Sommar.


Så var det sommar igen då. Till allas lycka. Nu kan det väl för fan inte vara någon som gnäller? Solen skiner, det är varmt och förmodligen blir det en fin midsommar.


Jag tror vad jag vill på det faktiskt. Midsommar förknippar jag med regn, blåst och kyla. Fast när jag tänker på det så var nog förra året helt okej?! Tror inte det regnade, inte i Värmlandsskogarna iaf.

Idag drar vi iväg igen. Mot Värmland och morsan. Ett av få tillfällen på året då man får hänga med mamma, syrran o alla andra intensivt. Kvalitativt. Ingen stress. Bara hänga.

Det blir fullt ös med alla barnen (totalt blir det åtta småttingar). Det blir till att kika på när de där med ena-benet-i-graven dansar schottis till dragspelsmusik och falsksång. När samma gäng reser midsommarstången (man är lika nervös varje år då man tror att de skall tappa greppet o låta stången falla över folk) och så får man själv hoppa runt o dansa till "Små grodorna". Det blir sockervaddsköer. Glassköer.

Midsommar är himla charmigt tycker jag. Bra tradition. Den skall vi behålla!

Det magiska med denna midsommar är att vi åker därifrån med syrran o hennes familj. De skall bo hos oss i en hel vecka och det ser vi alla fram emot som bara den!

Blir det soliga dagar hänger vi här hemma, badar o solar, grillar korv o käkar glass. Vattenkrig.

Blir det bajs-dagar så åker vi iväg på utflykter. Junibacken. Furuvik. Eskilstuna Zoo. Bus & Lek. Typ.

Hur det än blir, blir det kanon.


JAG ÖNSKAR ER ALLA EN FIN MIDSOMMAR - hoppas vi hörs snart igen!


RSS 2.0