Solarieluder - följetong...

Så var hon där igen. Det där solarieludret. Med sitt klorinblekta upptuperade hår, med sin push-up bh, sitt övermejkade ansikte o denna gång - med sin pojkvän!!!

Jodå, hon skulle såklart stå precis BAKOM mig. Kunde nästan känna hennes fräna andedräkt trots att det stod en bräda emellan. Vikken ssscccchhhhlyyyyyyna. Hur fan ska jag kunna göra utfall när hon står slickat nära mig??

Inte nog med att hon viftar in i mig på dansaerobicen, nu skall hon förhindra mina utfall på pumpen också!

Ja det var alltså pump igår. Jag var laddad till tänderna. Men så dök hon o hennes överstylade kille upp o jag blev så jävla irriterad. Fast det var ju bra kanske, för jag tog ju i av ILSKA vilket gjorde att det blev tyngre.

Killen laddade på med vikter som gjorde att han väckte stor uppmärksamhet. Orkade han? Nej. Han stönade, frustade o pustade. Orkade med halva i varje moment.

Vikken jävla LOOOOOOOOOOOSER!

Loser var han redan INNAN passet - för vem fan kan vara tillsammans med solarieludret?

---

Nu till något helt annat.

Jag lämnar er nu. Åker på semester. En vecka i sol o värme. Tackar o bockar.

Cian, Niinis, Garbo, Malliz, Jama, Pangbruden, Mumrik, Mattias, Svågern, Nellan, den rutiga clownen o alla andra får hålla ställningarna tills jag är tillbaka igen.

På återseende.

Heath Ledger


Mitt hjärta gråter.

image354

Finbesök!

Jag tror... ja, jag kan fan säga att jag har världens bästa jobb. Då menar jag kanske inte uppgifterna i sig utan vad jag talar om är mina arbetskamrater. Jag skulle kunna städa toaletter, bara jag hade samma jobbkompisar runt omkring mig.

Ni anar inte hur bra jag har det. Det är jag o så fyra snubbar. Samt vår chef som tack o lov är kvinna. Den här avdelningen är en klutt människor med totalt olika bakgrunder o familjeförhållanden. Vi är utspridda runt Stockholm med omnejd. En bor på Östermalm, två på söder o en i Vaxholm. Min chef bor på öööööön som det så tjusigt kallas.

Asså de här människorna står mig typ närmast. Jag älskar att umgås med dom och jag får skratta varje dag. Skratta så tårarna rinner varje gång typ. Det är humor på högsta nivå och det viner ironiska och sarkastiska hugg mellan samtliga - precis som jag älskar.

Vi står varandra väldigt nära och jag skulle kunna avslöja mina innersta hemligheter för dom då jag vet att det stannar i gruppen.

Fan vilka härliga pojkar/män/gubbar! O vår chef då! En fyrabarnsmorsa med skinn på näsan. Rak o ärlig. Mästarinna på att lyssna och peppa! Hon tar hand om oss och håller oss om ryggen jämt. Vi är ju en säljavdelning och säljarna har ofta press på sig och hur det än går så backar hon upp oss. I vått och torrt!

Det är heller inte dumt att ha en fyrabarnsmamma till chef när man själv har tre småbarn. Man kan ju säga att hon hajjar läget liksom. Annars är det ju vanligt på arbetsplatser att folk tittar snett på en om man måste hämta barn från dagis eller om man måste vabba... inte på mitt jobb!

Östermalmskillen står mig nog närmast av dessa. Han o jag har jobbat ihop sedan sju (snart åtta) år tillbaka och vi känner varandra jävligt bra. Han är en riktig magnetizer. Folk dras till honom. Han är otroligt trevlig, jävligt rolig och bara helt fantastisk att umgås med. Diggar honom tokmycket. Han har sambo.

Ena söderkillen är också en guldklimp. Jag har bloggat om honom förrut. En kille som inte alls gör väsen av sig men som helt klart skulle ha fog för det. Han har det "bra" om man säger så. Också otroligt rolig och den här killen kan man verkligen säga ALLT till och veta att det inte yppas ett ord. 100% pålitlig. Han är gift o har en lite söt dotter.

Den andra söderkillen är bara sååååå skön. Inte den killen man ser o hör då han håller jävligt låg profil men när han säger något så är det ofta jävligt roligt. Så roligt att jag skrattar så jag kissar på mig, typ. Han väger 110 kg o tränar som en TOK. Han är på mig varje dag o frågar "öööhhh, ska ru träna idag??? vad ska du köra???". Han är singel.

Vaxholmssnubben är en välstruken sak. Supertrevlig, rak och skrupelfri. Inga konstigheter. Båda fötterna på jorden. Ordning och reda. Trygg och lugn. Pappa till två med kvinnan han bor ihop med. De flyttar snart till Östermalm.

