Förlåt.

Är lite under isen o har därför inte bloggat något. Eller läst någon av era bloggar.

Förlåt.


Stort.


På midsommarafton fick jag reda på det. Jag ska bli moster! Det är näst efter mamma det största man kan bli tycker jag. Häromdagen fick jag även veta att mitt systerbarn blir en pojke. Det är JÄVLIGT stort det med. En liten kille liksom.

Åh va jag vill skämma bort denna gosse. Jag ska bli världens bästa moster!

Idag vid middagen

Jag:  Tjejer! Tänk att ni skall få en liten killkusin!!!
Äldsta:  Ja, som vi kan vara barnvakt åt! För när han är sex år då är jag tolv!
Mitten:  Hur gammal är jag då?
Äldsta:  Tio.
Mitten:  Då kan vi bestämma om honom.
Jag:  Nä det kan ni inte för det är ju moster T o Boxer-Robert som bestämmer över honom.
Mitten:  Men... du bestämmer junte över mig!!!
Jag:  Öhh, jo det gör jag. Och pappa.
Mitten:  NEJ!!!! Jag bestämmer över mig själv.
Jag:  Nej gumman. När du fyller arton så får du bestämma över dig själv.
Äldsta:  Ja, och det är låååååååångt tills dess. Visst mamma?
Jag:  Mm, typ 15 år.
Mitten:  Jag tänker i alla fall bestämma över mig själv lite grann.

Snillen spekulerar.

Vi är iaf sååå glada över att det äntligen kommer en liten pojke in i familjen!!

Jag då?

Jag tänker inte skriva om det vi går igenom i detalj för det har jag lovat mig själv. För mig känns det alldeles för utlämnande (va??? tycker jag det??? jag som alltid är som en öppen jävla bok...), känsligt och privat.

Det är så många tankar o känslor som snurrar runt i själ, hjärna o hjärta att jag inte än lärt mig parera, sålla o värdera allt som händer här inuti.

Jag vet att folk går o tror att jag går omkring som om livet vore en buskis. Tummarna upp. Skämtar o skrattar. Att jag mår toppen o lever loppan nu.

Öhh? Vilket skämt.

Jag är inte jag nu. Jag är någon hålögd surpuppa som pendlar mellan en kopp choklad o självmord (internt uttryck myntat av Vedder). Jag känner inte igen mig själv. Jag ser en gammal trött o mätt kärring i spegeln. Mätt som i mätt på allt skit.

Normalt sett brukar jag sprida positiv energi. Om någon klipper sig är jag den första som ser det o ger komplimanger. Om någon köpt en ny tröja så är jag den första som ser det o ger komplimanger. Om någon bytt ett jävla nagellack så är jag den första som ser det o ger komplimanger.

Idag ser jag inte sånt. Folk ändrar frisyrer o köper nya, fina kläder o jag ser det inte. Allt är bara luddigt o trist. När jag går på Stockholms gator så känner jag mig som en av huvudrollerna i Bahnhof Zoo. Blek, nedknarkad, trashig.

Vad vill jag med det här inlägget då?

Vet inte. Bara få ur mig lite skit kanske.

Livet är heller inte enklare nu när mina favoritkollegor sagt upp sig. Mina vänner! De jag umgås med varje dag. De jag dricker kaffe med. De jag lunchar med. De jag dricker fredagsöl med. De jag pratar med om ALLT. De som stöttat mig mest den här tiden. Nu skall de sluta o jag får således inte träffa dom varje dag.

Varför skall allt skit hända på en gång? Kan skiten inte sprida ut sig lite? Typ en skitsak per år räcker väl?


Hörs.

Bilder...

... säger mer än 1000 ord.


Frissan kom förbi (också en gammal barnis till mig förövrigt), Anko o Martini.


Fräsch sallad.


Martini, Anko, frissan, Fisen o jag.


Anko o Martini.


Jag nymejkad (fick en sk sotad sminkning).


Anko, jag o Martini.


Jag, Fisen o Martini.


Rock n roll.


Lektion. Alla har inte den rätta känslan när det kommer till rock n roll. 


Martini o jag.


Vedder var på plats också!


Stötte på lillkussen (född -85 så gräns på oss som gick på nattklubb med massa kids)!


