Dream on baby. Och lite gnäll.


Det är ett jävla tjat om grannen nu men hon är värd vartenda fint ord den där kärringen under mig :-) Det liksom sprudlar om henne. Hon har ett jävla humör, en sjuhelvetes glimt och är full av skön humor.

I like.

Hur som helst. Jag är SJUKT avundsjuk på henne. Hon har sina föräldrar nära, de är här var o varannan dag o duttar. Hjälper till. Barnvaktar. Lämnar o hämtar. Mamsegull kommer o städar då och då. Mamsegull hjälper till o fixar fint i trädgården. De lagar middagar så grannen bara kan komma o käka, sen åka hem.

ORÄTTVIST. Men det är väl unt. Grannjäveln förtjänar det :-)

Sedan har hon en snubbe som hon är grymt kär i. Som är kär i henne. Och han bor mer eller mindre hos henne när han inte är ute o krigar. Han är dessutom på väg att flytta in!

Och här uppe sitter jag, sliter som ett djur för att få ihop min vardag. Sällskapssjuk. Längtande. Vill ha KÄRLEK! Varje dag! Varje minut!

Jaaa jaaaaaa jag får kärlek så det sprutar om det av mina barn, varje dag och NÄSTAN varje minut. Åtminstone någon/några timmar om dagen ;-)

Men jag vill ha VUXENMYS o VUXENKÄRLEK vaaaaarje dag.





Och det vore grymt trevligt att ha syster, mor o far nära också.

Tänk att ha en en promenix på fem minuter till sin syster?!! Vilket jävla LYX! Eller tänk om jag kunde dra med mig morsan till Plantagen o få expertishjälp med blommor, kodynga o skit?!


Grannen. Du har det förjävla bra.

Skall tjöta på din farsgubbe igen o fråga om han/de vill adoptera mig ;-)

Bästa & sämsta idag 2010-05-30


Sämsta idag:

Fröken Mitten drog till Egypten. Jag = stympad o olycklig.


Bästa idag:

"Asså hon ser så beige ut att den här grusgången känns som en pride-parad!"


Jag vill slå ett slag för min granne!

Inte bara för att hon tidigare idag myntade den bästa linen ever utan för att hon ger mig blickar o ord som stärker mig som person. Hon stöttar utan att mesa. Hon är lugn o saklig. Och så skäller hon på mig ibland.  

Idag fick jag barnpassning så jag kunde springa både frustration o gårdagens godis av mig i spåret.


GRANNJÄVEL - I HEART YOU.





Frukost på sängen.


Helt allvarligt?! Va fan är det för påfund? FRUKOST PÅ SÄNGEN??? Vem i helvetet vill ha frukost på sängen? Inte jag, var så säkra.

Man intervjuade mammor på stan o frågade dem vad de önskade sig på Mors Dag. Jag lovar att åtta av tio svarade "jag vill ha frukost på sängen". Jag blev liksom förbannad när jag läste det.

Varför blev jag förbannad egentligen? Öhh, vet inte men jag tycker det är sååååååå pateeeeeetiskt. Frukost på sängen är bara obekvämt och ocharmigt.

Man smular o skitar ner lakanen. Där man skall sova senare på kvällen. UÄK. Man sitter allt annat än skönt i en säng. Vadå? Luta sig med en kudde mot väggen? Gudars...


Eeeeeeehhhh nej tack.


Min 7:a frågade mig idag vad jag ville ha på Mors Dag. Jag sade det klassiska... "jag vill ha snälla barn". HA HA HA HA HA HA kände mig sååååååå tråkig. Precis så där sa min egen mor när man frågade henne vad hon ville ha i present/julklapp. Inget man ville höra liksom.

Sedan sade jag att jag önskade mig en riktigt fin teckning. Till svar fick jag "men hallåååå mamma, jag vill KÖPA något till dig från AFFÄREN". Lilla gumman, hon vill på allvar gå in i en affär, ta sina sparpengar med sig o köpa en Mors Dags present till mig.