Chefen. Oj va hon är bra. Vi tokgillar henne allihop. Det finns inte mycket mer att säga. Vi kan helt enkelt inte få en bättre chef. Ett stort stöd för oss alla. Hon finns där för oss - alltid. Har som sagt fyra pojkar, är gift o bor i ett slott typ.

Igår hade vi säljkonferens. Hemma hos mig!!!! Det var annorlunda. Konstigt. Men roligt.

Nu har jag verkligen släppt in dom i mitt privata. De åkte hela vägen ut till landet så jag hade finbesök minsann!
Konfererade hela dagen hos mig. Avslutade med bärs o plankstek på ett osigt hak i byn.

Ahhhh. Fan va bra man har det.

Joråsatte blatte...

... så gick Fröken Mitten o nötte dagarna i ända för något år sedan. Blatte får mig osökt att tänka på Ikea Barkarby där jag var idag. Att åka till Ikea en lördag eftermiddag = idioti!

Jag är en idiot.

Kvistade iväg till Jakobsberg vid trebläcket idag. Först en sväng till Jakobsbergs Centrum där jag gick in på Ljusexperten (I AM TOTALLY IN LOVE!!!) där jag inhandlade tre st lampor. Jag erkänner... jag har blivit en lampfetischist! Gud så många fina lampor det finns tamejfan överallt. Blir tokig o vill vara jätterik så jag kan köpa snygga lampor varje vecka!

Efter Jakan drog jag över till Ikea Barkarby. NEVER AGAIN. Cirkulerade i en kvart för att hitta p-plats o fick tillslut lov att parkera flera mil från både ingång o utgång. BAJS!

Nu ställer jag frågan som kanske kommer uppröra många men va fan!!! Jag är själv morsa så jag borde ju förstå eller?? Okej... här kommer den:

Hur i helvete (!) tänker man när man tar med sig heeeela familjen med alla dampbarn till Ikea en lördag eftermiddag? Ungarna = hatar skiten o skriker. Föräldrarna = dumma i huvudet som trodde något annat.

Det åkte omkring 147 658 stycken skabbiga barnvagnar kors o tvärs som gjorde att själva "trafiken" på Ikea stakades. Jag svor för mig själv (som alltid, vilken jävla fegis jag är asså) o väntade snällt tills vagnjäveln med dess monster inuti drogs åt sidan.

Jag är alltså trebarnsmorsa själv. Inte fan i helvetet drar jag med mig balettligan till Ikea!!!!!! Finns inte en chans.

Visst kunde jag åka till Ikea när jag var mammaledig, mitt på dagen när bara mammor var där. Inte annars. Nej aldrig - för barnvagnar är i vägen när det är mycket folk! Barn är rastlösa o vill inte sitta i vagnen i flera timmar. Barn har myror i brallan o kan inte sitta eller stå stilla mer än ett visst antal sekunder. Barn HATAR att titta på tyger eller på kastruller. Barn vill LEKA o föra liv.

Gud så puckade folk är asså.

Synd att alla inte är lika klok som jag ;-)

Resor jag minns särskilt...


Jag är verkligen ingen globetrotter men jag har rest så mycket som jag velat. Är ju djupt rotad här i kära Svedala och charter har passat mig utmärkt. Är ingen äventyrare i den bemärkelsen att jag vill ut o se väääärlden, klättra i berg, vada i vatten, titta på djungeldjur, rida på elefanter eller äta lammtestiklar.


Näe jag vill mest chilla, äta o dricka gott. Njuta av semestern helt enkelt.

"Guuuuuuud vilken tråkmåns" tänker ni men det är inte riktigt sant, jag har självklart åkt till ställen och NJUTIT av landets historia, fantastiska platser osv men det jag tycker bäst om med att resa - det är själva "semestern".

Ja ni hajjar.

Några riktigt jävla fina ställen har jag varit på. Även några riktigt jävla risiga ställen.

Dessa är iaf de resor som jag aldrig kommer att glömma, som alltid kommer sitta på min näthinna. Som jag alltid kommer att dra på munnen åt när jag tänker på...

image346
NEW YORK - fy fan säger jag bara. Till alla som INTE varit där - åk dit! Det är ett måste för alla att ha sett denna helt fantastiska, stora o mäktiga stad. Jag är totalt förälskad och kommer absolut att åka dit igen. Snart hoppas jag. Vi drog helt spontant, jag o jeppe. Vann en nätt summa pengar på Lotto o spenderade totti här. Bodde ett losk-avstånd från Times Square. Kan det bli bättre??

