Vann rätt låt?


Ja men visst är man väl nöjd? Perelli asså. Shit vilken puma. Så där snygga ben kommer jag aldrig få hur mycket jag än kämpar!! Låten är också bra. Men bara bra. Inte skitbra. Men bra.


Så fort Bard o gänget satte igång blev jag danssugen. Ville bara upp o hoppa! Det var ÖS från första tonen. Jag som inte varit så särskilt förtjust i BWO förrut är lite halvchockerad över mig själv - att jag kan tycka dom är så bra som jag gör idag. Grymma.

Martin är lite slemmig. Bard är jag rädd för o den där bruden är skum. Men "Lay your love on me" = asbra!

Sanna behövde bara öppna käften. Det var kört redan innan förresten. Pianot där i början. Oj oj oj. Fru P lipade redan då. Äldsta tittade på mig o sa "gråter du nu mamma?". Hon är van vid det här laget. Jag gråter ju jämt nu för tiden.

Okej... vilka mer gillade jag då? Linda är ju sockersöt men lite damp-varning där asså. Jag blir typ nervös när jag tittar på henne. Men hon är också så jävla snygg. Och vältränad! Låten svängig men för svensk på något sätt.

Nordman. Säga vad man vill men visst är det ändå liiiite roligt att de lyckades ta sig till Globen?

Amy. Lilla, lilla gumman. Äldsta var som en Duracell-kanin i soffan. Hon kan texten redan (på sitt eget språk). Men som den lilla kappvändaren hon är (det har hon efter sin far) så började hon heja på Charlotte när hon insåg att hon fick många fler poäng. Så den lilla flickan somnade med ett leende på läpparna.

EXCUSE ME men va i helvete gjorde Sibel i tävlingen? Snälla gå ur lekis först. Hon låter som en strypt katt o låten var så tillintetsägande. Lika tillintetsägande som hon själv. Platt. Grå. Trist. Och har man en teddybjörn o viftar med så är man utesluten direkt om Fru P får bestämma - oavsett om man är bra eller inte.

Bröderna Rongedal är ju käcka o jag gillar deras glada låt. Blir så där mysig inombords liksom.

Nähä.

Annars då? Jorå. Det är helt okej. Jag är inte den som ger upp o slafsar runt i gyttjan alltför länge. Jag reser mig tillslut o tar tag i det tunga. Jag lyssnar på goda råd från kloka människor. Och mår jag pissigt som jag gjort senaste tiden så gråter jag ut o därefter känns det lite bättre.

Visst, jag känner ju av de där trycket då det känns som att revbenen pressar sig mot lungorna. Och visst, jag känner gråten i halsen av minsta lilla (senast för 10 minuter sedan då Äldsta undrade hur Eva i Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter dog). Tecken eller inte - jag har det åtminstone under kontroll.

Nu = hyra rulle.

Hörs.

Kommentarer
Postat av: tess

skönt att du har det under kontroll! finns här med varma stora björnkramar om de skulle behövas! :-D

2008-03-16 @ 20:36:37
Postat av: Kim

Skön resumé av gårdagkvällens spänning! :-) Jag gillar Linda men vi höll faktisk på Perelli är hemma. Jag gillar mammor som lyckas ;-) Kram!

2008-03-16 @ 20:49:22
URL: http://qrious.blogg.se
Postat av: Mia

ha ha jaa hade man bara hälften så snygga ben som Perrelli så skulle man vara glad :-D
Tycker det var superskoj att hon vann, tror/hoppas att hon kan gå långt i eurovision..
ha en bra kväll!

2008-03-16 @ 20:49:28
URL: http://mariat80.blogg.se
Postat av: Mallis

Jag tycker Perelli ser ut som skit. Men sjunga det kan hon...

Jag gillar Björn Gustafsson bäst med hela melodifestivalen, längesedan jag skrattade åt en komiker på det sättet.

Min blogg strejkar och sprayblog verkar helt nere. Fattar ingenting och är blogglös för tillfället vilket känns jättekonstigt. Får väl hitta på nåt annat...

Kram på dig.

2008-03-16 @ 20:50:04
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: pangbruttan

Jag tror o håller på Perelli.. grym låt, snyggt botoxad brutta.. Men jag stör mig på hennes silikonläppar.. inte snyggt! Men jag såg en intervju med henen idag och hon ger ett jätterart och sansat intryck.. diva och mamma i samma paket.. skön kombination! Jag gillar henne helt enkelt, går inte att göra annat.

