Surt.


Idag är jag sur. Grinig. Inte alls på humör. Varför? Vet inte. Vaknade på fel sida. Även om det var i syrrans lägenhet brevid vår underbara mor.

Eller... jag var junte sur då. Bara trött.

Mitt dåliga humör började pyra på tåget mot stan. Satt o försökte sluta ögononen (hade ju varit galant med tanke på att jag då hade fått två timmars sömn bara så där o hur ofta händer det nu för tiden?????) men icke. Kunde inte somna. Tittade istället på alla fula människor som satt där.

Irriterade mig som fan på dom. De stackarna. Vad har de gjort mig liksom? Man kan junte rå för hur man ser ut.

Började dessutom böla till Skidrows "Wasted Time". Fick dölja tåren med ena vanten. 

Får bergis mens snart. Skulle inte förvåna mig. Så här sur brukar jag vara veckan innan.

Fy fan för mens. Jag hatar mens. Äckligt. Jobbigt.

Vore ju askalas om mensen kom så jag blöder som en gris nästa helg när jag skall på värsta lyxhelgen m brudarna. Verkligen tajmat isf. Verkligen.



Igår var det verkigen mysigt o trevligt. Vi träffade syrran o J på Wong, en superhärlig restaurang i Örebro. Mamma bjuckade på maten som var hur god som helst. O så delade jag, syrran o mamma på en flarra vin. J fick dricka Cola Light. Tusse.

Syrran fick presenter. Hon blev glad.

Sedan gick vi hem till syrran o J. Fikade lite. Pratade. Skrattade. Tog lite kort på varandra (slänger ut dom senare). O sen gick vi o lade oss.

Mysigt är ordet.



Hoppas innerligt att mitt dåliga humör övergår till gott humör snart då det är fredag o man ska hem till la familia.



Trevlig helg y'all.

Sockervadd.


Tjejer där ute, visst är det väl så att komplimanger är det bästa som finns?
Näring för själen, helt klart.

Igår när jag väntade på att få gå in i step-salen så kom en tjej fram till mig o sa "Du, jag vill bara säga att jag tycker du är JÄTTESNYGG i håret. Den där frisyren framhäver din hals o den är vacker". Så log hon så där jättesnällt o jag ville typ krama om henne men tackade bara ödmjukast.

Va??

Hur vanligt är det att vi svenskar går fram till okända o säger snälla saker så där bara huxflux?

Hur vanligt är det att vi svenskar ger varandra beröm o komplimanger över lag? Inte så jättevanligt tyvärr.
Jag är själv jävligt duktig på att göra det, måste jag skryta om, det är en egenskap jag är stolt över.

Det är viktigt att tala om för varandra att man tycker om varandra, att berömma kollegans nya klänning eller frisyr.
Att klappa någon på axeln. Att kramas.

Jag gillar sånt. Kramar. Närkontakt. Kramas helst hela tiden.

Tack gode Gud för kramar. Eller hur?

Nåväl.

Igår på lunchen så sa en kill-kollega att jag doftade sockervadd. Är det en komplimang? Vet inte hur jag skall tolka det för det kan ju tänkas dofta gott. Men även sliskigt. Inte gott.

Vad tror ni?

Jag hoppas han menar att det doftar gott.

Till sist vill jag utbringa HURRA till min söta fina lillasyster som fyller 28 år idag!
image437

Lilla gumman, hoppas du får en jättefin dag m många presenter.

JAG ÄLSKAR DIG! FÖRALLTID!




Ny frilla.

Trött som ett as men MÅSTE blogga lite så att abstinensen lägger sig en aning. Det är en helt hysteriskt trött Fru P som skriver nu kan jag säga... har gått upp 05:30 två morgnar i rad o i natt låg jag o trängdes m två små jäntor som miss i jävla nassen började bråka (!) om vem som skulle ligga var??!!!! Sov så illa i natt o kan inte minnas när det var så illa senast.

Nåväl. Trött och utsliten men JÄÄÄÄÄÄVLIGT snygg i håret (om jag får säga det själv)!

Johodå. I förmiddags kvistade jag iväg till Kungsholmen o klippte av håret samt färgade. Är supernöjd.

image434

image435

image436

Det blev precis som jag ville ha det!

Då är det värt 1400 kr. Eller jag pröjsade bara 1100, fick lite rabatt (hon är gammal barndomsvän till mig).

Fan va härligt det är att gå till frissan förresten. Sitta där o bli ompysslad. LOVE IT! O frisörer har så skön personlighet, i synnerhet denna donna, för de älskar att skvallra o prata om tjejgrejer. Allt från dildos till Oscarsgalan har diskuterats på salongen idag.

Idag blev jag även med nya brillor! Är skitnöjd. Nu kan jag pysa iväg till affären i brillor utan att skämmas livet ur mig. Det är ju så skönt att slippa peta i linserna jämt.

Trist nog så sänkte min far o min make mitt självförtroende en aning. När jag satte på mig brillorna för att visa dem ikväll så brast båda ut i kör: "shit va lik du är den där lärarinnan som sjöng i Melodifestivalen".

Tackar. Bockar. Hon är ju verkligen ASSEXIG. NOT.

"When yooooouuuuu're sleeping on the couch, and love becomes saaaaacrificing..."


Nähä. Jaha.

Nu måste jag kolla in hur ni har det - sedan blir det nanna kudde.

Hörs.

FAAAAAAAAAAAAAN!!!



Hinner junte blogga nu för tiden... o det ger mig lite abstinens!

Nu har jag hunnit läsa Niinis o Cians blogg samt plitat ner detta. Mer än så blir det inte nu buuuhuuuuu.
Även om jag var här i grisottan (läs 07:00).

Måste jobba!

Hörs.


Blogg-dejt.

Nu är det säkert sjätte gången jag har  träffat Niinis och femte gången jag har träffat Cian! Fantastiska tjejer på alla sätt. Trivs så bra i deras sällskap.

Vi gjorde en repris på förra årets dejt. Träffades på Centralen 11:00. Gud va FRÄSCHA de var! Niinis som är Mrs Färgsprakande lyste upp med sitt Snövitssvarta hår, sina välmejkade vackra ögon, sin rockiga underbara stil och superkvinnliga approach. Cian hade nyfärgat vackert blänkande hår, skitballa brallor och hela hon utstrålade livsglädje som vanligt. Detta är tjejer man verkligen VILL vara med!

