Adventstid...

... kom till mitt ensamma huuuuus. Jag sätter i staken ett sparat ljuuuuuus. Något skall ske borton frostig adveeeeent. Jag väntar en gååååva som heeeeeren säääänt...

Öhh okej. Det där var bara en gammal sång jag lärde mig när jag sjöng i Norrbackaskolans skolkör. Tänkte damma av den så här dagen före första advent.

Fru P like the advent. Hur jobbigt det än känns innan man orkat sig in i förrådet o leta fram allt skit så är det ljuvligt när man börjat komma igång.

Vi tjuvstartade idag, jag o balettligan.


En svart stjärna i arbetsrummet.


En vit i Lilla Hons rum.


En röd i Fröken Mittens rum. Åsnan från Shrek sitter alltid där, inte bara i juletider...


En "snöboll" var det som fick plats i Äldstas smala fönster...


... o en gammal stake från 90-talet fick stå på skrivbordet.

Detta borde jag inte erkänna i dessa tider men jag är egentligen lite allergisk mot sådana här stakar.
Tycker det går lite bort och nu lär man väl få sig en eller sju snytingar från er därute :-/


Pepparkaksbak med de två äldsta medan Lilla Hon sov middag!


Månar, stjärnor, grisar, hjärtan, Herr Nilsson o you name it. En del deg stoppades i munnen också.


Jävlar i havet va gott det är med pepparkakor! Åt säkert 164 stycken! På en kvart!


När lilla sjuklingen vaknat så fick hon hjälpa till med vad-det-nu-heter (kristyr?).


Tjusigt va?


Så här ser det ut hemma hos oss ofta - Äldsta sitter på sitt rum o pysslar...


... denna gång blev det en julteckning till mormor :-) Jag är ju lite partisk här men shit va duktig tjejen är asså!!!


De små är ena vilddjur o de hittar på precis vad som helst. Här bråttas dom i sängen.


De är så jävla busiga att ni inte kan ana...


IIiiihh. Lite halvpatetiskt att ta kort på sina egna julstjärnor... men men ibland får man vara lite dork också.

Nu ska jag kolla på film tänkte jag. KORS I JÄVLA TAKET!! När kollade jag på film senast i min ensamhet? Minns inte. Jag brukar alltid hitta på saker att göra men just idag känner jag bara för att sätta mig ner i soffan o bara jäsa med en skön rulle... såg att Jeppe lånat hem "Brokeback Mountain". Har inte sett den. Så jag gör nog det.

Gråter nog en skvätt när jag ser Heith men men... sånt får man ta.


Mors.





Orgasm!

Nog för att jag har världens coolaste o snyggaste klocka redan men när jag fick en länk till klockornas klockor av en skön kollega så fick jag fan klock-orgasm!

Det är något med klockor som gör att jag blir alldeles till mig. Andra är sko- eller väsktokiga. Jag är sannerligen klockfetischist! Synd bara att man inte kan köpa sig en eller två klockor varje månad...

Här kommer klockor jag skulle för att få ha på armen...

OBS!!!!!! VARNING!!!!!! Det är orgasmframkallande!




Gode Gud, låt mig vakna upp imorgon med den här på armen!!!!





Annorlunda o spejsig liten härlighet... ja tack.





Nämen hur snyggt ÄR det inte med en svartmatt kromad jävla klocka med klargula siffror???????





Hej, jag är inte så dyr men jävligt annorlunda o ascool.






Sparade den tjusigaste till sist... kostar bara $1 400... VI HÖÖÖÖÖÖRS!






Nä. Orkar fan inte. Mår DÅLIGT av att hitta sådana här guldgruvor!

Undrar...

... hur man frivilligt kan vilja jobba med att röja snö från Stockholms alla tak?
 
Vad i helvete liksom, det är ju LIVSFARLIGT! Just nu står ett gäng snubbar utanför fönstret där jag sitter (jag jobbar på 6:e våningen) på små vingliga såna där ställningar som hissas upp o ner. Jag sitter liksom här o har ont i magen, är orolig för dom! Tänk om någon faller?


... hur kan Linda Rosing få finnas med på varenda jävla tidningsomslag?

Asså jag måste vara dum i huvudet för jag trodde STARKT att hon var borta. Ute. Väck. Att hon inte längre var intressant för det svenska folket. Att alla tyckte som jag, att hon e en hemsk förebild för kidsen, att hon gjort bort sig big time och att hon helt enkelt var så jävla bortglömd. Men nehe, då "pryder" hon tjusiga månadsmagasin med sitt kattliknande ansikte. Vad är grejen??


... hur det kommer sig att jag fick fräknar, korta ben o kroknäsa när min syster fick fläckfri hy, långa ben och en liten nätt tjejnäsa?

