Ajjjjjjjjjjj!!!!!!

Ja för satan så ont jag har. Jag är helt sönderbränd på vänster axel o över vänstra halvan av ryggen. Typ helt lila i färgen o tar man på skinnet så bränner det på fingrarna. Önskar jag kunde bada i is liksom. ATT JAG ALDRIG LÄR MIG!!!!!!!!!!!

Hur svårt kan det vara att smörja in sig med solskyddsfaktor? Näääää jag vill ju bli BRUN o då kan man ju inte smörja in sig. Så jävla patetiskt. Så barnslig man är!! Man blir ju brun ändå ju. Eller? Men inte lika fort väl?

Hur som helst. Sönderbränd är jag o som den hypokondriker man är så tror jag ju nu att jag kommer få hudcancer eller att jag kommer se ut som den där gamla tanten i "Den där Mary". Ni vet. Hon med russin-tuttar o vita läppar.

Haft en kanondag idag! Det började med en frukost vid nio med hela familjen samlad runt bordet. Te, smörgås, juice, ägg o kaffe efter det. Jag ställde mig o bakade kladdkaka (norra Europas godaste hi hi) för vi skulle ju få finbesök ;)

Gubben klippte gräs, blåste upp en barnpool, fyllde på vatten o fixade medan jag först promenerade med Lilla Hon så hon kunde sova middag o sedan cyklade ner till centrum för att handla. Björnbär o grädde till kladdkakan.

Plättar till lurre. Sedan fikade med våra gäster Jama o Co. VILKA HÄRLIGA MÄNNISKOR! Värsta idealfamiljen liksom. De passar så bra ihop, alla fyra! O så är de rediga kaffedrickare - såna diggar vi! Shit vad med kaffe vi hällde i oss.

Jama hänger ju ihop med en brandis så det var bara till att jobba för honom efter några timmar. Fru Jama fick då stanna kvar o käka med oss. Gubben cyklade ner o köpte sallad.

Nu till något helt annat.

Jag är så himla orolig över min lillasyster. Ni vet. Nu verkar det som om hon har sån där ångest igen. JAG VILL INTE!!! Så fort hon visar minsta tendens till att må dåligt så drar magen ihop sig o man önskar att man bara kunde knäppa med fingrarna o VIPS mådde hon prima igen.

Fan alltid är det nåt.

Nu skall jag surfa vidare. Imorrn blir det lurre i stan m en god vän. Annars blir det lugnt. På fredag vet nu ju... då skall jag frisera mig. LÄNGTAR. Sedan blir det Sigtuna hos kompisarna. Sover över där. Lördag eventuellt en tur till Kista Galleria på förmiddagen. Sedan lugnt.

Ser INTE fram emot nästa vecka. Gubben åker bort IGEN. Sover borta TVÅ nätter på raken. Helvetes skit. Hatar.
Det är dessutom ett föräldramöte just här han är borta som jag så gärna vill gå på. Det är ju ett möte på den avdelningen där Lilla Hon skall börja på... Typiskt...

Men men. Nästa vecka är nästa vecka. Nu är nu. Skall försöka njuta av de resterande dagarna denna vecka först. Innan jag grämer mig över vad som som hända skall.

Här kommer några sköna bilder från idag:

Fröken Mitten i syrénbusken!
image25

Lilla Hon skrattar åt...
image26

... sin omogna far som älskar att LEKA med vatten.
image27

Premiär dopp i en pool. Första gången i hennes liv. STORT!
image28

Äldsta är minsann ingen badkruka. Jisses vad hon har badat idag!
image29

Fröken Mitten o Jamas lille pojk ville mest bara titta på...
image30


Se upp för den starka solen nu, vänner. Den är inte att leka med.

Hörs.

Kommentarer
Postat av: NIna

Ååååh vilka härliga bilder!
Kör hårt på blont gumman..har skrivit lite om det på min blogg idag ;)
Du, jag jobbar ju bara halvtid nu...så jag kommer gärna o hälsar på dig nån eftermiddag! Skulle det va nåt??
Puss & Kram

2007-06-07 @ 08:01:44
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: Malliz

Sommar, sommar, sommar.....


För första gången har jag varit MYCKET aktsam i solen. Solskyddsfaktor 25 på bröstet och axlarna, 15 i ansiktet. Resten får vara. Nu börjar jag få fin färg och det bästa är att det gör inte ont. Jag får så lätt brännblåsor och de är inte roligt.


Ett par dagar till i solen och man kan tro att jag varit utomlands. En sån där liten pool såg hemskt lockande ut. Så söt lilla Hon är i sin gröna fina tröja.


Varma sommarkramar/Mallis

2007-06-07 @ 09:51:05
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Garbo

Alltid lika glad åt att se dessa härliga bilder på dina ungar :)
Mmmm man kanske skulle investera i en så där stor pool till nästa sommar :D
Visst vädret är toppen!!
Jag kör med sf 20 och blir bränd ändå! :/
/Kramas

2007-06-07 @ 10:15:16
Postat av: Cian

Jag kör med sol-olja (du vet kokos) och ser aaaalltid ut som en röd kräfta men lär mej aldrig att köra med Sf30..Jag tycker den är så trälig att smeta på...
Ska bli sååå kul att se om du blir blondie du med...
Dina tjejer är så söta och ser så pillimariska ut....och jamas lille grabb såg ut som en fullfjädrad busunge...
PÖSSSSSS

2007-06-07 @ 10:39:08
Postat av: Fru P

Niinis, tack gumman. Och SJÄLVKLART skall du komma o hälsa på mig!!! I am always here for you baby. Kom gärna en skön sommardag så vi kan ta en fika på altanen :) Vore askul att få finbesök i form av en Niinis!!


Malliz, duktig tjej! Önskar jag smorde in mig igår... men men bättre sent än aldrig kanske. Kramar från en RÖDLILA o jävligt fräknig Fru P


Garbis, du är söt. Tack vännen. Ja införskaffa en sån liten pool. Den är billig o liten men vuxna får också plats! Gubben brukar ligga o jäsa i den
när det blir alltför varmt. Man kan ligga raklång o vila huvudet på kanten :)


Cian, min vän. Mina tjejer ÄR pilimariska. Så jävla busiga att man blir alldeles matt. O lille Jama-busen är nog en fullfjädrad busunge :) Men han är en blyger till en början.


Massa svettiga kramar till er alla.

2007-06-07 @ 18:07:13
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: jama

Tack själv gumman! Och MUMS vilken kladdis du gjort. Den får du göra sen när du ska ha bloggisarna fikande på din altan ;-)
Ta´t lugnt me solandet nu. SJälv har jag typ ÅNGEST för att jag INTE solat nåt.... Hinner liksom inte.
Dessutom snorar min lilla skrutta igen. Man tror inte det är saaaaaant, suck!
Ha en härlig fredagkväll med dina goda vänner! :-)
Kramar i massor

2007-06-08 @ 16:46:58
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: mumrik

Först vill jag bara fråga...vad är det för fel med att leka med vatten? Och speciellt fädrer MÅSTE bejaka sin lekfulla sida till max...
Sen vill jag bara retas lite...är numera bajsbrun...helt utan solskyddsfaktor...men nåt jäkla sydländskt finns det i mina gener... :)

2007-06-09 @ 20:09:42
URL: http://punkmummel.blogspot.com/
Postat av: fru P

Mumrik, jag vill också vara bajsbrun!!! Sånt där är orättvist... men retas på du... var en skit... var det... ;)

2007-06-09 @ 20:31:09
URL: http://pendelilska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0