Fooookus!


Den här veckan med mina ljuvliga tjejer har tärt lite på mig... det ska jag ärligt säga... jag har inte sovit många timmar per natt o det märks när jag tittar mig själv i spegeln.

Vill dock säga att jag har njutit av varje sekund med dom när det varit glada miner. De är de finaste små människorna jag känner. De är så små. De är så mjuka o vackra. De doftar vanilj. De har så fina röster (ja, när de inte skriker så öronen trillar av då vill säga). De har humor o är roliga. De är söta som socker o de gör att jag lever!!!

Visst är det märkligt att man trots tandagnisslan, tårar, skrik o jämmer ändå älskar dom mer än något annat i världen!! Hade man haft likadana duster med en arbetskamrat, granne eller kompis så hade man ju aldrig någonsin pratat med människan igen.

Imorgon lämnar jag de små liven till deras pappa igen o det känns helt okej. För denna vecka blir kort :-) Hämtar dom på lördag fm igen :-P

Fokus fram tills dess är TRÄNING o VUXENMYS :-D

Har bokat pass varje dag o jag ser såååå fram emot att få svettas HÅRT! Ska trötta ut min lilla kropp så mycket jag kan. Laaaaaddad!!!

Sen kvällstid så har jag Anders att se fram emot o det är ju helt fantastiskt det också. Och på torsdag kväll blirre bärs med branchfolket. Det = mycket trevligt.Och nästa helg blir något i HÄSTVÄG! Det blir äkta TJEJHELG!

Lördag: Syrran kommer hit o hänger med mig o småtjejerna. Morsan åker på teater m Äldsta. Sen på kvällen blirre premiär för Melodifestivalen o då är ALLA samlade. Morsan, syrran, Äldsta, Frk Mitten, Lilla Hon o jag. Det blir självklart Tacos, chips, en STOOOR skål med lösgodis o så vin till gamlingarna. Läsk o saft får syrran o småbrudarna surpla.

Söndag: Syrran hänger med mig, Äldsta o Lilla Hon. Morsan åker på bio m Frk Mitten.

Fatta mysigt!!!!Nä nu ska jag kolla klart på partiledardebatten o sen ska jag sova som en gris (förhoppningsvis) för 05:50 ringer mobilen. Natti natti.


Min jävla glapptrut!


Jaha så har man gjort det igen.

Står i köket på firman o babblar högt, vitt o brett om en viss person här på kontoret som jag AVSKYR. Blev rålack imorse när jag kom på henne med att bara ta sin jävla kopp ur diskmaskinen o sedan skita i att plocka ur resten... sånt gör att vi andra får plocka hela tiden. Om alla hade hjälps åt så skulle det inte uppstå irritationer.

Nåväl, jag står där o beskriver att jag tycker hon är oförskämd, ouppfostrad o helt dum i huvudet. När mina kollegor frågade vem jag pratade om så beskrev jag henne i DETALJ. Högt o precist.

Går ut ur köket o vem sitter i soffan utanför med laptopen i knät? Jo hon.


Och ni som känner mig vet ju att min röst lite skär igenom bruset. Så hon hörde garanterat VARJE hårt litet ord.


Guuuuud va jag skämdes men låtsades som ingenting. Nu sitter jag här o laddar... laddar för en konfrontation. Har bestämt mig för att gå ALL IN o tala om exakt vad jag tycker. Stå för varje ord hon eventuellt har hört.

Det får bli som det blir.
Pirrrrrrrrrrrrrrr.

Harmoni igen.


Hade snack med na ikväll. Det gick bra. Case solved. Skönt. Skönt som fan.

Hon ropade precis o ville visa något. Jag gick in och där satt hon med sitt kära Nintendo DS.

- Vad ska du visa? Frågade jag o tänkte för mig själv att neeeej jag vill inte titta på någon ny hemlig gång hon hittat i Super Mario...

Hon visar mig displayen o där står det "jag älskar dig mamma".

Skruttan hade alltså bemödat sig med att skriva så för att sedan visa mig........ jag fick svara också :-)


När jag sade god natt så sa hon "den här natten blir mycket bättre än förra natten".Mycket riktigt.

Jag = glad.

Hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Som jag laddat inför idag. Som jag längtat. Och så bara... pannkaka.

