Näe va fan...

... pallar inte att sitta o klura på någon klämkäck rubrik. Skiter i rubriken helt enkelt. Det här inlägget går inte att döpa heller för jag har verkligen ingenting att skriva om. Bara en massa blaj liksom.

Onsdag. MItt i veckan. Hur mår jag idag då? Jo vars, frustrationen från senaste finns kvar. Jag är så jävla FÖRBANNAD över klockan fortfarande! Satans människa. Wazzzzzzzzup??????? Hur står det till där uppe i kolan? Jävla as, om du bara visste hur mycket den betydde för mig.

1) Den köptes av ärvda pengar (efter morfar).
2) Den var så in i helvetes snygg (var grymt stolt över den).
3) Modellen har utgått o finns därmed inte kvar i någon butik här i Svedala

Far åt helvete.

Igår kväll beställde jeppe en ny åt mig. Från staterna då den inte går att få tag i här hemma. Så jag får iaf snart bära en likadan klocka MEN klumpen i magen kvarstår ändå. Någon snål jävel går omkring med min darling på armen.

Hoppas du blir överkörd av en buss eller nå't.

Mer då... nä men det är allmänt helt okej. Jeppe är i Köpenhamn o är i skrivande stund på väg ut för att köpa vurre (pratade precis med honom i telefonen).

För mig stundar Bonde söker fru samt lite mer surfa. Fröken MItten o Lilla Hon sover. Äldsta sover över hos en kompis (miiiiiiii va gulligt, de är ju så smååååå!). Så vi är bara tre av fem hemma. Skumt.

Vill till sist bara hylla CAROLINA GYNNING. Lyssnar på hennes bok EGO och tjejen är så jävla cool. Me love.
Vilken bra förebild hon är ändå (förutom alla droger, sexäventyr, inplantat osv). Hon står ju med båda fötterna på jorden, gör som hon vill utan att bry sig om vad andra tycker o tänker. Hon går sin egen väg. Kör sitt race. Skönt.
Skön tjej.

Gud vilket otroligt trist inlägg. Sorry för det.
Återkommer en annan gång.

Hörs.

Fittskit.

Mm, det är en sån dag idag serni. Fittskit är ordet. Det är så jävla pissigt att jag inte finner ord...

Regnet öser ner. Håret krullar sig o jag går omkring o ser ut som clownen jävla Manne. Tränar på lunchen o va fan händer? Jo nån jävel SNOR MIN FINA KLOCKA!!!!!!! Ni vet, den jag är så jävla stolt o lycklig över. Mitt assnygga Diesel herrur!!! What the fuck.

Jävla subba. Skaffa ett jobb o köp en egen klocka för i helvete.

Har gjort en polisanmälan samt beställt en ny på affären i Örebro där jag köpte den.
Jag är så ledsen. Tycker synd om MIN klocka som måste sitta på en tjuvs arm...

Så berättar jeppe att dagisfröken idag meddelat så fint att Äldsta sagt "mamma o pappa är jämt så arga på mig - jag vill att DU skall vara min mamma istället". *Gråter förtvivlat*

Förstår ni hur det hugger till i hjärtat?

Jag måste skärpa mig. Mitt tålamod är verkligen inte det bästa o trots att Äldsta befinner sig mitt inne i de lilla tonåren så måste jag tänka på mitt humör o mina utskällningar. Jag skall fan visa lillan att jag VISST är en bra mamma!!! Inte skall hon gå o önska att jag vore någon annan.

Så jävla hemskt allting.

Ångest, ångest, ångest. O så lite ångest.

Hoppas på trevligare fortsättning på denna vecka.

Jobb. Jobb. Fest. Fest. Jobb. Fest. Jobb igen.

Så har senaste tiden sett ut för Fru P. Det är därför jag inte kunnat skriva nya inlägg eller hälsat på hos alla mina fina bloggisar. Sorry. Hoppas jag är förlåten och inte helt glömd där ute...

