Imorgon är det vårt :)


Imorgon får vi nycklarna till vårt Bullerby-hus! Och på måndag kommer hantverkare och målare börja jobba i det! Och igår fick vi brev från Ballingslöv att köket var på väg!

Känns heeeeelt overkligt. Men självklart otroooooligt härligt, spännande och fantastiskt kul!



Fatta att vi snart flyttar in här!! Och fatta att det är vår och sommar på gång!! Fatta att mina flickor skall få springa omkring här o götta sig! FATTA!!



Fatta att vi kommer kunna slå upp dörrarna på morgnarna till detta! Fatta att vi bara behöver kliva rakt ut och ta ett morgonbad innan frukost! Fatta att vi kommer kunna sitta här på sommarkvällarna med varsin kall öl o njuta av tystnaden och fågelkvittret! FATTA!!

Fatta att vi på höst- och vinterkvällar framöver kommer kunna sitta i vår fina bastu och rensa porerna! Fatta att vi kommer kunna sitta framför vår braskamin med varsitt glas mustigt rödvin! Eller varför inte varsin Irish Coffée! Fatta att vi har skog och natur bara precis utanför dörren! FATTA!!


Ja, ni hajar att vi är uppspelta och laddade till tänderna!


Och som sagt, vilken människa skulle INTE uppskatta att få ha ett helt sprojlans nytt kök precis enligt ens egen smak och tycke?? Vi var båda helt eniga och detta är ritningarna från Ballingslöv...



Vitt, vitt, vitt! Handtagslöst! Och måttbeställd borstad rostfri köksbänk! Vilken dröm!! Det enda med dessa bilder som inte stämmer överens med kommande verkligheten är golvet. Vi har beställt ett svart gummigolv... med sådana där "ploppar" på, ni vet. I svart.



Ahhhhhhhh. Längtar! Vi har till och med valt nya vitvaror så allt blir preciiiiis som vi vill ha det :)


Imorgon kväll skall ungarna få besöka huset för första gången! De kommer alltså få upptäcka det FÖRE... och sedan EFTER när vi flyttar in! Skall bli grymt kul att få visa dem deras nya, framtida hem :)

Oj oj oj.

Oj oj oj.

Oj oj oj.


Life is goooooooood!


80-talsmagiiiiiiiiii!


Mår prima trots att det är överlämningsfredag. Bra morgon. Glada o harmoniska barn. Glad o harmonisk mamma. Skönt pendeltågssällskap (tack världens finaste granne för att du är du och för att du förgyller). Skönt flow på jobbet.

Och så sätter min kollega på fredagsmusiken nu efter lunch. Bara 80-talsdängor som får mitt adrenalin och dopamin att pumpa :)



Magi.

Vinden har vänt :)


Hey yo jag brinner för det här permanent. Aldrig för stunden naturligt bunden med kärlek som cement. Vi bygger från grunden på all skit som har hänt. Det är min tur nu. Vinden har vänt.


(Den där Petter, han kan skriva texter han!)


De senaste åren har sannerligen varit stundom väldigt mörka och dystra. Det är ett under att man ändå klarat av alla dippar, för de dippar som funnits var verkligen inga picnic-turer!! Värsta gyttjesimmet var ju för två år sedan då min Äldsta tjej låg på sjukhus, när farfar gick o kolade vippen och när vi försökte i samma jävla veva sälja ett hus i värsta krisen.

Jag såg ut som ett vandrande skelett och mådde skräp. Milt sagt.

Separationen som tog knäcken på mig. Flytten. Bråk o bajs med ex-kex o grusvägen. Och senare trassel med kärlekslivet (igen). Shit va man varit med om på så kort tid.

MEN!

Tänk att de där klyschorna är sanna!!! "Efter regn kommer sol" eller "Bakom de mörka molnen finns solen". Det stämmer ju, det är ju så!

Nu känns livet helt rättvist. Barnen är friska och välmående. Jag är frisk och välmående. Jag har ett skitroligt jobb. Jag älskar och känner mig älskad. Jag skall snart flytta till värsta huset... med värsta bastun... och med värsta poolen... och värsta tomten :)

Jag får vara med om så mycket roligt!! Har rest. Ska resa. Har köpt grejer. Både till mig själv o till mina fina. Jag känner mig rik. Både när det gäller plånbok och kärlek.