image347
PLAYA DEL CARMEN, MEXICO - paradiset? Ja för mig är det det. Detta var visserligen en charterresa men en jävligt trevlig sådan. Två veckors LYX i paradiset. Här kan man hitta den bästa stranden, bästa maten o bästa allting. Don Emilione heter en restaurang som jag hoppas finns kvar för den maten asså... jeeeesuuuus.
Jag o jeppe drog hit o njöt när vi var nyförälskade :-)


image348
BENELMADENA - spanska solkusten kan aldrig bli fel tror jag. Här spenderade jag några somrar med min familj. Var så stolt o skröt för mina polare. För lägenheten vi bodde i LÅNADE vi av pappas kompisar från England... när jag var liten var det inte många som kände någon som hade boende utomlands så det var stort.

image349
PLAYA DEL INGLÉS - första riktiga utlandsresan UTAN föräldrar. Jag o kussen drog en vecka till Gran Canaria. Shit om mamma visste vad som pågick där (oj då, hon läser visst min blogg... he he). Gudars. Istället för att bränna pengar på frukost, lunch o middag så gick pengarna åt till grogg o kanske någon pommes-tallrik. 

image350
RHODOS - en floppresa. Men den kommer alltid att finnas med där på näthinnan. Jag o min bästis Lillon drog en vecka på charter. Båda var nyförälskade o längtade hem till killarna. Båda blev matförgiftade (men olika dagar) så vi låg o kräktes mest hela tiden. När vi äntligen var fräscha så ville vi ju SOLA. Vad hände då? Jo, vi brände sönder oss totalt. Vi är nog de enda resenärer som ringt Ving o frågat om det fanns möjlighet att åka ett tidigare flyg hem...

image351
ENGLAND (tur o retur) - alla resor med pappa är nog de jag har bästa minnena ifrån. Det var så himla mysigt att få sitta där i långtradarhytten, lyssna till countrymusik o sova i våningssäng. Åka stora färjan över till England. Se på när pappa lastade kollin o så hem igen. STORT för en liten skolflicka.

image352
ROM - zzzze engagementtrip. Jodå bidde ju kidnapped o tagen till Rom. På nattkröken kom ringarna fram o jag fick frågan om jag ville göra honom till världens lyckligaste man. Romantiskt. Staden Rom är en otroligt romantisk stad. Rekommenderar alla turturduvor att åka dit.

image353
SERRE CHEVALIER - playor o sol i all ära men va fan hörni??!!! Det är inte mycket som går upp mot  att åka lagg i Alperna. Att sätta sig i backen, ta av sig o sitta i bikiniöverdel. Sola o få världens snyggaste bränna. Zickzacka sig ner hela dagen, ta en kall öl alternativt ett glas rött på ett skönt ställe med uteterass. Gnistrande snö. Oj oj oj.

Har en hel del andra resor på lager också men just dessa är de som ligger mig närmast hjärtat.

Jag måste gå igenom gamla fotoalbum o kolla in alla kort härifrån. Minnas. Njuta av alla minnen.

Men nu... nu är det ju Let's Dance!!!

Kalle-Petter först ut. Söt som socker trots ful dialekt :-)
Tänker på Pangbruden som nästan KÄÄÄÄÄNNER tjejen som han dansar med... det är stort.

Hörs.


Let's dance UTAN Danny????


Läste i Metro i morse att stackars lilla sockersöta Danny stukat foten o har vi riktig otur så kan han kanske inte vara med i kvällens tävling och det mina vänner skulle vara en stor tragedi!!!! För då får han inte vara med i tävlingen över huvud taget!!!!!

Lille bubben ta o kjya på foten nu så vi tantej fåj njuta lite till...

Nehe jaha. Fredag idag asså.

Jag är utsliten som en gammal... ja va ska jag säga... som en gammal... ähh kommer inte på något att jämföra med. Är trött helt enkelt. Känner mig som kärringen i Den där Mary igen, gammal, skrynklig, ful o schleten.

O så har jag verkligen ingenting att skriva om just nu så jag lägger av här.

Kanske hörs senare.

Annars - trevlig helg y'all.


Våldtäktsmän, pedofiler o barn- eller hustrumisshandlare!

Det här blir inget roligt inlägg.

Det här är MIN blogg så jag får skriva precis va fan jag vill.

Jag vill bara säga till alla äckliga, vidriga jävla varelser därute som njuter av att slå, misshandla eller utnyttja andra människor att JAG ÖNSKAR LIVET UR ER. Ni har inget värde här på jorden. Ni är hemska.

Hur kan man lägga hand på ett litet barn? Hur kan man SLÅ ett litet barn? Hur kan man ge sig på någon som är svagare än en själv?

Vad är grejen?

