Värsta chilladagen...


... eller vänta lite. Chilla o chilla. Allting är relativt. Det är lite halvsvårt att chilla när man har tre stycken rastlösa o sockerstinna yrväder kring benen men dagen har varit underbar på alla sätt ♥

Väcktes som vanligt av en liten av tre som väste "mammaaaaa får jag gå upp" precis enligt rutin. Uppe med tuppen är de små, trots att de lägger sig så sent på kvällarna. But whyyyyy?

Nåväl. Jag är världsvan småbarnsmorsa så det är inget jag dör av. Jag ligger till och med kvar i sängen med slutna ögon tills dess att alla är vakna o skriker efter frulle. Skönt att få dra sig på morgnarna (stavas det verkligen så?).

Äsch. Slänger ut lite bilder istället. Inlägger blir lite mer levande så...


















Och som avslut... så här ser det ut från min lägenhet kvällstid denna ljuva sommar:






Självklart Red Label fredag- och lördagkvällar :)


Nu önskar jag att jag hade en skön rulle att se på... men jag har visst lånat ut alla mina favoriter till grannen så jag har bara Spöket Laban-, Astrid Lindgren- samt Disneyrullar i lådan. Hmmm, avstår nog.

Men vänta lite... "Finding Neverland" var inte igår. Den blirre.


Må gott.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men så fiiint du bor,jag brukar säga att det väcker längtan och det gör det verkligen när man ser landskapet ifrån din dörr och det faluröda små husen smälter fint in i miljön,lite bullerbyfeeling :)



Du har det bästa av 2 världar,stan ibland o så detta.



Ha en fortsatt skön semester!

Kram

Garbo

2010-07-04 @ 08:35:25
Postat av: Fru P

Garbo, du får komma ut o hälsa på någon gång :) Ja det är idylliskt här faktiskt. Mitt ute bland åkrar o skogar ligger detta lilla bullerbyområde med träkåkar o småhus. Fantastiskt när jag tänker efter!!

2010-07-04 @ 17:17:17
Postat av: A

Härliga sommarbilder!

Semester is da shit! :D

2010-07-05 @ 11:07:43
URL: http://minsoffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0