Fy fan vilken konstig period detta har varit i mitt liv. Helt hysteriskt rolig men också helt hysteriskt hemsk - på samma gång. Det roliga är att jag gjort roliga saker, Finland, bastuflotte, tjejmiddag, utgång osv. Det hemska är att jag inte sett min man o mina barn på hur länge som helst. Det känns som att jag försummat min familj... men jag vill ju samtidigt liksom hänga med på roliga saker som händer. Skitsvårt ju.

Kan man inte få 10 timmars extra timmar per dygn som jag alltid tjatar om?

Älskar mitt jobb så hur stressigt det än är på jobbet så funkar det då jag tycker det är så kul. Tack o lov. Sedan har jag ju gudagåvan att kunna borsta bort stress från axlarna sekunden jag går ut från dörrarna. Tar aldrig med mig jobbet hem.

I torsdags var vi ute m jobbet (igen!). Chefen hade anordnat en kanonkväll för oss på sälj. Först tog vi en tur med bastuflotte, helt fantastiskt härligt. Try it - you'll love it. Inte fan trodde jag att jag skulle doppa mig i 9 gradigt vatten men jorrå satte, två gånger serni. Drack bira o åt stark korv. Tjattrade o hade det supermysigt, bara vi sju.

Efter det spelade vi discobowling o drack lite mer öl.

Efter det åkte alla hem till chefen. Hem till det "lilla" (så jävla ironisk nu) huset. Herrejävlar. Southfork släng dig i väggen. Fyra våningar, pool, bastu, biljard, pingis, lyx, lyx, LYX. Chefen bjöd på utsökt mat o vi chillade tills det var dags att pysa hemåt.

Igår var jag på tjejmiddag hos I-or. Jama var där också. Vi fick supergod mat o gott vin. Drack o babblade tills taxin kom o körde oss till det lokala haket här i hålan. Dansade.

Ja, jag är jävligt sliten. Självförvållat, jag vet.

Nästa vecka drar jeppson till Danmark. O på fredag skall jag ut o käka med ett annat tjejgäng. Fan, jag kommer ju bli alkad om det fortsätter så här ;-)

Nu skall jag, om möjligt (hundra ungar klänger på mig i skrivande stund), kolla runt o se hur ni har det.

Hörs.

Ps. Köp The Hives senaste!!!!!!!!!! Ds.

Ej kiitos mutta kakku on uunisa!

Har varit i Finland. Kickoff. Shit vilken resa. Gudars, för att använda en mycket närstående persons uttryck!!

Först vill jag uttrycka min stora ursäkt till alla finnar som jag dragit över en o samma kam tidigare. Supertrevligt och underbart folk! Skitgod service. Skitgod mat. Skitcoola nattklubbar. Skitbra helt enkelt.


Först tog vi Silja Symphony till Helsingfors. Värsta partyt. Jag dansade som en galning till fyra på natten. Alla 22 vuxna personer som var med vred tillbaka tiden o vi blev som värsta fjortisarna igen. Tryckte in oss i en hytt allihop o förfestade innan buffén.  Efter mat så bar det iväg till kareoken. Klart Pendelilskan skrev upp sig det första hon gjorde :D Drämde av en Lena PH-dänga; Dansa i neon. Hela skaran av fans (närmare bestämt 21 st) stod o hoppade framför mig så jag fick vara en stjärna för ett par minuter.

Sedan bidde det stuffa av tills morgontimmen.

Bakis som ett as vaknade man upp på fredagen. Frukost. Ankomst till Helsingfors.
image224

Buss till våra kollegors kontor. Litet möte. Bussar till hotellet...

... o vilket jävla hotell sen då!!! Herrejävlar, har aldrig bott så fint förrut. Hoppade omkring som värsta Pretty Woman o bara skrek när jag sprang runt på rummet. Shiiiiiiit.

Glo Hotel - look at this shit!!!!!!!!!!
image225
image226
image227
image228

Efter en lyxig trerätters på kvällen så bar det av till nattklubben LUX. Shit asså. Vilken jävla nattklubb! Helt sjukt ju!! Hur SNYGGT får det lov att bli?? Galet kan jag säga. Galet. Vår VD öste ishinkar med helrör efter helrör över oss o vi kände oss som kändisar hela högen. Dans även här.

