Sjukt.


Tydligen hör det till vanligheterna att min firma drar till Palma, Gardasjön, Portugal etc när de skall iväg och konferera men eftersom det varit kristider så blev det en budget-variant.

GRÄNS på budget. För mig var den här konferensen allt annat än budget. Jag var i himmelriket!

Kommer GIVETVIS lägga ut bilder så snart jag kan men tills dess måste jag bara få berätta vad som hände igår och idag.

Vi möts upp på morgonen vid Nybrokajen. Solen skiner. Alla glada. Möts av min chef som sträcker ut armarna och ger mig en bamsekram. Bara en så'n sak.

Alla klär på sig varma overaller, mössa, glajjer o handskar. Vårt bagage läggs bort och åker åt ett annat håll. Vi hoppar in i ribb-båtar o drar iväg på en timmes värstingtur i skärgården. VI HÖRS. Jag satt längst bak o skrek som en skrämd katt när vi hoppade över vågorna.

Vi blev avsläppta i Vaxholm. Kastellet ni vet.

Där möts vi av folk som säger åt oss vad vi skall göra. Det är dags för FÅNGARNA PÅ KASTELLET. Grymt jävla roligt. Alla lagen var taggade o laddade upp till tänderna. Cellerna var skitroliga men jävligt tuffa. Det var liksom nästan precis som på TV - fast inga tigrar o ingen äcklig gåt-gubbe.

Mitt lag kom tvåa.

Sedan åkte vi taxibåt till riktiga Vaxholm. Käkade braklunch. Efter lunch satt vi ute o solade. Strax därefter gick vi en promenad på fem minuter bort och där möttes vi av... HELIKOPTRAR!!!

Alla fick åka helikoptrar till slutmålet. Jag hade ju redan åkt helikopter så det var inget nytt men det är förjävla härligt att åka asså! Mäktigt är ordet.

Vi  blev avsläppta vid ett OTROLIGT vackert ställe som heter Stensnäs. Fantastiskt. Där fick vi skumpa när vi kom fram. Sedan var det 2 timmars föreläsning. Jättekul o intressant. En coach lärde oss allt om våra sinnen och hur vi skall använda dem. Samt hur man hanterar plus o minus i hjärnan. Det skall jag ta med mig. Verkligen.

Efter det fick vi basta o bada. Både i havet och i tunna. Jag badade två ggr i havet o det var helt ljuvligt. Vi satt där ute på bastuverandan i solnedgången, drack öl o njöt av varandras sällskap. UNDERBART!

Sedan blev det dusch o fix. Självklart med bärs på rummet :)

Alla möttes upp o fick skumpa. Levande musik. Vi hade levande musik o underhållning hela kvällen! Trerätters middag, tre olika vinsorter till det. Sedan FRI BAR hela jävla kvällen. Och då var det inte bara vin o öl kan jag lova, det var en riktig bar med ALLA tänkbara drycker.

Skoja inte att jag (läs alla) blev på arslet.

Musikquiz. Jag fick gå upp på scenen o dra av Proclaimers "500 miles" då jag svarade rätt på den.

Dans.

Vid ett tillfälle snodde jag en mic från musikerna o körde loss till "En sån karl" o gick omkring o sjöng för varje snubbe på firman :)

När "discot" stängde så kom gitarren fram o min chef körde allsång med alla tills klockan blev typ halv fyra.


Brakfrukost i morse. Buss "hem". Bakis-pizza från Pizza Hut beställdes o intogs.

Det är ett gäng bleka, illaluktande men ack så glada o nöjda människor som sitter här nu :)



GRYMT.

Det går bra nu...


... har på lunchen köpt 2 (!!!) par jeans, en klänning, vantar o en doppresent. Utan att det sved.

Terapi för själen. Verkligen.



Om några timmar får jag träffa mina bästa. Dricka öl. Bowla.

Life is bloody good.



Tjoho.


Idag har vi haft "10-i-topp-dagen" och jag känner mer o mer att jag hamnat på rätt ställe :) Alla är så jävla härliga här! Glada, vänliga, roliga och duktiga.

Temat för dagen bestämdes i morse o alla fick i uppdrag att skicka in en playlist med 10 av sina favoritlåtar o så har listorna presenterats allt eftersom.

Jävligt roligt!

Nästa vecka stundar en kickoff! Det skall bli jätteroligt! Känner ju redan att jag gillar alla så det kan bara bli kanon. De är lite galna... och alla är så där härligt ironiska och bara älskar det!

Känns bra. Jävligt bra.