Borde inte syskon påminna om varann? Borde inte de fina generna sprida ut sig jämnt på alla syskon och inte bara sätta sig i ett? Jag fick mormors fräknar. Jag älskar min mormor (älskade, hon e ju ängel) och tack o lov fick jag ärva hennes humör! Och så vette fan av mina släktingar som jag ärvde mina korta ben från, både mamma o pappa har långa tjusiga ben. Kanske mormor där också. Sen fick jag en liten kroknäsa. Mamma brukade reta mig för den där kråkan i muppetshow, asså med glimten i ögat... min mamma är inte elak kan jag lova... Kroknäsan fick jag i present av mor min som också har en liten kroknäsa. VARFÖR KUNDE JAG INTE FÅ ÄRVA MAMMAS TÄNDER? PAPPAS PIGMENT OCH HÅRFÄRG? MORMORS BOOBS?


... varför kan jag inte dansa nykter?

Jag vet inte vad jag ska göra med armarna och känner mig som ett riktigt FÅN om jag dansar utan att vara (ganska så mycket) packad. I helgen när vi slog runt i Falun så var jag inte tillräckligt packad för när jag dansade så kände jag mig som en riktig dork. Vad är grejen med det?


... hur Rock-Robin kunde åka ur Idol?

Jag har inte tittat så mkt denna säsong men de få gånger jag kollat så har jag blivit helt såld på Robin. Sist jag kollade så åkte han ur?? VAD ÄR GREJEN MED DET??? De andra framstår som ett skämt i jämförelse. Det är så cepe.


... om jag även nästa år kommer kuka ur när det är dags för Eurovision Song Contest eller om jag ska skita i att se skiten som jag lovat mig själv varje år?

Foka på den svenska tävlingen bara och dissa den stora. Jag hoppas det blir så. Men då kommer väl Sverige vinna så jag missar... vill man riskera det?



Nu ska jag jobba.

Ikväll hem till glina. Mina små stoltheter.

"Grov portion...

... röda Marlboro och en kaffe, tack. Svart!"

Man borde tycka att helgen varit en riktig tjejhelg men icke. Man kan konstatera lätt att när kvinnor i vår ålder samlas och ska umgås så blir det allt annat än kvinnligt. Herregud om man hade bandat in allt som sagts o gjorts... då hade man nog tuppat av!

Vi har haft sjukt kul och här nedan bjuckar jag på några bilder från vår Dalarna-vistelse!

Jag lovar att rapar, pruttar, könsord, intima bekännelser, sarkasm och asgarv bara är en bråkdel av hur man kan beskriva helgen. Bara en sådan sak som att säga "ligga" på alla dialekter man kan komma på... vad är grejen med det?

Att ett gäng tjejer står och tokskrattar så tårarna rinner när man beställer en tjockkorv på korvmojjen beskriver det rätt bra också :-)


På vägen upp. Tolstoy o jag delade på körningen.


"KÖTTREA - begränsat parti!" En skylt vi bara var tvungna att stanna till o fota... som sagt...


Framme vid timmerhuset i Borlänge!


All dricka på altanen!


Det tog inte länge innan vi kom igång...


Startade med lunch. Lasagne á la Drew med en touch av bilbarnstol.


Jag o min fina Anko tog en promenix efter lunch, knatade upp för en skidbacke...


Jag ser rätt liten ut i den lånade dunjackan, va?


Lite piano o stämsång tillhör Firmafester...


Fagra Martini dök upp med tåget vid fyrabläcket.


Miss Piggy? Nä, bara Tolstoy som poserar.


Operation göra sig i ordning efter en lång o skön bastu... här Tolstoy o Drew.


Anko.


Martini.


Tolstoy.


Så jävla coola... Drew o jag.


Mer piano o stämsång.


Middag. Italiensk buffé. Jesus, jag åt som en gris...


Tolstoy o Mrs Batong.


Weeeeeeee!!!




Så... det var helgen i stort. Jag är sliten men nöjd i skrivande stund. Det är ett gäng härliga fruntimmer må ni tro och Harrys i Falun har fått känna av frisk fläkt :-) Vi må vara grova o lite buffliga - men shit så glada!

TACK FIRMAN - I LOVE YOU.

Borlänge & Falun...


... see you shortly!


Imorrn bitti drar åtta törstiga kärringar till Dalarna o SE UPP DÄRUTE!






Trevlig helg alla.

Äpplet faller inte...

... långt från trädet.

Min mamma har alltid varit ett freak för reklam och gått på allt, åtminstone förr i tiden. Nu vet jag inte riktigt?! Jag är inte riktigt lika illa däran men lite. Jag tillhör de få som faktiskt gillar reklam. Tycker det är roligt att se på även om jag ofta tycker det är pinsamt, dåligt eller ointressant.