Man e inte så kaxig dagen efter (särskilt inte med ett par lånade träpjuck från 70-talet)!

O så till något heeeeelt annat!


Ja må du leva. Lilla Hon fyllde två år igår. Började storgrina när vi kom in o sjöng!


Alla ska hjälpa till att öppna paket.


Kanelbulle till frukost is da shit.


Iiiiiiiii. Present från största storasyster till Lilla Hon. Så... nu fick ni veta namnen också.


Jihoooo va glad jag är nu.


Sömnig o rufsig men med en jääääävligt fin ny vct-jacka!


Min mittenängel.


Min storängel.Allt för nu.

Backar bandet.


Imorgon backar jag bandet o försvinner in till åttio- och nittiotalet igen.

Jag skall träffa min barnis Anko samt flera kompisar jag inte träffat sedan HÖGSTADIET samt GYMNASIET! Vi skall göra värsta tjejgrejen o nostalgitrippen.

Vi skall ses klockan fyra hos Anko i hennes barndomshem i förorten där vi är uppväxta. Vi skall käka middag ihop (och dricka en jävla massa alkohol) och catcha up det vi missat. Det blir jag, Anko, Martinis, Fisen o HC. Fatta att jag inte sett dessa tjejer på minst 16 år!! Så jäääääävla roligt!!!

Efter middag, fördrinkar o en jävla massa babbel drar vi ut på lokal. Först till ett hak där det sitter mest rockers i skinnvästar o permanentat hår. Sedan till nattklubben. Den där nattklubben asså! Har man hängt där eller har man hängt där?? Öhh man har hängt där kan man säga. Ett tag var det onsdagar, fredagar o lördagare vecka efter vecka. Man har stått på bardisken o hällt öl på varann, man har suttit på pissoaren o kissat då det varit kö på damernas. Man har åkt porslinsbuss x antal gånger.

Tydligen har de fräschat upp o gjort det modernt *fniss fniss*... kan det verkligen bli modernt när nattklubben ligger fyra mil norr om Stockholm. Förorternas förort. Invånarna är kickers, rockers o losers. Det är en ganska bra sammanfattning.

Hmmmm, jag måste ju vara en av dom eftersom jag också är uppvuxen där. Jag har nog varit, är och kommer alltid bli en äkta förortsrocker ändå.

Är faktiskt stolt över att vara förortsdrägg. Va fan, hur spännande är det egentligen med människor som vuxit upp runt Stuuuuuureplaaaaaan?

Nä, tacka vet jag förortsfolket med snus rinnande mellan tänderna, lite jävlar anamma o stake. Ha! Vi kan vi! Det är vi som gör nätterna osäkra i storstan. Det är vi som har dåligt rykte. Det är vi som gör att Stuuuuuuureplaaaaaaanarna har något att trycka ner.

Det är våra killar som står för skinnvästarna, permanentat hår o tusen piercingar. Det är våra tjejer som sjunger "Total Eclipse of the Heart" så fort man får kareokechans. Det är vi som spelar luftgura o headbangar när det spelas tungt på dansgolvet. Vi har Ian Haugland. Vi har Chris Lancelot. Vi har familjen Dyall. Vi har Kerstin Dellert. Vi har bröderna Huusko.

Nåväl.

På nattkröken ragglar vi hem till Ankos barnishem igen o sover över. Precis som förr i tiden :-D
Hoppas få slagga i hennes flickrum :-D

Med detta önskar jag er alla en satans härlig helg.

Dagens ros...

... går till Pendelilska!Idag må ni tro så har jag gjort en god gärning.

Detta är en lång historia så läs bara om du pallar.

Tog ettan till optikern på lunchen o någon hållplats senare klev en ung, jättesöt mamma på. Hon hade tvillingvagn med sig o en liten söt flicka på armen.

Till alla mammor därute: vem känner INTE till hur bökigt o jobbigt det är att åka kommunalt med barn o vagn?

Hon bökar o stökar för att få vagn på plats, lägga i broms, ta upp väska, kex o nappflaska m vatten och då ljuder det ur högtalarna: "du kvinna, sitt ner på en gång - du utsätter ditt barn för fara!!!"

WHAT?

