tre glada jävlar med humor och jävlar anamma. Jag blir stark som en oxe direkt och ni får mig att må så bra här på firman. Och Linn, du gör mig harmonisk och skön. Tack.

Jejjan. Du kan inte tro det men dina mess, dina telefonsamtal eller bara när vi ses i vimlet gör mig så glad. Saknar dig fortfarande här men tack o lov så håller vi kontakten. Tänk att en gammal kollega kan bli så viktig i ens liv?! Du har varit till stort stöd för mig också under alla dessa jobbiga månader. Tack.

Och sist men inte minst.

Mr DRC. Shit. Saknar lite ord här. Tack för en utsökt fredagsmiddag igår. Tack för allt du gör för mig och tack för att du skänker så mycket kärlek och värme. You will always have a special place in my heart. Tack.


Fredagsmiddag hemma hos DRC.


DRC himself. Lite på äschlet.


TACK!


7vagnsmamman.

Tack för hudvårdskitet jag fick och tack för scrapbookkitet Äldsta fick. Äldsta ÄLSKAR att pyssla o dutta med saker så det kunde inte blivit mer klockrent! Du är en enastående kvinna och jag älskar att ha dig här på firman.

Ninis & Cian.

Jag gråter. Tack för nallen som Äldsta fick. Har pratat med hennes far och hon sitter o kramar den hela tiden. Fick ett par bilder mailat till mig som bevis :-)

TREVLIG HELG.
Hej.


Först vill jag tacka ALLA som lämnat kommentarer på mitt förra inlägg. Ni är helt ljuvliga. Vilka fina människor ni verkar vara hela bunten. Tack för allt stöd och all pepp. Ni är grymma!

I tisdags kväll kom vi hem, jag och Äldsta. Det var två stycken åkerspöken som lämnade Akademiska. Jag är så himla stolt över min dotter. Hon är tamigfan det tappraste som går i ett par skor. Hon biter ihop och gillar läget. Trots sina ynka 6 år.

Hon är knotig och mager som en tarm. Både blå och gul. Men ack så tapper. Och ack så duktig.

Det har varit ett helvete att se sin lilla älskling lida så och om jag varit orolig tidigare över saker så kan det inte mätas med hur det varit de senaste dagarna. Oron har gnagt sönder hela min själ och hela mitt hjärta.

Men hörni...

... hon mår mycket bättre nu och äter, dricker, sover, bajsar o kissar precis som man ska :-)

Hon får inte börja skolan ännu men nästa vecka får hon mjukstarta och jag tror hon längtar lite.

Min vän Jejjan tyckte hon kunde säga till folk att hon blivit biten av en haj för att det låter så tufft och när jag sa det till henne så svarade hon:

- Men mammaaaa, då ljuger jag ju!!Hi hi, hon vet vad som är rätt och fel den flickan.


Att få gå igenom sådana här prövningar i livet gör att man får perspektiv på saker o ting. Livet är inte en rosaskimrande saga, den saken är säker. Livet är en enda stor prövning och man vet aldrig hur saker ter sig. Det finns inga estimat och det finns inga garantier.


Nyopererad med spypåse och droppställning i högsta hugg. Första "utflykten" från avdelningen.


I lekterapirummet. En dröm för många flickor men just den här dagen var det sådär... som man kan se.


Lillan...


Första frukosten. En piggelin. Den behöll hon en kvart ungefär. Sen kom den upp igen.


Paket från kompisen. Godispåse o teckning. Här har hon även fått i sig chips o festis. Gott tecken.


Tredje dagen efter operationen var bättre. Nu skulle det pysslas i lekterapirummet!


På väg hem från sjukhuset. Sov som en STOCK hela vägen hem.


Fina blommor från jobbet. De är för härliga.

Varför?Min vackra lilla tjej.
Varför skall du behöva stå ut med det här? Om jag kunde få ligga där på sjukhussängen istället för dig så skulle jag göra det. Lätt. Utan tvekan. Inget barn skall behöva vara på sjukhus!Det som fitt-vårdcentralen trodde vara "hon torkar sig nog lite för hårt" visade sig vara en varböld som bildats i magen. Bölden har tryckt urinblåsan åt sidan mot blindtarmen och därför har hon såklart haft ont att kissa.

Fitt-vårdcentralen har inte ens känt EN ENDA JÄVLA GÅNG på hennes mage. Utan torrt bara konstaterat att det "förmodligen" bara var en lokal irritation.