Imorse klockan halv sex åt jag fil o müsli framför TV SHOP. Det var inte igår asså... shit vilken nostalgi! Minns när jag som ungdom satt o kollade i TIMMAR. Minns allt från klänningar man kunde vända ut o in på o få 10 olika klänningar i ett, silverrengöringsmedel där de demonstrerade genom att doppa silverkannor och VIPS skedde mirakel, alla smycken, dammsugarmunstycken till krämer och träningsredskap.

Det är så roligt. Publiken som sitter i studion o kollar på demonstrationen är ju alldeles till sig. "Ooooooohhhhh" eller "Woooooooow" är vanligt. Det går alltid ett sorl genom publiken o när kamerna zoomar in så ser man hur de tittar på varann med höjda ögonbryn o nickar som om "fattaaaaa vilken produuuuukt"!

Imorse visade dom Youthful Essence. Helt ärligt, jag tror fan på det här. En liten söt peelingmaskin som gör att rynkor o porer reduceras avsevärt. Man fick se före- & efterbilder vetni!!!!!!!! Det är helt sjukt!!!!!!! Att en sån liten makapär kan få en gammal kärring att se så mycket yngre ut.

Wanna have. Endast 349 kronor! Fast om jag ringde inom tio minuter så hade jag fått ytterligare ett munstycke!





Vad tror du morsan? Ska man köpa?

Veckan i bilder!

Snart har en vecka gått och snart ska jag in till stan igen. Det är sannerligen en intensiv vecka jag haft med tjejerna! Allt går i ett! Tur man har friska ben o armar för det finns ingen tid till vila må ni tro. Varje kväll värker fötterna o så fort man slår sig ner i soffan efter en hel dag så domnar nästan kroppen bort.

Tandagnisslan, gråt, skrik, snytingar, snor, svett o blod. Allt detta tillhör föräldralivet. Det är stundom HUR JOBBIGT SOM HELST att vara ensamstående förälder men självklart ger de så mycket glädje de små liven att allt det jobbiga liksom försvinner och glöms bort ganska fort.

Ungjävlar!!!! Vad jag älskar er!!!!

För fyra år sedan bestämde sig en liten tjej för att efter tre jävla övertidsveckor komma ut till det verkliga livet, utanför moderkaka o mörker. Idag är hon en liten, lika bestämd men otroligt söt och charmant flicka. Hon gör mig så stolt och det finns nog ingen som inte lägger märke till henne. Hon är vår solstråle och vår lilla gosfia. Hon är den som mest av alla tre gillar att gosa, sitter gärna knät och kramas massor.


Grattis lilla Fröken Mitten. Min fina, lena, väldoftande och underbara tjej.

Här följer lite bilder över veckan som gått, lite blandat.








Idag klippte jag mig också!! Det var trevligt o jag är mycket nöjd. Martini - hon kan hon! Värsta proffset. Vet PRECIS va man vill ha. Älskar såna klipperskor.

Gissa vilken frisyr det blev av dessa?



På lördag drar jag o Firman till Borlänge o gör både Borlänge o Falun JÄÄÄÄVLIGT osäkert. Åtta törstiga småbarnsmorsor - vi höööörs.


Mors.

Nu vet jag!


Mamma frågade mig för en tid sedan vad jag önskade mig för julklappar. Jag gjorde en lista på massor av saker jag vill ha men jag glömde den viktigaste grejjen av alla.

Jag önskar mig mer TID i julklapp.

Kan man önska sig det?

Små, små saker.

Det går upp. Och det går ned.

Små, små saker gör att det blir antingen eller.


Idag fick jag en spontankram av en kollega. Kramen var lång och innerligt varm. Och helt utan anledning.
Han förstod att jag behövde den och det gjorde jag sannerligen.

Den räddade min dag.


Ena dagen ler jag. Andra dagen gråter jag.


Idag åker jag hem till mina fina, lena små söta flickor. Jag längtar så efter dom!


Jobbet upptar all min tid. Jag tänker jobb, äter jobb, skiter jobb, sover jobb.
Har inte tränat så mkt som jag behövt nu när jag varit i stan.

Igår tränade jag. FY FAAAAAAAAAAAN VA SKÖNT!!!!! Vilken terapi det är asså.


Små, små saker kan underlätta. Små, små saker kan störa.

Tack.

Tack för alla kommentarer o för allt skönt pepp jag fått från er alla.

Nu tar Fru P helg och jag känner mig bättre till mods nu, det är mycket tack vare er och de här människorna:









I LOVE YOU!

RSS 2.0