It's Britney, bitch!

Var bara tvungen att ha den klääätchiga rubriken för det är början på just nu PARTYLÅT NUMERO UNO!! I am totally in love with Britney Spears senaste platta. Inte bara jag, när jag spelar Gimme more så får Lilla Hon också spatt o sätter igång att rycka med. Höfterna går fram o tillbaka sidleds, bestämt o rytmiskt. Blicken blir stirrig o hon blir totalt fokuserad på att hålla takten.

1,5 år gammal. Det ni. Morgondagens stora pop-stjärna kanske?

Nåväl, nu vill jag svara alla goa människor som lämnade avtryck i mitt senaste inlägg. Wow vilken grej. Det är Gynning man skall skriva om för att få gäster märker jag he he...

Så här:

Frippo
Bli inte så upprörd älskling. Herregud. O hur vet du att Charlize, Sandra B, Izabella o gänget bara gör vettiga saker? De kanske agar sina barn? De kanske snortar kokain? De kanske utnyttjar, bedrar o är förjävliga?

Pangis
Säger som Niinis. Wow. Tackar o bockar. Komplimanger en onsdag! Nu har jag växt ett par centimeter :-) Kan hålla med om det där konstlade Barbietricket som många har men jag tycker inte Gynning passar in i den beskrivningen. Jag tycker faktiskt inte hon ser så konstlad ut. Sorry. Värst av alla de bimbos du talar om är ändå Linda Rosing.  Jag får lätta kvälvningar när jag ser henne o hennes slemmiga kille. Hon börjar se ut som den där kvinnan i Ameeeeerika som opererar sig så hon ser ut som en katt...

Niinis
Fattar du att du o jag är SNYGGA?

Buzan
Roligt att du är här!! Absolut, i Photoshop kan man fixa o trixa. Den första bilden jag lade ut senast är absolut fixad o trixad med men jag tror ärligt talat (kalla mig naiv o dum om du vill) att Gynning är jättesöt i verkliga livet också!
Och absolut - det är en jävla tur att vi alla har olika smak. Jag är absolut inte ute efter att alla ska tycka som jag - jag är bara så himla nyfiken på hur det kan komma sig att exempelvis min man inte på ett endaste sätt håller med mig i just Gynning-frågan när vi annars har samma smak...

Mumriken
Som jag skrev till Buzan. Jag vill inte att alla ska tycka som jag! Jag är bara fascinerad över att det faktiskt finns människor som tycker Gynning är blaha blaha när jag själv tycker hon är fantastiskt snygg. Jag tycker Penélope Cruz är OTROLIGT vacker o söt så där har vi samma smak men inte när det gäller Gynning...

Mamma
Ja eller hur??? Nääää jag skulle nog banka något hårt i skallen på jeppe om han inte tog chansen den dagen Izabella, Charlize eller Sandra B kom o knackade på dörren. De där brudarna går inte av för hackor o det vore ASCOOLT att skryta för polarna om att maken stack iväg med Charlize :-)

Garbo två
Tur att du inte kallar dig Garbo ett, då kanske vi som polar med Garbo skulle bräka lite... Välkommen hit du med. Kul!! Håller med om att Gynning är stylad, som fan ibland men jag står fast vid att jag tror att hon är jättesöt även om hon är osminkad, nyvaken o bakis...


Tror jag betade av alla nu va?
Vi hörs nog mer imorrn. Mors.

Kommentarer
Postat av: Buzan

Men jag tycker visst om dig?!?! Och spela roll om HAN gillar Gynning eller ej så länge han tycker DU är snyggast i hela världen :)

2008-02-07 @ 07:38:52
URL: http://buzprat.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag har haft mycket emot Briney men jag måste hålla med dig här! ÖÖVER förväntan!!

