Slut som artist...


... men världens lyckligaste ändå :) Jag är så lycklig över att mina flickor mår bra, att vi får vara friska, att vi har tak över våra huvuden, att vi har pengar på fickan, att jag har världens finaste sambo som tar hand om oss, att vi bor finare än finast, att jag har en fantastisk familj, att jag har jättefina vänner, att jag har ett underbart jobb och att jag är jag.


Visst vill mycket ha mer, så är det ju. Jag önskar jag kunde slippa ha separationsångest, att jag fick rå om mina tjejer jämt och att jag hade mer tid för min träning, mitt jobb och allt annat. Men men, man kan ju inte få allt :)

Här följer lite bilder från senaste tiden.


Lilla Hon i väntan på att äntligen få ta hål i öronen :)


Stolt snart femåring. Inte en tår. Inte ett pip. Ett litet "aj" efter första hålet. Sedan inget mer.


Sommarfest på dagis. Här är Lilla Hon (till höger) o hennes bästis. Söta!!


"Törnrosa var ett vackert barn, vackert barn, vackert barn..."


Efter middag bestående av råa korvar (bad bad mother som inte orkade vänta på grillen) fick vi glass m strössel.


Min fina Fröken Mitten.


Mycket poolchill blirre...


Underbar afton med alla fina vänner o resp. Grillmiddag, drinkar, lekar, nattbad och dans...
tog min sista STORA whisky klockan 05:00 o klockan 06:00 gick vi o lade oss. Jesus.


Tre stycken badbrudar.


Ett måste dagen efter :)


Med jobbet på Josefinas. Fantastisk kväll.


Med champaaaansssccchhh o frukt...


... samt VÄRLDENS godaste buffé. Jag skämtar inte när jag säger att det var den godaste maten jag ätit! Någonsin!


Midsommarfirande hos morsan. Här är min fantastiskt vackra syster.


Små myskusiner.


Efter kvällsbad är det skönt att värma sig hos älsklingsmormor.


FAVORITBILD! Fröken Mitten när hon är som vackrast.


Min coola stora tjej.


Världens bästa svåger o minigrisen.


Lillbonus med familj.


Uppladdning med rosé.


Lilla Hon o Minigrisen har plockat blommor :)


Dags för FEMKAMP! Givna lekledare är Äldsta o morbror/svåger.


Kasta stövel :)


Midsommarmiddag på pooldäck. Maten är ALLTID godare än godast hos morsan o mr G.

TACK ÄLSKADE NI FÖR EN FANTASTISK MIDSOMMAR ♥




Hemma igen. Fröken Mitten o Lilla Hon i egen "mammagrupp".


Lite gräsklippning :)


Min bebis.


Kan säga att vi har poolen öppen VARJE dag när de små är här. De är mer under vatten än över.
Det är så underbart!!


Fröken Mitten o jag på VC i igår morse. Ögoninflammation tror man så nu droppas det i ögonen morgon o kväll. Jag börjar dock tro att det inte är så... jag tror stackarn har blivit gräsallergiker eller något, ty hon har det sämre på kvällarna när hon varit ute hela dagen. Får se vad vi gör. Provar dessa droppar ett par dagar nu o blir det inte bättre får hon ta en tur till doktorn igen tycker jag.


Så.... så har det sett ut på sistone :) Sjukt spännande va?

Och vad händer framöver då? Jo, egentligen skulle jag o älsklingen min till Borlänge på fredag men jag bangade ur så syrran o svågern får ge VIP-biljetterna till svågerns bror m flickvän istället.

Känns skönt att ha bestämt det. Har haft lite ångest. Jag har ju länge velat gå på festivalen, men känner att nääää jag behöver ha en jäkla helg utan några som helst planer... så nu blir det bara för mig o A att vara hemma o rå om varandra.

Nästa vecka blir det klättring igen :) Delkurs två som innehåller både teori- samt praktikprov. Tjohoooo, sedan har jag o älsklings-Nellan grönt kort minsann!!!

En AW med Nellan o några gamla kollegor stundar också senare i veckan. Blir hemskt trevligt känner jag på mig. Och så skall jag till tanten igen!! Min varma, härliga tant. Blir spännande att se vad jag lär mig nästa gång.