VADÅ LOKAL IRRITATION??
Hon har inte ont i musen ditt jävla cepe - hon har ju ont i magen.

Nåväl. Nu ligger min Äldsta på sjukhuset och har varit där sedan natten mellan onsdag och torsdag. Hon är nyopererad och har världens största snitt över hela magen.

Hon som annars alltid varit så tunn ser ut som hälften av sig själv just nu.

När jag kom in till henne första gången på sjukhuset så såg hon ut som på bilden ovan. Slangar överallt. Helt groggy. Så liten. Så skör.

Nu mår hon bättre men kräks hela tiden. Hon kan gå några stapplande steg då och då.  Hon kan äta en halv köttbulle men den kommer upp ganska snart igen.

Jag och Jeppe varvar o just nu är han hos henne. Jag vill också vara där... jag vill vara nära henne hela tiden och nu när jag skriver om det så börjar jag lipa igen. Min lilla snäcka.

VARFÖR?

Nämen det räcker tydligen inte med skilsmässa, fiaskoförsök till husförsäljning och varsling på jobbet. Nej, låt oss hälla lite frätande syra i såren också - vi lägger på en liten begravning av hennes farfar SAMTIDIGT som dottern ligger på sjukan. Jaaaa! Så gör vi.

Jag tycker lite synd om mig själv. Kalla mig martyr eller va fan ni vill men så känner jag. Det är självklart lika synd om alla andra runt omkring och allra mest synd just nu är det om min lilla tjej... och nu får det FAN VARA NOG PÅ SKITEN!!!!

Jag orkar inte en sekund till av det här livet. Det måste vända nu. Det kan fan inte vara svart så här länge. Det är inte rättvist. Sprid ut skiten för fan. Varför allt på en gång?

"Det är alltid mörkt innan gryning"

Ja visst, men bör gryningen inte komma snart?

Kåtslag & pungspark!

NÄMEN HUR KUNDE JAG GLÖMMA??? Hur kommer det sig att jag inte bloggade om detta det första jag gjorde imorse när jag kom till jobbet för jag var verkligen i ELD och LÅGOR när jag kom in genom dörren.

NÄMEN VAD HÄNDE DÅ??? Jo, jag hoppar på t-banan mot Ropsten på Centralen och i ögonvrån känner jag något.

Kollar dit och där står...På fullaste allvar asså. Jag höll på att skita på mig. Han bara stod där. Det var som om han hade en aura kring sig liksom. Jag fattar inte att jag inte slängde upp mobilen o tog kort men jag kom inte för mig någonting när jag stod där. Var bara helt förlamad. Helt jävla asförlamad.

Jag blev lite ledsen när jag klev av på Karlaplan. Jag ville inte gå ut ur vagnen!!! 

Undra va Jude skulle åka? Kanske har han en kompis i Ropsten?


Neeeej jag e inte dum i huvudet. Klart det inte var Jude himself. Varför skulle han ta t-banan från Centralen kvart över åtta en tisdagmorgon? Men det var fan den värsta look-a-liken jag sett! Trrrrrråkigt att det var en Jude-Law-look-a-like... not.


Well well. Nog om kåtslaget. 

____________________________________________________________________
____________________________________________________________________

 
Jag har nött om det tidigare men JAG LOVAR ATT JAG TALAR SANNING när jag säger att "Close to me" med The Cure får vem som helst att vakna på morgonen. Den får vem som helst att dra på munnen och den får vem som helst att njuta lite mer av livet.

Det är så. Jag lovar.

Robert Smith har en av världens coolaste röster och jag vill bara käka upp honom när jag lyssnar... han liksom får till det där lilla extra som ingen annan har.


I love you Robban.

I morse när jag satt på pendeltåget (innan jag såg Jude mao) så kände jag riktigt att våren på ingång. Folk såg så glada ut och ute var det plusgrader. Jag hade på mig mina Converse för första gången i år. Wohooo.

Jag blev knappt irriterad (bara lite) när det satte sig en snubbe mittemot mig fast det fanns lediga platser överallt... och så kom den!!!

CLOSE TO ME!!!

Jag hade så'n lust att bara ställa mig upp o ge snubben en pungspark ("I've waited hours for this..."). Sen hoppat över sätena fram o tillbaka o spelat luftgura eller luftxylofon kanske hade passat bättre. Få värsta spelet liksom. Det bara sprätte i kroppen!

Härlig känsla.Skaffa dig låten o få den känslan du med.