Haaa det! :)

2008-02-07 @ 07:58:41
URL: http://www.annaibarcelona.blogg.se
Postat av: Pangis

Morning: Glömde Rosing.. huh den kvinnan skrämmer mig både utseendemässigt och genom det tragiska liv hon lever. Gynnings person gillar jag mer än hennes utseende. Skulle bara vilja veta hur hon ser ut áu naturelle,,, :-) Och ja ni är snygga kvinnor! Jag säger bara det jag menar. Själv känner jag mig som ett rakblad på mornarna numera :-))) Btw: Dansandes ettåringar; Loovvveee itt!!! Underbara är dom!!!

2008-02-07 @ 08:21:08
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Nina

jag har alltid gillat BRITTA SPJUT som jag kallar henne!! Så jävla dansant musik som gör att man vill hålla i sig en grogg o ge sig ut på danshak DIREKT!!

LOVE YOU baby...

PUSS

2008-02-07 @ 08:25:10
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: Garbo

Vafalls!!! finns det en till Garbo!???

Hihi kan se lilla hon dansa med till Brittan,har bara hört den däringa som mals på MTV där hon driver med sig själv...ja usch ja stackars flicka...

Åpropå Rosing,ja fy fan vikken trasig stackars människa!

/Kram gumman

2008-02-07 @ 08:52:15
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: mumrik

Själv så blir jag fascinerad av att det finns människor som fortfarande fascineras av att alla människor har olika smak. :) Hur skulle det se ut om alla gick omkring och tyckte att alla människor var vackra...det låter mer som nån skum sekt...

Sen så fascineras jag över att ni tydligen orkar hålla reda på alla dessa misslyckade människor. Jag känner igen nåt namn, men har absolut inga ansikten till dem och kunde inte bry mig mindre om dem helt enkelt.

Skall jag nämna att jag stötte på fröken Gynning sommaren 2006 här ute. Hon var nån presentatör för nån baddräktsshow eller vad det nu var för nåt. Detta var på dagen och hon satt vid bordet intill och verkade först lite spånig. Men sen började hon prata lite med mina döttrar och en del av det hon sa visade på en inte helt dum tjej. Bör väl tilläggas att jag inte hade en aning om vem hon var, inte barnen heller. Det var kompisen som var med som hade full koll på vem hon var. :)

2008-02-07 @ 10:49:41
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: garbo två

Ska vi göra en ytterligare vändning i debatten? Visst är EVA RÖSE otroligt mycket vackrare än Gynning, håller ni med grabbar?

2008-02-07 @ 16:37:56
Postat av: Mattias

Nix jag håller inte med om det tyvärr!

2008-02-07 @ 17:38:50
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Frippo

Håller med ang Röse.

Sen har iaf Sandra skänkt 2 miljoner dollar till Röda korset. 1 mille vid tsunamin och 1 mille vid 9/11. Är inte det vettigt så vet jag inte...

2008-02-07 @ 18:03:36
Postat av: mumrik

Vill minnas att Shakira skänkte 45 miljoner dollar för humanitär hjälp i central och sydamerika i höstas. Helt plötsligt så verkar alla de där donationerna på nån miljon vara lite futtiga. :)

Det är alltså närmare 300 miljoner kronor...från en artist. Tänk om fler tänkte likadant...

Och Röse är inte heller min typ...så nej...hon är inte heller otroligt vacker...

2008-02-07 @ 19:15:13
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: Fru P

Oprah skänker en jävla massa dollares till välgörenhet o annat fint men inte är hon en sexbomb för det :-)

2008-02-07 @ 20:17:38
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: jama

Jag hinner inte meeee bloggandet.... men läser ikapp lite här på jobbet.

Och du, Go Britney, Go Britney...jag är ett litet småhemligt fan av henne. Har en samlingsskiva faktiskt. Man kommer verkligen IGÅNG!!!

Coolt att lilla Hon diggar musiken. Min lilla diggar oxå det mesta o dansar ofta. Så sött.

Kram

2008-02-08 @ 10:32:58
URL: http://jama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0