Hur tänker man när man sliter kläderna av en kvinna som skriker av skräck? Tänker man något alls?
Hur tänker man när man tar ett litet spädbarn i fötterna o dänger in den i väggen? Tänker man något alls?
Hur tänker man när man med all sin kraft slår knytnäven i magen på ett litet barn? Tänker man något alls?
Hur tänker man när man lurar ett förskräckt litet darrande barn att öppna munnen för att smaka på något gott? Tänker man något alls?

Jag FÖRSTÅÅÅÅÅR INTE!!!!

Vad saknas i era sjuka skallar?

Små späda, oskuldsfulla barnakroppar. Hur kan man förstöra dem??

Jag har själv tre små jäntor hemma. Jag älskar dom över allt annat på jorden. De är så fina.
De är även ASJOBBIGA o otroligt energikrävande. Många gånger är man totalt slut o då krävs inte mycket för att tålamodet skall tryta...

... men...

... jag har SPÄRREN som många andra saknar. Jag smäller inte till något barn. Jag gör dem inte illa. Fan asså, HUR KAN MAN SLÅ ETT LITET BARN? Det övergår allt mitt förstånd. Fattar inte någonting.

Jag kan förstå frustrationen och allt det där - men att klappa till - näääe.

Pedofiler är ändå värsta sortens "människor" (vill hellre kalla dom något annat). Jag är faktiskt i skrivande stund på väg att kräkas för sånt här pallar jag bara inte.

Snälla MÅSTE DET VERKLIGEN FINNAS SÅDANA HÄR BESTAR?

Varför kan alla inte bara vara snälla mot varandra?

Varför måste man vara rädd när man går hem från en fest mitt i natten?

Varför kan man inte säkert lägga ut foton på sina badande barn på nätet?

Varför ska det vara så här?


Stackars Tito...

Ingen har väl missat att den den två äpplen höga Tito kollapsat i rätten idag. Det är ju förskräckligt! Stackars, stackars lilleman. De små korta benen vek sig under honom, han kräktes o hade sig.

Inte kan väl han vara våldtäktsman? Han är ju den kåte chilenaren som grabbarna på turnén skämtade med o hade skoj med. Då kan man väl inte vara våldtäktsman heller?

Maria Lundqvist har säkert ALL anledning att ljuga om en sån här sak. Hon kanske ljuger för att hamna i media? För hon är ju en helt okänd b-komiker som inte får ett enda jobb. Hon syns ju aaaaldrig. Eller så ljuger hon för att hon kanske innerst inne VILL HA Tito? Hon kanske är sotis på att Tito o den där bruden knullade lite på hotellrummet. Hon kanske ville ha hon om SJÄLV. Hon kanske drömmer om att få bli skändad av denna två äpplen höga, mulliga och håriga kropp? Hon kanske vill bli påsatt av denna hingst (läs islandsruss).

Stackars Tito som föll ihop, förkrossad i tårar JUST precis när hans bästis Robban berättade för rätten att de inte var så värst mycket polare då de inte pratat med varandra på flera år. HUR KUNDE HAN SÄGA SÅ? De som var sådana homies med varandra.

Elakt.

Stackars Tito. Stackars Tito som vill bränna sitt svenska pass för att vi svenskar SVIKER honom. Vi har ju utsatt honom för en komplott. Det är så hemskt!!!


Jag är så jävla ironisk.

Hemlis


Psssst...

... tänkte avslöja en hemlighet.

När jag åker till jobbet, sitter typ på tåget eller går mellan tåget o tunnelbanan o har min iPod på så låtsas jag att jag är med i en musikvideo.

Är det en sorglig kärlekssång så ser jag så där dyster o brokenhearted ut. Plutar lite med läpparna o tittar ut genom tågfönstret upp mot himlen. Jag skulle lätt kunna klämma fram en tår men jag försöker låta bli.

Är det värsta uptempo-låten så går jag i takt o dansar nästan fram. Svänger med höfterna o slänger med håret.

Är det en hårdrocksdänga så har jag händerna i fickan o ser håååård ut. Lite så där nonchalant butter med djupveck mellan ögonbryna. Ibland har jag lust att spotta på marken eller sparka till en cykel som står parkerad.

33 år gammal är jag.

Men sssccccchhhh... säg inget :-)

Zlatan

Jag och jeppe är inte värst förtjusta i Idrottsgalan (jeppe hatar typ alla galor som finns) för det kan ju bli rätt så pinsamt när torra idrottsmän skall hålla tal som måste vara klämkäcka o roliga. Man liksom sitter i soffan o skruvar på sig samtidigt som man biter sig i näven...

... men efter ett HÅRT träningspass, en skön dusch o en god tallrik mat så kunde jag inte låta bli att kolla lite. Knäpper på TV:n o vem står centrerad mitt i rutan?