Det är bra att du pratar o skriver högt om hur du mår, ett stort steg att du kan erkänna för dig själv att du mår skit ibland. Det här halva hjälpen. Fortsätt vara rädd om dig! Kram till dig!

2008-03-16 @ 21:07:11
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Rolig läsning om gårdagskvällen och jag kan erkänna att efter nån öl och när BWO körde igång skulle man gärna ha dansat loss lite på Golden H! Jag var rätt säker på att BWO ändå inte skulle vinna eftersom Skägget Bard säkerligen skrämmer bort många äldre människor som funderar vad det är för en dåre :)

Tycker för övrigt också att Charlotte verkar vara en trevlig personlighet.

Hoppas du och familjen hade en bra helg!

2008-03-16 @ 22:24:10
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Fru P

Mattias, ja den där Bard asså... gives me the creeps men musik kan han tydligen ;-)

Pangis, åh vad jag önskar vi kunde ses irl! Du verkar vara en så go människa :-)

Malliz, minns du att jag sa det där om Sprayblog förrut?? Det är nog tid att söka sig vidare till annan blogg. VÄLKOMMEN HIT TILL BLOGG.SE!!! Du kommer trivas här, jag lovar.

Mia, kul o se ett nytt namn här :-)

Kim, kul att du hänger här fortfarande lite då o då. Kan meddela att vi satt hela gårnatten (efter finalen då förstås) o glodde på hemnet... I'll keep you posted. KRAM!

TEss, du underbara människa. Tack för kramar. Det värmer gott.

2008-03-16 @ 22:39:12
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Frippo

Vänta nu... kappvändare efter sin far. Go burn...
Look whos talking now =)

2008-03-16 @ 23:14:01
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Pangis

Klok gammal gumma är jag minsann.. :-) Fasst idag är jag tjurig:-) Hur som helst torde det ju inte vara något problem att ses irl du verkar ju vara i hederliga gamla öret ibland. Kram till dig!

2008-03-17 @ 08:05:22
Postat av: Mallis

Jag minns att du sa någonting en gång men jag tänkte att det är nog ingen fara. Inte kul att bara bli av med bloggen sådär...

Jag får väl ta tag i det där...

Kram

2008-03-17 @ 08:29:47
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Nellan

Hej gumman! Du får inte förvänta dig att jag ska komma tillbaka och vara brun, för det blir jag aldrig. Kanske att jag kommer upp i normal hudfärg (som andra har utan solsemester) men inte mer än så ;)

Hoppas att du kommer ur deppigheten, även om det faktiskt är okej att gråta av sig lite då och då. Jag tror att man behöver det. Jag är grymt impad av dig som heltidsjobbar, tränar duktigt och har tre barn och allt vad det innebär OCH alltid är så pigg, glad och härlig! Men som du säkert redan vet själv så är du ju samtidigt galet lyckligt lottad, så förhoppningsvis ljusnar det snart.

Kram på dig!

2008-03-17 @ 14:02:59
URL: http://nellan.net
Postat av: mallis

Nu är bloggen tillbaka men jag funderar på att byta ändå...

2008-03-17 @ 19:47:18
URL: http://mzmalliz.sprayblog.se
Postat av: Nina

Åh..mycket o göra så jag har knappt hunnit kommentera nånstans....

Hoppas allt är bra hjärtat!!

Puss o kramar

2008-03-18 @ 15:00:53
URL: http://niiinis.blogg.se
Postat av: I-or

Hello vännen!

Läste dina tidigare inlägg förut men har inte hunnit kommentera. Hoppas verkligen nu att du tar det lugnare och lär dig tacka nej till vissa grejer. Har faktiskt undrat hur du hinner och orkar med allting, alltid är du uppe i nåt! Inte bra när du börjar må så där dåligt!! Man kan inte vara överallt med alla alltid ;-)

Ja, rätt låt vann tycker jag. Däremot tycker jag att Sannas låt var bra, men jag tycker inte hon har någon speciell sångröst. Och Björn Gustavsson är ju såååå bäst, vill bara se mer av honom!

Massa kramar från mig!

2008-03-18 @ 15:22:50
Postat av: Fru P

Puss o kram till alla. Jag återkommer inom kort med nytt inlägg... de e mycke nu...

2008-03-18 @ 17:51:47
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Frippo

Säger hon som lugnat ner sig... Haha. Förtydligande, det är mycket på jobbet. I övrigt mår hon bra.

2008-03-18 @ 18:17:07
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: mallis

Ny blogg!!

mzmalliz.blogg.se

2008-03-19 @ 09:03:43
URL: http://mzmalliz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0