På lördag...

... smäller det till o blir tjejfest! Tror ni jag ser fram emot detta? Kan väl säga att tjae... ehh... ehh... ja det gör jag SÅ IN I HELVETE!!!!!!!!!! Det skall bli hur kul som helst o alla brudar som läser detta o vet var jag bor är hjärtligt välkomna!

Grundarna till denna afton är jag själv, Jama o en annan dagismorsa. Vi har alla tre minst två barn o vi känner att det är HÖG TID att göra den här hålan o dess enda nattklubb osäker. Det är tre stycken TÖRSTIGA o FESTSUGNA kärringar som kommer att göra entré.

Men först skall jag o min "lilla" familj åka till skärgården o götta oss lite. Imorrn efter lurre drar vi iväg hem till svärfar. Hoppas INNERLIGT att det blir badväder då ett dopp från bryggan känns otroligt lockande.

Jag åker själv därifrån på lördag morgon. Jeppson stannar kvar m tjejerna o kommer inte hem förrän söndag kväll.

Jaaaaaa!!! Det ääääääär sant. Jag får sova uuuuuuut!!!!

Visst är han helt UNDERBAR, min man? Jag fick en EGENHELG för någon vecka sedan då jag åkte till syrran i Örebro. Nu får jag nästan en hel helg YTTERLIGARE o vet ni... det tar inte slut än...

... nästa vecka skall jag ta min nya o fina cykel hem till I-or som flyttat hit. Efter att hennes småpluttar har somnat skall vi dela på en (eller två?) flaska(or) vin o bara BABBLA heeeela kvällen (natten?) lång. Det skall också bli så himla härligt! Förhoppningsvis kan vi göra detta på hennes alldeles nybyggda altan.

Sommaren ÄR tyvärr kort o snart börjar man jobba igen. Det är dock endel härliga grejer som händer innan. På fredag nästa vecka drar la familia till mamsen i Charleswood. Där huserar vi i många dagar o hoppas då även på badväder då mammas pool är himla härlig.

Vi skall också besöka min bästaste vän i hela världen som bor i sköna Västerås. Det ser jag jättemycket fram emot då vi typ ses bara någon gång om året...

O så sista helgen, innan jag börjar jobba, så skall jag tillsammans m mor o syster åka upp till Jämtland o träffa tjocka släkten där uppe. Vi skall sänka ner lilla morfar (hans urna alltså) i jorden o så skall det bli en liten tillställning i huset.

Sen ÄR sommaren slut o jag börjar jobba :/

Men som sagt - nu är nu. Idag var vi förresten på Djurgården o besökte Junibacken.
Tips till alla med tre barn i åldrarna 1, 3 o 5 - don't go there.

Hörs.

image109
Bara en liten sommarbild...


Kommentarer
Postat av: Haggan

Åh vilken härlig läsning och vilken härlig bild! Kram

2007-07-19 @ 07:53:32
Postat av: Greta

Ja det låter som du är helt uppbokad,gäller att suga ut det sista av ledigheten ;)
Härligt med tjejjkväll,för långt bort för min del (får man ta m sig hundar :) samt att jag hittar ju inte ;)))
*Kram*

2007-07-19 @ 09:15:43
Postat av: Garbo

Greta! Nä Garbo ska d vara :)

2007-07-19 @ 09:18:52
Postat av: Ulrica

Det låter som att det händer massor med skojsiga grejer hos dig just nu.. så underbart att läsa!!
Och du.. ha det såååå jäkla skoj på tjejkvällen :o)
KRAAM

2007-07-19 @ 11:09:50
URL: http://ulrica.org
Postat av: I-or

Hmmm... vadå en eller två flaskor vin?! Känner du inte mig eller? Det blir två bag in box ;-) Längtar!!! Skönt att vara grannar igen! PUSS

2007-07-19 @ 22:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0