F*ck off, jävla bondkärring!

Det jag skall skriva om idag hände egentligen för flera dagar sedan och jag har verkligen tänkt glömma bort allting och inte bry mig men JAG KAN INTE!!! Jag har gått o tänkt på detta sedan i fredags då det hände och ju mer jag tänker på det samt hur mer jag pratar med andra om det makabra som hände så blir jag ÄNNU MER UPPRÖRD och nackhåren riktigt reser sig.

I fredags sket jag i träningen. Hade lurat hem gubben för att just kunna åka o pumpa men så när han väl kom hem så tänkte jag att - nääää det är fredag o jag vill mysa med familjen. Dessutom skulle ju Äldsta o gubben åka till Götet dagen efter så jag ville verkligen bara UMGÅS o MYSA.

Åkte istället ner till ICA för att köpa gott. Laddade upp med potatisskruvar, cashewnötter, Texas Pecan o godis. När jag går där mitt i affären så hör jag "NÄ MEN ÄR DET SANT????!!!!!!". En kvinna kastar sig fram o ställer sig framför mig med sin kundvagn. Det visar sig vara en kärring jag träffat två ggr i mitt liv (en gång på ett bröllop, en gång på en 30-årsskiva) och hon fortsätter "EN FJÄRDE????!!!!!" varpå jag blir alldeles ställd, tittar ner på min mage och säger "va? ser det ut som det eller?". Här räknar jag med ett "NÄ MEN GUUUUUD DET VAR INTE ALLS DET JAG MENADE" men den fula fan säger "JA FAKTISKT!!" med gäll röst.

WHAT?

Tänk er nu att hela affären tystnade. Allt domnade bort. Det var bara jag i hela affären. Spotlight bara på mig. Allt annat tonades ner o blev svart. Där stod jag. Alldeles förstörd. Alldeles vettskrämd. Vad fan hände liksom???

"Nej VERKLIGEN INTE" fortsätter jag. Vet ni vad den fula jävla pageuppklippta översminkade apan säger? Inte är det FÖRLÅT eller OJ DÅ GUD FÖRLÅT SÅ MYCKET eller HA HA NÄ NU SER JAG JU - DET VAR DIN TRÖJA SOM PUTADE UT LITE. Nääääää. Hon fortsätter att trampa på mig och hämtar stora saltkaret, öppnar locket och HÄLLER salt i mina sår. Säger "Ja men det ser faktist ut så. Fast nu får man väl skämmas..."

Väl? Väl?? VÄL?????

Är du dum i hela huvudet dit jävla äckel. Klart så in i helvete att du skall skämmas ditt jävla gristryne.

Hon förstörde hela min helg. Fredagkvällen. Lördagen. Söndagen och.. ja ta mig fan hela veckan. Hela mitt självförtroende är i BOTTEN.

Visst, jag vet att jag har en mage att jobba bort. Va fan jag har ju fött tre ungar MEN jag lovar o svär att jag inte i min vildaste kunde jag NÅGONSIN tro att någon på jordklotet kunde tro att jag var GRAVID!!! Va fan, med kläder på så ser magen nästan platt ut... inbillar jag mig...

Självklart har jag efter denna incident gjort lite research. Frågat de ärligaste jag känner och samtliga undrar vad det var för fel på den där kärringen.

HÄMNDEN ÄR SÅ JÄVLA LJUV KAN JAG SÄGA!!!

Nästa gång jag ser henne skall jag säga "nämen... inte kan jag minnas att du var så gråhårig sist vi sågs".

Vet ni. Hon heter dessutom ÅSA. Ett av de värsta namnen jag vet. Jag känner faktiskt bara EN Åsa som är bra. Resten av Åsorna jag träffat är skräp. När jag växte upp så fanns det en sån där loppfamilj (alla kände väl till en sån familj?) med smutsiga ungar o alkoholiserade föräldrar. En av de hundra ungarna var just en Åsa. Den fulaste av dem. Hade även en kompis i plugget med det namnet som visade sig vara ett dumhuvud.

Och så heter en av ni-vet-vem just Åsa också.

Och så den här jävla gorillan.


Uuuuuhhhhhh.

Så där ja. Nu fick jag ur mig lite skit. Skönt.

Hoppas ni andra mår prima.