Nu skall jag sortera lite tvätt för att sedan gå o lägga mig. Imorgon blir det jobba hemma igen, med alla tre flickor. Det är inte någon lek, men det funkar bra ändå. Några älgbröl har det blivit men imorgon har jag bestämt mig för att köra en "skäll-fri" dag igen. Funkade sist jag fokade så jag hoppas det gör det igen :)


Imorgon är förövrigt sista dagen denna vecka med dem. UUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSCCCCHHHHHH. Känner direkt jag tänker på det att jag får klump i magen.

Tant-mantra. Tant-mantra.


Sov gott y'all.



Spär på lite mer...


... med glädjerus. När jag ändå håller på menar jag.

Igår gjorde jag min livs upptäckt. Jag och min fina Nellan åkte till Solna o klättrade. Delkurs 1. Detta bokade vi för läääänge sedan och äntligen var det vår tur.

När vi kom in i lokalen så luktade det verkligen SPORT :) Blandat klientel i lokalen, skön stämning. Kände direkt att det var något för mig. Lite smutsigt, lite tufft, lite halvcrazy.

Nåväl. Vi har nu klarat av en del av kursen. Gick skitbra. Vi klättrade upp till toppen hur lätt som helst. Det som var läskigt med klättring var att vara den sk säkraren. Vara den som står nere medan den andra klättrar. Snacka om ansvar för en annan människas liv! Men vi fixade det.

Nu är man hemma med dubbelåttor, med selen, repbromsar, rep, karbiner o kamratkontroll. Nästa gång (om typ två veckor) blir det teoriprov, praktikprov och så går vi (förhoppningsvis) därifrån med varsitt grönt kort :)

Sedan skall vi klättra som fan ett tag för att sedan boka upp tredje kursen, som är en teknikkurs.


Igår när jag kom hem var jag i himmelen. Den här sporten är VERKLIGEN något för mig.

MAGI!!!!

Det går bra nu :)


Det går upp... och det går ner... och det går upp igen :) Nu är det lite upp :)

Snack med tanten gav resultat. Verkligen! Hon är grym den där tanten! Jag frågade henne vad hon skulle ta för att bo ihop med oss, sova med oss, vakna med oss, äta med oss osv... Det skulle bli för dyrt :)

Undra vad min älskade A skulle säga om tanten plötsligt kom med massa väskor och gick o lade sig mellan oss i sängen. Ha ha, vore roligt bara att se det :)

Nåväl. Idag har jag bokat biljetter till mig och min kärlek. Den tolfte oktober sitter vi på bästa sittplats i Globen och njuter av Anthony, Flea, Chad och Josh.

Den 30 augusti släpper de sitt nya album och jag LÄÄÄÄÄNGTAR! Kan ju inte bli annat än succé, de blir ju bara tajtare o tajtare och produktionen bättre o bättre.

Älskar er gubbjävlar!

Och fan va vacker han är den dära Anthony ♥



I helgen som var hade vi fest hemma hos oss. Alla mina bästa vänner kom med respektive och det blev totalt sjöslag. Precis som det skall vara :) Det var kanonväder (tack Gud) så det blev självklart bad i poolen, grillmiddag utomhus och massor av gott att dricka. Lekar och dans.

Tog min sista whisky kl.05:00 (ganska osmart med tanke på hur dagen efter blev) och vi lade oss framåt 06:00 på morgonen. Som värsta fjortisarna! Men åh va roligt vi hade!!!!

Tack mina fina.

Och det drar ihop sig hörni. Midsommar först. Åh... härliga midsommar. Värmland. Folkdräkter. Snaps. Blommor. Familj. Kärlek.

Sen då? Jo, om jättekort är det ju semester!!! Jag har fem (!) veckor i rad. Det känns helt jävla sjukt. Jag älskar ju mitt jobb o det är STÖRT att säga att jag kommer sakna det när jag är borta så länge men det blir helt magiskt att vara ledig också, förstås.

Semesterplaner? Massa skoj :) Gott och blandat.

På torsdag blir kommer mina tjejer igen - TOTAL JÄVLA LYCKA!!!!


Hepp.


Tantnytt


Dagens samtal kom mycket lägligt då separationsångesten toppades igår kväll och denna morgon. Inte bara en ledsen mamma - utan även ledsna små flickor. Ingen rolig kombo.


Jag höll mig stark nog att inte bryta ihop själv när Lilla Hon grät sig till sömns för att hon "ville vara hos mig". Helst av allt vill jag ju alltid vara med dem men så ser ju inte verkligheten ut.