Hämtade tjejerna på dagis. Alla glada att se mig. Utsträckta armar. Upp i famnen. Stenhårda kramar. Jag i himlen. Väl hemma gav jag dem lite kläder som jag köpt på lunchen. De blev jätteglada. Laga mat. Den maten Äldsta beställt. Alla nöjda.

Sen läggdags.

Pip nr 1. Lilla Hon ville såklart INTE sova. Tandagnisslan o jämmer. Jag cool. Behöll lugnet. Har ju laddat o sparat på mig hur mycket tålamod som helst. Allt lugnt o lillan i säng. Trött. Nöjd.

Pip nr 2. Fröken Mitten ville inte heller sova. Gnäll. Jag är orättvis som ALLTID lägger henne före hennes två år äldre syster. Jag cool. Lugn o cool. Fröken Mitten lade sig utan vidare problem. Trött. Nöjd.

Pip... nej... pip är för klent. VÄRLDSKRIG är ordet. Dags för Äldsta att lägga sig. So far, so good. In i badrummet. Tar fram den nya tandborsten jag köpt. I hennes älsklingsfärg - blå.

Då brast allt. Jag är VÄRLDENS SÄMSTA MAMMA!!!!!!!!! Ingen kunde ha så dålig mamma som hon.

Jag försökte vara cool länge. Behöll lugnet länge. Försökte att göra allt i min makt för att göra henne gladare men tillslut gick det inte längre.


Jag släppte allt o sa "sköt dig själv". Gick ut ur badrummet o sket i allt.

Hon kommer ut i nattlinne o sökte kontakt. Jag nonchalerade henne. Hon satte sig framför tv'n o jag sade åt henne att gå o lägga sig.

- Men jag skulle sköta mig själv sa du ju...

Älgbrölet.

Hon väckte Fröken Mitten med sitt skrik och jag var i upplösningstillstånd. Skrek med den argaste rösten jag kunde hitta o sade åt henne att det enda ljud hon fick tillåtelse att få ur sig var ett "förlåt" och att det skulle komma från hjärtat. Annars kunde hon hålla käften. Ja, precis så sa jag faktiskt. Håll käften.

Efter ca en halvtimme kom hon ut o sa just "förlåt". Halvhjärtat dock, men det fick duga. Jag förklarade för henne att man inte får bete sig som hon gjorde. Att det var förbjudet och något vi inte höll på med här i hemmet.

Jag lovade henne t om att köpa en ny tandborstsjävel (sade inte just det ordet) imorgon. 

Alles gut.

Borstade tänderna. God natt.

Klockan 21:45 kom hon upp igen o ville spela Nintendo DS. Jag sade förstås nej men insåg jävligt fort att det skulle bli fight igen o den orkade jag inte ta.

Hon lovade mig dyrt o heligt att hon inte skulle gnälla imorgon bitti när jag väcker henne. Trrrrrroligt. Men så fick det bli. Hon fick spela. Jeppe hade slagit ihjäl mig om han hade hört att jag vek mig...

22:00 går jag in o säger åt henne lugnt men bestämt att det var dags att sluta spela, släcka lampan o sova.

Gnäll. Gråt. 


Efter diverse hot så som att hon inte skulle få sova över hos Saga på fredag om hon fortsatte gick hem. Lite mot protester men ändå.Pratade med världens bästa granne på telefonen. Berättade allt. Berättade om mina ångestattacker, att allt e mitt fel. Att hon inte skulle må så här dåligt om jag inte hade separerat från hennes pappa men då fick jag lite skäll...

- Hon skulle bete sig värre om ni fortfarande levde ihop Fru P. Då skulle hon ju kunna spela ut både mamman o pappan. Det är ÅLDERN Fru P. ÅLDERN!


Det är så skönt att höra sådant när man är i upplösningstillstånd.

Som jag laddat. Som jag längtat. Och så bara... pannkaka.


Nu känns det inte som att jag har allt det där lugnet inom mig längre. Det känns som att allt tålamod tagit slut. Det känns inte alls lika roligt längre.


Det enda jag vill är att mina barn ska må bra. Det enda jag vill är att de skall känna sig älskade. Det enda jag vill är att de skall känna att jag gör ALLT för dom. Precis ALLT.


Nu sitter jag här i soffan o undrar hur resten av veckan kommer se ut. Förhoppningsvis bra. Förhoppningsvis lika mysig som sist.