Efter lyxfrulle morgonen efter så bar det iväg med buss till en herrgård ca 45 min utanför stan.  Här slutförde vi våra uppdrag som vi fått under resans gång. Sedan fick vi veta vad som skulle hända på kvällen. Vi skulle på bröllop!

Under lunchen fick alla dra lott om vilken roll man skulle ha. Jag blev TÄRNA och mitt uppdrag blev förståss att sjunga solosång under vigseln för brudparet :)

Efter lite spa så körde vi! Uppklätt o vackert. Jag kände mig jättefin i mina kläder även om jag hade svårt att gå i mina pumps ha ha. Alla gick till 100% in för sina roller och det var ta mig fan ett av de roligaste bröllop jag varit på ha ha. Helt sjukt roligt. Kvällen var som en enda stor komedifilm!

Jävlar i havet asså. Vilka sköna människor man jobbar med! Det blir nog fan guldklocka för mig för fortsätter det så här så lär jag vara kvar LÄNGE till!

Igår efter frukost åkte vi hem. Tog flyget från Vantaa.

Jag kom hem runt 14:30 och idag åkte jeppe till Island. Ironiskt nästan. Vi ses aldrig nu för tiden. Men det tar inte slut där. På torsdag när han kommer hem så skall jag ut m jobbet och på lördag skall jag ut med tjejerna. Jama o I-or. Nästa vecka drar jeppe till Danmark.

Vi får ta en fika eller ett skjut år 2017 när vi ses igen. Typ så känns det.

Nu skall jag nanna kudde. Försöka sova. Jag är ju som bekant sjukt mörkrädd o önskar jag hade ett laddat gevär bredvid mig i sängen.  Fan också varför måste det vara så?!

Natti natti.

Pensionärsjävlar!

En sak är jävligt säker. Jag tänker INTE bli en sådan där bitter o sur jävla kärring när jag blir pensionär. Jag tänker inte gå omkring med min rollator, svära och titta surt på ungdomarna "som dom beter sig". Jag tänker inte gå omkring med mungiporna nere och fräsa åt folk runt omkring. Jag tänker INTE.

Smet in på H&M efter jobbet. Möttes av VÄRSTA barnaskriet. O där på golvet låg en liten tjej (typ tre år) som en fiolsträng och tokskrek. Lille Skutt-tårarna skvätte och hon kastade sig från ena sidan till den andra. HYSTERIIII.
Stackars mamman satt böjd över och pratade i lugn ton. "Nu tänker jag och Julia gå gumman, skall du följa med eller inte?". Ungen fortsatte att skrika. Inte lite, utan JÄÄÄÄÄVLIGT mycket och HÖGT. "Nähä, då går vi nu...". Mamman reste sig upp, tog lillasyster i handen och började sakta gå mot utgången. Den vilda skrek så det ringde i öronen och brevid den lilla flickan ställde sig en gammal kärring med sin rollator. Hon stod där en dec från ungen och STIRRADE.

Hon bara stod där. Mungiporna nere och blängde. GLODDE. Mamman kom tillbaka och försökte lugna den lilla. Kärringen stod kvar. Jag såg att mamman tittade tillbaka och sa något. Hörde inte. Men efter en stund så fräste mamman "det skall väl du skita i!"

Adrenalinet började pumpa i mig. Jag led så med mamman. Svettades längst ryggen o var fan nära att slå ner kärringen med min väska. Jag gick efter mamman o den skrikande ungen och kunde inte hjälpa det, men jag frågade mamman om allt var okej och ifall jag skulle nita kärringen. Mamman berättade att hon frågat vad kärringen glodde på varpå kärringen svarade "DIG" med en underton som kan tolkas "du, din usla och hemska mamma".  Då hade mamman sagt "vad jag gör skall du skita i". Så jävla rätt.

Mamman var alldeles torr och fnasig om läpparna. Håret stod på tre kvart och ögonen var tårfyllda. Åhhhh, jag ville bara krama om henne o säga "du är inte ensam - vi har alla känt precis som du känner nu".

Jag strök flickan över håret o fortsatte min shoppingtur.

Herregud, dessa sura gamlingar. Vad har gått snett i deras liv?