Hur söt får man vara?

Jag stod dock på mig o sade att jag verkligen bara ville ha något hon själv gjort. Får se vad det blir. Om det blir något.


Förr om åren blev man ju uppvaktad av barnens far. Det kan jag säga är en total omöjlighet idag. Men jag bryr mig inte om det helt ärligt. Mors Dag är inte hela världen för mig.

Jag hoppas som sagt på en fin teckning. That's it.



Inte fan vill jag ha frulle på sängen iaf.


Fokus...

... nya bikinin på... basta... dricka öl... bada i havet... basta lite till... åka wakeboard för första gången i mitt liv... dricka mer öl... äta god mat... busa m pojkar... skärgårdsluft... aaa just det, skall åka hååådeeee också :-)

Kanonhelgen...


... är snart över. Men tack gode gud för den här helgen!

Fredag -
grilla? Jajemänn. Värsta t-bensbiffen o grönsallad. Och så toppade jag med glarre senare på kvällen.



Extreeeemely tasty. Tur jag inte betalade för det här köttstycket kostade SKJORTAN!

Lördag -
började morgonen med värsta powerwalken tillsammans med min bästaste vän Ankan. Magiskt. Nittio minuter Norrmälarstrand o Södermälarstrand. Sedan födelsedagsfikade vi i hennes park tillsammans med hennes ljuvliga lilla familj. Hon fick en AIK-bukett av mig o presenten var att vi i augusti skall på AIK-IFK Göteborg tillsammans. Det blir fantastiskt!!!


Min Anka o jag.


En äkta AIK-bukett.


Lilla missy L o jag.


Fika á la Ankan.


Eagle-Eye o lille M.


Sedan begav jag mig till en annan park. På söööööder. Där låg vi en stund, jag o två snygga snubbar. Sedan java i skuggan på en bänk. Kollade in alla original som gick förbi. HERREGUUUUD va det finns skumma typer.

Sedan bio!!!!! Robin Hood. Jag tyckte den var bra men mitt sällskap tyckte sådär.

Efter bion mina vänner... gick vi en promenad och det mina vänner var en RELIGIÖS upplevelse. Solnedgång, härliga gränder som jag inte visste fanns i detta land, utsiktsplatser som kändes helt overkliga och så den härliga värmen!







Säger det igen - det kändes som om jag var utomlands :-)

Vaknar idag till REGN. Morgonens powerwalk brann inne. Istället blev det monsterfrulle o film. The Bounty Hunter. Gerard Butler is the shit. Gillar den snubben. SNYGG, charmig o underbar.


Trrrrrråkig. Not.

Nu sitter jag är o surfar runt lite. Tänkte bege mig till gymmet o bygga lite. Kan jag behöva. Ska ju snart i en bikini o då vill jag ju känna mig tajt o snygg.


Önskar er en fortsatt härlig söndag. Trots regn o grått.

Han...


...är som ingen annan man. Charmar och förför, en estradör...


Stolt men trött.


Jag är ju, som bekant, en numera ensamstående (åtminstone varannan vecka) mamma till tre tjejer i täta åldrar. Det är ingen picnic kan jag lova... även om jag märker att det blir enklare o enklare för varje dag som går. Jag menar, de blir ju äldre och ju äldre barnen blir desto enklare blir vardagen.

Dock har jag prickat in så att alla tjejer hamnar i sina sk "trotsåldrar" precis samtidigt. Jag gillar egentligen inte att säga "trotsålder" för vad är det egentligen? Vadå trots? Det låter så löjligt.

Min 3:a är preciiiis i den åldern då hon kan ALLT själv och då hon skall bestämma ALLT själv. Hon vara chef och vi andra skall göra precis som hon säger - annars blir det tårar, skrik o gnäll. Självklart får hon inte bestämma allt själv men ibland skall jag erkänna att jag ger efter för jag OOOOORKAR inte med tjafs jämt.



