Men hörrni...


... jag har gått o lagt på mig armmuskler!!

Näääe detta är inte skryt. Detta är mer en fascinering. Jag började att träna på allvar efter att Lilla Hon föddes, det är alltså ca 2,5 år sedan. Det började med långa och raska promenader. Oavsett väder. Sedan aktiverade jag mitt kort på SATS och började lite lugnt med Pilates och något Yogapass.

Gick sedan över till Muskel o Bodypump. Sådana pass jag trodde mig endast kunna hantera. På den tiden tänkte jag "jag ska aaaaaldrig sätta min fot på gymmet!". Syrran tyckte jag var töntig och jag minns att hon sa så tydligt hur viktigt det var att foka på specifika muskelgrupper istället för att köra alla i ett Bodypump pass.

Jag vågade mig på DansAerobics och blev besatt. Sedan blev det även DansStep. Dessa två pass körde jag stenhårt varvat med något Bodypump-pass.

Minns att syrran sa att det INTE är bra att bara köra kondition och bränna fett för man blir smal men utan muskler blir man sladdrig i skinnet... men tanken att sätta foten på ett gym var även denna tid heeeelt overklig.

Men så fick jag inspiration av grabbarna på jobbet som är så flitiga på gymmet. Tog med mig en av dom till mitt en lunch så han kunde visa mig maskiner o hur man gör.

Fatta hur kul det är??!!!

Nu är jag lite besatt av gymmet istället. Men varvar det fortfarande med DansStep och DansAerobics. För de passen är så grymt roliga fortfarande. Muskel och Bodypump suger o är så tråkiga att man kan somna.


Tillbaka till ämnet då rå. Med lite kämpaglöd och jävlaranamma så har jag äntligen fått mina muskulösa armar!! Det har varit ett av mina delmål. Häftigt att få uppnå o se att det man kämpar för ger resultat.


Nu mina vänner måste jag jobba och på lunchen är det storfokus julhandla. Efter jobbet blir det en runda på gymmet såklart  ;-)


På återseende.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Trot el ej men jag har oxå en gång vart besatt av att köra på gymmet,gick raskt ner 10 kg och blev bred som en lada ;)

Vet att detta sätt är det enda som inte kan få mig att tröttna men jag har inte satt min fot på ett gym sen -93 men tjatar ibland på maken för jag tror det är ett bra sätt att träna tillsammans,vi får se om något händer under nästa år :)



/Kramkram och en riktig GOOOO JUUUL önskar jag dig o flickorna



/Garbo

2008-12-22 @ 08:42:09
Postat av: jama

Tänk om jag hade fortsatt...eller att inte mitt knä börjat feka ur o sen att förkylning efter fökylning avlöser varann, ständigt ont i halsen, trött..



Egentligen är väl TRÄNING det som behövs för att hålla sig frisk o alert! Men när man ALDRIG ALRDIG får komma in i det utan att det ska bli ett bakslag så tappar man ju energin...



Snyggt med armmuskler. Har alltid vart ett mål här med. Fast nu skulle mkt annat oxå behöva åtgärdas, daller-rumpan, runda lår, deg-magen...bla bla bla.



Just nu har jag haft ont i halsen i snart 3 veckor!! På kvällarna strålar det ut mot öronen. Mina barn är krassliga. J hade ont i örat igår så han fick alvedon. A är mkt bättre..hon hade sitt för 2 veckor sen. M är harklig o går på alvedon, skulle hoppa träningen ikväll sa han. Du ser - JÄVLA SJUKSTUGA hos oss! Konstant. Trött på skiten, verkligen trött.



Du är en av dem som inspirerar mig när det gäller träning. Har en kollega som t o m drar o kör spinning vid 7 tiden varje tisdag morgon!! Sen tränar hon såklart fler dar oxå men just på morgonen....snark. ;) Jag ska fan i mig ta mig till SATS i mellandagarna så fort det halsonda släppt.



Är du "hemma" nåt i jul?

Jag är långledig fr o m julafton :)



Kramen

2008-12-22 @ 10:17:08
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: jama

Oj, jag skrev typ en roman. ha ha ha ;)

2008-12-22 @ 10:17:32
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: jama

Och grattis till armmusklerna oxå. De förtjänar du efter hårt slit ;)



NU ska jag jobba. ;)

2008-12-22 @ 10:22:40
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Fru P

Jamis, du e för härlig. Gillar dina romaner ;-) Och det är som du säger - när man väl kommit igång med träningen på ALLVAR och fått in värsta rutinen så är man fan inte sjuk mer. Jag har inte varit sjuk på två år nu. Helt otroligt. Jag håller tummarna för att ni blir friska snart. Och jag är hemma på julafton, sen drar vi hela taikon till morsan på juldagen. Firar nyåret hemma med Anko & hennes familj. Jobbar i mellandagarna. Puss o kram!!!!



Garbis, hoppas du o maken får till det att köra ihop! Det är ju jätteroligt!!! GOD JUL till dig med.

2008-12-22 @ 10:25:04
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Norpan

Hej Fru P! Gymträning är kanon o roligt! Jag är lite smått beroende själv ;) Jag är också ute i sista minuten med julhandlingen, vilken kommer att ske imorgon :/ Sen tänkte jag bara påminna om receptet...utifall att du glömt ;) Tänkte testa att göra under julhelgen! Lite roligare än vanliga lussebullar :) Kram på dig o god jul!

2008-12-22 @ 13:36:36
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: A

God Jul och grattis till efterlängtade armmuskler!



Blir så j-la avundsjuk när du skriver om alla träningspass. Jag brukade vara en sån som tränade mycket, och i mitt huvud är jag fortfarande relativt vältränad och har bra kondis.

Men spegeln säger tyvärr något annat. Och hur f-n ska det kunna bli på annat sätt när jag aldrig rör mig men äter som en grovarbetare.

Nä, nu längtar jag till ett nytt år och nya tag.

Jag SKA inte stå i vassen i sommar!.



God Jul och Gott Nytt År! Kram!

2008-12-23 @ 17:06:48
URL: http://minsoffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0