Nog om det, nu till något trevligare: Fru P har shoppat förstår ni. Joho då. En annan skall ju åka på kick-off med jobbet o har fått reda på att vi skall vara vanligt partyklädda två kvällar och den tredje kvällen skall finstassen på. HJÄÄÄÄÄÄLP!!!! En  personal shopper sökes! Jag är helt KASS på att handla kläder till mig själv!

Det bidde en löjlig kjol och en jäääävligt knall-lila blus. Va?? Det är väl ingen finstass. NEJ just det. För jag KAN bara inte shoppa kläder. Jag hatar att svettas i provrum och framför allt om jag måste prova kläder jag inte trivs i. Snälla, kan man inte bara få klä sig i jeans o sneakers även om det är finfest??!!

Nåväl, jag har någon gammal klänning hemma också så vi får se hur det går.

Har dock ett mission i morron, måste köpa SKOR. Festdojjor asså.

Dagens, eller gårdagens blir det, jag mötte Lassie:
Lunchade i två timmar med Fredrik Lindströms fru. Jojo, det är MIN kompis faktiskt *skryt skryt*.

image223
Blusen jag handlade idag.

Mors.

Still in love...

Fredagkväll. Ensam framför datorn. TV:n låter i bakgrunden. Balettligan sussar. Mannen i huset är på herrklubb o här sitter man med ett fånigt leende på läpparna. Fortfarande helt tagen av onsdagkvällen. Gwen Stefani.

Vi satt ganska bra. Vänster om scenen o kunde titta rakt ner på henne, den där fantastiskt underbara och overkligt sköna Gwen. Jag älskar henne. Jag lovar, jag ÄLSKAR verkligen henne. Jag tokgillade henne innan men nu ÄLSKAR jag henne. Låter kanske fjortisaktigt men det är sant alltså - jag är totalt förlorad.

image222

Hon är tamigfan den bästa kvinnliga förebild man kan ha. Hon står för den hon är. Inga konstigheter. Hon bara ÄR. Hon kör sin grej. Jag älskar henne inte bara för att hon är snygg, vacker o sexig på samma gång utan även för hennes personlighet. Hon har ett vackert inre också - det bara strålar om henne. Hon har en alldeles unik röst och skriver låtar precis i min smak. Med texter tagna direkt ur livet. Hon säger ju själv att hennes två soloalbum är typ som två dagböcker.

O asså den konserten hon bjuckade på i onsdags var helt jävla storslagen! Ryser. Tänk att hon splittade det stående publikhavet i två delar, sprang rakt igenom o klättrade upp som en vessla på läktarna. Så stod hon där mitt bland alla fans o sjöng. Snacka om att bjuda på sig själv.

Konsertens höjdpunkter var Hollaback Girl, Cool (när hon sprang i publiken) och så de två extranumren: My Love och Whatcha Waiting For... jesus...

38 bast, tajt som en tonåring o så jävla ascool.

Apropå cool. Idag fick jag en komplimang på jobbet - en komplimang jag FÖRALLTID kommer att bära med mig för det var tamigfan det härligaste jag hört på länge. En tjej sa till mig: "du måste vara den coolaste 3-barnsmamman någonsin!" Det var skönt.

Annars då? Jodå, jag har fått utskällning av en kompis ikväll att jag är så usel på att höra av mig. Inte lika skönt.
Jag är dock medveten om detta. Jag ÄR usel på att höra av mig nowadays. Tiden räcker inte till. Jag har sagt det förrut: SNÄLLA ge mig 10 timmar extra per dygn. Det skulle underlätta oerhört.

Dagens Jag mötte Lassie lyder: Lisa Nilsson har en söt bebis men en asful barnvagn. En beige Teutonia (eller hur det stavas). Går inte alla kändisar med Bugaboo eller Urban Jungle?
image221

Natti natti.




THIS MY SHIT!!!

A few times I've been around that track So it's not just gonna happen like that Cause I ain't no hollaback girl I ain't no hollaback girl...

Säger bara FYYYYYYYYYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va kär jag är!

Gwen - I love you!

Dags igen...