Min 5:a är preciiiis i den åldern då hon pendlar mellan skratt och gråt. Ingen gråzon alls. Det är antingen det ena eller det andra. Minsta lilla motgång innebär Lille Skutt-tårar och hulkningar. Livet rasar verkligen samman om hon får en sten i skon eller om jag råkar dammsuga precis när det är barn TV.



Min 7:a är preciiiiis i den åldern då... ja hörni... då det mesta är skit. I synnerhet mamma. Det spelar ingen roll vad jag gör, jag är komplett värdelös helt enkelt. Det blir tuffa fighter ofta och tyvärr är vi allt för lika så jag skulle tro att det exploderar extra bara för det. Vi är sjukt lika varandra. Tjurskalliga, otålmodiga o envisa.



Är kanske lite väl orättvis nu, självklart är inte det mesta skit. Hon är ju en underbar liten varelse såklart men just nu är det många gräl oss emellan. Men efter varje gräl så har vi de BÄSTA stunderna. Då är hon min lilla ängel.


Men hörni, ni erfarna mammor o pappor därute - hur skall man hantera tonåren??? Borde inte tonåren o puberteten vara tio resor värre? Jag undrar, kan det bli värre än så här??!!


Igår exploderade det till ordentligt igen. 7:an ville SURFA (??!!) klockan 9 på kvällen o självklart sade jag NEJ. Då fick jag veta att jag levde! Jag var den sämsta mamman i vääääärlden o jag förstod iiiiiingenting o jag var så eeeeeelak och duuuuum.

Jag lackade ur så pass att jag skrek "SKITUNGE" och "IDIOT" vilket jag självklart vet inte är rätt men ibland brinner det till... som det gjorde igår kväll. Jag rafsade ihop tangentbord, mus, nyinköpta skor o slängde allt i en påse och då kom det verkliga UTBROTTET - guuud så hon skrek.

Jag sade åt henne att det enda sättet för henne att få tillbaka sakerna var att säga förlåt och att det skulle komma från hjärtat. Sedan hoppade jag in i duschen.

Efter typ en timme kom hon ut till soffan där jag satt o klämde fram ett litet "förlåt" och jag såg på henne o kände att det verkligen kom från djupet av hennes hjärta. Jag fick t om en kram!!!!!!!!!!!!!!!!! Wow liksom!!!!!!!!!!!!! Det är sannerligen en garanti på att det var äkta.

Kramar haglar inte tätt när det kommer till 7:an. Tyvärr.


I plugget är man luft. Hon säger inte hej då när jag lämnar på morgnarna och när jag hämtar himlar hon oftast med ögonen o säger "åh neeej" medan hennes polare springer fram o hänger i klasar kring mig. De gillar mig i alla fall - alltid någon tröst :-)


Usch.


Men eftersom hon är så här nu - kanske finns det hopp - kanske är hon värsta gosungen när hon blir fjortis??!!


Man kan ju alltid hoppas för FY SATAN va jag älskar den där flickan. De där flickorna. De gör så jag tappar mer hår o nya rynkor för varje dag som går men hjärtat bultar extra hårt för dem. Inga ord i världen kan förklara hur mycket jag älskar dem.

Ungjävlar.

Hjälp!


Stängde precis in den första inkräktaren för i år (en fet äcklig geting) i ett köksskåp.

Vad ska jag göra nu???

JAG BEHÖVER EN MODIG MAN I HUSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



I år kommer...


... Moldavien ta hem segern mina vänner. Den låten är så bra att jag inte kan sluta lyssna på den!

Och jädrans (öhh vad fan är det för uttryck??!!) va snygg hon är den där Olia.

KOM IHÅG DETTA NU - att Fru P redan två veckor innan förutspådde vinnaren av ESC 2010. Inget kan gå fel!