Vi gick genom stan till Mojo där vi tog en varsin latte (o smoothie, muffin, macka...). Snackade skit jäääättelänge o sedan gick vi på shoppingtur. Jag köpte två par Pilgrim-örhängen o en Fred Perry vtc till jeppe. Niinis handlade 80-talskläder o kroppsfärg. Cian gick loss på en Buddhafigur o en cool top.

Vi avslutade dejten precis som förra året, med varsin mellis på Centralen innan det var dags att säga adjö.

Snackade analsex med Niinis på tåget hem. Det var intressant o roligt :-)

Äh gud va jag gillar dom där två bönorna.

Saknar dom redan. Mina fina vänner.



NUUUUUUUU - Melodifestivalen. Heja Eskobar, känner jag spontant. Får se.

Hörs.



Men va faaaaan...

... har ju glömt att berätta!!!

Förra helgen så var jag o fikade hos våra bästaste vänner F o L. F's pappa, mamma o lillasyster var också där. Hans lillasyster skall ta studenten i sommar så hon är... vadå? Typ 18? Jättesöt tjej, har bara träffat henne vid ett par tillfällen förrut.

Så plötsligt under fikat så säger hon till mig; "Men shit asså! Vet du vem du är lik?" Jag svarar "säg inte Lotta Engberg bara så är jag nöjd..." Nej... hon säger "du är ju skitlik Courtney Cox!"

COURTNEY COX!

Vet ni, att det var ANDRA gången jag hörde det! Tror ni jag blir mallig o glad? Ehh, jaaaaaa! Den där komplimangen växer jag av kan jag säga för Courtney är ju inte så pjåkig direkt.

image433

Min syrra har någon gång sagt att jag är lik Neve Campbell o så har något rötägg sagt vid tillfälle att jag är lik Lotta Engberg o det bearbetar jag än idag. Usch. Har även hört vid flera tillfällen att jag är lik Hanna Ljungberg så jag är nog mest lik henne ändå... eftersom flest personer har sagt det. Vet inte.

Är nog helst lik Courtney tror jag.

Det var det.

Sen vill jag tillägga en annan grej som jag har glömt. Jag har ju larvat mig med listor hit o dit och fattar inte att jag varje jävla gång har glömt

DANIEL DAY-LEWIS!!!!

Hur kunde jag? Han är ju en av de vackraste människorna på jorden.

Såg att en Oscarsnominerad film med honom har premiär nu, tror den heter There will be blood. När jag såg den annonsen i Metro i morse så gick ett rus genom kroppen. Daniel BERÖR mig. När jag såg In the name of the father för första gången (har typ sett den hundra gånger) så sa det bara BOOOOM! Vilken skådis! Vilken man!

image432

A ja... det var det lilla.

Önskar er en trevlig helg!

Fan.


Jag får huvudvärk av citronerna också :-(

Surt.


Ja men hur SNYGG blev min blogg inte nu då??? Hoppas huvudvärk o rinnande ögon försvinner för er nu... Jag gillade ju schackrutorna men jag blev ju helt stirrig efter en stund av alla rutor. Nu hoppas jag på citronerna!

Jag är ju sur som en citron allt som oftast, åtminstone när jag skriver i min blogg. Och jag heter inte Pendelilska för intet - i begynnelsen när denna blogg skapades så var temat just ILSKA.

Citroner är iofs sura o inte ilskna men va fan. Det är SNYGGT med citroner.

Jeppes pappa har alltid citroner o lime utspridda på bord o bänkar o det är jävligt snyggt faktiskt.

Jaha. Nähä.

Annars? Bilen rullar?

Jag kan avslöja att jag helt o hållet börjar tänka mig inåt stan igen. Jag saknar mitt Kungsholmen och livet i stan. Jag vill tillbaka. Jag är nog inte helt o hållet nöjd här i hålan, även om livet är rätt soft här.

Hur skulle det isf gå till då?

Alt 1) Köpa minst en fyrarummare. Dyrt? Ehh, ja jävligt dyrt.
Alt 2) Köpa en mindre lägenhet o trängas. Funkar? Ja det gör det ju för andra så varför inte för oss?

Vi är dock så himla bortskämda här. Med dagis 50 m hemifrån. Alla kompisar till ungarna som de kan springa till när som helst. Man behöver inte passa dom var de än går. Man kan bara släppa ut dom...

Man kan sola all nude om man så önskar för det är VÅR tomt och INGEN annan än vi ser vad som finns innanför häcken (om ingen jävla grannkärring plötsligt dyker upp förstås).

Fördelen m stan är att inga grannkärringar plötsligt står med kaffetermosen redo att fika. Det finns förstås massor av fördelar med att bo i stan och en vacker dag skall jag spalta upp för- och nackdelar så man kan se svart på vitt liksom.

Jag gluttar hela tiden på hemnet.se och drömmer mig bort. En vacker dag...

Nu - TV Stjärnan på SVT. Sen - natti natti.

Hörs.

Aj.




Får man inte lite huvudvärk av min nya design?
Lite input, tack.


Kikärtor

Asså jag vet att många kräks av inlägg som handlar om Melodifestivalen, träning, mode och barn men jag måste få berätta lite om mina barn nu faktiskt. Det är inte vilka ungar som helst, jag lovar. De är tre små söta (ja de måste nog vara tre av de sötaste ungarna i hela världen faktiskt) o underbara flickor. Men det som gör mig EXTRA stolt är att alla tre är så himla roliga. De har världens humor!!

De är ironiska, de drar hur roliga skämt som helst, gör riktigt roliga grimaser (vet inte hur det stavas) och miner o spelar pajjas. Sarkastiska (inte elaka, utan roliga) kommentarer viner genom luften dagligen i detta hus.

Idag vid middagen, när jag ätit upp allt på tallriken, så klappar Äldsta mig på huvet o säger "så där ja! duktig pöjk! nu blir du stor o stark som jag!" Jag höll faktiskt på att dö av skratt. Inte bara jag, Fröken MItten börjar också asgarva o vi sitter där o skrattar så tårarna rinner. Då sätter Lilla Hon OCKSÅ igång. Hon har ju kanske inte en aning om vad som är så roligt men hon skrattar så hon kiknar - hon med.

