Fittskit.

Mm, det är en sån dag idag serni. Fittskit är ordet. Det är så jävla pissigt att jag inte finner ord...

Regnet öser ner. Håret krullar sig o jag går omkring o ser ut som clownen jävla Manne. Tränar på lunchen o va fan händer? Jo nån jävel SNOR MIN FINA KLOCKA!!!!!!! Ni vet, den jag är så jävla stolt o lycklig över. Mitt assnygga Diesel herrur!!! What the fuck.

Jävla subba. Skaffa ett jobb o köp en egen klocka för i helvete.

Har gjort en polisanmälan samt beställt en ny på affären i Örebro där jag köpte den.
Jag är så ledsen. Tycker synd om MIN klocka som måste sitta på en tjuvs arm...

Så berättar jeppe att dagisfröken idag meddelat så fint att Äldsta sagt "mamma o pappa är jämt så arga på mig - jag vill att DU skall vara min mamma istället". *Gråter förtvivlat*

Förstår ni hur det hugger till i hjärtat?

Jag måste skärpa mig. Mitt tålamod är verkligen inte det bästa o trots att Äldsta befinner sig mitt inne i de lilla tonåren så måste jag tänka på mitt humör o mina utskällningar. Jag skall fan visa lillan att jag VISST är en bra mamma!!! Inte skall hon gå o önska att jag vore någon annan.

Så jävla hemskt allting.

Ångest, ångest, ångest. O så lite ångest.

Hoppas på trevligare fortsättning på denna vecka.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Man ska ta det som de små säger med ordentliga grabbanävar med salt. Enligt I hade hon, E och deras mor varit i Kina förra veckan. Kanske inte riktigt samma sak, men poängen är att de säger sånt. Vad jag inte fattar är varför fröken berättar en sån grej för er. Dåligt samvete är ju liksom stapelvara som småbarnsförälder. Det är ju inte direkt så att man behöver mer av den varan. Du duger precis som du är. Du behöver inte bevisa nåt för någon. Jag vet att er äldsta inte alls vill ha nån annan.

2007-10-29 @ 21:18:48
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Garbo

Ah! va sne jag blir!!Vad e det för puckofröken hon har, att säga så till er o tro på vad "stora" säger??
Om du bara visste vad jag fick utstå på mitt dagis när sonen va liten,en puckofröken som utnyttjade min sits och úndergrävde för sonen att säga saker som inte ens va sanna!!
Jag vart osäker o kände mig som världens sämsta mamma fast jag inte var det,hade mycket med min konflikt med min morsa att göra samt att jag o sonens pappa bråkade och så på detta ett jävla tjaffs på dagis!
Ibland e banne mig inte dagis så jävla bra heller!
Dom kan förstora upp saker och förvärra situationer så det kan rent av bli farligt.

Tror nog "stora" kläckte ur sig en sån kommentar för att ligga bra till hos just denna fröken och hon som har pedagogisk utbildning suger åt sig som en svamp!
Nä du ta inte åt dig,barn säger såna saker ibland och förstår inte konsekvenserna av det.
Dessutom e hon i en ålder där man måste hantera konflikter,Jag har full förståelse för att du ibland tappar tålamodet.
Ha nu inte dåligt samvete!

*KRAM*

2007-10-29 @ 22:18:44
Postat av: mumrik

jag fick hört det där för några år sen. En kompis son önskade att jag var hans pappa, för jag skällde inte jämnt och stängde in honom på sitt rum...fast det var ju av den enkla anledningen att han bara träffade mig en eller två ggr i veckan och då sällan mer än nån eller några timmar i stöten. Att jag sen inte satte igång med hans uppfostran under de få tillfällena är väl kanske förlåtligt då.

Tänk som så...att dottern träffar henne några få timmar varje vardag...hennes fröken slipper leva med henne resten av tiden...visa din dotter var skåpet skall stå...ge henne inga julklappar till jul...då kanske hon förstår hur mycket hon sårat sin mamma...

2007-10-29 @ 23:38:24
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: Cian

PISK ska de ha..de som inte kan hålla fingrarna borta från andras grejer..

Ja du vet ju vad Vilding kläcker ur sej hela tiden..
När han kom till dagis efter att han vurpat med cykeln och fick sy var det ju "mamma som hade slagit honom så att han bröt benet"
Jag bara väntar på samtalet från soc liksom...

Som andra kloka har sagt redan...Dagisfröken träffar hon några timmar om dagen och då är det leka,leka och åter leka som gäller...
Klart som fan hon vill leka hela tiden....
Vilding vill äta glass hela tiden..Men tji får han...och då är mamma jättedum...Så är det..
*gobble*gobble* men du förstår vad jag menar...

Fika?? Ja men när fasiken då?
Det SKA bli en adventsfika men vart?

Pöss på dej gumman
Du är bäst..Och JAG skulle vilja ha dej till mamma :)

2007-10-30 @ 07:25:31
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Cian

Hahahahaha känner igen det där med hög luftfuktighet och hårkrull Hahahahahaha...Jag ser konstant ut som en permanentad pudel....Hahahahahaha

2007-10-30 @ 07:26:41
Postat av: I-or

Fy fan va trist med klockan. Så jäkla typiskt. Men alltså hallå, vad är det för dagisfröken att säga så överhuvudtaget?! Jag är stum. Men som sagt, dom små liven kan kläcka ur sig vad som helst. Det VET du ju att hon aldrig skulle tänka sig en annan mamma än dig! Men nu är det ju en riktig piss period oxå. Finns det nån som är glad på hösten?? Puss på dig!! Ps: A var här igår, och vi pratade om att ni ska se Idol finalen ihop. Jag vill oxå vaaara meeeed!! Får jag det? PUSS!!