Go Moldova!!!


Sunstroke Project & Olia Tira


Pic's.


En liten sammanfattning av den vecka som varit... imorse fick jag som sagt leverans av en balettliga så nu är det fokus småtjejer. Har laddat batterierna veckan som varit o här kommer lite bilder!


Hej här är Fru P kl 06:00 på väg till jobbet...



Så här ser luncherna ut nu för tiden... jag o Sjuvagnsmamman lagar åt varandra o detta är hennes senaste verk!



Lyx en tisdagskväll. Lax o vitt vin med en bästis. Kan det blir mycket bättre?


Lyx en onsdagskväll. Rosé i vårsolen med en annan bästis o en skön snubbe.



På väg till Norrköping m farsan. Här - en rökpaus :-)



En stolt moster (jag) med en alldeles ny bebis. Jag blev kär direkt!



En morfar, en bebis o en lillgris.



Min nya bebis.



Pyssel m två av tre. Detta mina vänner är typ majspuffar som man klistrar ihop med vatten. Sjukt kul.



Oj så vackert.



Min bebis.



Min mitten.



Min äldsta (till höger) o polare gör jongleringsbollar. SJUUUUUKT KUL! Jag var i trans.



Lite ris. Sax. Ballonger. That's it.



Voila!



Min bebis o en glass.





Ja det var väl allt för denna gång. Nästa gång kanske det kommer upp lite bilder på en viss PETTER. Skall nämligen på hans spelning på Berns imorgon kväll.

Inte så trrrrrrråkigt.



 


Livet...


... kunde ju ha varit mycket värre :-)

Fick en riktigt usel start på den här dagen men så bara vände allt o jag känner mig som en av de lyckligaste på jorden. Jag har tre friska, sockersöta flickor. Jag är frisk o sockersöt själv ;-) Jag har tak över huvudet, en skitsnygg bil, ett helt okej boende, ett jobb jag gillar, fin familj, fina vänner o SOLEN SKINER!

Sitter med laptopen i knät på min balle o njuter av de varma solstrålarna. Barnen är glada o lyckliga. Det är vårkänslor o allt känns plötsligt TOPPEN!


Inte fasen kan jag klaga?!


Ja jaaa, jag skulle såklart vilja ha obegränsat med deg så jag kunde köpa allt jag ville. Ja jaaa, jag skulle såklart vilja ha vännerna o familjen närmare. Ja jaaa, jag skulle såklart vilja bo i en fläskig våning i stan. Ja jaaa, jag skulle såklart vilja ha snyggare tuttar. Osv osv osv.

Men va fan. Jag har deg så jag åtminstone kan unna mig en barrunda med polare då o då. Jag kan köpa ett par skor en gång i kvartalet. Jag kan träffa vännerna varannan vecka. Jag kan träffa familjen åtminstone några gånger om året (om jag bodde i Nya Zeeland så hade det sett värre ut). Jag bor åtminstone 45 minuter från jobbet o kan njuta av stan varannan vecka o på luncherna. Och mina obetydliga tuttar gör ju att jag kan träna så pass mycket som jag gör utan att de stör.

Försöker se ljust på saker o ting.


Märks det?

Dagens fina ord.


Sms från lillasyster idag 15:42:

"Du är fan min idol! Jag är så impad av hur du fixat alla ungar hur du fixar nu efter skilsmässan. Du är min stjärna! Puss."


Spontana små ord. Rakt in i hjärtat.

Sommaren 2010

Bulgarien OCH Kefalonia! Känn på det!

Snälla...

... skicka mig till en öde ö eller till ett kloster idag. Jag har nog aldrig förr varit så trött o totalt slut tidigare i mitt liv. Ni som känner mig vet att det där är en standard line - "jag har aldrig förr varit så..." men jag känner verkligen så nu alltså! A ja, vad kan man göra? Jag vet! Gilla läget! Men hörni, det är ju jag världsbäst på! Vilken tur!

