Pensionärsjävlar!

En sak är jävligt säker. Jag tänker INTE bli en sådan där bitter o sur jävla kärring när jag blir pensionär. Jag tänker inte gå omkring med min rollator, svära och titta surt på ungdomarna "som dom beter sig". Jag tänker inte gå omkring med mungiporna nere och fräsa åt folk runt omkring. Jag tänker INTE.

Smet in på H&M efter jobbet. Möttes av VÄRSTA barnaskriet. O där på golvet låg en liten tjej (typ tre år) som en fiolsträng och tokskrek. Lille Skutt-tårarna skvätte och hon kastade sig från ena sidan till den andra. HYSTERIIII.
Stackars mamman satt böjd över och pratade i lugn ton. "Nu tänker jag och Julia gå gumman, skall du följa med eller inte?". Ungen fortsatte att skrika. Inte lite, utan JÄÄÄÄÄVLIGT mycket och HÖGT. "Nähä, då går vi nu...". Mamman reste sig upp, tog lillasyster i handen och började sakta gå mot utgången. Den vilda skrek så det ringde i öronen och brevid den lilla flickan ställde sig en gammal kärring med sin rollator. Hon stod där en dec från ungen och STIRRADE.

Hon bara stod där. Mungiporna nere och blängde. GLODDE. Mamman kom tillbaka och försökte lugna den lilla. Kärringen stod kvar. Jag såg att mamman tittade tillbaka och sa något. Hörde inte. Men efter en stund så fräste mamman "det skall väl du skita i!"

Adrenalinet började pumpa i mig. Jag led så med mamman. Svettades längst ryggen o var fan nära att slå ner kärringen med min väska. Jag gick efter mamman o den skrikande ungen och kunde inte hjälpa det, men jag frågade mamman om allt var okej och ifall jag skulle nita kärringen. Mamman berättade att hon frågat vad kärringen glodde på varpå kärringen svarade "DIG" med en underton som kan tolkas "du, din usla och hemska mamma".  Då hade mamman sagt "vad jag gör skall du skita i". Så jävla rätt.

Mamman var alldeles torr och fnasig om läpparna. Håret stod på tre kvart och ögonen var tårfyllda. Åhhhh, jag ville bara krama om henne o säga "du är inte ensam - vi har alla känt precis som du känner nu".

Jag strök flickan över håret o fortsatte min shoppingtur.

Herregud, dessa sura gamlingar. Vad har gått snett i deras liv?

Nog om det, nu till något trevligare: Fru P har shoppat förstår ni. Joho då. En annan skall ju åka på kick-off med jobbet o har fått reda på att vi skall vara vanligt partyklädda två kvällar och den tredje kvällen skall finstassen på. HJÄÄÄÄÄÄLP!!!! En  personal shopper sökes! Jag är helt KASS på att handla kläder till mig själv!

Det bidde en löjlig kjol och en jäääävligt knall-lila blus. Va?? Det är väl ingen finstass. NEJ just det. För jag KAN bara inte shoppa kläder. Jag hatar att svettas i provrum och framför allt om jag måste prova kläder jag inte trivs i. Snälla, kan man inte bara få klä sig i jeans o sneakers även om det är finfest??!!

Nåväl, jag har någon gammal klänning hemma också så vi får se hur det går.

Har dock ett mission i morron, måste köpa SKOR. Festdojjor asså.

Dagens, eller gårdagens blir det, jag mötte Lassie:
Lunchade i två timmar med Fredrik Lindströms fru. Jojo, det är MIN kompis faktiskt *skryt skryt*.

image223
Blusen jag handlade idag.

Mors.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, så grymt rätt!

2007-10-16 @ 22:04:22
URL: http://niha.blogg.se
Postat av: Cian

Åhhhh stackars mamman....Jag lider med henne..

Satkärring..vad är det med pansisar??

Peppar peppar så har Vilding aldrig gjort så där..ÄN ska väl tilläggas...

Ja du hahahaha glasögon och trattkantareller...Det låter lite mysko..

