Still in love...

Fredagkväll. Ensam framför datorn. TV:n låter i bakgrunden. Balettligan sussar. Mannen i huset är på herrklubb o här sitter man med ett fånigt leende på läpparna. Fortfarande helt tagen av onsdagkvällen. Gwen Stefani.

Vi satt ganska bra. Vänster om scenen o kunde titta rakt ner på henne, den där fantastiskt underbara och overkligt sköna Gwen. Jag älskar henne. Jag lovar, jag ÄLSKAR verkligen henne. Jag tokgillade henne innan men nu ÄLSKAR jag henne. Låter kanske fjortisaktigt men det är sant alltså - jag är totalt förlorad.

image222

Hon är tamigfan den bästa kvinnliga förebild man kan ha. Hon står för den hon är. Inga konstigheter. Hon bara ÄR. Hon kör sin grej. Jag älskar henne inte bara för att hon är snygg, vacker o sexig på samma gång utan även för hennes personlighet. Hon har ett vackert inre också - det bara strålar om henne. Hon har en alldeles unik röst och skriver låtar precis i min smak. Med texter tagna direkt ur livet. Hon säger ju själv att hennes två soloalbum är typ som två dagböcker.

O asså den konserten hon bjuckade på i onsdags var helt jävla storslagen! Ryser. Tänk att hon splittade det stående publikhavet i två delar, sprang rakt igenom o klättrade upp som en vessla på läktarna. Så stod hon där mitt bland alla fans o sjöng. Snacka om att bjuda på sig själv.

Konsertens höjdpunkter var Hollaback Girl, Cool (när hon sprang i publiken) och så de två extranumren: My Love och Whatcha Waiting For... jesus...

38 bast, tajt som en tonåring o så jävla ascool.

Apropå cool. Idag fick jag en komplimang på jobbet - en komplimang jag FÖRALLTID kommer att bära med mig för det var tamigfan det härligaste jag hört på länge. En tjej sa till mig: "du måste vara den coolaste 3-barnsmamman någonsin!" Det var skönt.

Annars då? Jodå, jag har fått utskällning av en kompis ikväll att jag är så usel på att höra av mig. Inte lika skönt.
Jag är dock medveten om detta. Jag ÄR usel på att höra av mig nowadays. Tiden räcker inte till. Jag har sagt det förrut: SNÄLLA ge mig 10 timmar extra per dygn. Det skulle underlätta oerhört.

Dagens Jag mötte Lassie lyder: Lisa Nilsson har en söt bebis men en asful barnvagn. En beige Teutonia (eller hur det stavas). Går inte alla kändisar med Bugaboo eller Urban Jungle?
image221

Natti natti.




Kommentarer
Postat av: Magnus

Apropå att vara cool, kolla in när du postade ditt inlägg: 0.07. Klockan var James Bond. Du är verkligen supercool ;)

2007-10-13 @ 12:31:28
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Frippo

Den som filmade denna måste vara rätt nöjd...
Jävligt coolt gjort iaf.

http://www.youtube.com/watch?v=BB8kPa6aVqw

2007-10-13 @ 23:01:31
Postat av: Garbo

I know that feeling :) jag stod o väntade på min stora Idol efter en konsert hade först lyckats smyga in backstage men blev utkastad! men trägen vinner jag mötte honom fick en autograf och han pratade på som tusan men hade sån konstig dialekt *fniss* Ian Gillan *Love*

2007-10-15 @ 09:38:08
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Fibula

Är hon 38????!!!!!! T.o.m. äldre än jag. Det var cool =)

2007-10-15 @ 12:56:13
URL: http://minprovrorsbefruktning.blogg.se/
Postat av: jama

FÖRSTÅR att du e såld. JA kvinnan e fan cool. Min M visste att hon va 38 år o sa det lite chockat till mig häromdan...som blev lite chockad själv. SÅ VILL JAG OXÅ SE UT DÅ!!! Ha ha ha. Rött läppstift så e det kirrat ;-)

Ja du, att hålla kontakt med vänner...ja det går ju sådär numera tycker även jag. Tiden räcker VERKLIGEN INTE till. Men du vet att JAG finns här o jag vet att DU finns där....men att vi har FULLT upp! Men vi ska ju snart parta lite iaf ;-)

Kram på dig du cooooola 3-barnsmorsa!

2007-10-15 @ 19:39:07
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: Cian

Ja det där med att vara social..Hmmm..
Jag är USEL på det...men man har liksom fullt upp med..att få ihop livet..
Som består av = gå upp..jobba..hämta på dagis..laga mat..leka med lego..duscha Vilding..gå och lägga Vilding..Sen ska man helst ha ett rent och städat hem...

JAG VILL HA EN STÄDERSKA!!!!!

Ska vi ta fikan i veckan efter jobbet???
Maken är leeeedig så jag slipper stressa hem och hämta på dagis...

PÖSS

Men vafan..klart hon ser fräsch ut..hon är ju BARA 38..
Vi fyller ju för fan 33 och är skitsnygga....

2007-10-16 @ 11:34:17
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: tess

jobbigt att få utskällning av en vän. förstår att det är svårt att få tiden att räcka till nu, till
allt och alla. hoppas att ni hittar lite tid för varandra, du och lillebror! puss

2007-10-17 @ 10:38:21
Postat av: Sandra

Hon var ju skitbra! Jag var också där och fan va imponerad jag blev!

2007-10-24 @ 15:17:21
URL: http://frommyowneyes.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0