Nu skall jag dra "hemåt", svida om o ta en monsterrunda i Hagaparken. Kommer springa bra, känner jag :)


LÄNGTAR SOM ETT AS till fredag! Då skall vi träffa mina bästa med respektive, spela bowling o dricka öl, käka tapas på Andalucia och sedan "hem till oss" o spela sällskapsspel.

Kan det bli roligare?

Nej. Tror inte det.


Ha't.

2 in a day


Coolt. Två inlägg på en dag. Stort :)

Slänger ut lite bilder här...


Från presentöppningen i tisdags morse.


Presenterna. Spel, Heelys, Petshop o en fotboll.


Heelys på. Detta är alltså sneakers m hjul man sätter i. Asgrymma. Vill också ha!


Tisdag kväll. Vi firar åttaåringen med prinsessbakelser. Och film.


Det stora projektet igångsatt. Fönster o balkongdörrar utskurna...


... sent denna fredagkväll (21:30). En trött men JÄVLIGT glad flicka :)


Klart fönstrena skall vara snygga! Äldsta kom på att man kunde använda grillspett!


Jihooo.


Och så måste ju balkongdörrarna ha fönsterrutor också!

Så där är vi nu! Nästa gång blirre sätta golv o väggar.

One little step at a time. Skall det göras, skall det göras ordentligt och snyggt. Inget hafsverk.

 

 

He på er.


What. The. Fuck.


Får informationsbrev typ en gång i veckan från dagis. Så även denna vecka. Vad får jag läsa? Heeeeeeeeeeeeeeelt otroligt.

Jag citerar:

"Från föräldrahåll kom önskemål om att barnen ska få ta med sig matsäck när vi går till skogen"


UUUUUUUURSÄKTA???

Men vilka föräldrar föreslår en sådan sak? Jag kanske är lite VÄL rutinerad när det gäller barn då jag har hundra stycken och min reaktion var bara... WHAT. THE. FUCK.

Jag känner att det är lyx att slippa packa matsäck o skit. Ja jaaa jag må vara en lat jävel men hallåååå liksom, matsäckar o picnic är det värsta jag vet och dessa föräldrar fattar inte att det kommer vara VM i matsäck när de börjar plugget.

Det liksom räcker med det kan jag tycka. Varför skynda på en sådan sak?


Jävla puckon.

Grattis...


... i efterskott min vackra och perfekta åttaåring <3



Jag o resten av Balettligan firade dig ordentligt i tisdags när du fyllde år. Muffins o finsång på morgonen. Många paket! Av mamsen fick du Heelys, en fotboll o en väckarklocka. Av stora lillasyster fick du Petshop. Av lilla lillassyster fick du ett spel.

Än är firandet inte över! På söndag kommer familj o släkt hit o gratulerar också!

Tårta är beställd. Det blir en chokladtårta... Äldstas favorittårta, så det är bara att lyda order.


Sedan måååååste jag bara berätta om mitt o Äldstas stora projekt!!! Vi har haft en jättekartong ståendes här hemma länge o precis när jag skulle slänga skräpet så kom jag på en idé...

... va fan, här skall pysslas! Här ska kreativiteten spruta! Nu jävlar skall vi TILLSAMMANS ha skitskoj i månader framöver.

Vi skall göra ett eget dockhus. Det blir ett lägenhetshus på tre våningar. Fönster o balkonger är det vi än så länge mätt ut och ritat upp. Imorgon skall det skäras ut! Vi skall bygga väggar. Vi skall tapetsera väggar. Vi skall göra ALLT by hand.

Inspirationen kommer från Äldsta. De jobbar mkt med sådant i plugget, i den sk verkstaden. Och hon bara ÄLSKAR det. Klart som fan att vi skall göra något liknande hemma!

Det blir ett vansinnigt långt, men förhoppningsvis roligt projekt! Alla vi fyra älskar ju att rita, pyssla, klistra o klippa. Så det kan ju bara bli bra!!

De små har redan fått uppgifter o levererat. Idag när jag hämtade låg på hyllan utklippta tygbitar (gardin, matta, duk) samt små tavlor som självklart skall hängas upp på väggar.

Äldsta tog hem recept på trolldeg som vi skall göra i slutet, då vi skall göra lite mat, kakor, skålar, o sånt smått.


Längtar redan till imorgon kväll då vi fortsätter :-D



Nu - lite chill framför tv'n.





Time flies...


Det duggar inte tätt bland inläggen nu men det ääääär ju så mycket som händer i mitt liv att jag inte hinner med!

Nytt jobb, ungar o läxor, flängande hit o dit. Tjockt i huvudet. Många järn i elden. Många bollar i luften. Ha ha, älskar de där uttrycken. Not.