... jag blundar och önskar att han vore hemma igen när jag slår upp ögonen. Men inte. Han åkte hemifrån för ca två timmar sedan och det känns som om han varit borta i flera veckor. Saknaden är total. Det gör så himla ont. Det känns som om en kroppsdel är borta. Magen knyter ihop sig till en boll och jag vill bara gråta och skrika. Slänga mig på sängen likt en tonåring och bara få ur mig allt.

Det går ju inte. Då vaknar ju de små flickorna. Dom saknar honom också, det märks så tydligt när han är borta för alla går liksom och deppar. På sina egna vis liksom. Det är så himla tomt alltså!

O så har jag ju två nätter framför mig nu, två sömnlösa nätter. Två VIDRIGA nätter. Jag hatar att sova ensam. Det är så kallt, otäckt och HEMSKT på alla sätt. Snälla älskling - kom hem!

Han är på väg till Amsterdam. Flyget lyfte för tio minuter sedan så nu sitter han där på planet, lyssnar på sin iPod och löser Soduko. Ser honom framför mig.

Fy fan för att vara ensam.

Fy fan.

Tur att man har lite skoj att se fram emot åtminstone, även om jag inte just i skrivande stund hoppar av glädje så vet jag att när onsdagkvällen kommer så kommer jag att göra just det. Hoppa alltså. Hoppa, tokdansa och SJUNGA för...

... det...

... är...

... nämligen...

... så...

... att...

... jag...

... skall...

... gå...

... och...

... njuta...

... av...

image213
image215
image216
image218
image219
image220

GWEN STEFANI!

Ursäkta men hur snygg, vacker, sexig, söt, fantastisk, underbar och superjävla megabra får en människa bli på en o samma gång? Åh vad jag skall poppa! Fick hennes senaste när jag fyllde år i somras och jag har absolut inte lyssnat ihjäl mig på den (tiden har inte funnits) men tillräckligt för att ASGILLA även denna platta. Hon är så grym.

Jag o väninnan skall efter jobbet ta en bira o kanske käka något. Sedan bär det av till den där runda, vita o stora bollen söder om stan. Där skall det NJUTAS. Efteråt tänkte vi gå o ta en stänkare på något skönt hak. Jag sover över hos väninnan som bor på Kungsholmen och på torsdag har vi tagit semesterdag! Vi skall käka frulle ute, lunch ute o bara gå o strosa som kvinnfolk är så himla bra på.

Nu skall jag hänga tvätt. Sen tänkte jag läsa hur ni har det där ute i bloggvärlden.

Hörs.

Kändiskåt.

Om man enkelt vill beskriva vem jag är så kan man använda sig av just "kändiskåt". För det är jag verkligen. Har alltid varit och kommer förmodligen alltid vara. Jag har inte alltid varit lantis, vilket man kan tro när jag just erkänner att jag är kändiskåt, jag har ju faktiskt bott i innerstan i flera år också men jag kan lova att jag inte var mindre kåt för det.

Under dom åren så sms:ade jag maken flera ggr både på vägen till jobbet o på vägen hem. Jag gick nämligen från Fleminggatan där jag bodde till Östermalmstorg varje dag. Stötte säkert på 5 kändisar om dagen. Både A- och B-kändisar.

Hur som helst, då jag börjat jobba igen så har ju kändisarna börjat dyka upp igen också. O jobbar man på Östermalm o lunchar på Mocco eller Foam så kan jag lova att man får se någon... nästan varje gång :)

Skall börja min egen bloggtradition fr o m idag och ha alltid ha med punkten "Jag mötte Lassie". I slutet av varje inlägg... så dagens kommer lite längre ner :)

Vad har hänt  sedan sist då?

Jo ni... en herrans massa. Vet inte var jag skall börja.

Jobbet.
Nä, vill inte skriva om det här då flera av mina kollegor läser. Synd, för jag skulle VERKLIGEN behöva ventilera... men min man, mina vänner, min familj och VISSA kollegor får höra mitt jidder istället.