Vad mer kan man önska sig?



Det är bara två månader kvar tills jag o Fröken Mitten pyser iväg till grekön och där emellan skall jag flytta och hitta på massa kul. Nu på fredag skall jag o min stora kärlek på spa och därefter ta några kalla med en gammal vän med snubbe. I helgen skall vi beställa tapeter till barnens nya rum.

Kök är beställt. Golv är utvalt. Snickare o målare är bokade. Flyttstäd är bokat. Det är vår och solen skiner. Jag känner mig stark och frisk. Fick en spontanpresent av min stora kärlek så nu är löparrundorna ÄNNU roligare :)



Life is bloody good :)

Sjukt


I morse gjorde jag och en kollega något fult. Vi signade upp oss som en "gift kvinna, 34 år" på VictoriaMilan.se bara för att se om det är så sjukt som vi befarade...


... och svaret är JA. Innan lunch hade vi fått 72 meddelanden och typ lika många sk "flirtar". De flesta av snubbarnas meddelenade var OBSCENA och direkt übersnuskiga. Man blir generad, frustrerad och riktigt äcklad. Samtidigt tycker jag synd om dessa gifta olyckliga män.

De är så kärleks- och sextörstiga att man inte kan tro att det är sant. Flera är lite mildare i sin ton men lika många går direkt på sak... ett mail hade exempelvis subject "Vill du knulla med en kåt med morgonstånd?". En annan målade upp en hel novell som började "tänk att du sitter där på knä, endast iklädd en tunt skirt nattlinne..." osv (tänker inte gå in på detaljer för jag klarar typ inte av det).

Jag som inte är det minsta pryd klarar liksom knappt av det.

Det är så sjuuuuuuukt.


Otäckt att gifta män (och självklart kvinnor) inte tvekar en sekund att skaffa en affär vid sidan om sin egen relation. Otäckt att de är så MÅNGA också. Och att de är så DESPERATA.



Håll i era gubbar, tjejer.

Sorg i hjärtat



När jag var liten förortstös så var jag ändlöst förälskad i två killar. Jag drömde om dem dag som natt. Jag t om ljög för mina kompisar om att jag var tillsammans med dem. Att de bodde grannar med mormor o gungade mig på somrarna... osv.


Den ena killen var självklart Rasmus. Dvs Erik Lindgren.

Den andra killen var André. André Gjörling. Åh vad kär jag var. Han förtrollade nog inte bara mig, många småtjejer i min dåvarande ålder var garanterat förälskade också. Man satt liksom BÄNKAD på varje lov och tittade både på Toffelhjältarna och Solstollarna. De stunderna var HELIGA.

Igår morse fick man höra att André gått bort. Plötsligt. POFF. Killen hade bara blivit 40 år och kolade vippen i hjärtsvikt. Så fruktansvärt sorgligt och hemskt. Sambo o son hade han också :(





För ett par år sedan när vi var på väg till Maiden-konserten på Stadion så var vi på en pub i Vasastan och i toalettkön stod han bakom mig. Jag kände såklart att vi kände varandra så jag började fråga ut honom "är du från Märsta?"... "har du jobbat på DHL?" osv. Hans svar var hela tiden "näääääe?".

Så när jag kissade slog det mig. DET ÄR JU ANDRÉ FRÅN TOFFELHJÄLTARNA!!!!!! Jag knipsade av strålen, torkade mig med blixtens hastighet o sprang ut.

"TOFFELHJÄLTARNA!!!!" Han log och gjorde tummarna upp.





Han var så jävla fin. Såååå snygg och såååå härlig på alla sätt. Nu finns han inte mer :(

Stackars familj. Stackars oss.

Magi


Aaa att helgen som var var magisk är det väl ingen som undgått? Tänkte bjuda på några bilder här hur som helst.



Genrepet i fredags blev kanon. Precis som vi tänkt. Perfekta platser. Glada och förväntansfulla barn!


Ja, ni ser ju själva hur bra vi satt!

Småtjejerna dansade o sjöng till Linda och Saade. Stortjejerna satt och dumlog till Danny :) Men den här stortjejen (läs jag) flippade totalt när Swingfly lirade. Jag fick tokspel o Äldsta drog i min ärm flera gånger o tyckte jag var piiiiiinsam :)


Här sitter Äldsta heeeelt paralyserad av hennes favorit - Varga. Det var vackert att se (även om mamman tycker låten suger).

