Ett jävla gnäll...

... inte bara på mina tjejer utan på mig själv också. Fan va det GNÄLLS här hemma just nu. Får panik o sticker snart ut o kommer aldrig mer igen. Är det något jag HATAR så är det gnäll. Fattar inte hur jag skall stå ut med gnället så många år till. När slutar ungar att gnälla?

Gnäll. Gnäll. Gnäll. Utan substans. Gnäll bara för att! Jag gnäller iaf av någon anledning. Men inte de tre små. De gnäller utan direkt anledning. Okej, de är trötta... men vem fan är inte trött? Jag har varit trött i över fem års tid. Jag skulle kunna sova i tre veckors sträck utan avbrott - så trött är jag. Jämt. Och ständigt.

Nu tänker jag gnälla igen, inte bara för att jag är trött utan för att gårdagens tv-underhållning var så usel att det egentligen inte är värt att kommentera det alls. Men jag kan junte låta bli.

What the fuck? Vad är det för fel på svenska folket? Är det bara missfoster som ringer o röstar? Eller vad?
Sorry språket, missfoster må vara lite väl magstarkt att använda men detta är MIN blogg o här skriver jag va fan jag vill!

Efter en lite rörig middag m Jama o hennes familj så intog vi soffan o självklart skulle vi se Melodifestivalen. Som alla andra svenssons gör på lördagkvällar fr o m nu o några veckor framåt.

Christian Luuk - som vanligt skitbra.

Poodles & E-type startade o jag tyckte såklart om låten. Nej, inte bara för att det var dom utan jag gillade verkligen låten till min makes förtret. Tycker det är ett gäng charmiga killar o jag gillade melodin o gunget. Precis lagom. Bäst av alla första åtta bidrag.

Amy var också jättesöt. Och bra. Hon är så söt att jag fick tårar i ögonen o Jama gåshud :-) Det var nog våra moderskänslor som slog in. Låten var lite käck o glad också. Sånt är ju kul.

Jag gillade även Suzzie Tapper. Faktiskt. Tycker om hennes röst o tycker låten var fin. Men ballader tycker jag å andra sidan inte hör hemma i schlagersammanhang. Det blir lite trist.

Velvet. Vet inte riktigt. Tillintetsägande för mig. En låt som säkert kommer gå varm på dansgolven framöver. Vad vet jag. Jag går junte direkt ut nu för tiden så jag lär nog inte bli varse...

O så den äckliga farbrorn som jag knappt kan nämna vid namn med risk för att jag kommer kräkas. Vad i helvete hände? Låten var så vidrig att den inte ens skulle platsa på en Finlandsbåt. Det var tamejfan det värsta jag sett o hört på mycket, mycket länge. Var det ironi eller? Kanske årets festival skall innehålla ett SKÄMT? Typ att i finalen så säger Luuk att "ha ha gick ni på den enkla? tror ni verkligen att vi skulle kunna skicka gubbfan o representera sverige ha ha ha ha ha"...

Näe. Jag fattar faktiskt ingenting.

Tycker Malliz har sammanfattat första delfinalen superbt. Förutom Poodles o E-type dårå.

Jag är grymt bakis idag så jag får gnälla lite över det också. Det är nu verkligen bekräftat - Fru P kan inte dricka rödtjut. Jag får huvudvärk o mår som en röv dagen efter. Nu vet jag med bestämdhet. Det är öl o whisky som gäller framöver - inget vin. Och absolut inget rödvin.

Nu skall jag unna mig en rad mjölkchoklad o senare ikväll när vi skall kolla på hyrd rulle (Underbar o älskad av alla) så kommer jag med all säkerhet trycka i mig något mer gott.

Men!! Veckan som kommer, kommer att gå i TRÄNINGENS tecken. Jag skall träna varje dag. På ett eller annat sätt. Och jag kommer INTE att äta en massa skit. Bara sund kost. O så kommer jag följa Pangbrudens råd.

Måste dock fråga en grej angående träning, så snälla Mumrik, Pangbruden, Niinis o svågern och alla andra som toktränar eller har toktränat -

ÄR DET BRA ATT TRÄNA VARJE DAG? ELLER SKA MAN PAUSA EN DAG EMELLAN VARJE TRÄNINGSPASS?

Pls - I need your advices.

Hörs.


Ps 1. Tack Jamisen för igår. Ni är grymma!
Ps 2. Tack underbara granne för att du friserade mina jäntor. Du är också grym!

Kommentarer
Postat av: alis

Nej, det är inte bra att träna varje dag. Man måste ha vilodagar. Men skulle det nu va så att du vill träna, så träna olika saker/muskler. Variera med lättare träning. Glöm inte äta ordentligt... :)

2008-02-10 @ 20:27:39
Postat av: Fru P

TACK ALIS!!!!!!!

2008-02-10 @ 20:44:30
URL: http://pendelilska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0