Rannsakar mig själv. Vad kunde jag ha gjort annorlunda? Kunde jag ha gjort eller sagt något som hade hjälpt? Inser att nej, inget hade hjälpt. Jag handlade precis så som jag skulle ha gjort. Jag handlade rätt.Har googlat lite. Detta är ett utdrag ur Psykologiguiden:

7-9 år


Vid 7 år brukar barnet gå in i en lugnare fas igen, efter den rastlösa 6-årsåldern. Det är visserligen ofta full fart på 7-åringen: hoppa rep, cykla, åka skidor och skridsko, simma, springa. Men barnet kan sitta stilla åtminstone korta stunder, behärskar sin kropp bättre och kan koordinera sina rörelser.

Det är inte ovanligt att barnet går in i en lite inåtvänd, stillsam period. Vill gärna kunna stänga sin dörr. Behovet av avskildhet måste respekteras, 7-åringen behöver tid att tänka och sortera, skapa balans. Barnet blir också mer medvetet om sin kropp, börjar låsa om sig på toaletten och vill kanske inte visa sig naket.

Men också 7-åringen kan ha snabba växlingar mellan glädje och dysterhet, mod och rädsla. Ena stunden kan barnet vara starkt avståndstagande mot föräldrarna och i nästa stund gulligt och nära.

7-åringen kan jobba koncentrerat, tålamodet har blivit bättre och nu kan hon göra färdigt saker.

Kan bättre än tidigare leva sig in i hur andra människor känner och vad de upplever och tycker om att prata och diskutera.

7-åringar har ofta ett behov av att visa sig duktiga och behöver beröm och uppmuntran. Det är vanligt att de är ganska självkritiska.

***

Snabba växlingar mellan glädje och dysterhet, mod och rädsla... jo tack. Det känner jag igen. Jag känner igen allt det där.

Jag inser att det är jag som måste lotsa henne genom alla tankar, utbrott och känslostormar. Jag vill inget hellre. 

Läste också vad en barnpsykolog rådde en vilsen sjubarnsmamma - prata i lugn och ro med barnet efter utbrotten. Gå tillsammans igenom vad som är bäst att göra i de där situationerna. Låt barnet vara med och bestämma vilka åtgärder som du som förälder skall vidta.

Det kanske är något!!!!!


Imorgon när de minsta lagt sig så skall jag ha ett snack med Äldsta. Gå igenom den här kvällen bit för bit och så skall hon få säga vad hon önskar att jag skall säga o göra när sådant här händer.Eureka!

Kanske blir detta början på vårt harmoniska och fantastiska mor- och dotterliv? 


Nysnaggad o på G!


Igår gick jag o klippte mig. Blev SJUKT nöjd. Som vanligt när jag besöker Martina. I just love that woman! Nästan gratis o man får det preciiiiiis som man vill.

Blir så impad av frisörer som fattar! Jag förklarar lite luddigt o hon bara gör det perfekt. Frågade henne "om du fick helt fria tyglar - vad skulle du då göra med mig" och hon svarade att det skulle bli exakt en sådan här frisyr. Så hon har råkoll.

Blev pojknacke. Har insett att det är en sådan nacke jag trivs bäst i!


Så är det fredag idag o det känns ju helt okej ;-)

Snart har vi fredagsbärka här på firman. Gott. Åh så gott.Trevlig helg.

Äkta tjejkväll.


Sätt er in i följande.

Efter en ganska tuff dag på jobbet beger du dig med t-banan till Gamla Stan. Där möter du upp en av dina finaste vänner. Ni åker hem till henne. Ringer o beställer thaikäk. Går o hämtar käket.

Lägger upp på tallrikar. Korkar upp en flaska rött. Delar på den. Pratar. Skrattar.

Får hjälp med att tona håret. Dricker mer vin. Äter tryffelchoklad. Pratar mer. Skrattar mer.

Halvpackad drar du dig en halvtimme innan midnatt hemåt. Glad, nöjd o tillfreds.


Vilken jävla tur man har som har så fina vänner omkring sig :-)

Mer sånt, tack!


Kärlek och inköpslista.


Är fortfarande tagen av de sms jag fick igår kväll från min Äldsta. Blott några timmar efter att jag lämnat över dom till Jeppe. Det är som att någon tar ett tag om mitt hjärta, klämmer det så hårt som möjligt och vrider runt lite.