Fredagen blev sen. Vi stupade i säng, jag o Äldsta. Lyxigt att få umgås så där på tu man hand. Äta lugn frukost ihop o bara vara. Lämnade henne hos sin pappa lördag fm.

Stora älsklingen kom o hämtade mig o vi begav oss till stan. Där mötte jag upp syrran på centralstationen o vi gick en runda på stan i den sköna vårsolen...


... tog en kaffe o bara snackade skit.

Sedan hem till lägenheten o piffa! Taxi till Globen o in i logen.


Detta var vår utsikt. I logen fanns även, förutom självaste Loreen o alla andra, en storbildsskärm och högtalare. Så vi var liksom som i ett vardagsrum mitt i Globen. Hyfsat majjigt.


Fantastisk mat. Hamburgare o bärs i stora mängder. Mer behövs ju inte :)


Jag o lillasyster utanför Globen.

Vi är hyfsat nöjda allihopa med resultatet. Saade kan ju göra succé?

Vi sket i efterfesten o åkte istället hem o spelade musik. Vi har alla fått dille på country så det blev temat :)
Vi har beslutat att jag o A skall ha en stor, fläskig countryfest i sommar! Barbecue o hela skiten :)

Vi sov ut och på söndag morgon/fm gick jag och syrran en repa i parken.


Klart Norrköping-jäntan skall få se sessans och prinsens slott :)

Efter en monsterfrulle o lite dusch så skjutsade A oss till Cirkus där vi fick njuta av Skäringer i 2,5 timmar!




En magihelg mao!

Fokus KONTROLL


Tog ett beslut för en stund sedan när jag gick på damernas. Man kan ju faktiskt komma på ett o annat när man sitter där och kissar :)

Jag sover ju som ett as nu för tiden. Sover typ inte alls. Har extrema sömnrubbningar och det tar kol på mig känner jag. Förstår ju att detta beror på allt som snurrar runt i mitt lilla huvud. Det är liksom ständig ångest och ständig oro. Det kryllar av "jag måste...", "om jag skulle..." och "jag borde..." hela jävla tiden.

Självklart är barnen de jag har mest ångest och oro över. Jämt o ständigt. Men så självklart också jobbet. Man ligger liksom och funderar över vad man skall göra, vad man borde ha gjort osv. Detta är såklart helt normalt och jag är inte ensam om detta. Det vet jag säkert.

En stor annan ångest är träning. Börjar inse att jag ser på det på ett osunt sätt! Kan bli lite rädd för mig själv ibland. Jag är ju ALDRIG NÖJD!!!!

Så... det stora beslutet jag tog för en stund sedan är att jag inte skall boka upp VARENDA JÄVLA DAG med träning. Det är ju helt sjukt. Så fort jag lämnar ifrån mig mina hjärtan så kryper den där känslan upp... "Nu jävlar skall jag träääääna".

Nu har jag bestämt att jag skall boka upp tre dagar i veckan. That's it! Inte mer. Inte mindre. Jag skall bestämma mig för tre dagar då jag skall träna och sedan kan det bli en o annan bonusjogg eller bonuspromenad på helgen. Men dessa får komma bara om jag orkar, vill och kan. INGEN ÅNGEST!

Så, ikväll skall jag bestämma mig för vilka dagar det blir. Och det blir ALDRIG MER någon lunchträning. Faktiskt. Det är för stressigt och man slänger i sig maten efteråt. Inte bra.

Sorry min bästa lunchträningskompis N. Vi får ta't efter jobbet de dagar du kan hänga på :)



Skäringer avslutade igår sin show med en sång som handlade om att man väljer vem man skall vara. Hur man skall vara. Det är så jävla sant...

... vill jag vara en stressad, sur och hysterisk människa? Nej.
... vill jag att min tillfredsställelse skall byggas på att jag tränar JÄMT? Nej.

Nu får det väl vara nog, va?!

Gräns säger jag nu.


Bollplank


Äldsta leker just nu med två andra tjejer. De är två stycken alldeles LJUVLIGA flickor, båda två. Jag gillar dem som fan och de är skötsamma, artiga, söta och fina flickor vilket påverkar Äldsta på ett mycket positivt sätt.