Där sitter vi, fyra brudar o bara ballar ur totalt. Så jävla roligt

Hade inte bara en massa konstiga bönor i kvällens Chili Con Carne, utan denna gång tog jag för första gången med kikärtor också (ja jaaaaa, jag veeeeet att det kanske är typ världens vanligaste att ha med). Tänkte att tjejerna har ju ingen aning om vad som är vad, de tror väl det är vita bönor eller så... o äter gladeligen... tänkte jag.

Äldsta petar ut favvo-bönorna o äter friskt. Alla kikärtor sparar hon till sist. Samt köttfärsen. Så tar hon en kikärta på gaffeln o säger "men mammaaaaaa, har du KIKÄRTOR i maten??". Sedan fortsätter hon "jag ÄLSKÄR ju kikärtor, de är ju SKITGODA!".

Jag var i chock. Hon visste vad kikärtor var för nåt! Coolt.

Så säger Fröken MItten "jag gillar INTE kikärtor, men David på dagis tycker om dom".

Va??? Jag frågar hur de vet vad kikärtor är för något o det visar sig att de får det typ varje dag som tillbehör på dagis.

Där ser man.

BRA där, dagis! Kikärtor är bra grejer.

Lilla Hon tyckte också om kikärtor - men mest att hålla dem mellan pekfingret o tummen, trycka till o få alla ärtor till hummus direkt i handen.

Gräsänka som jag är (jeppe är i AMS igen) så måste jag ta tag i den BRUTALA tvätthögen o sen ska jag lägga mig bredvid Äldsta som ockuperat pappas plats i sängen.

"Mammaaaaaa, när Fröken Mitten somnaaaaat så tänker jag smyga in till ert sovrum för jag vill sova på pappas plats i natt"

"Mammaaaaa, jag tänker sova i er säng varje gång pappa är ute o reser"

Okej då.

Hörs.


Good Lord...

... låt mig aldrig bli en gammal kärringjävel som ställer sig upp redan i Sundbyberg redo att kliva av tåget på Centralen. Låt mig aldrig bli en gammal kärringjävel som tar upp plats o orsakar stockning med sitt feta arsle på fel sida i rulltrappan. Låt mig aldrig bli en gamma kärringjävel med kamelbrun kappa o fuskpälskkrage, Dame Edna-brillor och orange läppstift!

Så... där fick jag ur mig lite aggression. Skönt.

Älskar den här jävla bloggen. Min ventil. Mitt bollplank. Min terapeut.

O så ska jag erkänna en sak också. Jag är nog BESATT. Av att träna. Jag skulle kunna bo på gymet, jag svär.
Igår kväll körde jag dubbelpass igen. Fy fan va det är underbart.

Att ta ut sig så in i norden. Känna hur pulsen nästan kollapsar. Svettas som en gris. Känna att varenda muskel i kroppen har fått kämpa. Lovar att det är RELIGIÖST skönt.

Jag är så himla, himla glad att jag fastnat. Det gick trögt i början, för si så där ett och ett halvt år sedan. Men när jag sedan fick rutin så rullade allting på. När jag sedan upptäckte att - FAN, det här ger ju resultat! Ja, då var det kört. Har alltså sedan november förrförra året kört träning minst 2 ggr i veckan (oftast 3 ggr) och inte pausat en enda gång (jo förresten, jag körde inget pass i Egypten -  bara lite mage på egen hand).

Förr om åren hade jag hur lätt som helst för att bli sjuk, men sedan jag började träna - inte sjuk en enda gång. Det är sant! Och om jag känner mig minsta förkyld så toktränar jag och dagen efter - VIPS alla symptom borta!

Rekommenderar alla att köpa gymkort.

Detta måste väl ändå vara årets tråkigaste inlägg?! Nåväl. Så blir det ibland.

Hörs.

Empty rooooooom...

Shit va den låten har fastnat i huvet på me! Är det ett tecken på att låten är bra? Eller att det är en vinnarlåt? Eller bara att den sätter sig i skallen o inte alls är särskilt bra?

Okej, jag veeeeet. Det suger lite att skriva om Melodifestivalen men jag kan junte låta bli. Det är ju årets höjdpunkt för mig och jag njuter av att prata om det, kritisera och så vidare.

Jag är nöjd med kvällen. FAKTISKT! För en jävla gångs skull är jag NÖJD! Det är nästan revolution juhh!

Okej, jag tyckte väl att Carola o Andreas var värda en finalplats direkt så där var jag liiiite besviken för oavsett om jag började lipa till Sanna Nielsens ballad så tycker jag att det suger med smetlåtar i Melodifestivalen. De kan rulla på Lugna Favoriter - det är okej - men inte i dessa sammanhang.

Har lite jobbigt med mig själv nu faktiskt.

Jag gillar junte Sanna Nielsen ALLS. Har typ gått från tv:n när hon visat sitt överdrivna leende men va fan, denna gång log hon ju knappt alls o låten hon sjöng var ju LJUVLIG. Typ hur vacker som helst.

Nog om henne.

Mina absoluta favvisar ikväll var ju bröderna va-de-nu-heter. Jag har ALLTID varit kär i dom för de har ju körat i alla möjliga sammanhang o när de körade bakom Jerry W på Börsen ett år så blev jag såld. Sedan dess - me lllllike!
På 90-talet släppte de även en platta som jag tyckte mycket om o när jag var en av the leadsingers i det lokala coverbandet i förorten så värmde vi upp ofta genom att köra deras låtar.

Nåväl. Låten var lite väl mycket MIkas Grace Kelly men jag gillade hela alltet ändå.

Carola o Andreas då. Hur snygga får man bli? Jag är kär i båda två. O låten var bra. Inte jättebra. Men bra. Det spelar ingen roll va Carola sjunger - hon behöver bara synas i rutan så blir man såld. O inte blir hon sämre när det står en liten sockersöt Andreas bredvid heller...

Idol-Ola. Söt som socker han med. Helt okej låt. Bra framträdande. Tur att han gick vidare till andra chansen.

De andra då? Gjorde inget intryck alls.

Äldsta hejade STORT på Razborka o blev aslack när hon inte gick vidare, ha ha... Fröken Mitten skrattade så hon pruttade när Pizzalåten kördes.