2007-10-30 @ 10:36:58
Postat av: Frippo

Fast nu va det till mig hon sa det och det va inte riktigt på det viset. Äldsta va på ett riktigt toppenhumör igår när jag hämtade henne och jag sa till henne när dagisfröken stod bredvid, va härligt det är att du är så glad gumman varpå jag säger på engelska att hon varit väldigt instabil senaste tiden med pendlande humör. Något ni märkt? Då svarar hon att hon är oftast glad men att hon vid ett tillfälle sagt att vi va arga på henne ofta och att hon ville ha henne som mamma. Då hade hon förklarat att det inte går och hon hade kollat lite varför vi va arga och då hade hon sagt att det va för att hon inte lyssnade på oss och då försvarade hon oss som att man måste lyssna annars blir mamma & pappa arga. Jag vill veta, annars hade jag inte frågat och hon berättade som det va. Tycker hon agerat klockrent!

2007-10-30 @ 11:06:04
Postat av: Frippo

Tillägg:
Skulle hon agerat på annat sätt som påtalats ovan hade jag tagit min stora sopskyffel och tagit bort det från mina axlar och brytt mig lika mycket som om Kayo släppt en ny skiva.

2007-10-30 @ 11:08:52
Postat av: jama

Frippo - Ha ha.. Det är bra Frippo att du är här o förklarar mer ordagrant så vi inte tror det värsta...hi hi. Jag kände faktiskt lite tvärtemot alla andra här att det är BRA att fröken berättar vad barnen säger. Tror inte att de "suger åt sig äran" om man säger så.

Och Fru P då - jo men som I-or skrev här, jag typ nästan bjöd med henne på vår lilla Idol-afton...eftersom vi tre oftast sitter o sms-terrar varann om fredagkvällarna ;-)

Och DUUU, fan va trist med klockan. Sånt där gör en verkligen vansinnig. Så trist. Kan "hon" må bra av att ha den på sig nu du
undrar man ju. Och du, jag förstår hugget i hjärtat när barnen säger ngt sådant. Men som sagt, de har sina perioder. Kidsen! Apropå barn, så ska min trots-unge hämtas typ...nu.

Kram på dig

2007-10-30 @ 13:40:11
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: I:or

Det är bra Frippo att du förklarar läget här. Men du vet.. vi mammor har BARA ångest och skuldkänslor ständigt...Spelar ingen roll. Tycker ändå det var lite lattjo sagt av henne. Men men... I wasn´t there, och tonfallet och hela sammanhanget förändrar säkert saken.. Tjingeling!

2007-10-30 @ 14:26:20
Postat av: Frippo

Skulle nog säga att om det är nåt som är lattjo så är det att använda uttrycket lattjo...

2007-10-30 @ 17:20:48
Postat av: Malliz

Jag hatar tjuvar...

2007-10-30 @ 21:28:37
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Fru P

Tack för alla pepp-inlägg. Sorgen kvarstår. Jag saknar min klocka så! Och vet ni... det slutar inte här, den är DESSUTOM slut i Diesels sortiment - modellen finns ej längre.

Det är fan inte min livs bästa period nu kan jag säga. Är så arg, ledsen o frustrerad att jag kokar.

Men tack kära ni.
KRam!

2007-10-30 @ 21:40:01
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Frippo

Då kan du hålla utkik för FEDEX leverans på jobbet inom 6-10 dagar...

2007-10-30 @ 22:38:28
Postat av: I-or

Ser fram emot Idolfinalen!!! Ska bli JÄTTE LATTJO!!! :-)

2007-10-31 @ 09:46:35
Postat av: Cian

Det ska bli lattjo att få veta vad det där FEDEX-leveransen innehåller ;)

2007-10-31 @ 11:03:57
Postat av: Nina

Måste bara säga hjärtat.....

1) Jäkla tjuv...hon kan dra den pissf---tan!!! Så gör man bara inte...

2) Älskling....dotter vill inte ha nån annan mamma än dig!! Å de vet du oxå...du är bäst precis som du är!!

3) Vilken uinderbar man du har i ditt liv! Tur att jag oxå har det annars skulle jag ha blivit jätteAVIS ;)

4) Om Din gubbe fiskat fram den där klockan å de är den som kommer med fed-ex så måste du fria till han 1 gång till! Gift er igen...jag o tony kommer då!! :)

5) Fy fan vad jag snackar i gåtor nu när kl e eftermiddag...

6) Puss o kram från vännen nina

2007-10-31 @ 14:51:51
Postat av: tess

här har man missat grejer! synd på klockan! håller med
magnus - du duger precis som du är! STOR VARM KRAM

2007-10-31 @ 21:36:59
Postat av: Tania

Viken kossa till dagisfröken.Ska jag klå upp henne ?

2007-12-05 @ 10:52:34
URL: http://FruHattIgen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0