De har gått förvånandsvärt bra för dessa tre att leka ihop. Det har aldrig varit några problem... vilket ju är ovanligt kan man tycka... jag menar, man har ju själv varit liten tjej och man vet ju att ojämnt antal tjejer brukar vara lika med problem.

Så i veckan uppstod något.

Äldsta berättade att en av tjejerna varit ledsen och att hon ville ringa upp o kolla läget. Klart hon fick. Sedan fick jag ett mess från flickans mamma:

"Vad är det som händer? Varför gråter min flicka?"

Jag svarade att jag inte hade en aning men att det är ju så här det är liksom...

Igår em när jag hämtade så mötte jag mamman (som jag tycker mycket om) som glatt sa att det snabbt gick över, att det lilla "problemet" inte längre var ett problem utan att nu var allt frid o fröjd.

"Ja, det lär väl inte vara första o sista gången det uppstår lite gruff" sa jag.

Då svarar hon "för X är det faktiskt första gången".


Det där har etsat sig fast i min skalle.

Vad menade hon med det? Att vadå, det är minsann inget fel på hennes dotter - bara på alla andra - eftersom hon aaaaaaldrig tidigare hamnat i dispyter.


Irriterar jag mig i onödan?

Tre dagars total magi!


Att lämna ifrån mig ungarna på fredagar är det värsta jag vet. Det brukar jag ju tjöta om, om inte här så hela tiden på Facebook. Det skär i hjärtat och magen knyter sig.

Imorgon är dock en annorlunda fredag :)

Jag får behålla Äldsta och vi skall tillsammans med hennes kompis o mamma till Globen för att kolla på genrepet! Värsta tjejkvällen mao. Skall bli såååå majjigt och Äldsta ser såklart fram emot det mer än självaste julafton :)

Hon har t om köpt nya kläder som hon skall ha just för detta tillfälle :)

Sedan får hon sova hos mig och lämnas till pappan lördag förmiddag. Då får jag även tillfället att pussa extra på mina två yngsta :) BONUS!

Så på lördag då rå... då kommer ju syrran in till stan!!!! Det skall bli så himla, himla underbart... och vet ni vad vi skall göra? Johoooooo rååååååå - vi skall till Globen o kolla på RIKTIGA finalen!!! A som varit så underbar o fixat biljetter både till fredagen o lördagen skall med på lördag kväll också!

TACK ÄLSKLING!

Syrran skrek sönder mitt öra igår när jag ringde o berättade :)

Så sover hon över i stan och på söndag - nä men då skall vi två gå på Mia Skäringer.


TRE DAGARS TOTAL MAGI!!!!

En "snabb" genomgång...


... av hur mina veckor sett ut lite bakåt i tiden. Självklart med bilder!

Tar jobbet först. Har som sagt hamnat på ett av de ballaste ställena i stan. Inte bara geografiskt och ur kontorssynpunkt sett, utan har ett superroligt jobb med människor runt omkring mig som är helt fantastiska!


Ja o mina utsiktsbilder. Kan bara inte låta bli...


... ty de är helt magiska! Förstå va härligt att ha väggarna "tapetserade" med utsikt från alla håll över vår stad.


Dags för vår sk "sunkmiddag" där jag o en kollega började kvällen med musikquiz...


... där vinnande laget vann champagne o det förlorade laget fick stå ut med "bonken"!


"Bonken" går ut på att man får ligga ner med hjälm på huvudet. Man får hjälp med att hälla i sig sprit och sedan är det någon vänlig själ som tar tag i ens huvud och vid självaste "bonken" så sväljer man utan ansträngning det man hade i munnen.

Gräns?


Självklart lite Rockband!


Sedan middag o massor av alkohol på en sunkig restaurang. Denna gång valde vi ett polskt hak... där vi nästan blev utslängda :-P


Aliens.


Tittut.

Sen kommer vi till ett av mina absoluta favoritämnen. PRYLAR!

Ingen har väl missat att jag äntligen blivit ägare av en iPad? Trodde ALDRIG jag skulle bli en padda-nörd men nu är jag en. På riktigt. Är helt kär i den där lilla platta saken.


Se vilken vacker sak...