Jeppe då? Näe han är inte hemma. Han är ute o har roligt m sin bror (Mange) och en barndomsvän. Men jag tror att jeppe hade haft samma favoriter som jag, dvs bröderna va-de-nu-heter. En typisk jeppe-låt.

Nähä. Jaha.

Vad ska jag göra nu då? Jo, käka upp de sista dill chipsen o dricka upp det tredje glaset vin. Blogga runt lite o sen - natti natti.

Imorrn bitti = dubbelpass på Sats
Imorrn eftermiddag = simskola m Äldsta Sedan kommer gäster så då blir det fika
Imorrn kväll = kolla på någon film??!!

Hörs.

En sorglig liten story...

Det var en gång en tjej som hette Linda. Hon levde i en lycklig familj med mamma, pappa, två systrar och katter. Hon var minstingtjejen av systrarna. De bodde i ett hus o allt tycktes vara frid o fröjd.

Men.

Linda var utstött och mobbad i plugget. Hon hade dock en (!) vän som även hon blev retad o mobbad. De höll ihop i vått och torrt. De var skolans "töntar" men de hade ju varandra. Alltid något.

Det blev tillslut så att de började provocera mobbarna. De stickade töntiga jordgubbsmössor som de använde för att de andra skulle bli ännu mer irriterade. De startade nästan krig.

Men så en dag så bestämde sig Linda för att möta de elaka istället. Bli en av dom. Hon ville ju såklart också tillhöra poppis-gänget o känna på hur det är att vara populär o tjenis.

Hon började klä sig lite mer utmanande, som de andra tjejerna i samma ålder. Hon började sminka sig. Och sminka sig ÄNNU hårdare. Hon började hänga med de balla brudarna. Hångla med pojkarna.

Hon gick så långt att hon ställde upp o ha sex med pojkarna också. På skoltid. Hon kände att nu var hon på banan. Hon var en av "dom"...

... men så fel hon hade.

Plötsligt blev hon skolans madrass o hora. Mobbingen tog ny vändning.

Linda blev aldrig någon poppis-tjej. Linda blev inte mobboffer mer heller. Hon blev inte ens 15 år.

En dag när en av Lindas ena storasyster kom hem från plugget så hängde Linda där. Död.

Föräldrarna o systrarna anade ingenting. Linda var ju en GLAD tjej på hemmaplan.


Den här story är verkligen sann. Det hände i vår lilla, trevliga o mysiga håla. Där vi bor.
Detta har tagit mig HÅRT. Det är ett par år sedan det hände men jag tänker på det nästan varje dag och som mor till tre små tjejer så oroar jag mig så för att de en dag kommer bli utsatta. Att jag inte ser det. I tid.

Mina tjejer betyder ALLT för mig. Jag vill att de skall bli starka. Att de skall vara lyckliga och STOLTA över de dom är!
Hur ska jag göra?


Vem är vem?


Undra vem som är mamma till Fröken Mitten?

image416

image417

Nära döden upplevelse!

Igår var jag jääääävligt nära att få hjärtattack o dö på fläcken då det visade sig att en av mina barndomsvänner som läser o ibland kommenterar min blogg jobbar med Fru Präkt!!!!

Förstår ni hur det kändes när Fru Präkt ringde???

- Ja det Pendelilskan.
- Heeeeeeeeej. Det är Fru Präääääääkt. Jobbar du?
- Ehh ja (va fan tror du din dumma jävel en tisdag klockan 14:37)...
- Du... världen är liten hörru..
- Ehh jaså (va fan nu då)?
- Gissa vem som sitter bredvid mig på jobbet? Gissa vem jag jobbar med nu för tiden?
- Näääääääeeee vet inte. Vem? (fast jag visste då min kompis redan kommenterat på bloggen)
- Jo din barndomskompis XXX!
- Jaha oj då. Där ser man. Roligt. Hälsa!

Fattar ni hur jag för ögonblicket såg hur vi var tvungna att flytta från huset o se oss om efter ny bostad på ny ort?
Fattar ni hur mycket SKIT jag kastat på henne o hennes familj?

När vi lade på så kastade jag mig över tangentbordet o skrev ett mail till barndomsvännen. Det är en pålitlig o fin tjej så jag trodde egentligen aldrig att hon skulle ge ut min bloggadress till vem som helst men va fan!!! What if liksom.

Jag fick svar idag. Så jävla skönt. Mount Everest lossnade från mitt bröst så nu kan jag andas ut o blogga vidare... om allt o till och med Fru Jävla Präkt. Såååååååå otrrrrrrooooooligt skönt!

Barndomsvännen skrev att hon blev lite paff då Fru Präkt sagt att jag o hon umgås massor. Hon skrev att hon inte kunde förstå det då vi var så himla omaka. TACK FÖR DET säger jag.

Det enda jag o Fru Präkt har gemensamt (förutom att vi bor på samma gata) är typ fräknarna...

... fast mina fräknar är söta. Hennes är fula.

Hörs.


En kortis

Skrev värsta inlägget men när jag kände mig något så när klar o läste igenom det så kände jag "näääää vikket jävla ointressant o onödigt inlägg" så jag gav fan i det .

Varför skriva i bloggen bara för att liksom?

Näe, jag surfar in på Sats.se istället o bokar upp mig för lite svett i veckan.
Passar här även på att tacka alla som gav mig tips o råd!

You rule.

På återseende.

Mycke' nu...

... men jag är snart tillbaka. Love /Fru P


Ett jävla gnäll...

... inte bara på mina tjejer utan på mig själv också. Fan va det GNÄLLS här hemma just nu. Får panik o sticker snart ut o kommer aldrig mer igen. Är det något jag HATAR så är det gnäll. Fattar inte hur jag skall stå ut med gnället så många år till. När slutar ungar att gnälla?

Gnäll. Gnäll. Gnäll. Utan substans. Gnäll bara för att! Jag gnäller iaf av någon anledning. Men inte de tre små. De gnäller utan direkt anledning. Okej, de är trötta... men vem fan är inte trött? Jag har varit trött i över fem års tid. Jag skulle kunna sova i tre veckors sträck utan avbrott - så trött är jag. Jämt. Och ständigt.

