PAJASVARNINGOm det hade funnits bloggar, Facebook och andra sociala medier när jag var ung, så som det ser ut idag - hade jag då tagit bilder på mig själv med plutande mun, urringat och lagt ut? Hade jag då videobloggat och fnissat fram banala ämnen med bebisröst samtidigt som jag slängde med mitt hår?

Hope the fuck not.

Kommentarer
Postat av: Tolstoy

Visst är det pajasvarning?!

Lova mig att du håller mediakoll på dina prinsessor framöver!!

Här har vi renoverings-SM, målare och plattsättare på en gång. Härligt med hantverkare som arbetar hemma hos en under tiden man är på jobbet! Love it!!

Puss

2011-11-24 @ 21:23:52
Postat av: Fisen

Kan bara hålla med dig! För min egen del så avskyr jag "fotomodellsbilderna" från typ "leka modell för en dag" men älskar min egen bild där jag slänger med mitt svarta långa hår och skrattar till lite ospontant :-)

Kram och trevlig helg!

2011-11-25 @ 09:03:04
Postat av: Alexandra

Jag spyr på allt det du nämner i det här sammanhanget, skäms kudden fram!!! Ännu mer pinsamt när bloggare, modell äldre hakar på och beter sig lika hjärndött och pinsamt! I dom fallen blir det mer åt det patetiska hållet! Sök bekräftelse på annat håll, tack!!!

Är säker på att du inte gjort bort dig i blogg om det funnits när du var yngre, du har mer innanför pannbenet än så, darling!Puss och ha en bra helg!

Alexandra2011-11-25 @ 11:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0