Kvinnan är tuff o hojtar tillbaka att det faktiskt tar lite tid innan hon kan sätta sig, som han kanske kunde se!

Det skulle hon inte gjort.

Hon satte sig på en pensionärsplats. Upptäckte när bussen börjat röra sig att hon kanske borde sätta sig någon annanstans och gick två meter. Satte sig bredvid mig med sin lilla prinsessa. Jag började gulla direkt.

Bussen stannar.

Chauffören kliver ur sin lilla box, går fram till mamman o mig o skriker "UT UR MIN BUSS". Kvinnan, jag o andra som hann uppfatta sitter som fågelholkar o fattar nada.

Va?

"Jag vill inte att du åker med mig. Du respekterar inte mina säkerhetsregler. Du utsätter ditt barn för fara!"

Jag ser att kvinnan börjar blinka o svälja. Gråten är nära. Då vaknar den där tuffa o hårda Fru P ur sin dvala och jag ryter till att nu får han fan ge sig. Sätt dig o kör bussen. Hon sitter ju ner nu ju!!

"Hon är ny mamma" säger han.

"Vänta lite. Du kan ju för fan börja snacka svenska innan du öppnar käften ditt jävla as!!" Nä, det säger jag inte men så tänker jag.

En o annan gumma börjar också hojta till.

Han går till sin plats. Tar upp mikrofonen o säger "SAMTLIGA PASSAGERARE SKALL KLIVA AV! JAG VILL INTE KÖRA PASSAGERARE SOM INTE RESPEKTERAR MINA REGLER!"

Så, vi fick kliva av. Allesammans.

Fru P står o tröstar en ung mamma som nu gråter förtvivlat. Stora tårar. Många tårar. Mitt hjärta gråter med henne. Dottern blir också ledsen. Där står vi. Mitt på Kungsgatan o väntar på nästa buss.

SJÄLVKLART har Fru P vid det här laget antecknat tid o bussnr. Nu är det krig! Jag såg även till att några tanter samt en annan tjej också fick ta del av min information för att de också skall gå till attack. Det lovade dom att göra.

Vi hoppar på nästa buss.


Vad är det första Fru P gör när hon kommer tillbaka till jobbet? Jo, hon skriver ett LÅNGT och ARGT mail till SL. Där kräver jag deras ord på att chauffören får MINST en varning men allra helst att han inte mer får köra buss. Jag kräver också ersättning för att jag "missade mitt möte". Han har kränkt o diskriminerat en ung stackars mamma som inte gjort något fel alls. Han skall fan sota för det.


Hoppas den där jäveln inte sover på några nätter. Han är en sådan som helst ser att kvinnfolket står vid spisen, tar hand om barn o städning, lyfter på kjolen när han vill komma till o håller käft o aldrig har några åsikter.

Fy fan.
Fy fan.
Fy fan.

Duffy.


Öhh. Hur kan jag INTE ha köpt denna skiva ännu?
06:00 på morgonen o biljäveln e helt död. WHAT THE FUCK? Fick lov att väcka jeppe som snällt gick ut o kollade. Konstaterade i arla morgonstund att vi inte kunde göra något åt saken just då o jag fick ta hans bil idag.

Gud så snällt. Tack tack TACK igen jeppson!

Ont för gott med sig. I bilen kunde jag ju lyssna på radio hela vägen in till stan. När man lyssnar på radio så får man höra lite fräschare låtar än de man har i sin iPod.

DUFFY!!!

"Mercy" har man ju hört lite o den är ju så bra att man skiter på sig! Men så imorse på radion premiärlyssnade jag på låten "Warwick Avenue". VI HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS!!!!!! Jag dog typ. Så jävla bra. Helt otroligt bra.

Så nästa sak jag lägger pengar på (typ år 2016) blir detta album med Duffy.

Min nya idol.
 Pssssst. Igår fick jag ÄRAN att krama om o prata med Cian i en kvart på tåget. Det, mina vänner, går inte av för hackor. Hon såg superfräsch ut! Brunbränd, snygg i håret, snygga kläder o som alltid hade hon de där pigga sprakande ögonen. Fan Cian, du e så härlig! Vilket energiknippe!

Pssssst igen. Åka fultåg till o från jobbet igår var inte så tokigt ändå. Except for the fucking geting som självklart skulle sniffa på mig hela jävla tiden.