Jo. Min Zlatan. Med det där leendet, ni vet. Det där trollbindande och smittande, vackra leendet. Herregud!!!
image344

Jag är kär i honom. Min mamma är också kär i honom. Min syrra också. Ha ha, stackars Zlatan... hela kärringklanen från familjen Pendelilska är kära i dig.

Men han gillar ju kärringar. Jag menar, hallååååå. Hans puma är ju äldre än jag! Weeehooooo.

Men så tillbaka till galan då.

Jag sa just till jeppe att va fan, jag som inte kan så mycket om sport lär mig ju massor! Sven Tumba till exempel. Visst, jag visste väl vem han var o lite vad han gjort men SHIT! Gubben är ju en legend.

Jag sprang ut till jeppe i köket o sa "men guuuuud, har Sven Tumba verkligen hållit på med både ishockey, fotboll och golf???". Min kära make tittar upp på mig med en blick som säger "men är du världens största pucko eller?" men det säger han inte. Istället blir det "ja".

Jeppe kan typ ALLT om sport. Onödiga saker också, jag menar... vem bryr sig vilka som tog brons i VM 1958?? Eller vem var förbundskapten 1965? Fan killen var junte ens född på den här tiden. Det var ju hundra år sedan.

TV-tittandet tog slut när den där operasångeskan vad-hon-nu-heter-med-värsta-armmusklerna började sjunga. Det skulle vara sååååå roligt o käckt. Men så zoomades Foppa in när hon sjöng om hans fot o han kunde inte bjuda på att åtminstone EN mungipa drog sig uppåt.

IIIIhhhhhhhhh. Sån't skäms jag av. Var tvungen att gå ifrån soffan.

Jaha nehe.

Foppa ja. Kanske kan snacka lite om honom här också. Foppa är en av jeppes största idoler. Man kan säga att jeppe DYRKAR Foppa.

Inte jag.

Jag tycker Foppa är en skäggig tråkmåns med vattniga ögon.

MEN ja jaaaaa. Han är duktig o så. Bla bla bla. Men allvarligt? Är han inte skadad typ JÄMT?

O varför så tråååååååååkig?? Snälla rara - bjud lite på dig själv för i helvete.

Inte särskilt vacker är han ju heller så han borde ju jobba lite på det inre så att han BLIR vacker, tycker jag.

Ishockeyspelare asså... finns det NÅGON snygg kille där? Jag kan säga två stycken av alla. Det är han "Z" som pippar sockersöta bimbo-Emma o så han.. den där skäggige (va?? sa jag skäggige?? finns det ICKE skäggiga ishockeyspelare??)  Henrik Lundqvist. Han är ju faktiskt en riktig mums-mums när man googlar lite bilder. Men annars är väl alla skäggiga, svettiga o har lössnus mellan varje tand?

Näe hörni. TACKA VET JAG FOTBOLLSSPELARE! Där är typ ALLA asläckra. Tjaeeeeee inte Oliver Kahn kanske. Men typ alla andra.

Vackra beeeeeen.

Det är ju de där fotbollsbenens "fel" att jag är gift idag o har tre barn. Det var ju jeppes fotbollsben jag först lade märke till. När de spände sig precis ÖVERALLT varje steg han han tog där ute på planen. Den där muskeln precis snett ovanför knäet asså... IIIIIIhhhhhhhhh. Fiiiiiiiiin!

Zlatan, Roque, Beckham, Figo, Totti, Mjällby (ja jag menar allvar), Del Piero, Danny Mills, Cannavaro, ... listan kan göras lång.

image345


Hörs.



Okeeeej... nu börjas det asså...


Minns ni att jag var lite nervös inför framtida utfrågningar av våra döttrar? Jag trodde ju att allt skulle dyka upp i plugget men ICKE! En femåring undrar också över sån't som finns "under ytan". Över sån't som tillhör allmänbildning och kunskap. Över sån't som jag givit blanka fan i.

Var på väg till ett kalas i norrort idag. Solen sken. Hela familjen Taikon i bilen. Jag körde (som vanligt då jag inte har psyke nog att sitta i bak med de små o leka rolig tant). Jeppe satt i bak med hela balettligan.

- Pappaaaaaaaa, hur görs marken?
- Menar du jorden o åkrarna? (Här ute på landsbygden består det mesta runt omkring av åkrar och fält)
- Nej. Marken vi åker på.
- Jaha, vägen?

Jeppe tittar på mig genom backspegeln o jag nickar åt honom med en blick som säger "nu du - nu får du visa att du är duktig pappa o kan ALLT".

- Tjaaeeee. Man asfalterar vägen. Med asfalt.

Han ser rätt nöjd ut.

- Asfalt? Vad är det?
- Det är... ehh... massa småsten som ehh... bränns fast i marken...