... och fler i familjen kan även glädjas :)

Sen har jag, som inte heller gått obemärkt förbi kanske, gått o skaffat mig ett par DRÖMSKOR också :) Slängde ut en bild på dem här i bloggen för ett tag sedan som något jag jättegärna ville ha. Nu är jag ägare av ett par.

JIHOOOOOO!


Förstår ni hur lycklig jag är???!!!

Och så unnade jag mig nya gymskor som jag bara älskar! Helt grymma skor!


Spanade in dem i affären för några veckor sedan...


... och VIPS var de mina :)

Plötsligt en dag fick jag en fin present av min A också. En uuuuunderbar storrutig skjorta från G-star. Helt lovely att ha på sig - och så snygg :)

Dessutom har jag shoppat till mig ett par chinos också - vilket jag aaaaaldrig trodde om mig själv. Men de satt som en smäck och fördelen med sådana brallor är att man kan ha dem till kängor, till sneakers eller t om till pumps om man så vill. GILLAR!

Nu till nästa ämne. Friends. Har turen att ha många fina vänner omkring mig. Det är inte ofta man ses, men när man gört så är det magi. Här följer lite bilder från dejter som varit sista tiden.

Magikväll med P-dogg o Mr Synth!

Först lite rock-bowling på sööööder...


... sedan världens godaste sushi-middag på Bauer. Religiös smakupplevelse!


En enkel fördrink samt förrätt.


Och så DEN sushin! Jesus Kristus.

Vi avslutade kvällen hemma hos dem och spelade spel, drack kaffe o avec o hade det trevligt.

En annan kväll jag sent kommer glömma var när vi tillsammans med Tolstoy o Vedder gjorde "Ljust o Fräscht". Min älskade vän, fru Lindström, fixade biljetter o showen var MAKALÖST BRA! Inte helt otippat.

Vi startade med att ses på Anglais där vi drack gott. Jag har fått dille på Jäger så det blev det en del av :)


Helt normala, vuxna människor på Anglais.


Tolstoy o A på fulkinesen.


Jag o Vedder på fulkinesen.


På Berns i väntan på att showen skall börja. Rutigt och cardigan verkar vara det svarta?


Efter showen hamnade vi på Grodan där den bästa DJ:n jag varit med om spelade. Det var också här vi började att flippa lite :)


Man lärde sig på showen att lime är det som gäller... i inredningstidningarna kan det i bilderna svepa förbi en kvinna med ett fat lime.


Jag o Vedder.


A o jag.


På något märkligt sätt lyckades vi få tag i maskeringstejp och våra plastikkirurgidrömmar började skapas...

Ja, det är så vi fungerar i vår lilla flock. Flipp är bättre än flopp iaf. Eller hur?

Kvällen avslutades på East. Dagen efter var ett enda stort TÖCKEN! Men det fick det vara värt :)


Till sist vill jag slänga ut lite bilder på mina älsklingar. Mina små flickor som är det bästa i världen! Utan dem vore jag ingenting! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR


Fröken Mitten på fotbollsträning.


Fröken Mitten dribblar.


Äldsta på fotbollsträning.


Sleaping beuty Fröken Mitten.


Sleeping beauty Lilla Hon.


Sleeping beauty Äldsta.


Kan säga att de hoppade av glädje när de fick varsit fan-kort av Lumholdtskan :)


En helt vanlig lördag kväll.


Äldsta o A gör världens godaste blåbärs-marängsviss inför Melodifestivalen.


VOILA!


Lite bullbak. Fröken Mitten o Lilla Hon.


Och lite kakbak. Äldsta o kompisen.

Nu stundar en bra vecka. Den har väl startat sisådär, är ju hemma idag. Jag o Äldsta. Feber o snoriga. WHAT THE FUCK? Vi som aldrig är sjuka liksom... nä nu skall vi åka på't hela jävla tiden. MORR!

Hur som helst, på fredag skall jag, Äldsta, Äldstas kompis (se fotot ovan) samt hennes mamma dra till Globen o kolla in genrepet :) Det blir så kul!!

På lördag när jag dumpat min fina flicka hos hennes pappa skall jag möta upp lillasyster i stan som vi skall göra! Strosa, shoppa, fika, ta ett glas vin etc etc. Sedan drar vi till A's lägenhet o käkar middag samt tittar på FINALEN!