Nu tänker jag gnälla igen, inte bara för att jag är trött utan för att gårdagens tv-underhållning var så usel att det egentligen inte är värt att kommentera det alls. Men jag kan junte låta bli.

What the fuck? Vad är det för fel på svenska folket? Är det bara missfoster som ringer o röstar? Eller vad?
Sorry språket, missfoster må vara lite väl magstarkt att använda men detta är MIN blogg o här skriver jag va fan jag vill!

Efter en lite rörig middag m Jama o hennes familj så intog vi soffan o självklart skulle vi se Melodifestivalen. Som alla andra svenssons gör på lördagkvällar fr o m nu o några veckor framåt.

Christian Luuk - som vanligt skitbra.

Poodles & E-type startade o jag tyckte såklart om låten. Nej, inte bara för att det var dom utan jag gillade verkligen låten till min makes förtret. Tycker det är ett gäng charmiga killar o jag gillade melodin o gunget. Precis lagom. Bäst av alla första åtta bidrag.

Amy var också jättesöt. Och bra. Hon är så söt att jag fick tårar i ögonen o Jama gåshud :-) Det var nog våra moderskänslor som slog in. Låten var lite käck o glad också. Sånt är ju kul.

Jag gillade även Suzzie Tapper. Faktiskt. Tycker om hennes röst o tycker låten var fin. Men ballader tycker jag å andra sidan inte hör hemma i schlagersammanhang. Det blir lite trist.

Velvet. Vet inte riktigt. Tillintetsägande för mig. En låt som säkert kommer gå varm på dansgolven framöver. Vad vet jag. Jag går junte direkt ut nu för tiden så jag lär nog inte bli varse...

O så den äckliga farbrorn som jag knappt kan nämna vid namn med risk för att jag kommer kräkas. Vad i helvete hände? Låten var så vidrig att den inte ens skulle platsa på en Finlandsbåt. Det var tamejfan det värsta jag sett o hört på mycket, mycket länge. Var det ironi eller? Kanske årets festival skall innehålla ett SKÄMT? Typ att i finalen så säger Luuk att "ha ha gick ni på den enkla? tror ni verkligen att vi skulle kunna skicka gubbfan o representera sverige ha ha ha ha ha"...

Näe. Jag fattar faktiskt ingenting.

Tycker Malliz har sammanfattat första delfinalen superbt. Förutom Poodles o E-type dårå.

Jag är grymt bakis idag så jag får gnälla lite över det också. Det är nu verkligen bekräftat - Fru P kan inte dricka rödtjut. Jag får huvudvärk o mår som en röv dagen efter. Nu vet jag med bestämdhet. Det är öl o whisky som gäller framöver - inget vin. Och absolut inget rödvin.

Nu skall jag unna mig en rad mjölkchoklad o senare ikväll när vi skall kolla på hyrd rulle (Underbar o älskad av alla) så kommer jag med all säkerhet trycka i mig något mer gott.

Men!! Veckan som kommer, kommer att gå i TRÄNINGENS tecken. Jag skall träna varje dag. På ett eller annat sätt. Och jag kommer INTE att äta en massa skit. Bara sund kost. O så kommer jag följa Pangbrudens råd.

Måste dock fråga en grej angående träning, så snälla Mumrik, Mallis, Pangbruden, Niinis o svågern och alla andra som toktränar eller har toktränat -

ÄR DET BRA ATT TRÄNA VARJE DAG? ELLER SKA MAN PAUSA EN DAG EMELLAN VARJE TRÄNINGSPASS?

Pls - I need your advices.

Hörs.


Ps 1. Tack Jamisen för igår. Ni är grymma!
Ps 2. Tack underbara granne för att du friserade mina jäntor. Du är också grym!

Ett jävla gnäll...

... inte bara på mina tjejer utan på mig själv också. Fan va det GNÄLLS här hemma just nu. Får panik o sticker snart ut o kommer aldrig mer igen. Är det något jag HATAR så är det gnäll. Fattar inte hur jag skall stå ut med gnället så många år till. När slutar ungar att gnälla?

Gnäll. Gnäll. Gnäll. Utan substans. Gnäll bara för att! Jag gnäller iaf av någon anledning. Men inte de tre små. De gnäller utan direkt anledning. Okej, de är trötta... men vem fan är inte trött? Jag har varit trött i över fem års tid. Jag skulle kunna sova i tre veckors sträck utan avbrott - så trött är jag. Jämt. Och ständigt.

Nu tänker jag gnälla igen, inte bara för att jag är trött utan för att gårdagens tv-underhållning var så usel att det egentligen inte är värt att kommentera det alls. Men jag kan junte låta bli.

What the fuck? Vad är det för fel på svenska folket? Är det bara missfoster som ringer o röstar? Eller vad?
Sorry språket, missfoster må vara lite väl magstarkt att använda men detta är MIN blogg o här skriver jag va fan jag vill!

Efter en lite rörig middag m Jama o hennes familj så intog vi soffan o självklart skulle vi se Melodifestivalen. Som alla andra svenssons gör på lördagkvällar fr o m nu o några veckor framåt.

Christian Luuk - som vanligt skitbra.

Poodles & E-type startade o jag tyckte såklart om låten. Nej, inte bara för att det var dom utan jag gillade verkligen låten till min makes förtret. Tycker det är ett gäng charmiga killar o jag gillade melodin o gunget. Precis lagom. Bäst av alla första åtta bidrag.

Amy var också jättesöt. Och bra. Hon är så söt att jag fick tårar i ögonen o Jama gåshud :-) Det var nog våra moderskänslor som slog in. Låten var lite käck o glad också. Sånt är ju kul.

Jag gillade även Suzzie Tapper. Faktiskt. Tycker om hennes röst o tycker låten var fin. Men ballader tycker jag å andra sidan inte hör hemma i schlagersammanhang. Det blir lite trist.

Velvet. Vet inte riktigt. Tillintetsägande för mig. En låt som säkert kommer gå varm på dansgolven framöver. Vad vet jag. Jag går junte direkt ut nu för tiden så jag lär nog inte bli varse...