Våra blickar möts igen o jag fnissar.

- Pappaaaaaaa, hur gör man träd?

Jeppe tittar på mig i spegeln igen o himlar med ögonen. Jag skrattar.

- Träden görs inte. De växer upp själva.
- Men vad är träd gjorda av?

Jag tar över lite o säger:

- Frön gumman. Alla växter är små frön från början. O så växer de o blir olika växter.

Jeppe fortsätter:

- Alla växter behöver ljus o vatten för att växa o bli... t ex träd.

Så här fortsätter det ett bra tag. Äldsta frågar om allt hon ser, allt vi åker förbi.

- Pappaaaaaaaa, vad är hästar gjorda av?
- Av samma som vi, ben, kött och blod.
- VA????????? (Hennes ögon ploppar nästan ur huvudet)
- Ja så är det.

Konvsersationen börjar spåra lite...

- Pappaaaaaaaa, vad är... ehh... hmm... vad är alfabetet gjort av?
- Ehhhhh. Bokstäver.
- Men vad är bokstäver gjorda av då?

*Djup suck av farsgubben*
*Fniss av mamsen*

O så till det bästa svaret jeppe gav idag. Så jävla roligt:

- Det var en snubbe som en gång för länge sedan kom på att shit, människor måste ju snacka med varandra o skriva lite... så han bestämde att nu skall A heta A och B heta B. Och sen gjorde han ord.

Vackert.

Nu är det natti natti för kärringen P.

"Det är ju en dag imorgon också"
*gagg gagg*

Hörs.

Har jag missat nå't?


Men är det inne att ha så mycket könshår som möjligt? O här går jag omkring o tror att det är tvärtom.

Ja, jag erkänner. Jag kollade in kärringarna i duschen idag efter passet. Jäklar asså...

Let's dance!

Jaha så är fredagskvällar heliga igen! Let's dance börjar ju ikväll o det är inte bara jag i familjen Pendelilska som ser fram emot det kan jag säga.

- Mammaaaaaaaa, när börjar Let's dance igen egentligen??????

Den frågan har man fått några gånger sedan förra säsongens avslut. Äldsta älskade det där programmet o det var ju värsta lyxet för henne för hon fick ju sitta i nattlinnet m kudde o täcke i soffan på VUXENTID o titta på alla fina klänningar o glittriga tjejer.

- På fredag börjar det gumman!
- Va??? NU på fredag?
- Jajemänn.
- ÅÅhhhhh. Iiiihhhhhh. *glädjeskutt o piruetter* Då tänker jag heja på Anna Sahlin!
- Nämen kära du, hon är inte med den här gången det är nya tjejer o killar nu.
- Va??????

Igår:

- Mammaaaaaa, finns det tjejer med i nya Let's dance som har långt hår i fina klänningar?
- Självklart, tror du kommer gilla en tjej som heter Dilba.
- Dilba... har hon lika mörkt hår som jag?
- Mörkare. Svart.
- Wow...!

Entusiasmen är på topp. Hon längtar så det spritter i den lilla späda kroppen. Den här säsongen skall hennes ena lillasyster också få vara med. När jag berättade det rynkade Äldsta lite på näsan o sa "men då får hon sitta still o vara tyst så vi andra hör".

Mammas ord. Mammas flicka.

Känner jag Fröken Mitten rätt så blir det max 10 minuters tittande. Hon kan nämligen INTE sitta still och hon kan INTE heller vara tyst.

Fru Pendelilskas favorit i år måste ju bli Danny, med risk för att låta gumsjuk. O så är jag ju barnsligt förtjust i Tony Richardsson. Tilde Fröling är en cool tjej, hon är också lite av en favvis. Tror att jeppe håller på henne. Av många skäl...

Trevlig helg.

Bitchig.

Det här här ju inget nytt egentligen men SHIT vilken bitch jag blir en viss vecka varje månad. Jag hetsar upp mig över ALLT och ingenting. Jag hatar alla människor och tycker alla beter sig som skit.

Måste söka för det här.

- Hej jag undrar om det finns någon menspsykiatriker som kan få bukt med mitt menshumör?

Nåväl.

I förrgår var tåget försenat en halvtimme. Den halvtimmen förstörde hela den resterande dagen och kvällen. Tänk att en jävla halvtimme kan sabba så mycket. 30 minuter o allt går åt helvete. Skulle hämta balettligan på dagis så det är rätt viktigt att tåget går som det ska...

Den där halvtimmen kanske inte hade känts lika jobbig om det hade varit en annan vecka.

Jag irriterar mig på typ alla på jobbet. Jag som annars diggar de här människorna. Jag äcklas av alla medresenärer på tåget. Tycker det är lowlife losers hela bunten.

