Där rosor aldrig dör...

Vad gulliga ni är som frågar efter mig. Jag har bara varit på begravning, jobbat, shoppat soffa, shoppat kläder o presenter, tittat på Idol och levt ett ganska hektiskt men normalt heltidsarbetandesmåbarnsmammaliv.

Begravningen
Så vackert. Så sorgligt. Farfar ville först inte gå in i kyrkan. Han ville vända om med sin rolator hela vägen från parkeringsplatsen till kyrkan. I kyrkan skrek han farmors namn flera gånger o grät högt. Det var ta mig fan det sorgligaste jag varit med om. Jag sjöng och är mycket nöjd med min insats. Efter jordfästningen och när vi kastade ner rosor så grät farfar och sa "jag kommer snart till dig, jag kommer snart till dig".

Jobbet
Det är tufft och jävligt ansträngande men ACK så kul!! Jag älskar att jobba. Det är dock fortfarande så att jag saknar barnen o jeppen för en timma om dagen är inte tillräckligt.

Soffan
Så jävla orgasmsnygg o döläcker. Nu saknar jag bara en hederlig gammal gungstol. Jagar på Blocket.

Kläder
Kofta, jackor, barnkläder, barnskor. Varför mår man så bra av att shoppa? Min högsta önskan nu är ett par svarta Nike-kängor. Kosta sig 899 spänn.

Presenter
Barnens kusiner är här med sin farsa (svågern) och självklart fick de presenter. Imorrn skall dessutom Äldsta gå på kalas så en Paris Hilton-vovve i väska är inslagen redo att bli bortgiven på ett Disco-Kalas.

Idol
ÄNTLIGEN! Det är typ livets höjdpunkt :) Håller med Niinis, han med guran som gjorde The Righteous Brothers. Herre min skapare, vilken kille. Det var ett par från Norrland jag diggade också. Jag är dessutom jävligt förtjust i Gynning o Berg. Jag veeeeeet, alla tycker Gynning är ett våp men NÄE det tycker inte jag. Hon är ascool och jävligt rolig.

Så. Det har inte funnits tid till att blogga och det känns sådär. Jag saknar verkligen bloggen. När jag kommit in mer i jobbet så kommer jag iaf få tid och chans att blogga lite därifrån emellanåt. Tror jag. Hoppas jag.

Nu skall jag socialisera mig med svåger o make.

Får se när vi hörs igen.

På återseende.

Kommentarer
Postat av: Garbo

Här är en till som står upp för Gynning,jag gillar henne helskarpt och även om hon står för ett ideal som jag inte gillar så har hon väldigt mycket klokt att komma med tycker då jag dåra ;)
Nä stackars lilla farfar,fy fan va jobbigt.
Jag satt hos en farbror häromnatten 97 år o änkling sen 15 år tillbaka,han frågade återigen när det är hans tur och vi kom in på livet efter detta,jag sa att jag tror på det och att hans käraste kommer stå o ta emot honom när det blir dags,han kramade min hand och sa att "Du e bra klok du" ett så jädra fint möte mellan oss och ingen ser sånt som jag gör för dom gamla.
Ja jag längtar efter dina bloggar!
/Kram o ha en fin helg m familjen :)

2007-09-08 @ 09:00:58
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: I-or

Håller med, diggar Gynning oxå. T.om min bättre hälft tycker hon har växt.
Stackars stackars farfar. Var precis lika på min farmors begravning. Farfar satt längst fram i sin rullstol och bara hulkade. Det är så svårt å se.
Hoppas vi kan ta bion i veckan!
Kram på dig och ha en fortsatt bra helg!

2007-09-08 @ 09:32:55
Postat av: Cian

Lilla farfar..åhh mitt hjärta gråter..
Jag har faktiskt inga som helst åsikter om Gynning..Jag har inte sett nånting med henne..Har missat totalt...
Hahaha jag är skittråkig..jag kollar inte ens på idol...
Däremot så blev jag fast i Heroes...Knepig serie så jag måste se även nästa avsnitt...
Ja du man är fast i ekorrhjulet..jobba,jobba liksom..
Pössssss på dej

2007-09-08 @ 10:48:04
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: jama

Vännen...åhh... förstår verkligen att du inte hinner blogga.
Begravningen...men va fiiiint av dig att sjunga, o stackars stackars farfar, usch det ont i hjärtat att höra sånt. Min farfar dog några år innan jag föddes men vet att min farmor var helt förkrossad o typ slängde sig över kistan...fyyyyyyyyy. SÅ jävla sorgligt!
IDOL, ja fy fan så skoj asså. Men jag har lyckats MISSA 2 avsnitt o det 3:e då ringde min bror mitt i allt. Men jag gillar oxå Gynning, ja faktiskt! Hon e ju så jävla SNYGG oxå!!!!
Nähä, dax o dra till centrum o köpa en bull-längd eller nåt. Min bror kommer o grattar minstingen i efterskott idag.
Vilket pissväder oxå...blääääää.
Har träffat din goa nyinflyttade vän 2 ggr denna vecka. Först spontant på ÖF. Sen igår i stora lekparken. Du hade rätt, jag diggar henne...o h on verkar digga mig ;-)
Men vi vill ses snart även med DIG!!! Matchmakern´ :-D
KRAAAAAAAAAAAAAM

2007-09-08 @ 13:20:08
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: Prinsessan Anastasija

Hej! såg att du kommenterat hos papamac & jag ville bara påpeka att jag håller med dig helt! Ja e åsså sån! A fucking open book! frän blogg! :)

2007-09-09 @ 20:20:01
URL: http://idinfantasi.blogg.se
Postat av: grannen

Hej! Gud, känns redan som en evighet sen vi sågs! Ledsen att jag har varit dålig på att hälsa på här! Men det låter som du har haft mycket! Begravning och allt. Hälsa till farfar... Fy fan, vad tugnt! Ser fram emot nästa gång vi ses! Igår kväll var bara hur trevligt som helst. Jag skjutsade Magnus till tåget. Vad som hände efter det kan jag inte svara på... :-) Superstor kram till dig och familjen!

2007-09-09 @ 21:27:44
URL: http://proud2b.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0