Misstolka inte! Det är en ganska härlig känsla ändå. Det kallas visst längtan. Och kärlek.


18/1 kl 18:03

Jag älskar dej.
Och så är M hemma hos oss hoppas du mår bra?
jag mår lite bra älskar dej. Puss o kram Äldsta(Jag svarar o frågar varför hon bara mår lite bra)


18/1 kl 18:07

För att jag lägntar efter dej


(Jag svarar o säger att det bara är 6 dagar kvar)


18/1 kl 18:09

Men de käns som ett ÅrLilla gumman. Förstår ni att det känns lite i hjärtat?

Försökte få henne att tänka på något kul så jag föreslog att hon skulle tänka ut vilka middagar vi skall ha nästa vecka när vi får umgås igen. Och jag lovade henne att hon skulle få bestämma vad vi skulle äta varje dag! Kort efteråt fick jag ett sms igen:

Jag har mailat dej.


Och i mailen fanns mycket riktigt ett mail från min kära dotter:

***

inköpslista

mondag stinas kyckling och ris

tistag mackaroner och kötbular

onsdag pankaka

torsdag blodpudig

fredag jag är hos saga

lördag pitzza

söndag mackaroner och kötbular


***När jag kom hem från gymmet igår kväll så hade jag fått god natt-sms från henne. Hon är för söt!

Imorse klockan 06:51 kom :-*


Snacka om kärlek.
Blir helt till mig.
Längtar.

Pic's.

Ytterligare en vecka med balettligan har gått... Lämnade dom imorse på dagis o skola. Saknar dem redan :-( Det blir nästan svårare o svårare med tiden o mitt mammahjärta värker lite extra för varje gång jag lämnar ifrån mig dom.

Men men, jag e ju stark som en oxe o klarar allt så även denna gång.


Här kommer några bilder från den gångna veckan.


Veckan började med en långpromenad i Hagaparken. Så här vackert är det den här tiden på året! Bra laddning!


Och så här ser det ut hemmavid.


Lilla Hon i sin nya säng.


Vi var lite crazy fredagkväll o tog en varsin klubba FAST det inte va lördag (ssssccchhh säg inget till pappan)...


Let's Dance e kul även för smågrisar...


... för man kan liksom dansa precis som de där prinsessorna på TV :-)


Lördag = kalas för Fröken Mitten...


... och vi andra bakade kladdkaka inför fingästen som var på ingång...


... och av honom fick Balettligan varsin fin kudde.


Fröken Mitten gillar DRC!


Söndag efter frulle. Promenix i skogen.
TRISS I KÄRLEK!!


Puss på er mina änglar. Älskar er.

Trött.


Är så trött att ögonen går i kors. Känner mig som den sämsta morsan i världen. Sitter här o dumsurfar medan ungarna är bänkade framför Cartoon Network som måste vara den vidrigaste kanalen i världen.

Jag orkar liksom inte ta mig för någonting! Helt orkeslös. Usch! Så ska det inte vara! På fredagkvällarna skall man vara glad, pigg o rolig.

Nu käkar balettligan popcorn o chirre. Jag sitter här med prilla o ett glas vatten. Gud så deprimerande det låter...

Önskar jag kunde klappa ihop händerna o föreslå något crazy typ som "nämen hörni tjejer, vad säger ni om att klä på oss alla utekläder o gå ut i mörkret på en kvällspromenad, åka lite snowracer o busa runt?". Tack gode gud så är mina tjejer inga frilufstjejer så det skulle kanske inte vara någon hit just den idén men...

... aaa ni fattar vad jag menar.


Nåväl. Det är fredag o tjejerna är nöjda med det ändå. Let's Dance stundar o det vet jag i alla fall att Äldsta älskar. Det är en ynnest att sitta där i soffan med henne på fredagkvällarna o hissa o dissa. Hon är som en bästa kompis de tiderna på dygnet. Och särskilt när de små gått o lagt sig.


Imorgon blir det hoolabaloo iaf. Fröken Mitten ska på kalas o när hon är där skall jag, Äldsta o Lilla Hon baka kladdkaka. Sen får vi finbesök i form av en Anders. Lördagsgodis o Robinson står på schemat.