Skryt.


Bloggen är ju lite till för att framhäva sig själv. Det har man ju sett på småtjejernas bloggar, ni vet de där som tar kort på sig själva i senaste inköpta outfiten. Gärna med plutande mun, nykletad med lipgloss.

Sån e junte jag men jag är nog lite exibitionistisk ändå. Det tror jag vi alla är faktiskt.

Måste bara berätta om dagens höjdpunkt!!

Lillan, min kollega är endast 21 år gammal. Jag kan se mig själv så jävla väl i henne. Hur jag själv var när jag var 21.
Bräkig, kaxig och självsäker. Högljudd och dryg. Fnittrig och full av svordomar. Exakt så var jag också när jag var ung och fräsch.

Så jag säger till henne:

- Öhh Lillan. Hur känns det egentligen att du kommer vara precis som jag om 13 år?

Då svara hon på skorrande, dryg skånska:

- Duuuu. Jag kommerrrrr inte ha trrrre barrrrn i alla fall. Det är helt säkerrrrt. Och jag kommerrrrrr inte att varrrra skild hellerrrrrr!!!

Vi skrattar lite... sen fortsätter hon:

- Men om jag ärrrrr lika snygg som du så ärrrr jag glad!

Jag skriker högt av glädje o kramar om hennes hand. En av mina manliga kollegor sitter bakom o skrattar o tycker hon är smörig... Lillan fortsätter:

- Men va faaaaan... tänk att hon fött trrrrrrre barrrrrrn o har så fin krrrrrropp.

Jag springer iväg o kör lite indianhopp. Lycklig o glad.Om det nu vore bullshit så gör det inget för jag växte en dec kan jag lova :-D

Döda!


Aaa i skrivande stund är jag kind of förbannad. NÄHÄ??!! Vad ovanligt, va? Jag är väl aaaaldrig irriterad, arg eller förbannad? Nej jag är ju jämt glad, tacksam o vän. In my ass.

Jag må gå och ilskna till på småskit som vanligt folk inte ens skulle höja på ögonbryna åt men så'n är jag! Jag är å andra sida likadan tvärtom - blir gladare än gladast åt småskit som vanligt folk inte ens skulle dra på munnen åt.

Vad kallas det nu igen? Känslomänniska tror jag det var. Jag har fått höra av någon jag känner att jag är en känslomänniska.

Bra eller dåligt?

Nåväl. Nu svävade jag ut lite för mycket känner jag...


Vad ville jag med detta inlägg då?


Jo. Jag vill härmed såga vår jävla bonnhålas läkarhus! Vilket jävla SKÄMT

1) Alla har hockeyfrillor.
2) Alla gäspar fram det de har att säga.
3) Behöver jag säga mer? 3:an känns helt onödig...

Okej, så här är det. Min lilla Äldsta har i veckor haft jobbigt att kissa. Hon har ont helt enkelt och kviiiider när de sista dropparna skall ut. Urinvägsinfektion, tänker ni. Precis så har jag också tänkt. Ty jag har haft skiten i hela mitt liv så jag om någon vet preciiiiis hur det känns. 

TRE JÄVLA URINPROV har jag behövt åka ner o lämna in. Det tredje skickades till lab för odling. Varför görs detta inte med en gång? Någon som har ett svar? Vi har även åkt ner så hon fått gjort sänkan eller va det heter. 

Hur som helst så har det visat sig att det inte är fel på hennes kiss. Alla provsvar visar "blankt". Även sänkan. Nu har Äldsta haft feber i fyra dagar. HÖG feber. Vad gör man?

Jo man försöker få någon läkarjävel att lyssna men det är fan omöjligt.

Efter hundra år ringer de upp och gäspar:

- Det är inget fel på henneeee... hon kanske torkar sig för håååårt kanskeeee... lokaaaal irritation kanskeeeee....  det är allmäntillståndet som räknaaaaas.... om hon blir jättedålig får ni åka in akut...

THAT'S IT!

Vadå KANSKE? Skall jag som inte har utbildning i sjukvård GISSA mig fram till vad som är fel? Skall jag bara låta mitt barn lida vidare? Skall jag tuta in febernedsättande hur länge som helst?

TALA TILL MIG!!!!!!!!!!

Och så HATAR jag ordet "allmäntillstånd". Vem fan har kommit på detta fula, vidriga och äckliga ord?


Nämen det var väl allt idag tror jag.

MORR!

Fokus armar!