Jag igen.

07:11 imorrn bär det iväg med fultåget. Lovar att jag kommer att rapportera. Det lär finnas en hel del att skriva om, om man säger så. Jag har ju varit med förr. Tiggare, frukostätare, aborrar, svetton, pervon, fetton osv. Blir nästan lite spännande.

Nåväl.

Har gjort en önskelista igen. Något av detta kommer att inhandlas inom kort. Har ännu inte bestämt vad jag skall välja. Det lutar rätt hårt mot ett par nya G-stars för shit va jag trivs i det där jävla märket. Nej nej NEJ det har inte med själva märket att göra utan självklart passformen! Jag har provat så himla många olika modeller o samtliga sitter som smäck!

Fick igår höra av grannen att det finns en ny modell med mörk denim. MÅSTE PROVA IMORRN PÅ LUNCHEN!
Parantes: denna gata har faktiskt inte bara präktisar o gnällisar ;-)

Följande vill jag ha:Inte just den här modellen, för den har jag redan. Provar nya på Sisters imorrn på lunchen! *slickar mig om läpparna o skakar av upphetsning*


SAY NO MORE. Har ett par Dr Martens kängor redan men ett par sådana här skulle jag inte gråta över att ha i skohyllan heller. *slickar mig ännu mer om läpparna o skakar ännu mer av upphetsning*


O visst vore det asballt med ett par vita också? Lite kortare. Oj oj.


Fatta om alla mina tre tjejer ägde varsina kängor också?? *slår ihop händerna o suckar drömskt*


Har länge tänkt köpa ett par riktigt sjyssta löpardojjor också så jag kan komma ut o springa lite när lusten faller på...


... men så inser jag att jag hellre borde lägga pengarna på ett par nya aerobicskor. Mina börjar bli lite sletna.GUDARS. Fan va man vill ha hela jävla tiden.

Fultåg.

Jaha. Imorrn börjat man jobba igen. Efter fyra o en halv veckors semester.

Hur det känns?

Jo tack, det känns rätt bra faktiskt. Lite pirrig i magen på något sätt. Ska bli kul att träffa alla o få börja jobba igen.

Men jag har storångest för en annan grej. Jag måste börja åka FULTÅGET!! Jag o alla losers. Iiiisssscccchhhh. Min blogg kommer att komma tillbaka till sitt ursprungliga jag - pendelilskan kommer med all sannorlikhet börja blogga om hur fucked up SL är o vilka läbbiga människor som åker.

Ser INTE fram emot detta.

Önskar så att jag kunde fortsätta åka fintåget med alla civiliserade o renliga människor. Önskar att jag slapp stanna på alla jävla förortsstationer. Önskar jag kunde åka från A till B som jag alltid gjort.

Men men.

Vad är en bal på slottet?Är det sånt här som kallas i-lands problem?

Fåfäng?

Jag skulle ALDRIG beskriva mig själv som fåfäng men jag är nog fan det.

Lägger mig i baden-baden endast iklädd i bikini för att suga ur det sista ur solen som kikar fram bakom mörka moln. Det är ju trots allt bara två dagar kvar innan jag börjar jobba igen. Man kan junte komma tillbaka som en blekfis när man faktiskt varit riktigt brun o fräsch hela sommaren.

- Mammaaaaa, varför ligger du här ute när det nästan regnar?

Vaknar av att Äldsta väcker mig. Det är typ minusgrader o alldeles svart på himmelen. Där ligger jag o sover med gåshud över hela kroppen.

What the fuck liksom.

Fåfäng är ordet.


Regn.

Horväder o fittregn. Så vackert kan man uttrycka det.

Har dock haft FANTASTISKA dagar hos min mor! Tack snälla mamma o G för allt. Ni e grymma!

I torsdags efter frulle så drog jag o balettligan västerut mot värmlandsskogarna.  
Tack o lov var tjejerna på gott humör så resan gick helt smärtfri!


Kaffe från Shell är ett MÅSTE för Fru P när hon skall åka lite längre... jävlar i havet vilket gott kaffe.
Smakar 10 ggr bättre än en kaffe för 40 000 spänn på något glassigt Östermalmscafé!Gjorde en paus i Öööööörebro (Hej hej Pangis!)...