Om det inte hade varit kalas så hade jag tagit med mig alla tre brudarna till simhallen. FAKTISKT! Har tänkt göra det ett bra tag nu men det har aldrig funnits tillfälle :-( Men men, simhallen står väl kvar ett tag till får man hoppas.
Varför har man ALLTID ångest?

I love the knäcke!


Jag har fastnat i knäckebrödsträsket! Satan i helvete vad gott det är med knäckemackor!!!Knäckemacka med ost o gurka är en klassiker o är så gott att man kan äta hur många som helst egentligen. Och en kopp starkt, svart kaffe till. Mumma! Det lilla melliset tar jag dagligen mellan frukost o lunch.

Knäckemacka med grovhackad leverpastej o saltgurka är inte heller helt fel. Tvärtom, jävligt rätt! Jag dreglar nästan nu - så gott tycker jag att det är.

Den absolut godaste knäckemackan jag ätit var en högsommardag i Vaxholm. En stor knäckis med mycket smör o rökt strömming på toppen. Till det en kall stor stark. Fyyyyyy fan va härligt.

Kan även rekommendera frukost på Muffin Bakery. Och då snackar jag inte någon fet o äcklig mjukmacka, neeee... det godaste man kan käka till frulle där är knäckis med ägg o kaviar! Till det en stor kopp grönt chai-té med mycket honung.

När jag var liten hade vi ofta knäckis på bordet till maten. Dock inte med pålägg utan endast smör till. Jag minns att farsan brukade breda på massvis med smör o sen ta potatis, hacka den o lägga på så smöret smälte. Det är väl förjävla gott.


Undra om Fru P är lite hungrig?

Ja det är jag nog. Lite så där skönt kvällshungrig. Sådan där hunger man egentligen ska nonchalera o istället ta en prilla. Men idag tror jag inte jag klarar av det. Det blir fan en knäcke. En knäcke med ost. Eller leverpastej. Hmmm, vette tusan va det blir.

Undra om jag e duktig o tar en prilla istället?

En kopp grönt chai-té med honung blirre hur som.


Ha en skön kväll.


Boktips, tack.


Nu svimmar alla mina nära o kära och de som inte är i jordelivet vänder sig väl i gravarna men detta är verkligen sant. Fru P vill ha boktips!

Ja men va fan liksom. Sitter ju o ugglar fram o tillbaka på fultåget varje dag varannan vecka och på vägen till jobbet slukar jag Metro men den är ju färdigläst innan jag nått ful-Jakan.

Så... jag skulle FAKTISKT (!!!) vilja ha en skön pocket i handväskan som jag kan ta fram o läsa den resterande tiden och nu behöver jag er hjälp!

~ Boken måste vara intressant/spännande/rolig från första bladet.
~ Boken måste vara relativt lättläst. Ingen Gösta Berlings Saga eller så.


Jag gillar skönlitteratur givetvis. Och självbiografier, men då måste det såklart handla om någon som jag tycker är intressant. Har även läst Johanne Hildebrandt o bet av mig naglarna. Så i princip gillar jag det mesta men det får inte vara något svårt eller för djupt. Då kommer jag inte längre än tre blad.


Det var allt för nu.

Tackar er för hjälpen. På förhand.


Någon som har en miljon till övers?


Guuuud va det är mycket jag vill köpa och mycket jag vill göra!

Så... om någon har massa pengar de vill bli av med - ring mig!

Kärlek över sms!


Har samlat ihop några meddelanden från min Äldsta!


091227:
Mamma        älskar
        
         Dej

ÄLDSTA
:-).


091227:
Du är bäst.


091227:
Älskar dej.


091230:
God natt.


100101:
Mamma jag älskar

       DEJ

:-).


100101:
Kan jag få godis i soffan när Frk Mitten och Lilla Hon somnat?


100101:
Mamma saknar dej.


100101:
God natt.


100106:
Mamma jag kan inte sova.


100107:
Jag tykte att de va Roligt på ditt jobb. Mår du bra?
De gör jag men att åka bil hem va för svetigt.
Och fresten När ska jag åka till dej. Älskar dej puss o-KRAM Äldsta.


100107:
:-) ÄLSKAR DEJ.


100107:
:-*Blir man glad o varm i hela kroppen eller blir man glad o varm i hela kroppen?