Nämen jag säger bara VI HÖÖÖÖÖÖÖRS vilken skräll i lördags! Så otippat! Mezzosopranen Malena med världens snyggaste armar går o vinner! Frågar ni mig så tycker jag det är ascoolt.

Jag gillar Malena Ernman. Har alltid gjort. I mitt hjärta fick hon värsta uppåtschwinget när hon uppträdde på Idrottsgalan. Hon sjunger ju som en... operasångerska och har även en sådan karisma! Det lyser glimt och humor om henne.

Gillar låten "La Voix" också. Den svänger (ja jaaaa den är lite en rip off men va fan) och gör mig glad.

Men framför allt - VILKA JÄVLA ARMAR kvinnan har! Jag har tjötat om det tidigare men det är ju helt sjukt. Jag tycker det är så jävla SNYGGT! Hela hon är ju astajt!Nu är det fokus = armar för mig! Torsdag morgon - morgonjogg. Fredag em - gym. Lördag em - gym. Lördag kväll - nattklubb. Söndag - vilodag. Måndag kväll - DansAerobics. Tisdag lunch - gym. Onsdag kväll - BodyPump & DansAerobics... sen får jag se hur resten av veckan kommer att se ut.

Mors.Lillsnillet spekulerar!


Jag och Äldsta lyssnar till Alcazar och låten "Stay the night". Jag tycker liksom alla andra att den låten är asbra och jag tror att den kommer vinna ikväll.

- Mammaaaaa, vet du att Andreas som sjunger bara blir kär i KILLAR???

- Ja det vet jag... men du vet Linn på mitt jobb, hon blir kär i tjejer. Så det är inga konstigheter.

- VA???? Blir hon???

Äldsta rynkar lite bekymrat på pannan. Sen är det tyst i några sekunder. Men så utbrister hon glatt:

- Va skönt mamma! Man kan alltså bli kär i vem som helst!!!Det är så härligt att höra när de små spekulerar o tänker högt. När de får mer och mer få ta del av den stora världen runt omkring. Alla nya intryck. Allt för dom nytt. Skönt att få vara med o uppleva detta!


Till sist vill jag tacka ALLA som kommenterat i mitt förra inlägg. Ni är för jävla underbara. Skönt att få ha er som axel o vägg. Alla borde fan börja blogga, det är ju värsta terapin.

Ikväll vinner nog Alcazar som sagt. Men jag hoppas på Carro. Är ju kär i henne. Men så har jag lyssnat en del på skivan och HEAT lär nog komma högt upp i toppen också. Grym låt! Fett grym låt :-)

Trevlig Melodifestival-kväll.

Svart.

Sorgsen    Låg    Irriterad    Ledsen    Arg    Nere    Besviken    Förbannad    Olycklig    Nedstämd    Urholkad    Trött    Olustig    Less    Matt    Slö    Modfälld    Maktlös    Kraftlös    Däven    Utpumpad    Bedrövad

   

Nattsvart mao
Fett dålig!


När jag ikväll öppnade dörren så kom endast en liten tjej springandes till dörren. Hon var som en liten hundvalp, Lilla Hon. Jätteglad o se mig o jag henne förstås. Sen var det tyst. Ingen annan kom o tog emot mig.

Jag fick till och med ögonkontakt med Äldsta där hon satt i soffan jämte sin andra lillasyster, Fröken Mitten. De brydde sig inte... har ju för fan inte sett dom på en vecka!! Det sved kan jag säga... men jag har ju lärt mig nu... de straffar mig lite.

Kliver in i vardagsrummet med utsträckta armar o säger "heeeeeeeej mina vackra älsklingar" och tillbaka får jag från två stycken arga tjejer i kör "aaaaaaaaaaaaakta mammaaaaaaaaaa vi ser inte Mr Beeeeeaaaaan!!".

Gräns!

Det var bara att låta de titta klart på sitt favvo-program o sen låta dom komma till mig. För lite senare dög jag. Såklart.

Käkade middag alla fem som jeppe lagat o sen blev det Finns i Sjön. Jag o Fröken Mitten mot jeppe o Äldsta. Jeppe o Äldsta vann båda gångerna. Vi är inga dåliga förlorare, vare sig jag eller Fröken Mitten så stämningen var fin även efter att vi var klara. Hade det varit tvärtom däremot - ooooooj då hade två stycken surat resten av kvällen.

Jeppe åkte in till stan o ungarna dunsa i säng.

