Finbesök!

Jag tror... ja, jag kan fan säga att jag har världens bästa jobb. Då menar jag kanske inte uppgifterna i sig utan vad jag talar om är mina arbetskamrater. Jag skulle kunna städa toaletter, bara jag hade samma jobbkompisar runt omkring mig.

Ni anar inte hur bra jag har det. Det är jag o så fyra snubbar. Samt vår chef som tack o lov är kvinna. Den här avdelningen är en klutt människor med totalt olika bakgrunder o familjeförhållanden. Vi är utspridda runt Stockholm med omnejd. En bor på Östermalm, två på söder o en i Vaxholm. Min chef bor på öööööön som det så tjusigt kallas.

Asså de här människorna står mig typ närmast. Jag älskar att umgås med dom och jag får skratta varje dag. Skratta så tårarna rinner varje gång typ. Det är humor på högsta nivå och det viner ironiska och sarkastiska hugg mellan samtliga - precis som jag älskar.

Vi står varandra väldigt nära och jag skulle kunna avslöja mina innersta hemligheter för dom då jag vet att det stannar i gruppen.

Fan vilka härliga pojkar/män/gubbar! O vår chef då! En fyrabarnsmorsa med skinn på näsan. Rak o ärlig. Mästarinna på att lyssna och peppa! Hon tar hand om oss och håller oss om ryggen jämt. Vi är ju en säljavdelning och säljarna har ofta press på sig och hur det än går så backar hon upp oss. I vått och torrt!

Det är heller inte dumt att ha en fyrabarnsmamma till chef när man själv har tre småbarn. Man kan ju säga att hon hajjar läget liksom. Annars är det ju vanligt på arbetsplatser att folk tittar snett på en om man måste hämta barn från dagis eller om man måste vabba... inte på mitt jobb!

Östermalmskillen står mig nog närmast av dessa. Han o jag har jobbat ihop sedan sju (snart åtta) år tillbaka och vi känner varandra jävligt bra. Han är en riktig magnetizer. Folk dras till honom. Han är otroligt trevlig, jävligt rolig och bara helt fantastisk att umgås med. Diggar honom tokmycket. Han har sambo.

Ena söderkillen är också en guldklimp. Jag har bloggat om honom förrut. En kille som inte alls gör väsen av sig men som helt klart skulle ha fog för det. Han har det "bra" om man säger så. Också otroligt rolig och den här killen kan man verkligen säga ALLT till och veta att det inte yppas ett ord. 100% pålitlig. Han är gift o har en lite söt dotter.

Den andra söderkillen är bara sååååå skön. Inte den killen man ser o hör då han håller jävligt låg profil men när han säger något så är det ofta jävligt roligt. Så roligt att jag skrattar så jag kissar på mig, typ. Han väger 110 kg o tränar som en TOK. Han är på mig varje dag o frågar "öööhhh, ska ru träna idag??? vad ska du köra???". Han är singel.

Vaxholmssnubben är en välstruken sak. Supertrevlig, rak och skrupelfri. Inga konstigheter. Båda fötterna på jorden. Ordning och reda. Trygg och lugn. Pappa till två med kvinnan han bor ihop med. De flyttar snart till Östermalm.

Chefen. Oj va hon är bra. Vi tokgillar henne allihop. Det finns inte mycket mer att säga. Vi kan helt enkelt inte få en bättre chef. Ett stort stöd för oss alla. Hon finns där för oss - alltid. Har som sagt fyra pojkar, är gift o bor i ett slott typ.

Igår hade vi säljkonferens. Hemma hos mig!!!! Det var annorlunda. Konstigt. Men roligt.

Nu har jag verkligen släppt in dom i mitt privata. De åkte hela vägen ut till landet så jag hade finbesök minsann!
Konfererade hela dagen hos mig. Avslutade med bärs o plankstek på ett osigt hak i byn.

Ahhhh. Fan va bra man har det.