Acceptans är något jag måste jobba med har min tant sagt. Joråsatte, det är lättare sagt än gjort. Men det är det enda alternativet. Det finns liksom inget annat. Så här ser verkligheten ut och jag måste ACCEPTERA det.

Det är bara jag som kan bestämma hur jag själv skall må.

Visste ni föresten att det finns en vuxen i de allra flesta barns liv som de i första hand alltid väljer att visa sina sanna känslor för? Det brukar i regel vara mamman. Och sedan pappan. Och för utsatta barn med trassliga hemförhållanden kan det vara en fröken, en mormor eller en granne. Och att dessa människor får "ta alla skit" eftersom det inte bara är roliga känslor som strömmar ut.
Om ett barn inte har sin förstahands-vuxen i närheten och inte får någon spegling eller inte får gensvar för sina känslostormar så formar det sig till att de skapar sitt eget gensvar genom att t ex försöka bestämma över andra... genom att t ex sortera dockorna i storleksordning... eller vad som helst som ger dem "utlopp". Det är i 4-5 årsåldern detta sätts igång hos människan. Det här med "turstrumpor", knyta höger fotbollssko först, inte kliva på A-brunnar etc kommer ur sådant här. Intressant va?

Visste ni, alla mödrar därute, att du varje morgon får en ny chans??? Dina barn ger dig ALLTID en ny chans. Varje dag. Det finns inga som är så lojala som barn är mot sina mödrar. Oavsett vad finns de där och står givakt.

Visste ni, alla föräldrar, att det är dödsviktigt att tydligt visa barnen att man måste få egentid. Att det inte är fel att säga NEJ till att bygga med lego eller leka kurragömma - tvärtom - det är jätteviktigt att kunna säga till sitt barn att "nej, nu vill mamma bläddra igenom sin tidning och dricka kaffe i lugn och ro". Att sätta sina egna behov främst är VIKTIGT för barnen att anamma - ty annars går de sönder när de växer upp. Man visar helt enkelt barnen att det är okej och rätt att kunna säga nej, att sätta sitt eget behov först.

Vi pratade även idag om "yttre och inre regelverk". Mycket intressant. Vi har ju alla yttre regelverk att följa, så som att man inte får slåss eller att man inte får köra 90 på en 50-väg osv. Sedan har vi vårt inre regelverk också. Man kan även kalla det "disciplin". Eller "hjärtats röst"... jag och pappan kan förklaras som två olika kulturer med varsitt yttre regelverk för att nå samma mål, ty alla föräldrar har ju ett o samma mål när det gäller sina barn - det är att ens små hjärtan ska vara lyckliga och glada. Att de skall vara starka och tro på sig själva. Att de vet skillnaden mellan rätt och fel... men vi har olika "regler" och sätt att komma dit och barn tar dessa "yttre regelverk" och skapar sig därigenom egna "inre regelverk". Det är så vi människor funkar.

Och idag skall jag köpa kbt-boken "Sov gott!". Det blir intressant.


Imorgon är det fest hemma hos oss. Tror att min trasiga lilla kropp kan få sig en rejäl bläcka ;)
















Bästa helgen på länge!


Om man tar mina barn + sol + värme + skolavslutning + helg + familj + pool så blir resultatet utan tvekan BÄSTA HELGEN EVER! Gud vilken härlig helg detta har varit!



I torsdags kväll kom morsan o vi tog ett (ganska många glas för att vara ärlig) glas vin i kvällssolen. Det var en magisk sommarkväll!




Efter frukost på fredagsmorgonen begav vi oss till skolan!


Vilken fantastisk skolavslutning! Jag o morsan grät ikapp åt "Den blomstertid...", "Himlen är oskyldigt  blå" och "Nu är det sommarlov". Solen sken o allt var bara perfekt!!

Jag fick ju även ta hem mina älsklingar (älskar dessa fredagar) så mer perfekt kunde det inte bli :)


Medan jag o A jobbade så badade morsan med de små liven.




Lite senare på kvällen kom även moster, morbror o småkusinerna!

Vilken fest det blev! Fredagskvällen blev lååååååång!


B.I.L. stod för grillningen.


Farsan satt mest o tryckte i skuggan :)


Lilla Hon o Lillgrisen lajjar doktor :)


Man kan även kyla ner sig i vattenspridaren...


På lördagen monterades den nya gungan ihop! Den som jag o morsan åkte o köpte dagen innan.
Hur stor o maffig som helst :)


Minigris.