...där vi plockade upp syrran i hennes lägenhet (se ovan) o sedan tog en lunch på Java i stan.

Sen åkte vi alla brudar till mamsegull och det var så härligt att komma dit igen. Man mår som en sessa när man är där och lugnet sprider sig i hela kroppen. Man blir så där härligt mosig o lantluften liksom gör en lite zombieaktig.Världens bästa mamma/mormor o Lilla Hon utanför hundgården.


Så här ser det ut bakom mammas hus. Så jävla vacker o sagolik skog att ni inte kan ana!!


Ritstund i mammas PYTTELILLA husvagn.


God GI-mat första dagen! Resten av dagarna = not very nyttigt. Har säkert gått upp 5 kg till nu :-(


Mammas gubbe hade fiskat kräftor o kom hem på fredagen med ett gäng... gissa om tjejerna tyckte det var spännande!!


- Hjääääääääääääälp jag vill inte bli röööööd!!!!


Lilla Hon tyckte det var lite läbbigt o ville hela tiden hålla sig på lite avstånd.


Äldsta o syrrans J (alias Boxer-Robert). Äldsta var inte intresserad av att se krypen bli kokta.


På fredagen blev det även lite svampjakt. Så här snygg är man när man är redo för skogen!


Korg o bok är ett måste.


Vi hittade kanske tre svampar som var ätliga enligt svampbibeln. Men det var själva grejen som var rolig... älskar att gå i skogen har jag märkt! Tänk att jag o Fru Präkt har något gemensamt!!!


Gissa va Lilla Hon hellre ville syssla med? Mm, just det.

På fredagkvällen kom jeppe också. Det blev kalasmat o kortspel för hela slanten.


På lördagen hälsade vi på lilla bonus som flyttat till hus i "stan". På vägen hem därifrån såg det ut så här. Världens jävla skyfall. Bland det värsta jag sett.


Äldsta skulle självklart ställa sig ute under den öppna himmelen o på ett par sekunder blev hon dyngsur.

Lördag kväll bestod av mer god mat o mer kortspel. Denna vistelse har det bara spelats Rummy. Premiär för mig o det var riktigt roligt!

Idag, söndag, åt vi frulle o sen åkte vi hem.


Nä, nu skall jag kolla in buylando.se o se om det kommit ut någon ny rulle man kan hyra.


Hörs.

Rollspel.

Äldsta är ALLTID mamma.
Fröken Mitten får ALLTID vara pappa.
Lilla Hon får ALLTID vara en "Pernilla".

Som ni förstår är det Äldsta som sätter reglerna...

Det är jävligt roligt att lyssna på dom när dom håller på att duttar i detta fantastiska rollspel. 

"Jag åker o tränar men är tillbaka om en stund!" eller "Jag och Pernilla åker och shoppar, ska vi köpa något till dig?" är vanliga meddelanden från "mamman" till "pappan". På den senare frågan svarade "pappan" idag:
"Ja, köp skor till mig o så lite kött!"

Ha ha. Den är skön tycker jag.

När "pappan" skall göra något så låter det mer så här "jag åker o jobbar" eller "jag sätter mig o jobbar framför daaatorn".
Snacka om att man gjutit sin egen form.Imorrn bitti drar jag o balettligan till värmlandsskogarna o hälsar på mor med gubbe o hundar. Där kommer även lilla söta systern min befinna sig med sin gubbe/kille/pojkvasker. Ser fram emot gott sällskap o frisk luft.

Jeppe kommer på fredagkväll. Hoppas på lite sällskapsspel.


Må gott.

Tvestjärtsjävlar.


Det har pratats om det tidigare här i bloggosfären men jag måste återigen ta upp ämnet för nu är liksom mitt mått i alla fall så jävla rågat att det finns inte!!
VAD VILL NI MIG TVESTJÄRTSJÄVLAR?

2008 måste definitivt vara ett tvestjärtsår. They are fucking everywhere.

Jag vågar fan inte ens gå ut o hämta posten längre. Det KRYLLAR av tvestjärtar i vår snygga brevlåda. När man öppnar locket så trillar det ner en si så där 15 st och i botten är det svart av de små jävlarna också.

