Riktiga vänner.

Igår var vi i Siiiiiiigtuna (uttalas med samma iiiii som i Liiiiiidingö) och hälsade på våra bästaste vänner. Här kallar jag dom för Vedder o Tolstoy. De är tamigfan de skönaste människorna på jorden! De är ett par helt unika människor som skiljer sig stort från övriga jordens befolkning.

Vedder är min gamla kompis. Han o jag har polat sedan i början av 90-talet. När han träffade Tolstoy så tänkte jag fyyyyyyyy vilken hysterisk tjej. O snygg är hon också. Iiiisscchh. Henne tänker jag inte tycka om.

Det tog kanske en kvart - sedan vart jag kär. Hon är så jävla rolig och har ett mycket stort hjärta. Dessutom är hon en av de bästa matlagarna jag känner. Shit vilken god mat man får!!!

Vedder har två tonårsbarn sedan innan Tolstoy. Superfina barn. Jag ÄLSKAR tonåringar!!! Sedan fick Vedder o Tolstoy, håll i hatten, sitt första gemensamma barn på SAMMA DAG som vår äldsta. Vad är oddsen för att bästa vänner får barn på samma dag??

O så har de en liten fjutt också. Så totalt fyra ungar. Bra jobbat.

Våra barn leker grymt bra ihop o Äldsta o deras grabb har aldrig tjafsat med varandra. Det har alltid klaffat o de har så roligt. Så även igår.

Vi firade alltså valborg med dessa underbara människor. Här följer ett axplock av bilder. Dålig skärpa (för jag är en usel mobiltelefonfotograf):

image574
Självklart skall det förtäras alkohol en valborgsmässoafton! Här är jeppe m en Corona.

image575
Fröken Mitten i rött o rosa, Äldsta i vitt o så deras pojke i blått.

image576
Tolstoy o ena tonåringen fixar i köket...

image577
... medan Vedder självklart tar hand om det där manliga. Det vill säga grillningen.

image578
Tolstoy i deeptalk.

image579
Ganska snabbt när vi ses så sätts ribban på vilken nivå kvällens aktiviteter skall ligga på... det kan vara allt från att hångla med brödrostar...

image580
... till att rappa Mange Schmidt i en whisky-förpackning. Eller varför inte tävla om hur många Ahlgrens bilar man får in i munnen?

image581
Min Tolstoy.

image582
Söööööött!!! Vedder m sin enda dotter.

image583
Det är inte första gången man får se detta framåt småtimmarna. "Jag skall bara gå o lufta mig" brände han av o gick o satte sig i fåtöljen med vingliga ben. Det som saknas på denna bild är en dräggelsträng. Det har man sett många av genom åren... :-D


I morse väcktes jag halv tio (min sovmorgon tack o lov) och det doftade bacon! Värsta frukostbuffén var serverad. Fantastiskt lyxigt. Färskmalet kaffe på det.

Vilka människor! Älskar er.

Imorrn åker jag o jeppe till Tällberg. Svärmor är här nu o skall sitta barnvakt fredag-lördag. Det skall bli härligt att få återse vackra Tällberg igen. Till er som inte varit där någongång - please go and see it! Det är religiöst ljuvligt. Detta blir nog vår femte gång.

Gud va vi skall slappna av.

Önskar er en fortsatt skön helg.

Hörs.

Kommentarer
Postat av: Mattias

Var nyligen i Tällberg med jobbet och har ju även varit där flera gånger tidigare. Precis som du skriver så är det ju väldigt vackert där. Dalarna från sin allra bästa sida. Det blir Spa-hotellet då gissar jag för er lyckoostar! Ha så trevligt!!!

2008-05-01 @ 23:20:00
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Malla

Ha det skitskönt!

Och se till att fortsätta alkoholintaget så blir ni inte bakfulla! Ett stalltips! ;-)

Pok

MallavilltillDalarnaocksåbralla

2008-05-02 @ 07:47:50
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Garbo

Jag har oxå vart i tällberg!Tog med usa folk dit för att visa ett stycke riktigt sverige Sååå fint så man nästan tappar andan.

Baconfrukost * mums slickar mig lystet runt mun *

Ha nu så himlans skönt!
/Kramen

2008-05-02 @ 08:53:25
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: jama

Lovely! De verkar superhärliga. Kul när det klickar sådär mellan ALLA - hela familjen liksom. De verkar ha fint hemma, helt i min smak :-)

Ha det nu så himlans skönt o avkopplande i Tällberg. Ja, jag har ju hört det av dig så många ggr tidigare så det bara måste bli nästa "SPA-avkoppling-barnfria-grej"...kanske. När vi har pengar till det. Själva får vi nöja oss med en hotellnatt i Örebro lö-sö, men det klagar jag verkligen INTE över, ska bli asa-nice :-D

Du förresten, jag o I-or sms:a lite igår...tänkte vi tre kanske kunde ses...med el utan barn framgick inte, men ev helgen om 2 veckor, 17-18 maj nån gång, en fika bara.

Ha det bäst. Nu m åste jag jobba...

KRAMAR

2008-05-02 @ 09:12:52
URL: http://jama.blogg.se
Postat av: pangis

Jodå jag har allt varit i Tällberg men inte sjutton blev jag religiös för det:-) Jag är nog en av få som inte gillade placet, alldels för sönderturistat på något sätt. Lite sniket sådär.. och när vi har elever på APU (Arbetsplatsförlagd utbildning) tar dom betalt!!! Helt otroligt det är ju skitduktig arbetskraft dom får helt gratis.. Hela Rättviksbygden ogillar jag på något sätt.. sorry.. Men vaddå en helg utan kids kan man spendera var som helst.. Njuut! Kram

2008-05-02 @ 15:54:09
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: mallis

Låter som du haft en göttig Valborg. Hoppas Tällberg är lika göttigt, om du vet vad jag menar...hehehe

Kram på dej

2008-05-02 @ 21:12:23
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Mallis

Tittut....

2008-05-06 @ 09:14:09
URL: http://mzmalliz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0