O så den äckliga farbrorn som jag knappt kan nämna vid namn med risk för att jag kommer kräkas. Vad i helvete hände? Låten var så vidrig att den inte ens skulle platsa på en Finlandsbåt. Det var tamejfan det värsta jag sett o hört på mycket, mycket länge. Var det ironi eller? Kanske årets festival skall innehålla ett SKÄMT? Typ att i finalen så säger Luuk att "ha ha gick ni på den enkla? tror ni verkligen att vi skulle kunna skicka gubbfan o representera sverige ha ha ha ha ha"...

Näe. Jag fattar faktiskt ingenting.

Tycker Malliz har sammanfattat första delfinalen superbt. Förutom Poodles o E-type dårå.

Jag är grymt bakis idag så jag får gnälla lite över det också. Det är nu verkligen bekräftat - Fru P kan inte dricka rödtjut. Jag får huvudvärk o mår som en röv dagen efter. Nu vet jag med bestämdhet. Det är öl o whisky som gäller framöver - inget vin. Och absolut inget rödvin.

Nu skall jag unna mig en rad mjölkchoklad o senare ikväll när vi skall kolla på hyrd rulle (Underbar o älskad av alla) så kommer jag med all säkerhet trycka i mig något mer gott.

Men!! Veckan som kommer, kommer att gå i TRÄNINGENS tecken. Jag skall träna varje dag. På ett eller annat sätt. Och jag kommer INTE att äta en massa skit. Bara sund kost. O så kommer jag följa Pangbrudens råd.

Måste dock fråga en grej angående träning, så snälla Mumrik, Pangbruden, Niinis o svågern och alla andra som toktränar eller har toktränat -

ÄR DET BRA ATT TRÄNA VARJE DAG? ELLER SKA MAN PAUSA EN DAG EMELLAN VARJE TRÄNINGSPASS?

Pls - I need your advices.

Hörs.


Ps 1. Tack Jamisen för igår. Ni är grymma!
Ps 2. Tack underbara granne för att du friserade mina jäntor. Du är också grym!

Melodifestivalen 2008

Imorgon kväll så börjar det! Äntligen! Vad är det med oss svenskar som fullkomligen spricker av glädje när det är dags för schlager! Svenssons laddar upp med chips, dip o cola. Årets höjdpunkt i många hem. I år är jag dock inte lika överlycklig. Undra varför? Vad betyder det? Eller är jag kanske det ändå?

Någonstans så avtog hela den totala glädjen över tävlingen förra året när The Ark fick skitdåliga poäng i stora ESC. Länder håller varandra om ryggarna, man röstar politiskt osv. Jag blir så arg varje år o drämmer fjärrkontrollen i bordet o skriker "ALDRIG MEEEER!!"

Men lik förbannat så sitter jag där o glor. Och tycker. Och svär. År efter år.

Okej, vilka är med imorrn nu då...

E-type & the Poodles
Fy fan va roligt. Två av mina melodifestivalfavvisar från tidigare år slås ihop till ett bidrag! Jag hejjar på dom oavsett hur det låter. Hoppas på äkta skön glitterrock o lite E-typedunk! Hoppas på fyrverkerier o eld (lär det nog bli då låten heter Line Of Fire)!!!

Face -84
Ingen kommentar

Velvet
Jävligt duktig tjej. Hon kan sjunga. Men vinnare? Njae, tror inte det... men men, man vet aldrig.

Brandur
??

Michael Michailoff
Weeehooooo! Jag var kär i honom när han var med Fame Factory... hoppas det är en bra låt.

Amy Diamond
Gulligull... det är allt jag får ur mig...

Suzzie Tapper
Zzzzzzzzzz

Christer Sjögren
Snälla, rara jävla gubbjävel. Låt mig vara ifreeeed! Me do not like - at all. Jag får utslag av karln. O vad heter låten han skall sjunga då? I Love Europe. Nej fan, jag måste kräkas...


Trevlig helg y'all.

Vackra kvinnor

Ni som bloggat m mig under alla år vet ju att det florerats en hel del listor hit o dit på allt mellan himmel o jord men främst över vackra män o kvinnor. Mattias gjorde sin lilla lista o jag blev inspirerad o sugen igen. Just nu tycker jag att dessa kvinnor dominerar i mästerskapet om "Världens vackraste kvinnor" (nej Gynning är inte med och ja jag tycker dessa kvinnor är snyggare än henne och ja jag kallas inte Santa Maria för intet - att Gynning skulle vara världens snyggaste kvinnar var liksom bara för att krydda hela grejen just då)...

Gwen Stefani är för mig VÄRLDENS snyggaste, sexigaste, vackraste o coolaste kvinna! Nummer ett på min lista!
image400

Övriga tjejer kommer inte i någon slags ordning, viktigast är att Gwen kommer först. Sedan får alla andra delad andra plats. Vackra o härliga tjejer allihop. Tycker jag alltså (och jag lovar att jag inte kräver att alla skall hålla med).

Brittany Murphy. Supercharmig. Söt som socker. Inte helt olik Gwen... kanske därför jag diggar henne så mycket.
image401

Ashley Judd. Föll som en fura för henne när hon var med i Juryn... hon är så in i helvetes söt o gullig o vacker.
image402

Makens favorit. Charliiiiiiizzzzzze. Hon är overkligt vacker faktiskt...
image403

En av mina nya favvisar är Eva Mendez. Me like a lot. Såg na för första gången i ngn Will Smith-rulle. En sexbomb!!
image404

Jävligt dålig bild men Famke Jensen är också otroligt SNYGG! Både jag o jeppe är döförtjusta i henne så Famke var faktiskt ett av namnen på listan vi hade för Fröken Mitten (när hon låg i magen)...
image405

Halle Berry är gudomligt vacker.
image406

Jaaaaadaaaaa!! Will Smith är junte direkt asful... klart snubben ska ha en asläcker fru vid sin sida. Precis som min man!
image407

Jag har alltid varit kär i Julia Roberts. Från Pretty Woman o heeeela vägen. Hon berör mig verkligen!
image408

Underbart charmiga o söta o ascoola Juliette Lewis!
image409

När vi såg Vanilla Sky så sa det BOOOOM! Kan man bli mycket sötare än dockan Penélope?
image410

Sarah Wayne Callies heter hon som spelade Sarah Tancredi i Prison Break. Ljuvlig flicka...
image411

... när nu inte Sarah längre kan förgylla Prison Break så kan man istället njuta av denna pingla!
image412

Jag gillar verkligen Vanessas bohemiska o flummiga stil... o hon har junte åldrats sedan Je le taxi-tiden...
image413


Det var lite brudar det! Givetvis är det lättare att göra en lista på vackra män men det har jag gjort hundra ggr så det får nog vänta lite... även om jag blir jäääävligt sugen på det.

