Hoho!


Shit vad helgen SPRANG förbi! Vad hände, liksom?! Jag har i allafall haft en kanonhelg så jag sitter här och är helnöjd även om jag önskade att helgen skulle vara åtminstone en dag till... men men man kan inte få allt.

Så? Hur sammanfattar man helgen nu då?

Fredag.
Min fantastiska, underbara o alldeles nya väninna kom på besök med sina små. Tack Jama för ditt sällskap. Du har räddat många dagar för mig nu :) Fick dock mersmak så jag vill ses snart igen!

När Jamisen gått iväg så kom nästa besök. Syrran o farsgubben. De ville ha fredagsmiddag o fredagsmys med oss. Svängde ihop en pasta (blev konstig o faktiskt jätteäcklig) o vid sidan om gjorde vi små prosciuttuknytten (det var i alla fall gott). Vin såklart. Innan middagen skålade jag o syrran i whisky. JÄÄÄÄVLIGT GOTT. Kaffe o syrrans äppelkaka till efterrätt.

Mätta o belåtna lade vi ungar i säng. Farsan o gubben spelade något fånigt sportspel på datorn medan jag o syrran bara babblade massa strunt. Vi hade iaf supertrevligt.

Lördag.
Ha haaaaaa ni kan inte ana vad vi har gjort!!!!! Jo jo minsann. GRILLFEST MED ALLA GRANNAR!!!! Det ni.
Johorå jag kan faktiskt beblanda mig med folk jag tycker mindre bra om. Jag är en väluppfostrad flicka o jag kan föra mig även mot de jag har svårt för.

Varför? Jo gubbarna på gatan har ju som tradition att kolla på fotboll tillsammans, tippa o dricka bärs. Så en av grannfruarna föreslog att vi alla skulle äta lite innan Sverige-Danmark matchen o det blev faktiskt jävligt trevligt! Ungarna levde rövare tills de stupade. Vi grillade hamburgare o drack öl för fulla muggar. Kaffe o kaka. Mera öl. Chips o nötter. Mera öl. Alla gubbar samt fru Präkt satt inne o kollade på matchen medan vi andra satt o skvallrade på altanen. Man kunde höra "uuuuuhhhhhh" och "jaaaaaaaahhhhhh" och "neeeeeeeeeeeeeeeeeeej" och "faaaaaaan" om vartannat så vi kunde hänga med i matchen även om vi inte såg den.

Gubbarna höll oss sällskap efter matchen. Mera öl. Mera babbel. Runt midnatt var alla hemma i sina egna krypin igen. Totalt var vi nio vuxna o elva ungar. Full rulle.

Söndag.
Idag alltså. Solen har ju lyst på oss även idag så vi har ju varit ute hela dagen. Hela helgen. Jag fick läsa tidningar på altanen medan gubben rensade ogräs, köpte ny jord o täckbark, o fixade snyggt i en av rabatterna. Duktig. Barnen har sprungit runt på gatan o lajjat med sina grannpolare. LIlla Hon har sovit i vagn o suttit o kollat på sin duktiga pappa. Jag spelade en fotbollsmatch med Fru Präkt (KORS I JÄVLA TAKET vad fan har tagit åt mig??) och pojkarna på gatan. Sedan kom Sillens mamma med saft o kakor. Sedan kom en annan grannfru med kaffe o kladdkaka. Plötsligt var ALLA samlade igen. Precis som gårdagen.

Jag fick avbryta o dra iväg. Jag har nämligen tränat idag. Pump. Blir ju inget imorrn kväll eftersom gubben skall åka till Finland. SATANS PISS.

Apropå honom så kom han precis in genom dörren. Har hyrt rulle (Lonely Heart Killers) o handlat lite.

Så... måste sluta här. Vill bara tala om att det var synd att vi inte kunde ses idag, alla bloggers. Jag föreslår en glass på torget där Niinis bor. När som helst. Bara det är snart!

På återseende y'all.

Är galet kär i Lilla Hon idag så jag måste bara slänga in en bild här!

Kommentarer
Postat av: Frippo

Ska iofs till grannlandet i väst vad jag vet...=)
Du glömde helgens höjdpunkt. Lilla H kröp ju för första gången igår!!

2007-06-04 @ 06:57:19
Postat av: Anonym

Låter som våran helg..bortsett från barnkalas som jag ALDRIG never ever kommer att göra om..
Så synd igår att vi inte kunde träffas men det går väl fler tåg hoppas jag?
Pöss

2007-06-04 @ 07:30:21
Postat av: Haggan

Kul att du kom ihåg att mamsen var på besök också! Snyft.

2007-06-04 @ 09:31:28
Postat av: Nina

Goda grannar minsann..... men de e väl skönt o ha begravt stridsyxan o umgås me grannar?? Jag blir helt avis o vill flytta till er gata på en gång ju!
KOM O ÄT GLASS MED MIG NÄÄÄÄÄÄR NI VILL!!!!!
Puss & Kram (miss you)

2007-06-04 @ 09:36:42
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: I-or

Snart får du en annan granne å leka med oxå! Varje dag om du vill. Åh, va vi ska grilla å dricka vin :-) Puss på dig

2007-06-04 @ 10:22:49
Postat av: jama

Tjing,
åhhhh tack själv. Du är GULD värd för mig, det vet du! Och nu har vi även setts en gång till, idag i värmen, på min altan...puhhh bastu!
Kram o på återseende snaaaaaaaart!

2007-06-05 @ 20:05:40
URL: http://jama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0