Igår innan passet på gymet så står en kärring o ler mot mig. Jag blir lack o stirrar tillbaka. Frågande och lätt irriterande blick. Hon blir lite osäker o börjar babbla med mig. Som om vi var POLARE??!!

Låt mig vara ifred för i helvete.

Sedan när jag åker hem efter passet så blir jag arg på mig själv för att jag är så hemsk. Den där människan ville ju bara vara trevlig... Usch va taskig jag kände mig.

O så blev jag ASLACK under passet också. Det var ett stepup-pass o jag ställde min bräda... ja jaaaa... längst fram. På mitt favvo-ställe. Längst till höger i lokalen. Medan jag korrigerar höjden på brädan så händer något. Jag tittar upp o VIPS har jag en ful jävla spacklad sak skitnära mig??

Hur fan kan man lägga sin bräda 2 dm från min när det finns hur mycket space som helst i lokalen?

Lovar att hon är en sån som sätter sig bredvid en på tåget också, trots att det är tomt i vagnen.

Jävla as asså. Jag sparkar till min bräda så att den flyttar sig 1,5 m bort från henne. HAJJA ditt jävla pucko. Vad tänkte hon på? Sedan lackar jag ur på mig själv för att JAG flyttade mig o inte hon.

O vilken pajjas hon var då. Struttade runt som en tönt hela passet. Överdrev rörelserna o körde sin egen koreografi mellan varven. I otakt också. Det störde mig som fan. Åååååhhhhh vad jag morrade åt na.

Gud vad jag vill att den här veckan skall vara över nu så jag blir människa igen. Fast jag vet att jag hade lackat på det där närgångna spackelarslet iaf.

Nähä. Jobba lite kanske.

Solarieluder!

Innan jag börjar mitt vredesutbrott så vill jag slänga iväg ett stort TACK till Garbo o Cian för så fina ord i förra inlägget. Ni gör mig så glad. Tack tack TACK!

Nu.

Så här.

Jag är ju flitig kund hos SATS o tränar ofta. Har mina favoritpass som så många andra och ett av dom är DansAerobics på måndagkvällar. Ett sk "rött" pass vilket innebär hög puls o mycket avancerad koreografi.

Bland oss som tränar så råder hierarki. Med all rätt, tycker jag.

När man är nybis så ställer man sig längst bak för att kolla in läget o ju mer man känner att man har kläm på programmet desto längre fram ställer man sig. Så är det bara.

Jag började längst bak. Krockade med folk o fnittrade ikapp med alla andra nybisar.

Nu står jag längst fram faktiskt.

Igår så ställer sig två solarieluder bredvid mig. Två stycken jag inte känner igen, tänkte att "jaha, de måste ha tränat på andra center tidigare" eftersom 1) jag känner inte igen dom och 2) de står längst fram.

Jag morsar o snackar med typ alla i de två främsta raderna, man blir liksom tjenis med sina medtränisar.

Vad hände igår nu då? Hur gick det för de två solarieludren? Jo. Jag sprang in i dom flera gånger för att de inte hängde med. Jag hoppade in i dom och de nitade till mig vid fler tillfällen då de använde fel armar o ben.

WHAT THE FUCK!

O så undrar jag hur man kan vara stylad upp till tänderna när man skall gå o gymma? Hur kan man ha pushup-bh med spets o byglar när man svettas omkring i ett träningspass? Hur tänker man när man har tjockt med indianpuder över hela ansiktet?

Nämen nu är jag upprörd känner jag. Måste coola ner.

Hörs en annan gång.

Kärlek.

Förälskelse. Svärmeri. Romans. Amour. Tycke. Betagenhet. Erotik. Passion. Ömhet. Tillgivenhet. Vänskap. Håg. Lust. Dyrkan.

Denna helg har verkligen genomsyrats av kärlek. Jag har varit på bröllop. Min bonussysters bröllop. Mitt första vinterbröllop. Mitt första "syskon"-bröllop. Vackert. Hon var så vacker. Jag = stolt.

Jag fick äran att sjunga. Fields of gold i en Eva Cassidy-variant. Det gick bra.

Slänger ut lite bilder här nedan.

Men FÖRST...

... vill jag berätta att en ny värld har öppnats för mig. Jag har, år 2008, blivit kär i NOICE. Ha ha, jo det är fan sant. Skäms o säga det men så är det. Min make skakar på huvudet o tycker jag är puckad då han kan varenda textrad ur låtarna men jag som var stor-dyrkare till Freestyle på tidiga 80-talet kunde ju inte lyssna på annat just då.

Noice för mig på den tiden var musik för de "stora o coola grabbarna". Nu sitter bergis Jeppe med ett belåtet flin på läpparna o tänker "yeah yeah, jag var en av dom". Men bevisligen hade jag ju fel, ha ha ha.