Nu ska jag packa en träningsväska sen sätta mig framför tv:n (nej jag tänker verkligen inte titta på någon gay-gala) o sen blire nog natti natti.

På återseende.

It's Britney, bitch!

Var bara tvungen att ha den klääätchiga rubriken för det är början på just nu PARTYLÅT NUMERO UNO!! I am totally in love with Britney Spears senaste platta. Inte bara jag, när jag spelar Gimme more så får Lilla Hon också spatt o sätter igång att rycka med. Höfterna går fram o tillbaka sidleds, bestämt o rytmiskt. Blicken blir stirrig o hon blir totalt fokuserad på att hålla takten.

1,5 år gammal. Det ni. Morgondagens stora pop-stjärna kanske?

Nåväl, nu vill jag svara alla goa människor som lämnade avtryck i mitt senaste inlägg. Wow vilken grej. Det är Gynning man skall skriva om för att få gäster märker jag he he...

Så här:

Frippo
Bli inte så upprörd älskling. Herregud. O hur vet du att Charlize, Sandra B, Izabella o gänget bara gör vettiga saker? De kanske agar sina barn? De kanske snortar kokain? De kanske utnyttjar, bedrar o är förjävliga?

Pangis
Säger som Niinis. Wow. Tackar o bockar. Komplimanger en onsdag! Nu har jag växt ett par centimeter :-) Kan hålla med om det där konstlade Barbietricket som många har men jag tycker inte Gynning passar in i den beskrivningen. Jag tycker faktiskt inte hon ser så konstlad ut. Sorry. Värst av alla de bimbos du talar om är ändå Linda Rosing.  Jag får lätta kvälvningar när jag ser henne o hennes slemmiga kille. Hon börjar se ut som den där kvinnan i Ameeeeerika som opererar sig så hon ser ut som en katt...

Niinis
Fattar du att du o jag är SNYGGA?

Buzan
Roligt att du är här!! Absolut, i Photoshop kan man fixa o trixa. Den första bilden jag lade ut senast är absolut fixad o trixad med men jag tror ärligt talat (kalla mig naiv o dum om du vill) att Gynning är jättesöt i verkliga livet också!
Och absolut - det är en jävla tur att vi alla har olika smak. Jag är absolut inte ute efter att alla ska tycka som jag - jag är bara så himla nyfiken på hur det kan komma sig att exempelvis min man inte på ett endaste sätt håller med mig i just Gynning-frågan när vi annars har samma smak...

Mumriken
Som jag skrev till Buzan. Jag vill inte att alla ska tycka som jag! Jag är bara fascinerad över att det faktiskt finns människor som tycker Gynning är blaha blaha när jag själv tycker hon är fantastiskt snygg. Jag tycker Penélope Cruz är OTROLIGT vacker o söt så där har vi samma smak men inte när det gäller Gynning...

Mamma
Ja eller hur??? Nääää jag skulle nog banka något hårt i skallen på jeppe om han inte tog chansen den dagen Izabella, Charlize eller Sandra B kom o knackade på dörren. De där brudarna går inte av för hackor o det vore ASCOOLT att skryta för polarna om att maken stack iväg med Charlize :-)

Garbo två
Tur att du inte kallar dig Garbo ett, då kanske vi som polar med Garbo skulle bräka lite... Välkommen hit du med. Kul!! Håller med om att Gynning är stylad, som fan ibland men jag står fast vid att jag tror att hon är jättesöt även om hon är osminkad, nyvaken o bakis...


Tror jag betade av alla nu va?
Vi hörs nog mer imorrn. Mors.

Ältar vidare om Gynning...

... nu vill jag att Frippo, Mumrik o Pangbruden med flera ger mig EN varsin anledning till att denna vackra kvinna INTE tilltalar er. Tack. 

image399

image397

Carolina Gynning...

... måste väl ta mig fan vara Sveriges, om inte VÄRLDENS snyggaste jävla tjej!!!

Droger...

Det finns en hel del grejer som jag går igång av. En hel del. De som känner mig är vana vid uttryck som "jag är käääääär!!!" eller "åååhhhh det var det SNYGGASTE jag sett!!!" eller "shiiiiiiiiiit det var det GRYMMASTE jag varit med om!!!" och så vidare.

Det finns självklart lika ofta o lika dramatiskt saker jag INTE går igång på. Typ saker som får mig att morra o skrika. Jag är ju barnsligt förtjust i listor så här följer ett par till.

Droger jag blir hög av
+ Mansröster, såsom t ex Jesper Binzer (D.A.D.), Thåström och Jimmy Sommerville (näääääää bara skoja om den sista HA HA HA HA HA)...
+ 80-talsmusik
+ Spontanshopping
+ Svenska kriminalfilmer (såg Irene Huss härom dagen o shit va bra den va)
+ Den första kalla ölen efter jobbet en fredag alt. en rumsvarm skvätt Red Label
+ Goda herrparfymer
+ Komplimanger
+ Äkta kramar
+ Mammas kroppkakor

Skit jag får allergi och klåda av
- Ljudet av fingrar som knäpps
- Gnäll
- Celine Dion
- Teater
- Egocentriska människor ("jag, jag, jag, jag, jag...")
- Män med långa naglar
- Ovårdade fötter
- Katter
- Ögongegga
- Mungipegegga
- Solarieluder

På återseende!

Sex...

... saker kommer jag att göra inom rätt så snart framtid, nämligen följande:

1)
Skaffa en fet jävla taturering som skall överlappa en av de gamla, pinsamma o fula! Motivet? Färdigt. Nu skall jag bara boka tid för konsultation (heter det så?) hos Rooooooger som han heter.

2)
Klippa mig o färga håret. Totti hos frissan. Dyrt? Ehh, ja svindyrt men va fan... det drabbar ingen fattig mouhahaha.

