Do you feel...

... like I feel? Nathalie? Nathalie?! Har haft denna låt i skallen i tre dygn nu o hur jag än försöker så lyckas jag inte få ut den. Gillar ju låten o tycker ju Idol-Ola är sockersöt men ändå!!!

Släktis var ok. Urnsättningen var ok.

Imorrn väntar JOBB. Hjälp.

På återseende.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Lycka till med jobbandet. Jag börjar oxå i morron, skulle vilja ha lite sommar först...

2007-08-12 @ 22:48:50
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Cian

Lycka till på jobbet gumman....
PÖSS

2007-08-13 @ 07:40:09
Postat av: Nina

LYCKA TILL IDAG gumman!!!
Kram

2007-08-13 @ 08:02:50
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: grannen

Det går nog bra, ska du se, även om det är en enorm omställning att börja jobba igen efter så länge!

2007-08-13 @ 08:17:37
URL: http://proud2b.blogg.se
Postat av: Garbo

Märks att du har lite jobbarångest men du ska se du kommer må väl av att vara tillbaka och vi kan få oss ett gott skratt över dina pendelbravader :)
Ha d bra idag gumman/Kramas

2007-08-13 @ 09:07:27
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Frippo

Vad är jobbigast?
Scenario 1: Upp, göra sig i ordning, äta frukost i lugn och ro. Sätta sig på ett tåg, komma in till jobbet, dricka kaffe, snacka med kollegorna, jobba med en ny tjänst, käka lunch, jobba med ny tjänst, dricka kaffe, jobba med en ny tjänst, snacka med kollegorna, jobba med en ny tjänst, dricka kaffe, åka tåg hem, dukat bord.
Scenario 2 (igår fm): vakna av barnsparkar i ryggen, komma in till en nerbajsad yngsta där det läckt igenom och det är dusch direkt och byte av sängkläder, frukost till tre tjejer och en vuxen under kaosliknande förhållanden med mjölkglas som spills, mackor som ramlar upp och ner, yngsta som tar hela grötskeden och smetar ut över sig och hela köket. Bajsblöja. Avväjningskiss på golvet för nr 2, nr 1 lack för att inte granntjejen är hemma, bajsblöja, hämta ritblock (försöker käka klart frullen medans), klä på tre, borsta tänderna på tre (frulle medans). Fixa disken vips är kl 10,30. 30 min senare är det dags för lunch till lilla, läggning. När hon väl somnat är det dags för lunch till nr 1 & 2. Med lite tur slipper man tjata ihjäl sig för att inte det ska ta tre sekel att få lunchen överstökat... osv osv. Orkar inte köra vidare. Summan av kardemumman: Visst, ungarna är underbara och det är kul osv bl a bla bla men att ha dagar som scenario två (som sker rätt ofta) så borde det vara nada ångest att jobba.
All heder åt dig som grejat detta älskling. Jag har ju varit hemma tidigare flera månader men en och två ur jobbighetssynpunt är INGENTING. Då va det ju en picknick som hette duga. Tre st, då har man skäl att tycka det är jobbigt! Inte innan... Och jag har ju fan inte ens varit hemma denna gång känns det som.
Och den jäveln som skriver vänta bara, små barn små bekymmer skall jag personligen skalla nästa gång vi ses...=)

2007-08-13 @ 10:59:38
Postat av: Garbo

Hehe frippo vänta du bara tills du har 3 st hysteriska tonårsmonster ;)
Närå ungar e underbara men visst kan det bli slentrian o tufft att sysselsätta 3 små och din Älskling är fantastisk som gått hemma under denna period och hon tycks ju vara gift? med en lika fantastisk man =)

2007-08-13 @ 11:46:26
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Cian

Hehehe Ja 3 st tonåringar om några år..Då längtar ni nog tillbaka till den här tiden... *hukar lite* tur att jag inte dyker upp den 25..Så du får skalla mej nån annan gång ;)
All heder både åt dej pendlis ooch din man
(eller rättare sagt åt alla föräldrar)
Jag som tycker det är jobbigt med EN ibland

2007-08-13 @ 12:40:38
Postat av: Malliz

Frippo: Om tolv år ser det ut såhär. Äldsta kommer hem sent, du och fru P våndas. När hon väl kommer hem luktar hon rök och har sugmärken på halsen. Hon är klädd i svart och har målat sig med mascara runt ögonen, hon ser helt enkelt ut som en tvättbjörn. Hon svarar inte på tilltal och sover bort hela morgondagen.