Pic's


Ytterligare en vecka har gått med småglin. Det har varit fantastiska dagar o jag längtar redan massor till nästa gång jag får nypa i deras små kinder.

Här kommer några bilder.


Lilla Hon o "Fia" med sina nattlinnen.


Gräns på lunchval. De önskade sig tomatsoppa (?) o åt som om de inte sett mat på länge... what??


Äldsta gör ängel.


Fröken Mitten gör ängel.


Nintendo DS is the shit.
Samla snöblock e tydligen roligt...
Konditor Lilla Hon.


Idag fick jag äran att ha med mig Äldsta till jobbet...

... men nu är hon hämtad av sin pappa o här sitter jag med en massa mys i kroppen efter flera dagar av kärlek i form av tre små flickor.SUCK! Jag e så glad att jag är deras mamma.

Viktigt.


- Fröken Mitten...

- Mmmm...

- Jag älskar dig.

- Men mammaaaaaa! Jag trodde du skulle säga något viktigt!
100101


Shit va det hände grejer förra decenniet! Nu är man ju sjukt nyfiken på vad som kommer hända följande decennie. Hoppas innerligt att det blir underbara år. För mig o alla mina nära o kära.

Sitter här o utvärderar alla år som gått under första 10 åren av 2000-talet o det är ju en hel jävla massa asså. Hur mycket hinner man meeeed liksom?

Tre småglin producerades o sattes till världen. De tre småglina har vuxit upp o e inte längre bebisar. Det är tre små friska, glada tjejer med varsin personlighet som jag är så JÄVLA GLAD ÖVER ATT FÅ VARA MAMMA TILL.

Tänk att lilla jag varit med o skapat dessa små persikolena, vackra o fantastiska individer. STORT!

Det hanns även med en separation och det är jag mindre stolt över. Det var liksom inte enligt planer. En period i mitt liv jag aldrig mer vill uppleva. Så många känslor i omlopp, så mycket ångest o dåligt samvete på samma gång. Inte hälsosamt alls!

Jag var nere o nosade på 49 kg. Ett tecken på att man e lite trasig inombords.

Men om man skall se något positivt på just vikt och kropp i samband med skilsmässa så är det just att man går ner i vikt utan vidare ansträngning ;-)

Sen bygga lite muskler på det. Det blev rätt bra tillslut. O jag är på god väg till att se precis ut så som jag är ute efter. Liiiiite kvar men dit ska jag detta år!!!


Har detta decennie även skaffat mig riktigt fina vänner! Det är jag himla glad för. Nellan till exempel. Hon räknas som en av mina bästa vänner idag. Och så alla härliga bloggare förstås :-) Det är så häftigt.Nyårslöften då? Det lär ju vara smetfullt på gymmet nu i ett par månader. Det suger. Patetiska människor som varje jävla år tänker "beach" o sen ger de fan i det efter ett tag. Januari o februari kommer innebära fulla pass o fulla gym. Det innebär i sin tur att Fru P kommer få spelet när hon går o gymmar. Men men, bara att gilla läget.

Jag har inga direkta löften. Däremot en massa önskningar. Vill att 2010 skall vara ett år i HARMONINS och LYCKANS tecken. Hoppas, hoppas, hoppas innerligt att det blir så. Har haft det jävligt oharmoniskt en tid nu o det måste bara vända!

Skall även foka på att bli en lugnare o bättre mamma, dotter, vän, flickvän o syster. Vet inte exakt hur än men jag skall försöka ha det i bakhuvudet hela tiden.

Skall även börja spara pengar hade jag tänkt. VUUUUXET! Det har jag inte gjort i hela mitt vuxna liv. Jag har alltid levt med filosofin att pengar är till för att brännas. På studs!

Jag skall börja med att lägga undan liiiite (kan tyvärr idag inte lägga undan mer än liiiite) för att se om det ger en kick - sen får man väl öka på succesivt.Nä men nu är det ju Oceans Twelve på TV. Det kan man ju kolla på utan problem :-)

Synd att den går på ettan, inga reklampauser... jag måste ju hänga tvätt också juuuue.

Imorgon kommer sessorna hem. Längtar. Målet med morgondagen är att varje liten tjej skall få sig ett djupt snack med sin morsa där morsan förklarar sin kärlek till var o en av dem. De skall få alla superlativ man kan tänka sig :-)Kör hårt y'all.

RSS 2.0