3)
Köra en veckas STENHÅRD GI igen. De senaste veckorna har jag fuskat med limpmackor till frukost, desserter i Egypten (samt öl varje dag) och på helgerna den senaste tiden har vi FROSSAT. Iiiiiihhhh. Det syns tyvärr.

4)
Träffa Cian o Niinis (och förhoppningsvis Garbo)! Malliz kunde ju tyvärr inte. Det skall bli så in i helvetes jävla roligt. Tänk att man fått så fina polare genom bloggen!!!

5)
Göra manikyr igen. Det är LYX för bondläppar som jag. Har varit på två behandlingar hittills o det är så himla härligt. Nu har jag en GRATIS behandling innestående här i stan. Fick julklapp av en kund.

6)
Klippa ungarna. Eller två av tre i alla fall. Vi har en snäll granne (jo faktiskt, det bor inte BARA äckelpräktisar på min gata) som råkar vara utbildad frisööööööör så jag skall nypa tag i na någon dag. Kanske man kan ta ett glas vin ihop för att förgylla vardagen också?????

Så. Det får bli dagens inlägg.

På återseende ya'll.


Hallååååå!!! Kom o ta miiiiiiiiig! Känn på mig! Titta på mig!

Så löd det igår när jag gick förbi Sisters i Kista Galleria. När jag tittade ditåt så låg hon där o tittade på mig med bedjande blick och jag kunde inte motstå. Jag gick direkt fram till henne. Kände på henne. Tittade på henne. Kände lite på hennes kompisar bredvid. Sneglade lite på hela skaran faktiskt.

Men det var HON som fick min absoluta attention.

 Assnygga, supercoola o fantastiska G-star jeans.

I am in love.

Resa med småbarn? Rekommenderas ej!


Alla har vi ju sett Fritidsresors reklamfilm där lyckliga familjen åker utomlands, där den vackra o välmejkade mamman smyger ut ur hotellrummet o tar en promenix i slowmotion. Ler mot solskenet och tar på de vackra blomster som hon sveper förbi när hon går där på strandpromenaden. När pappan o de små söta lintottarna smyger efter. Där pappan tar ett busigt hopp ner i poolen o skvätter ner mamsegull som ligger med en god bok o solar. De söta små lintottarna som kommer springandes o kramar om sin nedstänkta mor...

Den reklamfilmen ljuger mer än de där med de små bilarna som rymmer elefanter o gud o hans moster.
Sikket bullshit. Kort o gott. Jajemänn. Nu är Fru P tillbaka från en veckas charter i El Gouna, Egypten.

OH... MY... GOD... vilken resa!

Drar resan i något sånär korta drag för att inte trötta ut er och snälla mamma, oroa dig inte. Jag är inte bitter eller ledsen. Bara lite trött o sliten. Men brunbränd, fräknig, trött och sliten. Inte helt fel ändå.

Så här:

PLUS denna resa har varit resmålet. Egypten är fantastiskt. Eller åtminstone El Gouna där vi var. Vackert. Rent. Härliga människor. Supergod mat. Vacker arkitektur. Härligt på alla sätt. Ett annat PLUS var hotellet där vi bodde - Mövenpick Resort & Spa. Shit asså. Det var så himla fint o lyxigt. Coolt. Som en liten stad i staden liksom.

Och så till det tråkiga. FETT MINUS var att ha småbarn med sig. Verkligen INGEN semester alls. Helt ärligt. Det må låta brutalt o hemskt men så är det. Lilla Hon skrek sig lila både på dit- och hemresan. Hon lät oss inte äta en enda måltid färdigt utan vi fick SLÄNGA i oss maten. Frukost som lunch som middag. Jaga, dutta, gulla, jaga. Det gick inte att ligga i solen o slappa, Lilla Hon sticker så fort hon får chans. Vi fick klocka varandra o sola en halvtimme var typ. Fröken Mitten var sjuk fem dagar av sju. 39,8 graders feber. Ingen lek.

Ni hajjar?

Vi har nu tagit hand på att aldrig mer utsätta oss för detta. Nästa gång det blir utlandet så blir det uppdelning av familjen Pendelilska eller barnvakt o endast vuxentripp.

Här följer lite bilder. Vi hörs en annan gång!

image355
Iiiihhhh. Höga förväntningar. Taget precis innan påstigning.

image356
Vi försökte verkligen underhålla de små liven så gott vi kunde...

image357
Puh! Flygresan avklarad. Nu bara en nätt liten busstur på 45 minuter.

image358
Utsikt åt vänster från hotellrummets terass...

image359
... och åt höger.

image360
Familjerum i två plan. Suveränt.

image361
Fröken Mitten o Äldsta på väg till glassbaren.

image362
Så in i helvetes jävla vackert!!

image363
Några som njuter av utsikten.

image364
Två blekfisar varav en (till höger) här börjar insjukna i värsta febern...

image365
På väg till en av alla tusen (nätt överdrift) pooler...

image366
Nästa gång vi åker hit ska vi bo i ett av dessa hus... med tillhörande trampbåt o trappa ner i plurret.

image367
Baaaaaaaaaaaaaaaaaad!

image368
So far, so good.

image369
Den lilla semestermarodören med hårig bakgrund :-)

image370
Tack Gud och projektledare för detta hotellbygge - lekplatser A och O för barnfamiljer...

image371
Till och med platser för de allra minsta... inbyggda i skuggor av palmblad o andra växtligheter...

image372
Weeeeeeeeeee!!!!

image373
Lite glada var vi i alla fall, då och då ;-)

image374
Flera sådana här minihav fanns det gott om. Otroligt fint. Och barnvänligt.

image375
Trrrrråkigt läge med pool o hav... synd bara att det blåste utav helvete o att man frös ihjäl så fort en vind svepte förbi... det bidde asså bara bad tre dagar :-(

image376
MIN FAVORITBILD. Älskar de här sandremsorna mitt i havet.

image377
Äldsta o Fröken Mitten

image378
Lite schack.

Tuk-tuk till stan o marina. Här följer lite foton på utflykter.
image379
image380
image381
image382
image383
image384
image385
image386
image387
image388
image395

O här försöker vi oss på lite konst :-D
image389
image390
image391
image392
image393

O slutligen. Här är tjejen som inte kommer att få uppleva en utlandssemester igen förrän om MINST tre år!
image394




RSS 2.0