Fredag.


Så var det freitag igen. Vad tycker jag om det då? Jorrå, det är väl skönt. Jag är junte lyrisk som förr i tiden när man tyckte jobbet sög o när man skulle ut med polarna o ta en fredagsstänkare direkt efter jobbet.

Det ser liiiiite annorlunda ut idag.

Ikväll är det Idol-final. LIKE I CARE. Bryr mig inte ett dugg om vem av Alice eller Kevin som vinner. Båda är tråkiga tycker jag. O så bryr jag mig inte om Idol alls i år. Vet inte vad som har tagit åt mig. Jag skulle mycket hellre glutta på SVT där På Spåret går samma tid. Men nehe... har man tre små tjejer så har man. Bara att gilla läget.

Tur man har inspelningsbar dvd :-) När balettligan knoppat så åker Ben & Jerry fram o så en hel timme med Ingvar Oldsberg. Ha ha, sikken kärringjävel man blitt.

Det är ändå jävligt mysigt när de små kollar på Idol i soffan. Aaa inte alla asså, bara de två äldsta. Lilla Hon sussar gott vid åttatiden. De har sina kuddar o täcken. Jag har tänt ljus överallt. Chipsen är uppätna o Cartoon Network har istället blivit fyran. Så sitter jag där i mitten i vår supersnygga soffa, två små huvuden på varsitt ben. 

Jag stryker de över håret o gullar med deras öron. De somnar tillslut in. Och jag får bära en efter en in i respektive sovrum.

Det är magiska fredagar kan jag lova!

Sen är det vuxentid! Ben & Jerry CaramelChew Chew och På Spåret. Sedan kanske jag bränner av Gudfadern II som väntar på mig :-) Jag är SÅÅÅÅÅ glad att jag har kvar tvåan o trean!

Imorrn blirre lussekattsbak (iiiii vuxenpoäng o lite präktmammavarning men men) och kanske en o annan marsipangris med ändan doppad i mörk choklad.



Trevlig helg y'all.

Kommentarer
Postat av: pangis

Var sak har sin tid... trevlig helg!

2008-12-12 @ 13:04:14
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Garbo

Åååå vad jag blir avis på dig som har en hel balettliga att baka med! :D



ha en underbart vacker lucia/Kram

2008-12-12 @ 14:29:05
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: jama

Jag bakade lussebullar med mina vildingar häromdan. Då hade jag dock gjort klart degen INNAN jag hämtade de på dagis. Orkar inte med allt kladdande... så de fick va med o baka ut dem (eller va man kallar det?) Kände mig som en jättebra mamma då, ha ha ha :) Och M när han kom hem o jag sa att jag hade bakat med barnen sa"åh va jag gillar när ni gör sånt". Haha, han får sån där familje-känsla, eller hemmafru-känsla eller vete fan!



Tack för att du bryr dig, jävla mörker här just nu som sagt. Bläääääk!



Träffade "I-or" idag på centrum, hon va oxå hemma krasslig o skulle handla lite mat. Vi ses heller aldrig men springer på varann där då o då (vissa verkar man ha samma tider som liksom).



Ha en mysig helg med dina flickor!

KRAMAR från mig!

2008-12-12 @ 16:26:26
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: L

Grymt mysiga fredagar ni brukar ha...nästan som om man vill vara med på ett hörn ;)



Håller helt med om det där med Idol! What´s the thing??? Det blir På Spåret i detta hus om jag får bestämma...



Ha en megaskön helg nu lycka till med baket!



Kramar /L

2008-12-12 @ 18:07:36
URL: http://mizzyl.blogg.se/
Postat av: lillasyster

åh vill oxå vara där!!

2008-12-13 @ 00:34:09
Postat av: Magnus

Tvåan är grym. Den är nog världens bästa uppföljare.

2008-12-13 @ 18:37:45
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Mattias

Jag älskar Gudfadern och försöker få tjejen att inse hur bra de är och kika på vår dvdbox med alla tre men icke! Där är det romantiska komedier eller tv-serier som gäller mest!



Jag gillar också att kika på "På Spåret" fast det bör vara roliga tävlande annars brukar jag spela in och bara titta på tågresorna för att gissa. Gillar Oldsberg & Hellberg för övrigt!

2008-12-14 @ 12:47:05
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0