Jag hade, som vanligt, ett ganska långt godnatt-samtal med Äldsta. Vi snackar en del. Det är mysigt. Vi pratade om allt mellan himmel o jord. Bland annat om Melodifestivalen... som vi båda ÄLSKAR.

Hennes favoriter är Alcazar, Måns, Molly och Sofia. När hon sa Sofia så brast jag ut "mehh va säger du unge - har du inget smak eller tycke" och så nöp jag henne i näsan. Då fick jag tillbaka "mammaaaa, den låten är FETT bra".

När jag berättade att Carro med Snälla snälla var min favorit så brast HON ut "men mammaaaa den låten är ju FETT dålig!".

Fett dålig?
1) Sen när börjar 6-åringar säga "fett"?
2) Sen när blev Sofia med jallajalla-låten fett bra?
3) Sen när blev Carro med Snälla Snälla fett dålig?


Hallå?


Var tog ni väääägen??Var e Fjant?


Can't help it men detta må vara en av de roligaste filmer jag sett. Trolltyg i Tomteskogen asså.

Man kanske skulle tatuera in Fjant över ena skinkan?
Eller... det kanske räcker med Sångsmurfen på skuldran o en rad Babar-elefanter runt hela vristen?

Sån jävla gräns på mig.

Mail.

Det kom ett mail igår kväll:

"MAMMA I DAG RÅKADE JAG TA UT ÖRHGGET MEN PAPPA KAN INTE SETA DIT DET MEN JAG HAR HAFT DET LEGE OCH I MÅRGON SKA JAG JU HA SIMSKOLA MEN JAG VILE ENDÅ  INTE  HA DET PÅ MEG FÅR AT NÄR JAG DÅPAR HUVET I VATNET SÅM JAG TAPAR ÖRHGET"

Min Äldsta har världsliga problem :-) Tror ni jag längtar lite hem till dom nu? Imorgon kväll är det dags igen. Weeee!

Vad ska jag skriva om?

När jag skriver om ET, om Tyson eller om Per Morberg... ja då jävlar kommenteras det och då skjuter pikarna i min statistik i höjden men när jag skriver om vesäntligare saker så som träning o hälsa - nä då är det ingen som intresserar sig.

Nu ställer jag frågan till alla mina trogna läsare - VAD VILL NI ATT JAG SKALL SKRIVA OM?

Tack.

Kropp i chock!

Fredag = nära döden upplevelse! Körde box med Lillan och jag trodde jag skulle dö. Finalen med skottkärran fram o tillbaka i lokalen var bara droppen. Jag släpade kön o mage i marken de sista metrarna så instruktören fick komma o lyfta mig i höftkulorna sista biten. MEN KUL VA DET!

Lördag = 1,5 h promenix i Hagaparken. Sedan en långkörare på gymmet. Därefter direkt på löpbandet. Hela lördagkvällen var en pina. Jag har aldrig haft så ont... eller jo, söndagen var fan värre.

Söndag = 1,5 h tokpowerwalk på Djurgården. Söndagkväll fick jag känna att jag levde kan jag lova.

Idag = 3 km terränglöp på bandet. Därefter biccar o sen 20 min mage. 

JAG KÄNNER MIG STARK!!!!! 

Imorgon = armar, axlar o mage på gymmet.
Onsdag = rumpa, ben o mage på gymmet.

Fru P är stekhet.


Ljug.

Usch. Vi kan väl lägga Tyson-debatten åt sidan nu? Känner att jag liksom blir irriterad varje gång jag hamnar i den här diskussionen. Jag lägger ner debatten o idag skall jag erkänna något.

När jag var en liten kaxig snorunge så ljög jag en hel del. Det kan mina barndomsvänner intyga ;-)

Härmed skall jag erkänna mitt VÄRSTA ljug!

Det fanns en tjej som hette Marika på vårt område. Hon var en sån man inte ville hänga med för då skulle ens popularitet försämras och varje jävla dag när jag skulle hem från plugget så hamnade vi i samma backe. Jag dissade henne och hon mig. Hon tordes inte prata med mig men en dag så gjorde hon det och jag sa "du bör nog inte prata med mig".

Hon undrade varför och då kom det...

"Jo förstår du... jag borde hålla mig från att umgås med folk nu för det har hänt en grej i min familj som inte är så rolig..."

Hon undrade såklart varför och då fortsatte jag...