På återseende.

Ja herrejävlar!

Usch, det kommer att ta tid att vänja sig vid den här bloggen. Vid det här utseendet. Vid det här nya o läskiga.
Jag är ju som en 40-talist vet ni ju - lite skraj för förnyelser o utmaningar. Gillar det trygga o lugna.

Nåja, så snart jag får fnurr på detta så blir det skitbra. Säkert. Men hur fan gör man sidan mer personlig? Jag vill ju ladda upp foton o ha statiskt över bloggen. Precis som på förra stället. Hm. Men men, får glutta runt lite...

Nu till dagens inlägg!!

Fan hörni. Det var ju hundra år sedan jag listade! Jihoooooo! Jag ÄLSKAR ju listor. När det tagit så lång tid så får man faktiskt köra ett par listor igen. Eller hur? Ett tag var det ju HYSTERI bland oss, precis ALLA gjorde ju listor. Men nu har det varit dött ett tag. Så nu jävlar. Här kommer ett par :)

FRU P LISTAR...

... de 5 vackraste kvinnorna just nu:

1) Gwen. Fy fan är ordet. Fy fan vad SNYGG hon äääääär!


2) Charlize Theron. Overkligt vacker.


3) Ashley Judd. Måste äta upp henne. 


4) Sarah Wayne Callies. Naturlig o bedårande.


5) Izabella Scorupcu. Fattar inte hur man kan se så bra ut.



... de 5 vackraste männen just nu:

1) Jude Law. Givet.


2) Justin Timberlake. IIiiiiiihhhhh när han rör sig asså...


3) Roque Santa Cruz. Han är inte bara gudomligt vacker - han har ju fotbollsben också!


4) Eric Winter. En bubblare för mig. Han GÖR hela serien Våra Bästa År just nu kan jag säga :)


5) Matthew McConaughey. Trots att jag börjar bli less på att se honom överallt med bar överkropp så håller han!



Så skulle jag vilja hålla på med att göra listor hela natten lång men Pussycat Dolls på trean gäller nu (ja jag vet att jag är en patetiskt jävel som tittar på sånt skit men ändå) så jag måste pysa.

Hörs. 

Iiiiiiiihhhhhhh - premiär!!!

Så har man gått o skaffat sig en NY och FRÄSCH blogg! Av naturliga själ har jag konverterat o hamnat här.
Det känns bra än så länge men nu måste jag lära mig hur denna fungerar. Vet inte alls hur det kommer att se ut. Spännande! Hoppas ni, mina kära bloggvänner, hänger med mig här också!


Dagen har gått i shoppingens tecken. Jag, Jama o Weasel (lillasyster) har varit i Kista Galleria o spenderat lite pengar. Har jag köpt något till mig själv? NÄÄÄÄÄÄÄ det finns ju inte nu för tiden. Den dryga tusenlappen som denna dag kostat oss fick gå till barndojjor o barnkläder. När det gäller skor så är vi lite märkessnobbar. Det måste vara bra grejer! Idag inhandlades PAX-sandaler till Äldsta o Fröken Mitten. Gympaskor har de redan, i år är det Nike o Reebok. O så har Lilla Hon ett par pyttesmå Adidaspjuck. Hur som helst, den första affären vi gick in på var Po.P och POFF så gick 400 spänn direkt. Sommartoppar o linnen till de små. Skall försöka mig på att slänga in en bild på två av tjejerna här med nyinköpta linnen på... får se om jag lyckas.



Efter en smarrig lurre o en snabb kaffe så var det dags att kvista hemåt igen för att hämta på dagis.
ATT MAN ALLTID MÅSTE STREEEEESSSSAAAAAA!!!!!! Så jävla drygt när man har så trevligt. Nåja.

Eftermiddagen har varit lätt hysterisk som vanligt. Trötta ungar = gnälliga ungar. Så är det bara.
Jag har dock känt (stavas det verkligen med ett n?) mig stark idag så det har gått bra!

Imorgon skall jag på en grej med jobbet :) Gubben skall "jobba hemifrån" o jag säger bara LLLLLYCKA TILL.
Det där med att "jobba" skall bli intressant...

Nu skall jag lära mig lite mer om min blogg. Måste ju försöka göra den så snygg som möjligt.

På återseende y'all.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0