Hemmet.
Byggdamm, byggdamm... och så lite byggdamm. Men hörni!!! Det går undan skall ni veta. Shit, det är stora grejer på gång o varje dag man kommer hem så är det något som hänt. Nu är utbyggnaden klar och innerväggar uppsatta. Isolering o allt klart liksom, eller ja nästan. Idag beställde vi tapeter. Igår beställde vi golv. Vi låter hantverkarna göra det vi inte kan - dvs... ALLT. Jeppe alias Bror Duktig försökte sig på att måla utsidan men gav upp efter 20 minuter o kom in som ett åskmoln "satans jävla grannungar - kan de låta mig vara ifreeeeed". Tydligen så hade Fru Präkts son hela tiden kommit o skvallrat om vad Äldsta sagt o gjort. Tillslut lackade jeppe ur o... ja beslöt sig för att lejja (stavas det så?) bort skiten. Sagt o gjort :)

Min kropp.
Fan också. I somras var jag HELNÖJD med mig själv. Platt mage. Muskler. Brunbränd o fräsch. Nu, sedan jag börjat jobba, så har jag fått tillbaka lite av bomullsbältet  o är blek o ser allmänt sliten ut. Tänk - att vara hemma med barn är BRA träning. Det ger jävligt mycket faktiskt. Jag håller dock igång med träningen o tänker INTE sluta.

Föräldralivet.
Ikväll har jag varit på mitt tredje (!) föräldramöte under en treveckorsperiod. Herregud, hur många ungar har jag egentligen? Men jag går gärna på dessa möten för jag tycker faktiskt att det är underhållande. Jeppe står gärna över. Fy fan va folk håller på alltså. Visst, man är stolt över sina barn o det är fantastiskt o bla bla bla men måste man vara så jävla HURTFRISK o omänskligt ENTUSIASTISK? Måste man berätta inför 30 st andra föräldrar att ens barn faktiskt lärt sig att knyta skorna? Who the fuck cares about your ugly kid liksom. Jag skulle ALDRIG börja prata om mitt barn, inte i det här forumet (sånt får vänta till utvecklingssamtalen) och definitivt inte SKRYTA om ungen. Det skall kläckas klämkäcka kommentarer hela tiden om ditten o datten. Slår vad om att just dom människorna  var de där som satt längst fram i plugget o önskade att de tillhörde poppis-gänget. De gör någon form av revolt nu  och skall vara lite "balla". Iiiiiihhhhhhhhh det blir så FEL! O så de där feminist-mammorna som jag bara inte drar jämnt med. Usch.

Det är jävligt kul också att jämföra föräldrar med varandra. Jag har nu alltså varit på möte på Lilla Hons avdelning, på Fröken MIttens avdelning o så ikväll Äldstas avdelning. Det är SÅÅÅÅÅN skillnad mellan föräldrarna.

På Lilla Hons dagis är det ju mestadels förstagångsföräldrar. De är så där superintresserade av sångerna o vill gärna ha med sig nothäfte hem så de kan sjunga tillsammans med sina barn. HA HA HA HA - try that when you have three. De talar bebisspråk när de skall berätta om sitt barn.

På Fröken Mittens dagis är det både förstagångsföräldrar men även lite mer erfarna, såna som har äldre barn också. Såna som jag.  Ikväll var jag på favoritmötet av alla tre. Föräldrarna här har typ två eller fler barn o dessa möten går lite fortare än de andra. Vi vet vad som händer, vi känner våra barn, vi hajjar grejen liksom men idag kom vi inte på GENUS. Alla verkade fatta o det diskuterades vilt om jämställdhet men jag kunde inte hålla käften så jag var bara TVUNGEN att  fråga "vadå, borde jag som förälder inte köpa barbie med rosa klänning åt mina döttrar eller?". Blev helt ratad o det hade ju INGENTING med leksaker att göra minsann. Nej det har att göra med hur vi är mot våra barn, att vi inte skall placera pojkar i pojkfack eller flickor i flickfack. Man säger alltid "nämen åååh vilken söt tröja du har" till en flicka medan man säger "wow vilken cool tröja du har" till en kille. SO WHAT? Var tvungen att fråga igen "vadå? är det fel? en dinosaurietröja är ju inte söt - killar vill väl höra att den är COOL?".  Fick inget tydligt svar där. Någon som här i detta forum kan tala om varför detta är en sådan stor fråga?