"Du måste lova att inte yppa ett ord om detta för om du gör det Marika... om du vågar göra det så kan jag lova att livet kommer bli surt för dig"

Hon lovade och jag avslöjade...

"Jo... det är nämligen så att det är min pappa som är Palmes mördare"

Hon blev gråtfärdig och jag gick hem. Supernöjd


Vem vet - hon kanske sitter någonstans fortfarande och sitter på denna hemska hemlighet. Livrädd.Usch. Har lite ångest faktiskt.


Nu ni!

Nu lär jag få mååååånga ovänner för det här inlägget kan nog anses som en smula provocerande. Men, ni känner ju mig - jag gillar ju att provocera!

Idag skall det handla om en av mina absoluta favoriter... nämligen MIKE TYSON! Wohooooo!

Nu tänker ni...

... "fy faaaan den där gamla våldtäktsmannen"

eller

... "jävla kannibal"

eller

... "SKJUT svinet!"
Fru P tänker "FY FAAAAAAAAAAN VA JAG GILLAR DEN DÄR JÄVLA SNUBBEN!"

Jag o farsan satt bänkade miss i nassen när han var som hetast och det var endast då som jag tyckte boxning var så jävla kul att titta på. Vilken grym jävla boxare! Knockade alla. Har speakerns röst i huvudet "aaaaaaaaaaand Iiiiiiiiiiron Miiiiiiike Tyyyyyyyyyysooooooon!" samt jublet från publiken när han stegade in med huva över huvudet o den där mordblicken. Så jävla grym! Får lite gåshud.

Och NEJ. Jag är hundra på att han INTE våldtog någon jävla fjortis på ett hotellrum. Den där lilla modellen var bara en lycksökerska och när hon bressade med benen o lät honom hälsa på så var det på bådas villkor. Sen när han kastade ut henne från hotellrummet o inte ville hänga mer med henne så tänkte hon "nu ska jag tjäna pengar" o så anmälde hon honom för våldtäkt. Hon fick massor av pengar. Så fick hon leva lyckligt... men han fick stämpel världen över.

Att han också hängde med den där Robin Givens haggan o hennes skräcködla till morsa gjorde ju inte livet lättare för honom heller.

Jag tycker så grymt synd om snubben.

Jag tycker DESSUTOM att han är en sexbomb. Oxnacke, guldtänder o ett jävla humör. Me like a lot.


Så... kill me if you like. Döpte ju min hund till Tyson thanks to Mike.


Att han bet av örat på Holyfield kan jag tycka e lite humor ha ha.

Sorgligt men glatt?!


Äldsta: Mammaaaaa, du vet Daniel i min klass... hans mamma e död.

Jag (med smak av ångest o gråt i halsen): Va?? Vad är det du säger? Har hon dött nyligen?

Äldsta: Näää, hon dog förrut...

Jag: Men gud så sorgligt gumman, stackars Daniel.

Äldsta: Nej men mamma det är inte sorgligt för han har fått en ny mamma!Vad säger man? Min första tanke var "men usch och fy... vadå ny mamma... det kan man junte få!" men sen tänkte jag efter och det är ju faktiskt fint. Barn behöver ju en mamma och om den riktiga mamman dör så är det väl klart att ungen skall kunna få en ny?

Uuuuuuhhhh blir helt kallsvettig o tårögd när jag tänker på sånt här.

E-type!

Okej. I am loosing it. Hela min image kommer härmed att fördärvas. Men jag bjuckar på det.

Fru P gillar E-type!

Jag var kär i honom redan när han var programledare på ZTV. Socker söt liten Martin som stod där o ordbajsade med humor o glimt. När han sedan blev riktig kändis så gillade jag honom ännu mer. Hans dängor får ingen att sitta still.

Jag har dock tre riktiga favoriter och det är "Hold your horses", "Set the world on fire" samt "Angels crying".

När jag hör dom låtarna vill jag...

... dansa arslet av mig!
... slå någon hårt på käften!
... handskura golven!
... dumknulla!
... dricka starksprit o skrika!
... headbanga!
... sparka hål i väggen!
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ NA? Tänker ni. I synnerhet ni som kännt mig från förr.

Inget fel på mig egentligen. Aaa kanske lite då.d

Nu jävlar!


Tack Pangis!

Låt oss alla komma igång på allvar: INSPIRATION

Otantig!