Värsta sköna helgen!


Måndag. Vilken måndag sen då! Herre min skapare! Fru P är helt slutkörd... men hur trött jag än må vara så känner jag mig skön. Skön i själen. Skön i hjärtat.

Har inte bara ett trevligt jobb med trevliga härliga kollegor. Har även värsta sköna helgen bakom mig. En sådan där skön helg ni vet, utan en massa måsten eller en massa "jag gör det men känner inte för det"-grejer.

Fredag kväll. UNDERBARA MÄNNISKOR!!!!! Blev medbjuden av Nellan, Jelvis o deras polare till en fantastisk fredagkväll som innebar AW på Tranan o sedan K Karaoke! Shit va roligt. Jag som är värsta karaoke freaket tyckte förstås att det där var bland det roligaste jag gjort :-)

Man bokar liksom ett rum per timme. Skrålar till vilka låtar man vill. Trycker på en knapp på väggen så kommer små söta tjejer o tar upp beställningar på både mat o dricka. Nachos o öl. Min melodi.

Avslutade karaoken med "Run to the hills". Jag o Nellan. Hade ett mission att bli hes o efter den låten samt x antal cigaretter så borde det blivit så men jag måste ha friska o starka stämband för inte fan blev jag hes heller...

Sedan drog vi alla till söööööder o tog fler bärs på Pelikan. Mycket trevligt. Och gott :-)

Sedan orkade tanten inte mer. Nattade över nära Västerbron. Skön säng. Skön sömn.


Lördagen bestod av hårt kroppsarbete. Rensa. Bära. Kasta.

Sedan gott folk, sedan gick Fru P på bio. HELT SJÄLV. Det tycker jag är LYX. Tyvärr såg jag "Terror på Elmstreet" o förväntade mig att kissa i brallan men det var mesigt o trist. En flopp helt enkelt.



Den här veckan kan jag nog klara av.


Ser extra fram emot torsdag då jag ÄÄÄÄNTLIGEN får träffa lillan. Min nya bebis :-) Syrran klämde fram lillgrisens lillasyster o jag är SÅÅÅÅÅ STOLT o glad.

Och på lördag mina vänner. Då skall jag gå o se Petter på Berns.


Ha en skön vecka alla fina därute.

Knulla.


- Mammaaaaa, vad betyder knulla?

Ja va fan, jag ska erkänna att jag blev helt ställd. Var ju helt oförberedd liksom. Om jag hade kunnat tänka ut något fint eller smart, om jag hade varit väl förberedd så hade svaret kanske blivit annorlunda...

- Knulla? Jadu, det handlar om snoppar o musar. När de möts liksom.


HA HA HA HA HA HA HA HA HA va totalt värdelös man är.


- Och älskling, det ordet tycker jag inte du skall använda. Det låter inget vidare ur din mun.
- NEEEEJ mammaaaa, det tänker jag VERKLIGEN inte!


Hon är klok den där 7:an. Min tjej.

Synd att morsan hennes inte är lika klok ;-)

Mia Skäringer.


Har inte gått på hennes show eller va man ska kalla det. Men MÅSTE GÖRA DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fick igår en ljudfil av grannen som är tagen från showen o vad säger man? SÅ JÄVLA RAKT IN I HJÄRTAT och så träffande!

Mia Skäringer är absolut ingen Odd Molly morsa - så mycket kan jag säga.

Den snutten jag fick höra var liksom skriven till mig. Den handlade om mig. Mina barn, min skilsmässa och mina tankar.

Säger TACK SOM FAN till Mia Skäringer. Du är min idol.




Förbannat snygg är du också!

Odd Molly mammor!


Hade ett snack med en polare om matsäck till barnen. Rätt intressant diskussion om jag får säga... alla är vi ju såååå olika. Många gånger känner man sig som den sämsta morsan i världen och då i synnerhet när det kommer till matsäckar.

