Undrar.

Jag kan inte sluta imponeras o överraskas av min egen inre kraft. Den kraft som jag aldrig tror finns infinner sig när jag behöver den som mest och jag är mycket tacksam över detta!

Denna vecka har varit hysterisk o jag har haft en minst sagt hektisk vecka med allt vad det innebär. Det som gjort denna vecka EXTRA jobbig är att jag sovit som en kratta eller knappt alls faktiskt. Som lite grädde på moset när man har en fittig vecka är ju att den där härliga, flödande mensjäveln knackar på också. Tack som fan säger jag lite ironiskt.

Men så igår hade vi en rolig aktivitet på jobbet. Singstar o öl gör ju vem som helst på bra humör. Åtminstone en 33-årig trebarnsmamma från landet. Jag var otroligt taggad o laddad. Även om jag var lite vimmelkantig av trötthet o lite överstressad av veckan så såg jag otroligt mkt fram emot kvällen.

Kvällen var jätterolig. Jag jobbar med så sköna människor ska ni veta! De bästa!

Nåväl. Många öl blev det. En hel del fest-cigga. Vi hade music-quiz som jag inte vann (blir alltid lika aslack när jag förlorar) men så efter det bidde det Singstar o då gick jag ut med jävligt kaxig attityd om att "nu ni, nu har ni ingen suck i alla fall".

Det gick åt helvete. Alla jag mötte vann stort över mig. Jag följde inte en enda jävla ton. Och jag böt mic hela tiden för jag kände att nääää så här dålig är jag ta mig fan inte!!! Lackade ur totalt.

Lite senare på kvällen dök han upp. Min hjälte. Han som räddade mitt självförtroende. Plötsligt började han mecka med sladdarna o vi undrade vad han höll på med varpå han säger "men ni har ju kört med blå sladd i rött hål o tvärtom"!

Kan ni hajja att jag SKREK som en stucken gris! Jag blev så jävla glad. Jag fick UPPRÄTTELSE!
Sedan gick det betydligt bättre :-D

Fick sova över hos en kollega. Sov inte en blund. Låg o vände o vred på mig hela natten. Klockan 06:15 kände jag äh va fan. Jag kan lika gärna åka hem. Jag somnar junte i alla fall.

Tog mitt pick o pack o smög ut.

Kom hem till våran sorgliga busstation ca 07:30. Det visade sig att bussjäveln inte skulle komma förrän efter en timme. WHAT liksom!!! Går mot taxikuren. Ingen bil. Ringer. "Alla bilar är ute på körningar, du får nog vänta åtminstone en timme".

ARE YOU FUCKING KIDDING ME???

Måste flytta från det här skämtet till ort/by/samhälle.

Jag fick sitta o mögla som en utsvulten alkis i över en timme. Väskan var för tung för att jag skulle orka gå o med tanke på noll timmars sömn, tom mage (åt ingen middag igår o ingen frukost i morse) så hade jag dött på halva vägen. Jag trodde ärligt jag skulle dö när jag satt där. Hjärtklappning, frossa, skakningar. Bakfylla? Tja det med, men brist på sömn skulle jag säga var den största orsaken.

Nu till min undran. HUR I HELVETE KAN JAG SITTA HÄR NU klockan 21:47 efter endag i stekhet sol, full rulle med familjeliv, två dammsugningar, tre tvättar, två matlagningar, nåra stycken blöjbyten osv osv??? Vill även lite tycka-synd-om-mig-själv-tillägga att jag börjar bli sjuk. Halsen är igensvullen o jag låter som Claire Wickholm när jag pratar...

Hur orkar jag?

Nu - natti natti.


Kommentarer
Postat av: Anders Ingvar

Japp, stark som en björn!
Men, du missade att skriva vem det var som vann det där musik quizet....

2008-05-11 @ 16:03:59
URL: http://rutigclown.blogg.se
Postat av: Tania

*Duttar tröstande*
Det är klart att du ska lämna vischan för stan!! Du är välan ingen pensionär heller!!
Kram

2008-05-11 @ 18:21:18
URL: http://FruHattIgen.blogg.se/
Postat av: anniskattis

Men lilla gumman! Det där påminner ju om tonårstider. Hoppas du fått vila lite nu och tack för en kul kväll. Alla vet ju att du äger på Singstar - så det så!!!

2008-05-11 @ 18:25:21
Postat av: pangis

...för att du inte har fyllt 40 än..såklart! ;-)

F.ö håller jag med.. det är alltid något tekniskt vidrig bakom ett mindre bra framträdande.. jag är inte förvånad! Kram till dig

2008-05-11 @ 19:44:02
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Ha ha, rolig läsning! ja helt klart förstår jag om du sov skönt inatt och att ha en sån bakfylla med tre barn och allt det där andra är ju inget man blir avis på!! Du vore värd en ledig vecka efter detta som ju är mångas vardag men obegriplig för mig som tycker det är jobbigt med en liten skrutt utan att va bakfull :)

För övrigt finns det inget drygare än de där taxiproblemen sena nätter/morgnar när man bara vill hem men inte ens kan få betala en taxidjävel. Lösningen blir ofta en svarttaxi där man ofta är så glad i hatten så att man skrattar istället för att gråta åt att chauffören kör i 160 km/h med en bil som är anpassad för max 70 km/h eller att man tigger om att bli rånad mm.

2008-05-12 @ 11:08:31
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Nina

Först av allt!!! TACK!!!! Tack för att du är så gooo o förser mig med läsning..... allafavvis skvallerblaskor dimper ner i min brevlåda titt som tätt!!

Du är verkligen så snäll o omtänksam hjärtat! LOVE YOU för det.....

SHIT, jag blir imponerad av ditt tempo! Faktiskt.... jag höll oxå ett hårt tempo förr men nu är jag så jävla gammal o skruttig så nu orks inget med! Helst inte nu med bebis i magen....

Puss love

2008-05-12 @ 11:30:58
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: Fru P

Nina!!!! Om jag är glad att höra från dig. Min underbara vän. Jag har saknat dig så. Lite skvaller o sånt mår vem som helst lite bättre av så det förtjänade du hjärtat.

Mattias, svarttaxi skulle jag ALDRIG våga ta hur full jag än är... tur det tycker jag nog.

Pangis, kram tillbaka!!

Anniskattis, du e söt. He he. Tack.

Tania, nej fasiken heller. Det är minst 30 år kvar dit tack o lov. Japp, stan måste det bli. Det här går inte...

Anders Ingvar, vem vann quizet?? Jag missade det.

2008-05-12 @ 16:55:31
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Mallis

Själv var jag på rockbar i fredagskväll och hånglade upp min pojkvän. Det är oxå lite tonår över det. We are still going strong min vän.

Kramis

2008-05-12 @ 19:49:26
URL: http://mzmalliz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0