Kusinmys.


Igår åkte syrran o hennes klan hem. Känns tomt. Men snart ses vi igen :)

När jag ändå håller på att visa upp massa bilder så måste jag bara lägga upp några bilder på vår trädgård här också! Tittar man sig omkring här hemma så blir man nästan religiös. Det är så otroligt vackert!!









Hepp.

Kalispera (fortsättn)!


O så följer här fler bilder från min magiska resa med Fröken Mitten...




Iiiiiihhhh!!!


Givet efter en dag vid poolen - fulwhisky o kanderade mandlar!


Mmmmmera mat. Svärdfisk o bakad potatis vare här.


O så mera glass givetvis :)


Här sitter vi på en buss på väg mot en hamn"stad"...


... för att hitta åka lite glasbotten-båt!


JAG ♥ GREKLAND


Första stoppet i sikte. En öde ö med bara vita strandremsor o lummiga berg.
Detta är paradiset.


Brooke Shields i Blå Lagunen? Nepp, bara jag :)


Vackra bilder på en vacker tjej med vacker bakgrund.








Lite medhavd picnic


Lite besök i blå grottor...


... har man väl gjort förr men den här gången var det såklart något särskilt :)


Ser ni? Där är den :) Det var omöjligt att fånga bild på dem över ytan då de bara kom upp snabbt för att dyka ner igen men vilka HÄRLIGA djur!!!


Aaaaaalla ville kolla genom glasgolvet för att se dem på nära håll...


Min Vera. Och min öl.


Nyvaken o nöjd tjej. Hennes namnsdag o vi käkar frukost på vår favoritrestaurang!


Mjölk, flingor, äppeljuice, rostat bröd... och scrambled eggs till mamsen :)


Kärlek.


Sista middagen på favoritrestaurangen.


Så blev jag fotograferad också :)


Världens, och då menar jag VÄRLDENS godaste Gyro. Jesus Kristus.


Firar veckan som gått med en runda minigolf på universums finaste bana.


Vem vann? Fröken Mitten såklart :) På hennes namnsdag o allt :)


Hej då Zakynthos. Hoppas vi ses igen!










Kalispera!


Vad säger man? Detta är min andra resa med bara en av tjejerna och i år var det Fröken Mittens tur. Det var precis lika fantastiskt som jag trodde innan. Sol. Bad. God mat. Kärlek.

Min lilla flicka och jag har haft en fantastisk vecka i solen på älskade Zakynthos. Ääääälskar Grekland och Zakynthos ligger helt klart på topp tre när det gäller greköar. Rekommenderas!


Fyra på morgonen. Vi var inte så pigga. Men glada! På väg mot Arlanda!


I väntan på boarding.


Nu lyfter vi!!


Framme. Vaaaarmt!


Hallåååå väskorna. Kom nu då!


Äntligen framme vid hotellet. Bästa balkongen!!




Första "kännet" på vattnet. Självklart först i barnpoolen :)


Första glassen vid poolen (definitivt inte den sista)...


Första ölen vid poolen (definitivt inte den sista)...


Poolchill.


Hälsar på vår nya kompis, lilla Joey (8 veckor), som visar sig lite senare bo på hotellet :) Lycka!


Kvällsrutin. En film per kväll innan vi somnade...


... det gjorde inte ont att ligga bredvid denna lilla sessa varje kväll i en hel vecka!


Hej.


Många konstverk blev det...


... och många glassar blev det :)


Lunch på favorithaket rakt över gatan. Äppeljuice, varm choklad...


... och så självklart våffla med grädde o chokladsås. Mycket näringsrikt!


Vid havet.


En ny sort :)


Hotellet hade även en jättefin lekpark. Lycka!




Vacker.


Vår gata. En liten sköldpadda precis inhandlad.


Vi säger farväl till "Jens" som numera bor hos änglarna :'(


Vad går egentligen upp mot en skål med äkta, grekisk sallad? Fiiii fan så gott.


Aaaaahhh men åh va fin hon är min fina mittentjej ♥


Joey håller oss sällskap vid poolbaren.


Svårt att käka när en liten hundbebis vill ha uppmärksamhet :)


Poolchill.


O så mera glass :)



Nu är klockan 01:11 o ögonen går i kort. Ber att få återkomma med mera bilder i nästa inlägg.

Natti natti.

RSS 2.0