När det är dags för matsäck till mina barn så tinar jag upp ICA's köttbullar o lägger i en burk. En smörgås i folie. Och ganska ofta faktiskt så steker jag pannkakor kvällen innan, rullar ihop dem med sylt eller socker o lägger i ryggsäcken.

När det är fika man skall packa ned så är köper jag Pågens gifflar eller Brago kex. Det duger fint till mina ungar. Självklart en o annan Festis också.

Brukar vara nöjd med mina matsäckar...

... men så hör man hur Odd Molly morsorna gör. Då känner jag man sig usel. En stund.

Det är grillspett, egengrillad kyckling, sallader o så självklart hembakta bullar, varm choklad på termos och så självklart FRUKTER i alla färger o former.

SÅ DUTTIGA SÅ!


Varför laga eget när man kan köpa? Det är min filosofi.


Dessa Odd Molly morsor har självklart en massa fint ihopvikta extrakläder i barnens lådor också. Mina barn har utväxta, uttvättade och FÅ kläder i sina lådor. Ganska ofta får jag lappar om att det saknas strumpor, trosor o grejer i lådorna. Då skäms jag lite.

Fru Präkt, ni vet - ni skulle bara veeeeta hur duktig hon är. Hon inventerar sina söners lådor varje dag vid hämtning. Noterar på en liten lapp vad som måste tas med och morgonen efter kommer välstrukna, nytvättade kläder i en liten hög.

Gäsp.

Jaaa jaaaaa, det är väl jättefint o bra. Och jaaaa jaaaaa de är jätteduktiga o bra mammor. Säger inte att det inte är så men jag kan bli lite trött.

Samma morsor skriver SJÄLVKLART upp sig på alla listor när det är dags för bakning o bidrag. Det skall bakas kärleksmums o sockerkakor till alla jävla drop-in fika. Det skall bidras med leksaker o böcker. Det skall självklart bidras med hjälp till alla avslutningar o det är dessa som självklart också skramlar in pengar till fröknarnas presenter då det är dags för avslutningar.

Jag då? Äsch, jag bidrar med ett brett leende. High five, kramar o pussar. Barnens polare kommer springandes emot mig när jag hämtar o det ÄVEN om jag inte bakar eller skramlar.

Tror ni ungarna gör samma sak mot Fru Präkt eller de andra Odd Mollysarna? Svar: öhh nej.


Vi är alla olika. Jag är rätt nöjd med den jag är :-)
Tror o hoppas mina tjejer är det också.

Lilla jävla värld.


Skall betala på ICA i den här God forgotten håla och kvinnan tittar på min Lilla Hon o utbrister "är det där den lilla delen av Balettligan?"...

... huvudet snurrar o jag blir nog lite blek om nosen.

- Jaa, säger jag lite frågande.

- Jag har hittat din blogg, säger hon med brett leende.

- Aha, säger jag o pulsen rusar iväg.



Liten jävla värld man lever i asså. Nu är man kändis på ICA också. Gudars. A ja, man får väl stå för allt skit man skrivit genom åren o en vacker dag lär man få äta upp allt.


Men va fan hörni. Det bjuckar jag på.

Massa bilder!


Vintern rasat. Mina fina. Gott o blandat. Slänger ut en jäkla massa bilder här från ett par veckor tillbaka!


Min pussgurka 5:an.


Min rock n roll 5:a.


Min rock n roll 3:a.


En rock n roll 35:a.


- Vem vill köpa, vem vill köpa, vem vill köööpaaaa???


Jag o min Nellan en underbar fredagkväll på sööööder.


På väg över Västerbron en fantastisk lördag.


Fikadejt m min älskade Ankan vid Fredhällklipporna. Religiöst härligt.


Best friends.


View from the klippa.


View from the bro.


Hantverkshjälp. Mr Handyman. Pretty handsome :-)


Tjejmiddag på jobbet...


