Så var det klart :)


Den 24:e maj drar jag och Fröken Mitten hit! Zakynthos!

Om jag längtar? Mmmm, jo det skulle man kunna säga!!!!!!!

Tråkigt.


Det är väl fan att man inte kan bidra med annat än gnäll här känner jag :(

Förrförra veckan var Äldsta helt nere i hög feber, fleeeera dagar i sträck. Den här veckan var det Lilla Hons och Fröken Mittens tur.

FUCK.

Det är inga nådiga feberslängar de får heller. Lilla Hon har varit hemma sedan i onsdags. Fröken Mitten sedan i torsdags.

Fröken Mitten har idag varit feberfri så hon får gå imorgon. Lilla Hon får stanna hemma med mig imorgon också då hon idag haft feber. Dock inte så hög (tack o lov) längre men 38.5 är nog för att hon får stanna hemma imorgon även om hon är feberfri.

De säger väl att man skall vara feberfri minst en dag innan de skall komma tillbaka?!

Och för deras skull så kanske det är bäst/skönast så... men för en mamma som har ständig ångest för jobb o så blir det jävligt trist. A ja, barnen framför allt. Så är det ju bara.

Tur som FAAAAAAN att jag har typ världens bästa arbetsplats och världens bästa chef som säger "sätt alltid dina barn och familjen främst Fru P". Så jag får jobba hemma.

Men ni vet ju hur man är... man skäms liksom... dumheter egentligen... har man barn så har man ju. Jag har varit så bortskämd hittills, barnen har typ klarat sig från massor av dumma sjukdomar och jag har typ inte vabbat på flera år. Det kanske inte är mer än rätt att det är vår tur nu?!

Hur gick det med mina nyttiga och duktiga dagar då?

Jo tack, det gick bra... tills idag då jag totalt raserade allt jag byggde upp förra veckan. Semla, kanelbulle och så B & J framför Solsidan. Looooooser.

Skit samma. Gjort är gjort. Nya tag.

Nu ska jag njuta lite av nya serien på ettan... och jag tänkte samtidigt kolla runt och eventuellt boka resa!!!! I maj drar ju jag och Fröken Mitten till solen o värmen ihop.

Det finns ett ord för det - MAGI!

På återseende.


För min egen skull


Detta är inte for show off. Detta är bara för min egen skull! Behöver speca ner exakt vad jag fått gjort denna vecka... då jag befinner mig i en liten "kris". Fråga min älskade - han kan intyga att jag TJÖTAR om hur tjock jag tycker att jag blir från dag till dag. Hur osmaklig jag tycker jag ser ut i spegeln osv.


Jag vet, det verkar jävligt äckligt i många ögon då jag kanske uppfattas som smal och vältränad men man känner sig själv bäst och jag tycker faktiskt, hur korkat det än må låta, att jag flebbat till mig. Och det är inget roligt!

Försöker dock göra något åt det och denna vecka klappar jag mig själv på axeln!

Lördag - 1,5h morgonprom.
Söndag - 1h morgonprom.
Måndag - 1h morgonprom. Combatpass kväll.
Tisdag - 1h morgonprom. Gympass (löpning 30 min, rygg o mage 30 min)
Onsdag - 1h morgonprom. Gympass på lunchen väntar!

Imorgon blir det tyvärr ingen morgonprom... har frukostmöte med jobbet så det skiter sig. Blir ingen lunchträning heller då jag har utbildning. Och ingen kvällsträning heller så jag skall ut med jobbet.

På fredag morgon blir det med all sannolikhet inte heller något då jag kanske kommer hem sent torsdag kväll. Behöver ju sova lite också :) Det lär inte bli någon träning alls fredag då jag skall hämta barnen (= går tidigt från jobbet).

Lördag eller söndag kanske min älskade kan passa några barn medan jag springer *SMÖRAR*?

Sedan blir det stiltje på träningsfronten åtminstone till fredag nästa vecka. Fokar på barnen som sig alltid bör varannan vecka!

Sen blir det slit igen! Jobba mycket, träna mycket.

Ja, jag har ständig ångest för att jag inte kan ha kontinuerlig träning på schemat då jag varannan vecka har mina små änglar men det får det fan vara värt!

Det är dock tråkigt att gå omkring o vara missnöjd med sig själv! Alla vill väl vara nöjda?!

Nåväl. Jag har tak över huvudet, mat på bordet, friska barn. Jag borde vara jävligt nöjd.

