Har tänkt en del...

... o inser att ju mer jag tänker på det, desto mer frustrerad blir jag. Sur. Eller rättare sagt lack! Jag är trött på att dras med folk som inte ger mig ett skit. Jag är trött på människor som tänker på sig själva och som skiter fullständigt i vad jag gör o hur jag mår.

Alltså, jag är inte omgiven av puckon som det kanske kan låta. Nej nej, tvärtom så är jag omgiven av underbara människor. Familj o vänner som får mig att må bra. Men så finns det en liiiiten klutt människor jag egentligen skulle må bättre om jag slapp umgås med. Sådana där som bara ÄR där o som man MÅSTE umgås med liksom. Eller? Vadå måste?

Jag har tagit massor av skit av en kompis. Har bett om ursäkt efter ursäkt för att jag uttryckt mig fel eller om jag råkat tycka annorlunda o gjort annorlunda. VARFÖR? Jag har fått nog nu. Varför ska jag be om ursäkt för att jag är JAG? Nej, efter så här många år så tänker jag sluta jamsa med. Jag måste börja stå för den jag är.

Jag känner inte bara en som är helt upptagna av sig själva. Värsta sorten. Familj o vänner skall LYSSNA och vara INTRESSERADE av andra. Inte bara prata om sig själva. Jag kan dra många exempel men nämner här bara ett för att ni skall förstå: Om jag varit på semester i, låt säga, Spanien och kommer hem o vill berätta så tar dessa människor över o säger "när JAG var i Spanien..." osv. Det går så bort! Eller när man frågar en kollega på morgonen hur det är så FÖRVÄNTAR jag mig att man får frågan tillbaka. Enkel hyfs!

Summa summarum (heter det så?): Egocentriska människor är faktiskt bland det äckligaste jag vet. Jag tänker inte umgås med sådana något mer. Punkt.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Lova å säga till mig om jag skulle hålla på så, för jag avskyr verkligen detta beteende. Att förhäva sig borde vara den största dödssynden.

2007-11-26 @ 22:37:03
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Cian

Ja lova att säja till mej med...Ibland gör jag så av bara farten...

Hoppas helgen var lugn och inte sååå bakis...

Kram

2007-11-27 @ 07:09:51
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Garbo

Mmm det tillhör våran utveckling,en vacker dag vaknar man upp o inser att vissa människor behöver man inte i sitt liv och har egentligen aldrig behövt dom heller!
Precis som med saker i förrådet,rensa rensa rensa så mår man så mycket bättre! :)
Finns det egentligen nåt underbarare än att ha vänner som man kan återkomma till utan att behöva be om ursäkt hela tiden.
Har massa såna som finns där fast man inte hörts av på månader år...men när man tar upp tråden igen så fortsätter utvecklingen..Härligt! :)

*Massa Kram*

2007-11-27 @ 09:51:42
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: mumrik

fast det låter ändå rätt så lindrigt. Det finns betydligt vidrigare former av egocentriskt beteende. Jag har vuxit upp med en sån som förälder.

2007-11-27 @ 17:06:19
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: mumrik

typiskt...tyckte jag skrev det, men tänkte det tydligen bara... Det är inget roligt läge, men man måste sätta ner foten och säga ifrån. Alternativt bryta helt, som jag gjorde.

2007-11-27 @ 17:09:31
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: Malliz

Jag säger som jag alltid har sagt, we are surrounded by idiots.

Jag undrar: Hur fan tänker folk egentligen. Ödmjukhet är en alltför sällan skådad egenskap. Folk tar saker för givet och passar man inte in i mallen är man för dom, jävligt konstig. Världen kretsar kring dem, typ. Gahhh! Förstår ingenting. Nä, bryt helt. Jävla energitjuvar.

Stå på dig. Kram

2007-11-28 @ 09:45:23
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Fru P

Mange o Cian - ni är ABSOLUT inte sådana. Ja, jag lovar att om ni mot förmodan skulle visa sådana tendenser så skulle jag inte bara säga till, utan FRÄSA åt er :-)

Garbis, du har som vanligt så rätt, så rätt!

Mumrik, bryta helt är nog min melodi. Annat fjös duger liksom inte. Då kommer man ju iaf inte ifrån dom...

Malliz, min underbara vän. Energitjuvar är ordet! Jag står på mig. Love.

2007-11-29 @ 21:03:54
URL: http://pendelilska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0