... där julsnaps ingick :-)


7:an på Valborg i värmlandsskogarna.


3:an på Valborg i värmlandsskogarna.


Morsan, syrran o Mr G på Valborg i värmlandsskogarna.


The Balettliga.


Två fnittriga systrar på valborgsfirande.


- VINTERN RAAAASAT...


Mina hjärtan!


Iiiiiii.


Jag o min gosfia 5:an.


Burn motherfucker, burn...


- Är Trasan farlig???




Morgonmys.


På väg till dop.


Mariebergs köpcentrum (Ööööörebroooo).


- Hej du speleman...


Promenix på mormors gård...


Min fina 5:a.


Lapa vårsol.


Här också.


Och så jag med.


Oj. Här dök det upp en bild från Råsunda plötsligt. Har varit med på ett par AIK-matcher nu o det är faktiskt riktigt underhållande :-)



Hej hej.

Nice.


I skrivande stund sitter jag i värmlandsskogarna o avnjuter en finwhisky i Höganäskrus. Fantastiskt. Det liksom tillhör när man kommer hit. En brännande god whisky i ett litet krus. Fantastiskt.

Ungarna mår prima. Springer omkring o är glada över att vara hemma hos mormor o Mr G. Huset är stort. Tomten o gården är stor. Skogen är stor. Allt är så stort. Och så denna friska luft.

Fru P gjorde en halvmilsrunda i morse innan frulle. Religiöst skönt. Kommer hem, får frukost serverad o sedan full rusch. Småflickor finklädda. Storflickor finklädda. Till kyrkan. Dop.

Bonussyrrans lilla fick Guds välsignelse o Fröken Mitten samt Äldsta sjöng en sång. Så orädda. Så bra! Applåder i kyrkan! Jag fick också applåder efter min solosång.

God mat. God tårta. Fru P fick en present för sången. En whiskyflaska o en jumbopåse med Riesen kolor. Min lilla bonussyrra har koll!!! Jag blev rörd o glad. Inte 17 behöver jag ha present för att jag sjunger! Åtminstone inte när det är inom familjen.

Tack sötnos.


Nu grillas det här (ja jaaaaaaaa jaaaaaa jag veeeet men det ÄR okej när mamma gört tycker jag). Snart middag med grillat o potatisgratäng.

Syrran sitter i soffan med Äldsta o de skojar o skrattar. Underbart. De minsta springer omkring benen på morsan o Mr G. Ställer tusen frågor o får få svar :-)


Annars då? Johorå satte. Jag mår bra. Har en liten grej inom mig men den delar jag just nu bara med mig i min hemliga blogg :-)



Önskar er alla en fortsatt trevlig helg. Det tänker jag ha. Imorgon blir det hemfärd o sen blev det visst arbetsvecka igen...

... gör inget. Jag gillar mitt jobb o alla jag jobbar med. Åtta snubbar o så lilla jag. Kan bli hett, kan bli hårt, kan bli tuff jargong men jag tar det som en kvinna. Eller som den tomboy jag är ;-)


Ååhhhhhh nu fick jag veta att lillbonus o P o lilla lena gosfia är på väg hit också. JIPPIIIIIIIIIIII. Va härligt.



En sak till - jag är så j***a glad över min lillasyster. Hon är inte bara vacker som en dag. Hon är även mitt stora stöd i livet. Mitt bollplank. Min själsfrände och en av mina bästa vänner. Tack för att du finns mitt hjärta. TACK!

Och när jag ändå håller på så vill jag slänga ut ett TACK till mina andra bästa vänner - Anki o Nellan. Utan er skulle jag dö. Och så vill jag säga TACK till min kollega 7vagnis som också blivit mitt stora stöd. Det sista tacket slänger jag ut på annat ställe ;-)



Gud så tuttinuttigt detta blev. Nästan patetiskt :-)

RSS 2.0