Skämt o sido. Har lyssnat på Noice om o om igen i bilen på väg hem från Värmland idag. Shit.

"Romans för timme-he-hen, det visste både du o jag. Ett liv med minne-he-hen, för allting verkar sitta kvar..."

Mina favoriter är helt klart En kväll i tunnelbanan och Du o jag.

Det var det lilla om Noice.

Jag har som sagt nämnt att hela helgen har gått i kärlekens tecken o förutom Noice så har jag lyssnat på smäktande kärlekssånger såklart. För att få lite feeling liksom.

O vet ni???

Säga vad man vill om smördrypande Enrique men kärlekssånger är hans grej asså. Det finns en låt som heter Addicted och det kan jag säga, att en sådan fin text har jag aldrig lyssnat till förrut. PANG rakt in i Fru P's hjärta.

"Have I told you how good it feels to be me when I'm in you? I can only stay clean when you are around. Don't let me fall" eller "Maybe I'm addicted, I'm out of control. But you're the drug that keeps me from dying. Maybe I'm a liar but all I really know is you're the only reason I'm trying..." eller "I'm not afraid of dying but I'm afraid of losing you"

Vackert så man gråter.

Skit i det nu. Jag blir alltid så här blödig när jag har mens. O så har ju bröllopet ställt till lite också ;-)

Tyvärr kunde inte Jeppe hänga på så jag åkte själv. Eller syrran o J o mamma o alla andra var ju där så det gick bra ändå.

Här kommer lite bilder.

image332
Bruden, min plastis.

image333
Jag, min kära svåger o så min söta lillasyster.

image334
Mina bonussystrar, tärna o brud.

image335
En gammal tant o the brudgum, en riktig gosbjörn

image336
Brudparet

image337
Min OTROLIGT vackra lillasyster...

image338
... o hennes OTROLIGT tillgjorda storasyster!

image339
Eftersom både jag o syrran har en tendens att överdriva våra foto-leenden så ville svågern också prova på!

image340
Kärlek.

image341
Nästa gång jag gifter mig (låter ju bra) så skall jag också anlita min lilla bonussyrra till att göra tårta...

image342
Syrran o svågern tar ett snack med vår invalidiserade mor (hon bröt benet i mellandagarna) som tydligen inte fastnade på någon bild :-(

image343
Jag kan junte låta bli. Ha ha ha. Jag är så fascinerad av bröst! Det är så vackert att ha mycket. Varför har inte jag såna där bomber???

Bröllopet var vackert på alla vis. Brudparet bedårande. Kyrkan var den finaste kyrkan jag varit i någonsin. Maten var utsökt. Min bordsherre vansinnigt trevlig. Tårtan DRÖMLIK. Men så måste jag ju få kasta lite skit också...

... ett band lirade på kvällen. Visst, det är ju asballt, men snälla rara asså. Jag får EKSEM av såna där afterski-låtar som Sweet Home Alabama och I natt är jag din. IIiiihhhhhhh. De glimrade till o körde lite Greenday o så men mest var det tyvärr not my kind of cup of tea om man säger så.

Nu skall jag nog gå o knyta mig. Ska ju jobba imorrn??!!!!!! Va???? Efter två veckors ledighet så känns det lite främmande faktiskt. Men vänta nu. Jag jobbar visst bara typ 2 veckor till sen pyser vi ju till sol o värme.

Synd.

Jul o nyår i ett svep!


Så var det över. Nytt år. Nya tag.

Så här såg min jul o mitt nyår typ:

image308
Äldsta i sin musdräkt. Inför julshowen på gymnastiken.

image309
Syrran var givetvis med o tittade...

image310
Äntligen allt klart hemma!!

image311
image312
image313
image314
image315
image316

image317
Julen firade vi hos min mor i Värmländska skogarna

image318
image319

image320
O nyårsafton firade vi hemma med våra goda vänner. Så här tjusig fick Lilla Hon vara.

image321

image322
I väntan på gästerna (som AAAAAAALLTID är sena, denna gång 1,5 timme bara...)

image323
Kommer de inte snaaaaaaaart??? (Två jävligt uttråkade tjejer)

image324
ÄNTLIGEN!

image325
Två små gullungar.

image326
A o R

image327
Före...

image328
... o efter!

image329
Raketer o champagne

image330
De äldsta orkade vara med vid tolvslaget...

image331
... men sedan tog det inte länge förrän de trynade.

Det var allt - i korta drag.

Nu ska snart svärfar komma o fika. Sedan skall jag på klänning-jakt. Skall ju på bröllop på lördag för bövelen.

God fortsättning alla.

RSS 2.0