Kommentarer
Postat av: Cian

Som jag och mina gubbar då :)

Oavsett hur tråkigt jag har det ibland så kan vi alltid skratta här..Det är skönt..

Pöss på dej

2008-01-22 @ 07:50:55
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Frippo

Jag träffade ju gänget igår och känner ju två av schnubbarna lite så jag kan ju verifiera att det verkar vara toppen på ditt jobb vilket är så otroligt viktigt. Ett av bevisen på det är ju att ni varit samma gäng väldigt länge.
-Ta vara på den här tiden för så här länge brukar inte folk vara på sälj och vips så slutar en och det kommer in en idiot så kan hela skiten skita sig. Sen att du också varit mammaledig under perioder gör dig mer taggad och att komma ut i vuxenlivet prioriteras mer än en som inte har förstår. Nåväl det är iaf väldigt skönt att ha en fru som trivs på sitt jobb.

2008-01-22 @ 08:43:21
Postat av: Garbo

Gulliga Frippo *L* du skriver så rart till lilla frugan din.

Precis Fru P var du glad att ni e så svetsade o taggade,det är det som är A & O på ett jobb att man trivs och inget fulsnack.

Jag känner så för mitt nya jobb,kommer bli kanon har bara ett frågeteckan o det är gammdamen som klev in sist i gruppen,vi kliar oss alla frågande i huvet men det är inget jag skrivit om än...

Pöss!

2008-01-22 @ 08:51:16
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Anders Ingvar

Kul att höra att någon trivs på DEN HÄR JÄVLA SKIT AVDELNINGEN!

2008-01-22 @ 09:37:17
URL: http://rutigclown.blogg.se
Postat av: Pangis

Så ska ett jobb vara!
Bästa jobb jag haft var när jag som 19 åring arbetade på SJ´s banområdesexpedition i Kristinehamn. Det var jag och 130 killar!!! Jag räknade löner och det kunde vara lämmeltåg in till mitt kontor. Man kände sig ganska uppskattad på den tiden. :-)
Nu har det börjat två helroliga "gubbar" på mitt jobb. Massa tokprat, kommentarer och tvära kast. Klackarna högt i tak och det är mycket roligare att gå till jobbet helt plötsligt.

2008-01-22 @ 10:23:28
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Nina

Gulle din man FRIPPO! Fint skrivet...

Håller med, härligt o trivas så på jobbet, det är jätteviktigt!!

Njut o var glad att du har det så bra!

Puss gumman

2008-01-22 @ 15:56:54
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: I-or

Ja, du verkar ha det finemang på ditt jobb. Så borde alla ha det!! Jag trivs visserligen oxå, men det finns några som jag bara inte tål på mitt jobb. Min chef har oxå tre barn själv, men är ändå inte alltid så förstående när man måste vabba. Tragiskt att det ska vara så. Vad hände med parmiddagen förresten? Puss på dig!

2008-01-22 @ 17:33:28
Postat av: jama

Men guuuuu´va kul! Vilket gäng, vilken sammanhållning. Kul att de kom ut till the håla, det är ju faktiskt väldigt bra här ändå ;-)
Jag har ju börjat på en ny avdelning, och det är STOR skillnad på stämningen på nåt sätt. Satt ju tidigare på vår säljavdelning och där är det mer tempo, fart o fläkt. Här på inköp är det ibland så tyst så man kan höra en knappnål falla?typ. Tur att jag har två av mina favvokollegor precis bredvid mig, att spåra ur lite med ;-) Vi flamsar stundvis en hel del. Som det SKA va! Ha ha. Lät hur som helst superskoj med konferens hemma. Ni har ju fått det så fint också!

Ja blir det nåt den 9:e, som
I-or skrev. Vi kan fortfarande o jag hoppas ni andra också är PÅ!

Stor Kram

2008-01-23 @ 08:46:34
URL: http://jama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0