Ingen i världen kan säga att jag är tantig för det är jag verkligen inte. Jag fick mig ett tydligt tecken på det ikväll. Jag är rent ut sagt ODUGLIG som tant. Kommer aldrig kunna bli tant! Känns både bra o dåligt.Okej. Så här är det. Anledningen till min otantighet har ingenting att göra med att jag gillar baggy brallor o svarta naglar. Nej, det är något mycket större o djupare än så. Nu snackar vi inte yyyyyta.

För flera år sedan fick jag farmors symaskin. En Singer som är helt intakt och utan skavanker. Jag fick även en korg fylld med trådrullar i alla färger samt någon sax osv.

Inte förrän idag packade jag upp maskinen. I fredags sa det nämligen RATCH o mina favorit G-stars fick sen en reva över knät :-(

Samlade på mig energi och mod innan jag ikväll beslutade mig för att göra ett försök. "Nu ska det fan sys" tänkte jag. Hällde upp en STARK kopp kaffe o packade upp.

Jag hade Fröken Mitten o Lilla Hon till bordet också. Kanske inte helt smart att göra en sån här grej med två småtjejer omkring sig men jag tänkte att "klart tjejerna skall vara med så de får se hur man syr med symaskin".


1) Undertråd?? Vad är det?? Hur gör man med den? Mammaaaaaaa!!! Ringer o försöker få instruktioner via telefon men med två Miss Decibellare vid min sida gjorde att inget gick in. Jag grejade o fixade men inte fan kunde jag få till det.

2) Tusen frågor. Medan jag pillade o försökte fatta hur man gör med undertrådshelvetet så ställde såklart tjejerna tusen frågor. Om allt... och självklart ingenting. "Mammaaaaaa, vad gör man med deeeen?" eller "Mammaaaaa, varför är den tråden grööööööön?" Osv. Kunde inte tänka o kände mig mer o mer förbannad.

3) PANG!!!!!!!! En unge välter ut kaffemuggen över heeeeela bordet så kaffe kommer ÖVERALLT. På mig, på stolar, på golv, på symaskinspedal

Droppen fick där bägaren att rinna över. Helvetet brakade lös och jag fick fram ljud som kan liknas vid en brunstig älg. Kände inte igen min egen röst. Det var typ som att föda barn. Så där långt nerifrån könet och upp igenom kroppen kom ljudet.

Jävlar så arg jag blev. Skrek åt ungarna att springa in i varsitt rum o stanna där tills mamma lugnat ner sig. De grät Lille Skutt-tårar. Jag torkade upp kaffet o hade högre puls än värsta dansaerobic-passet.

När allt var upptorkat o jag var lugnare kom de ut. Mina små lena, fjuniga och väldoftande småbrudar. Då fick de varsin kram o jag fick be om ursäkt.
Avslutade kvällen med massaaaaaaage. Underbart!


Ps. Äldsta hade inte några bassilusker i sitt kiss så nu är en sak utesluten.... vilket inte är så bra för nu går Fru P och tänker det allra värsta (i vanlig ordning). Skall boka läkarbesök imorgon bitti. LLLLLLYCKA TILL med det för i den här bonnhålan finns det typ bara en läkare med hockeyfrilla o hela byns befolkning är fan sjuka.

Aubergine vs Per Morberg eller Facebook?

Lustigt. Att skriva om Aubergine var ingen hit. Men jävlar vilka pikar jag hade när jag skrev om Per Morberg eller när jag kastade skit på Facebooks "Vad gör du just nu-grej"! Ha ha, lustigt tycker jag.

Nåväl. Helgen har passerat. Det är söndag kväll o jag känner mig SMÄLLFET av att ha suttit still o bara ätit massa onyttigheter. Känner mig som en flottig, blekfet och illaluktande gris. Prinsesstårta, kakor, semlor, lösgodis och kaffe i MÄNGDER.

Men... det var det väl värt. Jag har haft en kanonhelg!!

Bjuckar på några bilder i vanlig ordning. Jippiiiiiieeee skriker ni av förtjusning, right?!


Det här är lillgrisen. MIN älskade systerson. En väldoftande och sockersöt liten en. Syrran, Boxer-Robban o lilleman kom på lördag förmiddag.


MIN vackra lillasyster.


MIN snygga svåger o MIN systerson.


Lika som jävla bär.

Jag o tjejerna hade bakat en prinsesstårta till syrran som fyllde år! Farsan kom förbi o grattade han också. Och åt av prinsesstårtan förstås.


MIN underbara kusse o lilleman. Kusin med familj kom förbi på kvällen o grattades syster samt klämde på liten.


