Ältar vidare om Gynning...

... nu vill jag att Frippo, Mumrik o Pangbruden med flera ger mig EN varsin anledning till att denna vackra kvinna INTE tilltalar er. Tack. 

image399

image397

Kommentarer
Postat av: Frippo

Vet inte med dig men utseende är inte allt för mig iaf.

Dom flesta tjejerna, eller iaf många, tycker Brad Pitt är skitsnygg. Det tycker inte du. Jag tycker inte Carolina Gynning är skitsnygg. Jag tycker hon inte är ful men hon är ingenting för mig. Att hon skulle vara snyggast i Sverige, dvs snyggare än Isabella Scourpco är det största skämtet någonsin. Att hon sen ev skulle vara snyggast i världen, dvs snyggare än Charlize, Sandra B, Isabella etc gör att jag fortfarande inte kan sluta skratta. Kiknar riktigt.

Dom gör vettiga saker. Det senaste jag såg av Gynning va i livestudion på Idol och om du tycker hon inte gjorde bort sig där vet jag inte...

Och det har inget med skånskan att göra. Telefonsvararen på den där filmklubben som man avbokade till förut hade en skånska förut och hon lät skitsexig. Blev väldigt ledsen när dom bytte...

Där har du mina anledningar.

2008-02-06 @ 13:44:41
URL: http://frippo75@blogg.se
Postat av: Fru P

Vänta lite nu. Det är ju UTSEENDET jag pratar om här. Inget annat. Jag känner tyvärr inte Carolina så jag kan inte uttala mig hur hon här INUTI. Det lilla jag sett av henne är iaf charmigt, enligt mitt tycke.

Men, åter igen - nu var det bara ytan jag pratade om.

2008-02-06 @ 14:30:26
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Frippo

Dags att sluta skumma svaren kanske? Kopierar:

"Jag tycker inte Carolina Gynning är skitsnygg. Jag tycker hon inte är ful men hon är ingenting för mig."

2008-02-06 @ 15:11:25
URL: http://frippo75@blogg.se
Postat av: Pangbruden

Jag tilltalas sällan av skönhet som är konstlad.. för mycket operationer gör ansiktet stelt barbielikt och lite väl perfekt.. Sen kan jag tycka hon är en rätt dumkul personlighet, och smart! J-glt smart! Men snyg.. njaa. för mycket Barbie.. Not my style! du och din väninna Niiina däremot anser jag vara vackra kvinnor. Själv är jag 43!!! :-/

2008-02-06 @ 15:19:54
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Pangis igen

Fulas av alla Svenska bimbos tycker jag däremot att Victoria Silverstedt är, felopererad,,,för att inte tala om den så en gång vackra drottning vi hade. Nu ser hon ut som Jokern i Batmanfilmerna.. ;-( Hålelr med Frippo Isabella är vacker.. inte så Barbieopererad.

2008-02-06 @ 15:22:20
Postat av: Nina

First of all!!! TACK PANGIS, här får man komplisar mitt på en onsdag!! :)

Jo, jag tycker hon kan va så jättesnygg..... o jag förstår när du pratar om utseende, Frippo e ju ute o svävar på helt andra saker juh ;)

Kraaaaaaaaaam

2008-02-06 @ 15:58:02
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: Buzan

hmm.. detta är lite knepigt.. bara för att man blir bra på bild betyder inte att man är SNYGG, bara fotogenisk, samt det finns PHOTOSHOP.. yes, me like.. gud så snygg man kan bli där :)

Tycker som pangis att gynning är dumkul, precis som hon, Paris Hilton...

Sen är smaken som baken delad och fan vilken tur det är. Jag tycker du ska skita i att andra inte tycker som du. Så länge du gillar nåt, keep on. :)

Btw.. buzan heter jag och hittade hit från pangis sida... Ska fortsätta läsa lite hos dig nu. Kanske får du fler kommentarer. :O

2008-02-06 @ 16:52:30
URL: http://buzprat.blogspot.com
Postat av: Frippo

Men Ninaluris då... Det är helheten jag försökte få fram. Och en av grejerna, jag skriver det igen är:

"Jag tycker inte Carolina Gynning är skitsnygg. Jag tycker hon inte är ful men hon är ingenting för mig."

Det andra är nåt andra. Det ovan gäller utseendet BARA. Kan jag få tycka det eller?

Ninis och Fru P: Billy Butt är snygg. Ni måste tycka det.

2008-02-06 @ 20:03:58
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: mumrik

Hon är helt enkelt inte min typ. Om jag säger att min typ är mer åt latinska tjejer så kanske du förstår att jag inte tycker att hon är nåt speciellt. Jag är ledsen att jag inte håller med dig i din strävan att få andra att tycka samma som du om fröken Gynnings utseende. Men det hjälps inte ändå...

Jag är mer intresserad av tjejer som ser ut som Penélope Cruz eller Salma Hayek eller varför inte den där snyggingen i NCIS. Cote De Pablo heter hon tydligen enligt imdb.

2008-02-06 @ 20:04:49
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: (svär)mor

Frippo, borde du inte ha nämnt din fru som ett av exemplen på Sveriges, världens snyggaste (på in- och utsida)?

2008-02-06 @ 21:03:00
Postat av: garbo två

Ja snart måste jag hitta på ett nytt namn...det finns redan en garbo och jag kan ju inte heta Garbo två hur länge som helst. Nog om det ,åter till Gynning dilemmat. Jo, Gynning är snygg mest absolut inte snyggast i Sverige. Lite för stylad,lite för mycket yta i mitt tycke men det är säkert inget fel på henne.

2008-02-06 @ 21:13:20
Postat av: Fru P

Wehoooo va många kommentarer! Gynning säljer :-)
Det kommer ett inlägg där jag kommenterar era kommentarer. Puss på er underbara människor.

2008-02-06 @ 22:03:27
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Mattias

Ja Gynning var ett populärt ämne minsann! SOm jag skrev så håller jag med om att hon ser bra ut men hon platsar inte på min topplista som du såg att jag gjorde i bloggen :)


Sen kan jag fortfarande inte riktigt förstå att så många tycker hon är helt fantastisk och begåvad som har jobbat sig till en karriär mm. ??? Hon är lite smårolig och bjuder på sig själv men är alltför mycket Ego för min smak men nu var det ju utseendet det handlade om så nog om det!

2008-02-07 @ 08:31:39
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0