Igår sade jag till äldsta: "törs du hämta det sista kuvertet i brevlådan för jag gör det inte, det är FULLT med tvestjärtar där?"

Kaxigt säger hon "kan jag väl". Ungjäkeln går ut med näsan i vädret, hämtar kuvertet o skakar av det som om hon inte gjort annat. Så jävla modigt o duktigt. Där är hon INTE sin mamma upp i dagen kan jag säga.


Det är inte bara i brevlådan vi har dom. De har bott i vårt parasoll på tomten. De har bott under poolen samt inuti poolen. De bor i lekstugan. De bygger bo jävligt snabbt i kläderna när man hänger tvätt ute. De har hälsat på min baden-baden.

Jävla äckel. De förstör liksom hela min tillvaro sommartid. De o de där jävla getingarna. Fy fan vad jag längtar efter den vackra rödgula hösten o den kalla vintern.


Letade fram lite tips på vad man kan göra åt de äckliga asen:

Tvestjärtar är mest till besvär under hösten. De och många andra insekter trivs och förökar sig i växtlighet nära huset. De är ljusskygga och söker sig i gryningen till springor i fönsterkarmar och dörrar, mellan kronbladen i blommor eller andra gömställen. I besvärliga fall bör du undvika att ha för mycket växtlighet kring huset.

Du kan göra fällor av hoprullad fuktad wellpapp som du sticker ner i buskage nära huset. Gör detta på kvällen. Dagen efter kan en enda rulle innehålla hundratals tvestjärtar. Djuren dödas med hett vatten eller genom att du bränner upp de insamlade rullarna.

I brist på wellpapp kan du använda en hoprullad fuktad tidning eller en gammal disktrasa. Man kan även fylla blomkrukor med träull eller liknande och ställa dem upp och ner. Tvestjärtarna kryper gärna in i fällorna som kan vittjas varje morgon.


VI HÖÖÖÖÖÖÖÖRS säger Fru P som får gåshud av bara tanken... men någon annan kanske kan ställa upp???

Alone.


Fy helvetes jävla piss säger jag bara! Jag e så fly förbannat att jag kan spricka. Ursäkta mig men hur i HELVETE kan man tillåta Celine Fucking Dion förstöra Hearts låt "Alone"?

Åkte hem från Sigtuna idag. Vi körde Allsång i Bilen jag o balettligan. Det var BWO, det var Timbuktu o Alicia Keys. Mitt i all skönsång så släppte någon ut katten. Som dessutom hade ont någonstans.

En av mina ABSOLUT favvisar har förstörts. Av den där katten. Jag blev så ledsen att jag nästan fick tårar i ögonen...

Från systrarna Wilsons raspiga röster med äkta rocktryck till den vidriga, skadade kattfan Celines gnäll!

HOW DARE YOU, CELINE?

Inte nog med att Anders Johnson eller va fan han heter från Fame Factory har gjort en cover av denna smäktande ballad liksom... nä låtom oss förstöra låten ytterligare.

Herregud.


Snälla glöm aldrig bort Alone, These Dreams eller All I wanna do is make love to you i orginalversioner! De går sannerligen inte av för hackor!!!

Vem får inte nostalgitrippar av dom? Oj oj oj...

Btw:

IDAG!
Frukost:
Lättfil o Paulúns müsli samt två kokta ägg
Lunch: Hälsobooster á la Tolstoy (kycklingfilé, grönsaker, keso)
Middag: Sallad på parmaskinka, blandad sallad, valnötter, tomat o gurka
Situps: 50 st!

Cykelbyxor?

Det finns en tjej som är med lite då o då o dansar på gymet som jag tror att jag kanske känner. Vi sneglar lite på varann o jag tror att vi haft med varann att göra tidigare... kanske i jobbet eller så... men jag är inte säker.

Nåväl.

Idag var hon där. I sina cykelbyxor. Undrar... är det OKEJ att bära cykelbrallor på ett danspass? Känns det inte lite... jag vet inte... tidigt 90-tal?

Det där var bara en parantes.

Sneglade som vanligt på varann utan att våga morsa. Hon ser ut som en grå liten mus. Egentligen är hon supersöt, har jättefina drag. Flickaktig på något sätt. Men hon är så NATUUUURLIG. En liten hästsvans i nacken. Rågblont hår. Stora oskyldiga blåa ögon. Rosiga kinder. Porslinshy.