Mamselamsen har ett fint litet lager på ca 5000 bågar efter en nedlagd optikerbutik...Så jag var där och köpte mej ett par coola Gucci för 200 spänn samt lite andra bågar..Vilding fick sej några "utklädnandsbågar" och vi fick en påse med trattisar de hade plockat...ligger så fint på tork i köket...

Hmmm Be Niinis att följa med och shoppa
då kan ni nog hitta riktiga partykläder ;)

Kul med kick off..

NÄR ska vi hinna fika?? Ska vi bara ta en snabbis fika i ditt centrum på typ söndag??
Jag och Vilding kan ta tåget...

PÖSS

2007-10-17 @ 07:26:13
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Garbo

Haha jag pensionärer ja,mina e i allafall väääldigt snälla :)
Kommer att tänka på en gammal dam som trillade mitt i trafiken,jag rusade ut för att hjälpa damen upp varpå hon ilsket som ett bi klipper till mig med väskan o ber mig hämta hatten!!
jamen! Hatten!! var det inte viktigare att damen kom på benen än att ta hatten först!??

Ja det finns många surkart även bland oss unga dessvärre.Det vet ju du o jag som tar tåget!

Kan inte va kul att bli gammal ha krämpor gå sakta m rullator och veta att livet snart e slut, inte konstigt att dom är griniga ;))))

/Kram :)

2007-10-17 @ 08:49:55
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: tess

vad bra att du gick fram till mamman! även om du inte kramade om henne, så kände hon nog solidaritet med dig. bra gjort! du räddade nog hennes dag!

sen ville jag bara säga att du är fantastisk... lillebror har kammat hem jackpotten med dig... tack för alla dina varma och fina ord! Love/t

2007-10-17 @ 10:33:10
Postat av: Nina

Jaja, den där e ju skitschysst o tokrätt i färgen! Kan du inte tänka dig ett par svarta tajta sturprörsjeans o nå skitcoola pumps till! Snacka om snyggt.... o så en snygg lila/sotad sminkning....vilken bejb du skulle bli den kvällen!! O för o göra det ännu snyggare smäller du till med ett lackskärp i midjan! BEJJJBI, läckert ha!

O gumman för o svara på din förfrgåan förut...jag står till förfogande angående sminktips!! Det vet du hjärtat!!! :-)PUSS

2007-10-17 @ 13:14:03
Postat av: jama

Nä men fyy för såna där sura jävla kärringar..ihhhh. Ser henne framför mig...isch. Bra gjort!! Att du sprang efter stackars mamman. SÅ skönt o veta att man har "folk på sin sida" när barnen blir sådär ju....ha ha.

Men blaosen va ju skitasnygg ju. Håller med va Niinis skrev. Följer du hennes tips blir du kvällens brutta!! ;-) KUL med Kick-off! Vårt jobb har aldrig nåt sånt längre....sen nya vd:n. Trist. För sånt behövs!

SNART SNART SNAAAAAAART får vi parta tjejen, ihhhh va skoj!

MAssor med kramar!

2007-10-17 @ 19:34:10
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: Gerda

Gammal och bitter och besserwisser...bävar för när pensionärspartiet kommer in i RD...huuu..bu..Nä- det är faktiskt mest gamla pensionärsTANTER som blir sånadär KÄRRINGAR:(

Helt rätt vi måste var solidariska och stötta andra mammor. BRA GJORT Pendeli..

2007-10-21 @ 10:54:03
URL: http://gerdas.blogg.se
Postat av: Cian

Halllooo stumpan...

NU saknar jag....Jaja jag vet att jag snackade med dej på MSN idag... men du skriver ju såååå bra,,,

PÖSSS

2007-10-22 @ 14:58:20
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Sjuvagnsmamman

Det går bra att komma och krama mig nu, 1 ½ år senare!



Men vadå håret på tre kvart?? Kan jag aldrig tro!!!

2009-05-07 @ 14:10:17
URL: http://blogg.passagen.se/sjuvagnsmamman/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0