1) Nytt jobb. Hur det känns? Jo det känns bra jävla skumt asså. Började ju i mitten av förra veckan och bara det att gå till jobbet på morgonen känns weird... att inte behöva gå ner o ta tuben mot Ropsten eller Mörby Centrum... att direkt från centralen gå upp i city och på fyra minuter vara på plats. SKUUUUMT!

Men gud va roligt det kommer att bli när allt sitter. Känner att jag hamnat rätt. Urhärliga kollegor, mycket humor, varmt och gemytligt... och uppgifterna i sig känns utmanande och spännande. Jag är dock IVRIG. Vill ju kunna ALLT!!!

2) Födelsedagsfirande. Förra helgen var det fullt hus här hemma. Syster m familj sov över. Mitt hjärta sov över. Söndagen innehöll familj- och släktbesök, tårta, paket och Ja må du leva-sång.

3) Helgen som var var barnfri. I fredags var jag o hjärtat hos mina gamla vänner på middag o övernattning. Det var mycket, mycket trevligt men vi var bra slitna i lördags... och en bit in på söndagen. Men det fick det vara värt :)

Här följer lite bilder.


Min bebis med äkta bebis-mössa.


Kusinmys.


Favoritmorbror o Fröken Mitten.


Minsta kussen.


Kusinmys.


Kalas för Lilla Hon.


Kalas för Lilla Hon.


Kalas för Lilla Hon.


Jag o min bebis.


Skolfotot för i år. Äldsta.


Skolfotot för i år. Fröken Mitten.


Och så här roligt kan man ha med äpplen. Åtminstone skrattade min granne. Gud va vi e mogna...


Nä. Nu skall jag lägga den tredje. Hon som fyller åtta (!!!!!!!) år imorgon. Gräns på det. Gräns på hur fort tiden går. Gräns, gräns, gräns!!!!


Äpplet faller inte långt...


... från trädet sägs det. Helt riktigt. Fast i det här fallet kanske man kan göra en twist på det uttrycket o säga "Trädet står inte långt från det fallna äpplet" :)

Min kloka och coola morsa läste ett inlägg i min blogg, kvistade iväg o köpte Rasmus Seebach's album och är nu helt såld.

Såklart. Vi har ju fantastisk smak i vår familj :)


Kära dagbok...


... idag är det torsdag och jag har haft en fin vecka hittills. Har varit "duktig" och tränat minst en gång om dagen vilket direkt känns resultatmässigt. Så underbart härligt!!!

I måndags blev det en timmes promme på morgonen och ett otroligt svettigt gympass efter jobbet.
I tisdags blev det en timmes promme på morgonen och en 7km's löparrunda på lunchen runt Djurgårdsviken.
Igår blev det en timmes promme på morgonen och inget mer.
Idag blev det ett monsterpass lunchtid på gymmet.

Igår kväll var jag på AW med jobbet. Gud vilka härliga människor!!!! Kommer sakna dem som FAAAAN när jag slutar. Som tur är står väl alla pubar o barer kvar så man kan dra några bärs även iframtiden. Man behöver ju inte jobba ihop för att dricka afterwork. Inte sant?

Ikväll blirre mer öl. Då är det branchfolk som sluter upp o minglar. Alltid trevligt. Jag lär inte stanna kvar så länge dock för tydligen skall mitt hjärta ta med mig ut på middag :)

Imorgon skall jag hem till landet igen. Hämta mina älsklingar. Åhhhh vad jag kommer krama dem! Mina vackra, söta, lena och vaniljdoftande flickor!!!! Mamma lääääängtar!

Fredagsmys.

På lördag kommer vi åka ner o storhandla till kalaset för Lilla Hon. Lördag eftermiddag/kväll kommer syrran med familj (JIIIIPPIIIIIIIIII) samt mitt hjärta (JIIIIPPIIIIIIIII). Det blir lördagsmys och eventuellt kakbakning för hela slanten :)

På söndag morgon drar mitt hjärta o min älsklingssvåger med son med Äldsta till fotbollscupen i Enköping. Då kommer jag o syrran o alla andra barn fixa inför kalaset! Baka tååååårta! Duuuuuka rosa!

På söndag eftermiddag kommer tjocka släkten (JIIIIIPPIIIIIIII) och grattar min lilla bebis. Det blir såååå trevligt!

Skall bli kul att låta hjärtat träffa alla han inte ännu träffat också :-P


Nästa vecka blir VÄLDIGT SPÄNNANDE!!!!

Nytt jobb! Nya arbetskamrater! Nytt nytt nytt!

Fast avskedet till mitt nuvarande jobb kommer såklart kännas aningens sorgligt... det är ju ändå tio år av mitt liv jag spenderat här. Men men.



/Fru P

RSS 2.0