Finner sådana typer lite... förlåt alla med liknande utseende... ointressanta.

Idag på passet körde jag utav bara HELVETE o vid ett par tillfällen tog jag ut mina rörelser så pass att jag snuddade henne. Tänkte vid innan ett nytt block skulle sättas att jag skulle be om ursäkt.

- Du, sorry för att jag råkat peta till dig... men det är ju lite trångt här!
*
Kör en liten halvkäck blinkning*

Var väl helt okej sagt??

Hon tittar på mig och säger:

- Jaha?!! Jag håller mig till mitt lilla hörn jag!
*Hon kör en mer korkad framtoning*

WHAT?

Gud vilken trist människa. Herregud, jag ber om ursäkt o va fan får jag för det?


Vet ni...

...att människor som saknar självdistans eller känsla för andra människor har jag så jäääävla svårt för. Kan inte med dom bara!!!! Bjussa lite på dig själv för i helvete.

Hon kunde väl bara ha sagt "äh skit i det" eller "det gör inget".

Jag skulle ha sagt "det är lugnt" även om jag hade blivit irriterad. Jag är ju lite som min pappa och knyter näven i fickan istället. Tycker det är trevligare mot omvärlden på någe sätt.


Den där gråmusen kan omöjligt ha varit min vän. Det måste vara jobbrelaterat eller något. För FY FAN vilken tråkig en.


Nu ska jag designa skor på nike.com!


Nystart.

Idag började mitt nya o sunda liv! Fyra veckors semestersfrossande har satt sina spår men nu jävlar skall de där jävla spåren väck!!

IDAG!
Frukost:
Lättfil o Paulúns müsli samt två kokta ägg
Lunch: Omelett m skinka o ost
Mellis: Lättfil o Paulúns müsli samt halv banan
Före träning: Banan
Träning: Dansaerobic 55 min
Middag: Köttfärssås, broccoli o liiiiite spaghetti

Jag känner mig sååå laddad! Inget kan stoppa mig nu.

Fet.


Semester må vara skönt på många sätt o vis men SHIT va skit man stoppar i sig. Och SHIT va lite man rör på sig jämfört med hur det är annars till vardags. USCH o FY! Fru Pendelilska mår lite pyton över sig själv men men - jag har bara mig själv att skylla.

Texas Pecan, lösgodis, Riesenkolor, vin, öl, drinkar, pommes o bea, kanelbullar, glass...

Gymmet här i byn har USELT med utbud av pass sommartid så det har blivit VÄLDIGT LITE träning för mig under semestern. Typ 1,5 pass i veckan. I snitt. Till skillnad från 2-3 i veckan normalt.

Jag känner att brallor o kjolar sitter åt mkt mer runt midjan och i profil kan jag ana en liten dubbelhaka!!!
Jag kräks när jag ser mig själv i spegeln. Helt ärligt.

För ett par dagar sedan när jag skulle torka en vis fröken i rumpan efter nr 2 så utbrister hon: "Mammaaaa, man skulle kunna tro att du har en bebis i magen!"

WHAT??

Preciiiiis vad jag behövde höra. Vad säger man?! Ungar är ärliga så det är bara att inse fakta.


Jag veeeeeeeeeet att det finns människor som är större än jag och som har större bekymmer med sin vikt än jag men helt ärligt så skiter jag i det just nu - detta är min värld. Jag gillar inte den här tjejen jag ser i spegeln.

Nästa vecka = fokus GI inspirerad mat och inget snask!

Tyvärr kan jag inte träna mer än ett pass nästa vecka heller då jag åker iväg till mamma med mina små, men där borta tänker jag ta mig en eller två monsterpromenader (eller joggingturer) så fort jag får tillfälle. Om mamma är snäll o passar de små eller så kör jag vändorna på kvällen då de små har gått o trynat. Får se. Men det SKA bli av.

När jag i mitten av v33 börjar jobba igen så JÄVLAR ska jag börja tokträna igen! Jag känner mig så sjukt laddad o kommer träna skiten ur mig så mycket jag bara kan!!


Gäsp.


Någon som läst något tråkigare inlägg tidigare?

RSS 2.0