Jag älskar dig lille plutt.


MITT älskade kusinbarn med MIN Äldsta. En fråga till Garbo, Pangis, Gävletjej o alla andra med tonårsbarn - ÄR DET VANLIGT ATT EN KILLE PÅ 15 ÄR SÅ HIMLA FIN MED SMÅBARN?? Mina tjejer DYRKAR marken den här killen går på och han är helt förtjusande på alla sätt... jag hade för mig att småsnubbar i den här åldern sket blankt i småbarn o bara brydde sig om snus, fest o brudar?!


Som sagt.


Som sagt. Igen.


Och så den här bedårande varelsen. MITT andra kusinbarn. 13 årig tjej som är lika vacker utanpå som inuti.


Boxer-Robban är jävligt poppis. Balettligan fightas alltid om hans knä eller famn.


Stolt kusin.


Lilleman o syster framför Melodifestivalen.

Melodifestivalen ja. Okej. Den här deltävlingen var väl klen?! Agnes sög, Anna Sahlene och patt-Lisa sög, gamm-tanten Susanne sög (gör lite ont att säga det) men när Sarah drog av sitt nummer så grät jag en skvätt. JÄVLAR I HAVET vilken pipa! Vilken power-ballad! Vilken känsla! Jag fick rysningar o jublade när hon körde sin högsta ton!

Äldsta däremot, hon tyckte att Sarah hade lite för stora "näsor". Det var alltså näsborrarna hon menade :-D Ingen hit där alltså. Gud så ytligt.

Jag är ju barnsligt förtjust i Malena-med-de-snygga-armarna också. Gillade hennes grej som fan.


UUuuuuuhhhh. Detta blev KVAR efter kvällen. Hajja hur mkt godis vi hade köpt?


Imorse hade vi monster-frulle och åt semla till efterrätt (hembakade av syrran). Här sitter Boxer-Robban med världens sötaste bebis...


... och Lilla Hon var också tvungen att gulla med sin bebis såklart. Det ska vara rättvist!


Äldsta med semla.


Jag med MIN hjärtegris. Hmmmm, märkligt att han alltid var så lugn o till och med somnade i min famn... *klappar mig själv på bröstet o tycker jag är världens bästa moster*


Lillgrisen.

Efter lunch åkte vi alla till farfars (saknar dig gubbjävel) lägenhet o kollade in alla prylar han o farmor samlat på sig genom åren. HERREGUD va med grejer. Mycket himla fint som jag o syrran skrivit upp att vi gääääärna ärver :-)

Jag har önskat en nyckelharpa (som farfar byggt) och farmors dragspel. Samt lite andra prylar. Jag dammade av "Björnen sover" direkt på nyckelharpan. Vill ha vill ha VILL HA!


Hemma igen tog jag det här kortet på mig o Äldsta. Första gången jag slänger ut en omejkad bild på mig själv tror jag. Uff va hemskt. Men.. det är Äldsta ni måste foka på här. För jag har såklart köpt en skinnpaj (typ kopia på min egen) till henne så vi kände oss lite coola när vi tog den här bilden. Två MC-brudar.

NU KOMMER ETT TIPS TILL ALLA SOM HAR SPEEDADE UNGAR I MINA TJEJERS ÅLDRAR:

Ikväll hade vi en MASSAGE-stund i sängen alla fyra. Jag masserade tjejerna, de masserade varandra samt mig. Det var först ryggmassage. Sen ansiktsmassage och handmassage. Kan tala om att de blev som FÖRBYTTA!!! Från att nästan ha slagit ihjäl varandra så blev de jättelugna och tyckte detta var helt fantastiskt.

Detta borde man göra VARJE kväll innan läggdags. Snacka om nedvarvning!!!

Sen blev det nagelmålning. Med prickar.


Lilla Hon med blå bakgrund o röda prickar.


Fröken Mitten med rosa (såklart) bakgrund o lila (såklart) prickar.


Äldsta med silver bakgrund o lila prickar.

Tre nöjda tjejer. Triss i kärlek.
Jaha. Och nu sitter jag här med prilla under läppen (det är ju helg fortfarande) och undrar hur resten av veckan kommer att se ut. Imorgon bitti tänkte jag börja med att transportera kiss till Vårdcentralen för det verkar som att Äldsta åkt på urinvägsinfektion :-(

Bra början på veckan.

Nu ska jag glutta runt hos er.

Mors.

RSS 2.0