"Jag borde vara jävligt nöjd" - det blir mitt nya mantra!

Liten uppdatering


Försöker mig på en liten uppdatering trots att det jag egentligen inte har någon tid över alls. Det är så tråkigt, för jag gillar ju att blogga och jag älskar ju när jag vet att det finns folk däreute i stugorna som läser och kommenterar.

Idag är det en sådan fredag ni vet. Lite ångestfyllt. Lite ledsamt. Lite trist. Sekunden efter att man lämnat av barnen på dagis och skola så saknar man dem oerhört.

Imorse när jag stod där i snöyran och tittade in i dagisfönstret där Lilla Hon stod och vinkade så knöt det sig ordentligt i magen. Usch! Ville bara springa in och hålla om henne och aldrig släppa taget. Lilla gumman, med alldeles flygigt och ostyrsligt hår, med det breda vita leendet, med den lilla och varma kroppen... Åhhhh.

Och samma sak med Fröken Mitten som fortfarande vill vinka. Får så mycket kärlek av henne. Hon är nog mammigast av alla tre. Slänger sig upp i min famn varje dag när jag hämtar och står varje morgon i fönstret och vinkar med sin lilla hand...

Äldsta är ju inte lika mammig. Inte mammig alls faktiskt. Hon är den där coola bruden som inte ens vill att man kommer in till rummet där de sitter - utan nickar lite kyligt åt en. Då nickar man tillbaka. Det betyder hej då...

... men igår kväll när jag lade henne så fick jag en BAMSEKRAM. Så där lite i förskott liksom... för kramas på skolan is a BIG no go. Då kan man lika gärna gå o dö. Typ.

Hur som helst så blir det här en bra helg/vecka ändå tror jag. Det är en massa kul som händer :)

Imorgon skall jag o kärleken åka o kolla in kök, kakel och golv. Sånt är väl ändå huuuuur trevligt som hels?! Och på kvällen skall vi möta upp vänner i stan, ta en drink, käka mat och sedan gå o se "Ljust & fräscht" som fru Lindström så vänligt bokat upp oss på gästlistan till :) Det blir magi!

Och i veckan som kommer skall vi ut på roligheter med jobbet. Looking forward. Älskar ju mitt jobb o alla som jobbar med mig. Det är en grupp alldeles fantastiska, härliga och genuint superfina människor.

I övrigt skall jag gå morgonpromenad VARJE morgon. Burn some. Och självklart har jag bokat upp massor av Combat-pass också och däremellan blirre löparskorna på.


Nu kör vi.
Äntligen triss-i-kärlek-fredag...


... eller ännu bättre egentligen; fyrtal i kärlek :) för Han kommer ju hit snart också :)

Nu är de hemma, alla mina underbara flickor. Äldsta är dock supersjuk :( och har för femte dagen i rad 39 graders feber. Helt utslagen. Vill inte äta. Vill inte dricka. Och vill ABSOLUT inte dricka flytande Ipren.

Jag har varit duktig och köpt både Alvedon (tabletter som smälter på tungan) och Ipren (flytande) eftersom det skall ha bäst effekt att varva dem. Men hon vägrar och jag fasar för snart då jag måste ge henne Ipren :( Vi kommer bli ovänner. Ovänner första dagen vi ses efter en heeeel låååång vecka utan dem.

Jag ÄLSKAR att vara mamma! Jag känner mig hel, stark och omsvärmad av kärlek. En underbar känsla. En obeskrivlig känsla är det att titta på dem (som jag gör i detta nu) och känna att de är MINA. Mina flickor! Jag är mamma! Jag är mamma till just DEM!

Tack gode Gud för att jag fick just dem!!!


Ikväll blirre hemlagade hamburgers. Sedan förstås Let's Dance (På Spåret får bli en Play-grej senare) och pop corn. Imorgon blirre potatisgratäng och fläskkotletter. En favorit. Och.... MEEELOOOODIIIIFESTIVAAALEEEN!!!

Är nästan överladdad redan.

Nu hoppas jag bara att Äldsta skall bli frisk för mitt arma mammahjärta fixar inte när de är sjuka. Det gör ont i hela min kropp och själ... och vi skall inte snacka om ORON! Den äter upp mig inifrån.

Snälla, snälla låt henne bli frisk nu.


Trevlig helg alla.

RSS 2.0