Heja Swingfly! Heja Danny! Heja The Moniker!

Och på söndag, mina vänder, då skall jag o syrran ÄNTLIGEN få kolla på Mia Skäringer! Som jag längtat!

 

Ha det bra.


Melodifestivalen 2011


Ja alla som känner mig vet ju att jag är ett Melodifestival-freak och detta år går till historien tror jag. Jag är helt besatt och tycker årets bidrag är något i hästväg jämfört med tidigare år.


Det finns självklart några skitlåtar men det tillhör ju. De måste ju fylla ut med sådana också :)

Nu inför andra chansen och finalen så har jag, utan överdrift, lyssnat på bidraget om och om igen. Och jag står fast vid vad jag sagt från första början när jag lyssnat på dem att flera av dem som åkt ut förtjänar finalplats bättre än andra!

Det är t ex pajasvarning att Sanna Nielsen fått finalplats. Den låten, trots att jag lyssnat många många gånger för att ge den en chans, är en stor enda GÄSP. Så trist, så trist. Här skulle istället The Moniker fått en finalplats! Så är det bara. Och man skulle ha skickat Christian Waltz till Andra chansen... för den låten förtjänar en andra chans. En mycket behaglig låt som jag gillar hårt.

Och The Playtones? Nej, den är inte rolig asså. Även om jag gillar den typen av musik som t ex The Baseballs... den här låten håller inte måttet och förtjänar INTE en finalplats. Hur kunde Sebastian bli utslagen??? DET = SKANDAL! Men hallå liksom, låten är medryckande direkt från början! Fantastisk! Och hur I HELVETE kunde Sara Varga skickas till en andra chans? Det är pinsamt och fruktansvärt. Jag har även givit den många chanser men det är sååååååååå tråkigt och trist att klockorna stannar! Istället skulle man ha skickat Linda Sundblad eller Sara Lumholdt och neeeej det är inte för att jag jobbar med Sara jag tycker så... låten är jävligt bra! Hon sjöng surt, det gjorde hon, men shit vilken bra låt!

Sen kommer vi till Linda fucking Bengtzing. Jag är så trööööt på na! Låten, visst den är ju glad o trevlig kanske men... HAR VI HÖRT DEN FÖRUT? Svar: ja. Hon kan väl åka omkring på Diggiloo-turné o dampa men that is it. Att hon kom till final direkt är för mig helt sjukt. Totalt sinnessjukt. Nicke Borg, mmmm den låten växer och blir bättre för varje gång man lyssnar men var den värd en finalplats? Öhh, nej. Här skulle man ha skickat Melody Club med en låt som smakar jävligt gott! Man kan inte sitta still! Älskar!!! Anders Fernette hade också förtjänat en finalplats men istället åkte han ut?????!!!! What the fuck? Sammetslen röst, tonsäker som få, sockersöt och charmant och låten är så där mullig från början till slut!

På lördag är det dags för Andra Chansen!



Svåååårt! Jag gillar typ alla låtar utom Sara Vargas. Pernilla Anderssons låt är gullig men trist att ha med i sådana här sammanhang så jag hoppas ingen av dem går vidare. Det gör de inte heller, det är jag nästan hundra på.

Jag vill se The Moniker i final. Absolut. Men sen står det mellan Love Generation, Jenny Silver eller Loreen. Hoppas och tror jag. Linda Pritchards ballad är ju fantastiskt fin men... nä de andra jag just nämnde är bättre!

Shirley's angels är bra också - men allvarligt? Tre "gamla" damer i glitter-BH som försöker vara så porriga som möjligt till en låt som inte är tillräckligt medryckande.


Vinnare av hela skiten då? SWINGFLY... inte ett tvivel har jag om den saken! Får se om jag har rätt :)
Den låten är så jävla asbra att det faktiskt var länge sedan jag hörde en sån bra låt i sammanhanget.

Från sekund ett vill man hoppa o studsa! Refrängen är FANTASTISK med Idol-Christopher, alla ungar går o sjunger på den för den är sååååå lätt att få på skallen.

Låten är en skön mix av Teddybears- och Infinite Mass-influenser... I LLLLLIKE.


* boom chiki boom chiki boom boom boom *

RSS 2.0