Jahaja...


... det jobbigaste med att blogga är att hitta på ett jävla subject varje gång! Mmmm mycket riktigt, idag känner jag mig på HUGGET. Därav svärord direkt i första raden :-)

Nåväl.

Först vill jag ta upp följande; HUR I HELVETE kan man andas med MUNNEN när man står i knökfull tunnelbanevagn? Råkade hamna bredvid en farbror med rutig flanellskjorta som stod o andades andfått på mitt ansikte hela vägen från Centralen till Stadion. Jag höll på att kräkas!!! Dels fick mitt ansikte en varm o fuktig pust vid varje utandning och the fucking morningbreath var ett tydligt tecken på att gårdagens middag innehöll någonting med LÖK.

Fy fan.

Sen vill jag även klaga lite på alla jävla bilister som krockar o har sig VARJE JÄVLA ÅR så fort det kommer snö. HUR SVÅRT KAN DET VARA???? Det kommer liksom snö varje vinter i det här landet och man bör ju ha lite koll på det?

Samma sak med SL. Förseningar är vardagsmat så fort det blir lite lövhalka eller snö. WHAT THE FUCK? Jag fattar det bara inte! Hur kan det få vara så här år efter år? Hur står det till med förberedelserna?

Gräns är ordet.

Igår åkte jag hem till landet där jag bor. Med alla mina väskor gick jag från tåg till buss. Från busshållplatsen till mitt hus är det bra bit att gå. Och hur gick det då?

Jo, gångvägen var OPLOGAD så där jag gick jag i djupsnö med tre väskor. Gick o gick o gick utan att komma fram. Precis som den berömda klockan. Jag svor lite kan jag lova men plötsligt började jag ASGARVA o tänkte "var i helvete bor jag egentligen?". Det gick lite lättare att gå när jag skrattade. Kände mig som värsta psychot.

Sen blev det till att snöa av bilen som stått en hel vecka. Det var ingen lek.

Efter storhandlingen åt jag köttsoppa o sen ringde grannen.

UT O SKOTTA!

Vi skottade som två galningar o det var riktigt, riktigt roligt. Tungt men roligt. Så igår var en äkta friskisdag. Gympass på lunchen o på kvällen skottpass. Nu jävlar är jag bra krallig :-D

Sov hyfsat gott i natt.


Kommentarer
Postat av: Anders Ingvar

Ljuvligt argt inlägg! Pendelilska när den är som bäst!

2009-12-16 @ 09:31:31
Postat av: Garbo

Kan inte annat än stämma i,jag pulsar oxå här ute på landet på oplogade vägar,tungt o extra jobbigt blir det men som sagt man får se det positiva man får frisk luft & motion hahaha

Sen får man ju bonus när man öppnar ytterdörren o får skotta sig ut oxå :

;)

2009-12-16 @ 10:30:50
Postat av: A

Tur att du fick mycket frisk luft under skottningen, som motvikt till farbror-andedräkten. Urk!

2009-12-16 @ 10:45:07
URL: http://minsoffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0