Fröken mitten har varit på bio, säger hon. Det visar sig då dock att hon varit hos Henke som haft FF. Hon har för första gången smakat på rom. Hon bränner av sitt bästaste leende och ni förlåter henne förstås för hon tycker att rom smakar skit. Är detta ännu en lögn??


Yngsta har börjat umgås med alldeles för gamla killar, hon skjutsas runt i bak på en moppe och blir stoppad av polisen, men inte för själva skjutsningen utan för att ha pallat äpplen och snott tuggummi på ICA.
Jag är övertygad om att era soon-to-be-teenagers (jo, tro mig tiden går fort) kommer att klara sig utmärkt genom den perioden i livet. Jag avundas dem som har så fina föräldrar...


Pendelgumman: (det är ju trots allt din blogg) Min kära arbetskamrat heter Nathalie och jag sjunger den låten för henne varje dag. Hoppas det gått bra att jobba. Vi ses snart...kram

2007-08-13 @ 14:53:17
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Frippo

Ja jäklar... Det blir prövningar likt förbannat verkar det som.
Ser iaf fram emot att skalla er allesammans sen...=)

2007-08-13 @ 15:32:18
Postat av: Mor

frippo: små barn små bekymmer (tjoho jag vågar)
m: hoppas det gått bra på jobbet idag. tack för en mysig helg. du sjöng sååååå himla fint!

2007-08-13 @ 15:32:35
Postat av: Malliz

Att skalla oss kan bli en prövning bara det.


Jag säger till dig, lycke till (ska uttalas med amerikansk brytning)

2007-08-13 @ 16:25:56
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Fru P

OJ! Många kommentarer. Ihhh roligt.


Sitter på jobbet o väntar på packa ihop o gå för dagen. Det har varit ursoft idag. Har inte börjat jobba ännu riktigt... ni vet, fixa dator, logga in, rensa mail, dricka kaffe, krama kollegor etc.


Det blir nog resor stressigare om ett par månader.


Hoppas på ett inlägg senare ikväll alt. imorrn.


TRÄNING ikväll är prio 1.


Puss o kram alla.

2007-08-13 @ 16:48:16
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Magnus

Lillebror: Vilket jävla gnäll! Som man bäddar får man ligga, eller hur junior?
Ja just ja, små barn, små problem. Kom och plocka, grabben, kom och plocka...=)

2007-08-13 @ 18:27:40
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: jama

Älskade Fru P! Nu vet jag ju redan hur din dag varit...genom sms. E ju liksom lite nyfiken av mig. Men faaaan asså. E liiiiiiiiite...eller kanske MYYYCKET avis. För Frippo - det e preciiiiiis som du säger...men jag har som sagt "bara två"...fick man inte gnälla då?? ;-) Vi sa idag, jag o min M, att fyyyyy faaaaaan vilket tempo (vi va alltså hemma BÄGGE idag, jag erkänner) men vilket ös det är på barnen. Så en tredje...no no no...sa han! Ni vet ju va jag vill....eller ville...ha ha ha ;-)
Kram på er bägge!!!!!

2007-08-13 @ 19:06:33
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: mumrik

Jag har en lillasyster som numera har fem...mellan 3 veckor och 6 år...jag tror bestämt att jag skall låta bli och hälsa på min syster de närmsta 15 åren...
Och 4 stycken totalt oregerliga och skrikande ungar...samt en nyfödd som skriker ändå...det får mig att stilla tacka gudarna för att jag bara har två...och jag har på allvar funderat på om jag nog inte skall göra den där vasektomin ändå...
Men vad är det man brukar säga? If it works...don't fix it...

2007-08-13 @ 19:30:14
URL: http://punkmummel.blogspot.com/
Postat av: Frippo

Vissa ska bli extra sköna att skall. Skall bli ett sant nöje att se blödande näsor på svärmor o storebror... "som man bäddar får man ligga". Hur gammal va du sa du? 136? =)
Jama: nä, du kan komma igen när du släppt till en gång till...=) Du vet väl förresten att kaffebryggaren står kvar här även fast fru P börjat jobba om du vill döda tid!?!
Fem st mellan tre v och sex år. Zeus...

2007-08-13 @ 20:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0