Fan jag har inte BESTÄMT att mina tjejer MÅSTE leka med barbie, att de MÅSTE gilla rosa eller att de MÅSTE vara sockersöta med långt hår o flätor. Det har de själva bestämt. Jag är ju ingen flickmamma heller för den delen, jag har alltid varit lite av en toyboytjej så VAD ÄR GREJEN?

Nu till slutpunkten: JAG MÖTTE LASSIE!

På väg till tunnelbanan gick jag förbi Ingmar Bergmans son vad-han-nu-heter som spelade den där elake i Den Ofrivillige Golfaren.

Lite senare satt jag bredvid en hallåa  i tunnelbanan. Hon från fyran, den där skånska.  Blond. Hon hade värsta skenan över hela vänsterbenet o självklart lyssnade jag när hon pratade i sin mobil. Jag kan avslöja att hon haft skenan i fyra veckor o måste ha den sex veckor till. Senaste månaden har varit den värsta i hennes liv och hon har inte orkat prata med vänner eller så. Det är förmodligen kors- eller ledband som är trasiga men hon vet inte ännu. Det kanske blir operation... Wow va?

Igår krockade jag som sagt med Idol-Mathias.

I förra veckan såg vi Hans Wiklund med REJÄLA påsar under ögonen. Mitt sällskap enades om att han såg jävligt gammal o sliten ut.

Sen jag började jobba så har jag sett flera kändisar, Charlotte Perelli som åt lurre med sin bebis på Mocco, Matti Berenett i målarkläder,  Afrodite (joho alla tre - Kayo, Blossom o Gladys) på Foam, Paradise Hotel-Olinda på Foam (va? är hon ens värd att nämnas?), Filip o Fredrik på Mocco (tror jag) mfl mfl Fan, kommer inte på fler just nu men i fortsättningen kör jag bara en Lassie per inlägg.

Natti natti.



Quinoa

1) Någon som har en smaskigt o lätt recept på mat med quinoa? Jag har blivit totalt frälst o skulle kunna äta det varje dag! Tips till alla som lunchar på Östermalm - käka på Klippotekets lunchrestaurang AND YOU'LL LOVE IT!

2) Någon mer än jag som ledsnat på Pernilla Wahlgrens flin överallt? Idag när jag stod i kön på Sabis på Östermalm så blev jag omringad av tidningar med henne på framsidan. Fick nästan klaustrofobi! För inte länge sedan var det hennes svägerska, Charlotte, som prydde alla tidningar. Hellre Charlotte faktiskt. Pernilla har något hysteriskt över sig som jag inte gillar. Har ni tänkt på att  hon sprärrar upp sina näsborrar när hon ler?

3) Just nu sitter jag vid vårt köksbord AVSTÄNGD från vardagsrummet som jag är. Jeppe har nämligen granngubbarna här (joho Fru Präkts gubbe inkluderad - men han är faktiskt jättetrevlig o troligtvis kär i mig mouhahahahahaaaa). De dricker öl, käkar ölkorv o chips och kollar på fotboll. Det är lite roligt att lyssna på dom.
Det är alltså så där gubbar låter när de träffas. Vad pratar de om då? Jo, fotboll förstås. O alldeles nyss bidde det lite dagis- och barnsnack också - det trodde man inte! Fru Präkts gubbe blev så inspirerad av våra väggord o undrade om de också fick köpa liknande o ha på sin vägg. Tänkte för mig själv "iiiiiiiii snälla snälla neeeeeeej, jag vill inte att den där häxan skall ha samma lika som oss" men så slog det mig att vi inte har gemensamma kompisar eller så så varför inte liksom?

4) Krockade med snygg-Mathias från Idol idag på centralen. Han luktade gott :) Han var sockersöt - precis som i TV men löjligt kort tycker jag. Typ två äpplen hög.

5) Om ni inte provat - köp Gevalia Ebony nästa gång ni skall handla kaffe. Jävlar i havet va gott det äääääär!

Orkar inte jiddra mer idag. Nu skall jag framkalla kort.

Hörs.

RSS 2.0